|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HELP! Naval sorodnikov in znancev...
14.12.2006 9:16:45   
Pajaca
Jaz bi nardila al to da bi znorela pred sorodniki in se ne zadrževala da naj se spokajo ven iz sobe ker nočeš imeti nobenih obiskov. Al bi ji pa ko se ona spravla spat al pa zjutraj ko se zbudi pripeljala nekoga na obisk ko bi bila na pol naga v njeno sobo, da bi vidla kako to zgleda. Pa če bi kaj rekla, bi ji rekla da si misnla da je navada da v tej hiši.

Tašči je treba vedno vrnt kar ti da... z obrestmi.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.12.2006 9:35:33   
Jančika_
Ne razumem. A ko pridejo v sobo, kar stojite in jih gledateuser posted image ? Ven jih pošljite, ne. Saj verjamem, da se da komu malo težje dopovedati, ampak da se pa sploh ne bi dalo, pa malo dvomim. Po moje bo moral mož malo bolj strumno nastopiti.

Pa vem, o čem govorim - po prvem porodu sem bila dva tedna pri mojih starših (nekaj časa sama z možem, ker sva obnavljala stanovanje, moji so bili pa na morju). V sosednji hiši živi babica, ki nima čisto nobenega občutka za primernost obiskov. Vnaprej sva povedala, da naj ne zvoni in ne hodi kar tako v hišo. Da naj prej pokliče po telefonu. Ji sploh ni bilo jasno, zakajuser posted image . Ne vem, če ji nisva milijonkrat povedala, pa je še kar rinila, gledala skozi okna in take fore.

No, ko je mož nekega jutra ob sedmih peljal psa ven, ga je videla in takoj prišibala na vrata in se obesila na zvonec. Ko je mož odprl vrata (najprej jih nisva, pa ni nehala zvoniti, pes se je drl kot pobesnel, otrok se je zbudil), se je zrinila mimo njega not - takrat je pa popenil in jo dobesedno postavil pred vrata. Je bila čisto v šoku in je začela riniti nazaj not, pa ji je zaloputnil vrata pred nosom.

Potem mi je prišla jokat, kako sva nesramna, pa sem jo še jaz nadrla, da se ob sedmih zjutraj nikomur ne zvoni, sploh pa ne družini nekaj dni po porodu. Potem je bil pa mir. Tudi ko rodila svakinja in je bila nekaj časa pri mojih, pa po mojem drugem porodu - obakrat je dala mir. Torej si je dala dopovedati, samo je bilo pač treba bolj ostro nastopiti.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.12.2006 9:40:31   
Anonimen
Narediš naslednje:
Vljudno naslednjič, ko se to zgodi rečeš (pred obiskovalci), da želiš, da se gostje prej najavijo.

Lahko pa narediš to, kar sem jaz:
Taščo daš na ignoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In sedaj imam blaženi miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.12.2006 18:30:28   
domci
Pa kaj je s tem folkom???
Jaz že zato nebi prišla na obisk, ker me nisi ti povabla ampak tvoja tašča. In ali res ne vejo kako je prvi mesec ???
Jaz bi vsaKIČ KO PRIDEJO NA OBISK POVEDALA JASNO IN GLASNO, DA STE UTRUJENI IN NE ŽELITE OBISKOV DOKLER SE ZADEVA NE UMIRI. Boš pa ja že sama dala znak kdaj ste pri volji za obiske. KO berem kaj takega mi grejo kar lasje pokonci. Tvoj pa naj svojo maico lepo v rit brcne pa bo mir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.12.2006 19:25:57   
Strawberrie Cherrie
Uf, jaz tudi nočem, da v trumah lazijo k meni...user posted image user posted image Pa sem jasno in glasno vsem povedala (njegovim sicer on, svojim pa jaz), da bova tako otrok kot jaz potrebovala čas, da se uskladiva, navadiva drug drugega, da se ati navadi novega tempa, kuža - pravzaprav VSI - da so sicer oni kot obiski dobrodošli, vendar najavljeni -> me je pa zelo strah, da tegale moj 'tašča' ravno ne bo upoštevala, včasih kar vdre in prinese recimo Mercator nalepke itd, pri tem pa sploh ne razmišlja -> pa me dobi napol slečeno sred stanovanja, ali pa ko skačem izpod tuša v brisači; no bomo že poizkusili nekak rešit, vendar tule ne bom vpila in tečnarla jaz, ampak bom zahtevala od mojga, da reče STOP, če bo preveč grozno -> sicer sem mu pa povedala, da če ne bo mir in če mali ne bo zaradi hrupa in obiskov spal, ga bom dala kar njemu in naj ga on doji (ne vem s čimuser posted image ) in pa pestuje, dokler se bo drluser posted image ; ga je pomojem strah kot user posted image , da bi se kaj tazga zgodilo user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.12.2006 20:43:37   
Naty_ka
Jaz pa po vsem povedanem sklepam, da lahko tvoj mož tolče po mizi kolikor mu paše, a dvomim da bo kaj pomagalo.
Ker če ji do sedaj ni "klapnilo" potem ji tudi po tem nebi.

Kaj lahko narediš? Vsekakor daj velik napis na vrata kot so ti svetovale že pred mano. In če bojo vseeno vstopili, potem pa malo z jeznim glasom vprašaj, če ni več listeka na vratih???
Ali pa kar daj nekaj za delat. Reči da imaš en veeeelik kup plenic za speglat in ker ti tašča noče pomagat pač prosiš tisto osebo, ker imaš non stop obiske in ti delo ostaja.  Vsak normalen človek bo tu ugotovil da nekaj ne štima.

Drugače pa moram povedat da sem bila jaz vesela vsakega obiska.

Upam, da boš uspešno rešila težavo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.12.2006 18:36:15   
Meggi
Ma to  maš take pojave. Mi smo bili sami v bajti z malo, sevda sem imela vse nakidan, ko pride nenapovedan obisk pred vrate. Me je skor kap. Če imaš taščo, da ti skuha kavo, priprav prigrizek,... še. D se  ti pridejo pa poslajat mi pa dvigne. Itak imaš občutek, da ti še pridejo ocenit kako bajto maš, kak pospravljen.... In pol se v avtu lahk pogovarjajo,.... Meni so NEVZGRAVŽNI takšni ljudje.

Isto je ko se preseliš. Imaš tak da ni skor kam stopit pa se ti naguzijo.... Jaz poludim. Nam zdaj tak moja mami dela. Kao neke sosede bi rade vidle- kako  se imamo. Za pomagat kaj pa ni nobenga- dej bejž.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.12.2006 18:42:41   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Isto je ko se preseliš. Imaš tak da ni skor kam stopit pa se ti naguzijo.... Jaz poludim. Nam zdaj tak moja mami dela. Kao neke sosede bi rade vidle- kako  se imamo. Za pomagat kaj pa ni nobenga- dej bejž.

Zakaj pa ne greste, ko pridejo obiski, ven na sprehod? Tako prezračite otroke, pa še obiski se malo sprehodijo. Tako bodo v prvi seriji odpadli tisti, ki ne marajo sprehodov z otroki, ustavljanja na igriščih ipd.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.12.2006 15:14:55   
Slončica
Pr men je blo isto, komi smo pršli domov, že se je začelo..Frendi od mojih staršev so se hotli na vsak način zrinit v sobo in to k 9 dni stariuser posted image , pol so pa še užaljeni ker rečem da je še prekmal in da ni šans.Pa dobim 3 užaljene sms-e ki jih ne bi poslal še tako omejen človek, in to od kao hudih privatnikovuser posted image
Ne se sekirat, pričaki jih naga pa cela v elementu, ziher ne bo nobenga več bo stari preveč nerodn, sej veš kaj bojo pa ljudje rekli???

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.12.2006 22:25:19   
nizozemka
ja, preselite se ze enkrat, no!!!!!!!! jst sm zivela 12 m na podstresju pri tasci, tu v NL, pa so oni tud vedli, da to ni normalno, vmes smo ful vsi iskal bajto!
tak mi gre na zivce, ko v SLO rastejo bajte sam v visino, pa mladi na vrh.. jaja, na zacetku je vse super in fajnuser posted image .
skoda zivcev!!user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.12.2006 23:43:03   
Pupica
Ja če se en dela budalo in Francoza, ti ne preostanme drugega, kot da se še ti. Verjemi, to te life izuči.
Zaklenila da sta stanovanje?Enkrat?In naredila je halo?
Potem ga zaklenita vsakič!!!!!!Aja pa kupita zvonec, in ga monitrajta.Naj se ne počuti kot doma, pač pa kot, da je prišla na obisk!Seveda jo potem tudi večkrat opomni, da je temu tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.12.2006 8:41:49   
kalbo
tak mi gre na zivce, ko v SLO rastejo bajte sam v visino, pa mladi na vrh.. jaja, na zacetku je vse super in fajn .
skoda zivcev!!

Veš, nimamo vsi toliko denarja, da bi si kar bajte kupovali. Men gre recimo na živce da nekateri to pozabljate. Verjemi mi, da bi sigurno živel v svoji bajti, če bi lahko.

Kar se pa tašče tiče, tud našo zanese pa uleti notri, pa rečem, da bom mogel že enkrat ta presneti zvonec popravit, ker se je spet pokvariluser posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.12.2006 11:06:10   
FLASK_A
Jaz sem jo mogla (taščo namreč) tut navadit da si je obula copate ko je prišla na obisk! Veliko je pripomogel moj dragi, ko ji je sakič sproti rekel, da ni doma, naj se lepo sezujeuser posted image  Skupaj vama bo uspelo, na začetku se bo kujala potem pa bo (MENDA JA!!!!) razumela da potrebujeta tudi svoj mir. Pa srečno!!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.12.2006 21:59:06   
nizozemka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

tak mi gre na zivce, ko v SLO rastejo bajte sam v visino, pa mladi na vrh.. jaja, na zacetku je vse super in fajn .
skoda zivcev!!

Veš, nimamo vsi toliko denarja, da bi si kar bajte kupovali. Men gre recimo na živce da nekateri to pozabljate. Verjemi mi, da bi sigurno živel v svoji bajti, če bi lahko.

uh, kalbo, jaz pa res sploh nimam denarja. ker je mark se mali, sem se odlocla, da bom zato se malce doma (kljub diplomi) in prejemam 199 evrov mesecno!!zivimo na nizozemskem in smo se odlocili, da imamo bajto v najemu, ker so kle obupno drage, sploh v centru NL in folk jih odplacuje celo zivljenje. bajte, zavarovanja, avti- drago za dol past!
nisem neka afna, ki je kao polna dnara in tk puhlo razmislja, sem na vasi gor rasla in mela sobo skupaj s sestro! samo res mi je hudo, da je tako v SLO. Mladi na podstresja, seveda zena za snaho, obratno zelo redko.user posted image
zaradi stanovanjskega problema smo ziveli 15 mesecev pri tasci na podstresju vsi 3je v eni sobici. sam so stari vedli, da to ni normalno in smo skupaj hodili na oglede his...
lp

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?