|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HELP! Naval sorodnikov in znancev...
13.12.2006 15:33:01   
Anonimen
Imamo punčko staro 1 mesec in živimo s taščo. V tem mesecu namesto da bi se spočila se bom razpočila! Tašča je postala vodič sorodnikov in znancev do našega otroka, sploh nimamo več zasebnosti, počutim se že ko v razstavnem prostoru, skušali smo govorit z njo in reče samo ja,ja... in spet ko kdo pride ga kar pripelje v sobo pa ni važno ali dojim, spimo, ... meni se bo res user posted image tudi možu, nimamo pa kam drugam za iz... prosim nasvet!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HELP! Naval sorodnikov in znancev...
13.12.2006 15:35:36   
soncece24
Zaklepaj vrata! Pa mož naj malo po mizi udari, pa bo. Al pa zobe stisnit, da se naval umiri, saj ne bodo večno hodili dojenčka gledat. Upam, da ti v tolažbo vsaj vsak kaj prinese user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 15:37:24   
Anonimen
Joj, enkrat smo zaklenili in je naredila celo paniko da je nekaj narobe itd. tudi to ni izpadla dobra rešitev, jaz več ne vem... user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 15:38:02   
Anonimen
Zaklente se v sobouser posted image

Joj zarad podobnih stvari sva se midva odselila. K to zna bit katastrofa če moreš v istem stanovanju živet skupej s taščo. Men se je mešal. Pa sploh še nimava otrok. Si ne predstavljam kako je šele tebiuser posted image
Sam pa res nima nobenga občutka za vas. A se ne spomni kako je blo njej k je rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2006 15:38:18   
Anonimen
Ne vem kaj bi bila rešitev, mož je kaj rekel svoji mami? Kako bi zgledalo , če bi naslednjič, ko pripelje goste v sobo rekla naj počakajo zunaj, ker dojiš, spiš... Ma ne vem, jaz sem že celo nosečnost govorila, da prvi mesec nočem nobenega in res je bilo tako. Še po prvem mescu mi je kdo bil odveč.....
Probaj se pogovoriti, če ne zlepa pa zgrda. Srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2006 15:40:16   
Anonimen
user posted image  Z možem ji lepo povejta,da zdaj rabita mir,da je otrok nemiren,če stalno prihajajo neki ljudje.Vem,da je to tašči težko dopovedat,zato je najboljše,da to pove mož.
Razumem,kako se počutiš.Mislim,da tašča to dela zato,ker je ponosna na vnuka in bi ga rada vsem pokazala,čeprav pri tem nima mere.Poskusita ji na miren način povedati,tako,da jo ne prizadaneta,saj ne misli nič hudega.Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2006 15:40:36   
Anonimen
Aja pa na vrata napiši: ne moti ker spimo ali pa se dojimo. Pa zaklen!
Pa pojasni ji da nisi sposobna se ukvarjat z obiski. In da bodo kar moral počakat dokler se ne boš boljš počutila. Pa tvoj nej tako kot je že ena rekla mal udar po mizi! Sej je njegovi mami!

Postavte se zase!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2006 15:40:44   
ronja
Mož naj ji pove, da boste po novem zaklepali vrata, da boste imeli kdaj malo svojega miru. Še vedno lahko obiski kdaj pridejo, vendar si oba zelo želita, da so najavljeni. Da bi rad bil on s svojo ženo in otročkom kdaj tuid sam... mame navadno rade ustrežejo svojim sinovom, če jim povejo, kako jim lahko ustrežejo... Probaj ga poslat na fronto, oboroženega s par konkretnimi predlogiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 15:46:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 15:47:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2006 16:32:56   
crci06
hm... problem, in to zelo velik...
kakorkoli boš naredila, bo narobe: če boš skrivala otroka, bo narobe, če boš sineta naščuvala proti mamici, bo narobe...

Upaš lahko samo, da se bo prvi krog obiskov kmalu zaključil.

Lahko pa ji poskusite predlagat, da ko pridejo obiski, vaju lahko povabi na kavo, vi pa se uredite in greste k njej v njene prostore...  Če je v spodnjem štuku je to toliko lažje, kot če je v sosednji sobi..

Tudi meni ne bo všeč, če bodo vsi sorodniki prišli v spodnji štuk, kot običajno, potem pa mene samo pogledat gor al pa da bom šla jaz z bebico malo dol...
Če pridete k meni, pridete k meni, al kako?
Po drugi strani mi je pa spet čudno, da bi mamina sestra prišla k meni v zg. štuk na obisk, mami bi pa spodaj sama gledala TV...

Skratka, že v naprej se rahlo najdem v tvojem problemu (k sreči je to moja mami in ne tašča), tako, da ti želim predvsem, da ta naval čimprej mine!!!

P.S. Ko bo čas prehladov in gripe pa udarte po mizi in rečte, da ne bodo prihajali ljudje v sobo, ker se bo otrok nalezel!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2006 16:40:46   
triša
Se strinjam s Nalin in Karin, pa tvoj mož se naj pogovori z njo. To mora narediti on in ne ti.
Pa dolgoročno ti svetujem, da se odseliš. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2006 16:45:41   
kofetek2010
fotoaparat v roke in se pofotkajte, dajte slike razvit in njej v roke - pa naj kaže slike, če vas hoče kdo videt user posted image  

drugače pa ja, listek nalepit in bo mir... mogoče user posted image  

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2006 17:00:03   
Anonimen
Ojoj, ja to pa zna biti zoprno. Pri nas je tašča vedno vpr., ali lahko pride ta in ta gor. Pa je potem može rekel, ja lahko ali pa ne, ker se dojita itd. Je pa enkrat pripeljala eno sosedo in sva rekla, da lahko, je pa potem tašča razkazala najino stanovanje pa še opravičevala se je hkrati, češ, ker je malo bolj tako, ampak da ni časa pospravljati. Jah, jaz sem se naredila, da nisem slišala, mož ji je pa potem rekel, da ji ni treba razkazovat in razlagat pa ne vem, kaj še vse, ker je ženska prišla dojenčico pogledat in ne stanovanja.

Svetujem pa ti, da se s taščo pogovori tvoj mož, bo tako še najbolje. Če pa ne gre drugače pa ali dajte listek, tako kot so ti že punce svetovale, ali pa potrpite.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2006 18:19:10   
tulip
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Na vrata nalepite obvestilo:
Prosim da nas ne motite. Trenutno naš novorojenček spi, je, se previja, ali pa potrebuje malo miru.
Hvala za razumevanje.
Ko bo mali pripravljen bomo obvestili, da ga lahko pridete pogledat.

Pozdravlja vas novopečena in utrujena družinica.

Točno tako. Normalni ljudje bodo razumeli. Če pa kdo zameri, je njegov problem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2006 18:43:48   
Micy
Jest sm še predno sem rodila vsem jasno in glasno povedala da ne maram nobenga obiska vsaj 14 dni po porodu. In res sem imela mir z mojo pikico in mojim dragim.

Tko da jest ti predlagam , da se lepo odkrito in mirno pogovoriš, da pač tako ne gre in da ti je tega d ase moraš non stop prilagajat glede obiskov dovolj.

Jest vedno povem kar mi leži na duši in zato imam s taščo in tastom zelo lep odnos.
Onedva meni povesta če kaj narobe naredim jaz pa njima....!!!

Love is in di er.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2006 19:53:01   
Anonimen
A obiski ne razumejo besede ne? Da potrebuješ počitek in ne želiš obiskov?

Ma večina ljudi razume, da če imaš majhnega otroka, da potrebuješ počitek in čas za njega in da oni niso v prvem planu. Mi ni prav nobeden zvonil na vratih, če sem rekla, naj ne pride. Saj so videli dojenčka, čez en teden, dva, dva meseca, nobenemu ni ušel.

Ko bi imela jaz tega dost, bi verjetno naredila kakšno sceno. Recimo da se ravno spravljam k seksu, na pol oblečena, obiski s taščo vred pa pred vrati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2006 19:54:31   
Marogica
Ta tašča ti bo še dala vetra, pa ne samo kar se otroka tiče. Verjemi....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.12.2006 20:24:13   
spacey
Jaz bi znorela in se z njo tut na "smrt" skregala...mislim, kako si dovoli!? Kar pritisk mi je narasel. user posted image

Tvoj mož pa naj ji lepo pove kako je na stvari, to je njegova naloga.

< Sporočilo je popravil spacey -- 13.12.2006 20:33:39 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.12.2006 20:29:07   
TONČI.
To sem imela pa jaz srečo. Nikogar ni bilo v prvem mesecu. Pa še potem so me najprej poklicali, če imam čas in kdaj ga imam. Pa tud če je že bil kdo na obisku, so me najprej prišli gor v sobo vprašat kako in kaj. Ma ja vsak normalen človek mora vedet, da otrok potrebuje mir. Mož se pa naj s svojo materjo pogovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.12.2006 21:37:41   
mika
očitno sem jaz edina tu gor, ki sem se razveselila vsakega obiska, ko so prišli gledat mojega otroka. prvi obisk je prišel isti dan, ko sem prišla iz porodnišnice in sem bila zelo vesela. seveda sta na začetku moja starša vse pripravila, tako da je verjetno to drugače, kot pri tistih, ki živite sami, ali pa nimate nikogar ki bi vam pomagal.
anonimna, ne razumem pa tega, da še vedno kompliciraš ko si že več kot 1 mesec po porodu. pravzaprav ne poznam nobene mamice, ki bi jim to bilo odvečuser posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.12.2006 21:44:38   
Anonimen
ko si že več kot 1 mesec po porodu. pravzaprav ne poznam nobene mamice, ki bi jim to bilo odvečuser posted image

Meni je bilo. Sploh popoldne, ko sem bila že utrujena. Ker je večina ljudi čez dan v službi, so imeli čas priti šele popoldne.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.12.2006 21:52:56   
triša
Meni je bilo tudi zoprno zato smo se zmenili da vsaj do 1 mesca naj ne hodi nihče, razen babice in dedija. Tudi v porodnišnico ne razen atija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.12.2006 7:14:02   
srki
Še dobro, da nisem imela takega navala. No, razen sestre, tasta in tašče takoj po porodu ni nihče prišel. Tudi jaz ne hodim k ženskam, ki so komaj iz porodnišnic prišle.

Vem, kako to more bit zoprno. Jaz bi se tudi zaklenila, na vrata bi nalepila plakat z napisom: Smo še zelo utrujeni od poroda, malček je sicer OK, trenutno spimo in želimo, da se oglasite čez kakšen mesec. Hvala za razumevanje...

Mogoče malo butasto, ampak mogoče se jih bo prijelo. Pa seveda naj mož udari po mizi, kot je rekla sončece.

NO, sem videla, da sem se ponovila, pa bom vseeno pustila napisano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.12.2006 7:58:57   
vesna.com
Jaz sem mela pa ravno obratno drugič.Ker prvič so vsi navalili in videli da sem ful adijo in so drugič dali en mesec mir.Jaz pa sem se počutila dost boljše kot po prvem in sem komi čakala da kdo pride,mi je blo ful dolgčas,pa še mala je skoz spala.user posted image
Aja,ti pa zaklen in gotovo.In povej ji sama,mogoče z VELIKIMI TISKANIMI.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?