crci06 -> RE: HELP! Naval sorodnikov in znancev... (13.12.2006 16:32:56)
|
hm... problem, in to zelo velik... kakorkoli boš naredila, bo narobe: če boš skrivala otroka, bo narobe, če boš sineta naščuvala proti mamici, bo narobe... Upaš lahko samo, da se bo prvi krog obiskov kmalu zaključil. Lahko pa ji poskusite predlagat, da ko pridejo obiski, vaju lahko povabi na kavo, vi pa se uredite in greste k njej v njene prostore... Če je v spodnjem štuku je to toliko lažje, kot če je v sosednji sobi.. Tudi meni ne bo všeč, če bodo vsi sorodniki prišli v spodnji štuk, kot običajno, potem pa mene samo pogledat gor al pa da bom šla jaz z bebico malo dol... Če pridete k meni, pridete k meni, al kako? Po drugi strani mi je pa spet čudno, da bi mamina sestra prišla k meni v zg. štuk na obisk, mami bi pa spodaj sama gledala TV... Skratka, že v naprej se rahlo najdem v tvojem problemu (k sreči je to moja mami in ne tašča), tako, da ti želim predvsem, da ta naval čimprej mine!!! P.S. Ko bo čas prehladov in gripe pa udarte po mizi in rečte, da ne bodo prihajali ljudje v sobo, ker se bo otrok nalezel!!!!
|
|
|
|