|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
20.3.2007 17:54:05   
citrončica
Res,Andreja,meni je tud kavauser posted image  boljša,kot če jo sama skuham...čeprav je ista,a najbrž že zato,ker jo ni treba meni kuhat....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.3.2007 17:59:52   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Res,Andreja,meni je tud kavauser posted image  boljša,kot če jo sama skuham...čeprav je ista,a najbrž že zato,ker jo ni treba meni kuhat....user posted image

meni tudi,meni.Kaj punce bo do sobote 2000 ali ne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.3.2007 18:36:29   
andreja2000
Upam,da se še kaera pridruži,da zarežemo tstih 2000 do soboteuser posted image  ,pa upam,da me spet kdo ne vrže tuki dol,ker je pri nas danes gužvauser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.3.2007 18:56:40   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Upam,da se še kaera pridruži,da zarežemo tstih 2000 do soboteuser posted image  ,pa upam,da me spet kdo ne vrže tuki dol,ker je pri nas danes gužvauser posted image

Halo,halo andreja2000 pripravi se jaz grem pod tuš na hitro,mož na eno fuzbal ekipo in nato pridem pa bomo čvekale do jutra.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.3.2007 19:05:21   
koala
In kakšno bomo rekle?
Pri nas v MB se je pozno popoldan celo sonček pokazal, tako da ne bo treba gazituser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.3.2007 19:14:44   
andreja2000
koala pozdravljena user posted image ,tudi pri nas se je popoldan pokazal pijazen sonček
mojca9000 upam,da boš hitro izpod tuša,da me prej kdo ne vrže iz računalnika user posted image ,to se pri nas rado zgodiuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.3.2007 19:18:29   
koala
andreja a si za kavo? Ali bi raje čajček, sem danes dva nova dodala svoji zbirki

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.3.2007 19:22:51   
andreja2000
koala bi pa eno kavico,prosim,sem malo prej že čajček spila.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.3.2007 19:28:21   
Sulfinija
Koala,Andreja2000 tudi jaz sem za eno dobro kavico,ne čajčeka.Punce pri nas več ni snegeca le še asfalf se vidi,hura mega žur se bliža.
Mi lahko katera slaščičarka zaupa kaj bo pekla za peciva za mega žur???Jza si belim glavo ko hudič pa ne vem kaj naj spečem.Pa še moja ritka bo zdrava do sobote jo še dvakrat na dan vseeno namažem malo me še kožica boli vendar je 100% boljše kot je bilo prejpšnji teden hura vse gre po maslu.

Sedaj pa kavico z mlekom prosim lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.3.2007 19:33:28   
medika 13
Jaz tudi prosim eno veliko user posted image z mlekom. Sem cel popoldan prespala. Je pa res en čuden dan bil danes.

Mojca jaz prinesem na žur MUFFINE. Punce sporočite kakšne imate najraje. Bom poskušala ustreči vašim željam user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.3.2007 19:37:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Jaz tudi prosim eno veliko user posted image z mlekom. Sem cel popoldan prespala. Je pa res en čuden dan bil danes.

Mojca jaz prinesem na žur MUFFINE. Punce sporočite kakšne imate najraje. Bom poskušala ustreči vašim željam user posted image .

Meni je vseeno samo,da bo pecivo.Jaz pa spečem orehov rogljičke in pa london rezine ful dobro pecivo.Poznate mogoče???
Koala,čajček zate je kuhan,za andrejo,mojco in mediko13 pa ena dobra velika kavica z mlekom.
In še nekaj kake pizze boste kaj jdle'Jaz bom pa jdla z pršutom moj pa si je zažel z tuno.Mi je prejle rekel,ja kaj me tkole cartaš sobota se bliža,samo še ne vem če te pustim joj najraje bi ga utopila v kdi he,he in šele nato čuj kdaj pa bo tale pizza z tuno zjutraj ob štirih,takrat je ne bo jedel he,he.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.3.2007 19:40:06   
Sulfinija
Mene zanima v kaj boste punce oblečene ne mislim kopalk ali kaj podobnega no?In še nekaj kok vas bo imelo fotoaparat?Koala tebe najdemo že v pizzeriji kajne?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.3.2007 19:41:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo
citrončica+50%pecivo
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
lana38+user posted image blaž
florita
janja

Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 user posted image žan in user posted image mihec,ter raho in naša puhica13.

Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.3.2007 19:41:11   
medika 13
Mojca ful ti hvala za kavico. A za pizze moramo že prej povedat, al si jo lahko pol pri marogici izberemo. Jaz še pojma nimam kaj se mi bo v soboto luštalouser posted image . Ampak s pršutom verjetno ni slaba - ne o hrani bom postala lačna.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.3.2007 19:42:58   
koala
Me je Mojca prehitela z kavico, je pa še na voljo če katera želi.

Medika jaz sem nora na vse mufine, še posebaj pa mi grejo v slast čokoladni.

Mojca a so tudi v london rezinah lešniki?

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.3.2007 19:44:15   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mojca ful ti hvala za kavico. A za pizze moramo že prej povedat, al si jo lahko pol pri marogici izberemo. Jaz še pojma nimam kaj se mi bo v soboto luštalouser posted image . Ampak s pršutom verjetno ni slaba - ne o hrani bom postala lačna.

Tudi pri nas je sijal prijazen sonček.Ne,ne medika tam si izberemo pizze.Jaz bom imela vsekakor pršut,sonovo in parmezan ter olive mjami je bila dobra in narežejo mi jo kar oni,da se ne bom mučila je bolj komot.Pila pa bom borovničev za apeiritvi za ostalo pa še ne vem,pa še kako kavico in na koncu naš marogica časti z jagodno pizzo mjami no.Pa fulč peciva bo.Domov bom pa nesla eno jagodno pizzo in pa eno z tuno za možeka.

Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.3.2007 19:44:34   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Mene zanima v kaj boste punce oblečene ne mislim kopalk ali kaj podobnega no?In še nekaj kok vas bo imelo fotoaparat?Koala tebe najdemo že v pizzeriji kajne?

Jaz prinesem fotoaparat! Bom vse poslikala user posted image . Kaj  pa naj bi oblekle!?!? Mojca si si zamislila dresskode? Po moje najbolje obleči tisto v čemer se dobro počutim - trenerka user posted image user posted image user posted image . Ne ne sam hecam se. Še nimam pojma!user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.3.2007 19:46:37   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ne to je tsto,orehi in z marmelado namazano in spečeno.Če maš ful rada lešnike pa ni slaba ideja jih lahko malo noter damo tudi.Kakšno marmelado pa mate najraje je noter dobra ali borovnica ali pa ribez,da malo kiseli ful dober recept je tole.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.3.2007 19:46:50   
koala
Mojca a ti že veš kaj boš oblekla?
Jaz še za jutri na vem kaj bom dala na rit, ne da bi za v soboto.
Je čisto odvisno od počutja in vremena.
Pa za pizzo tudi.

Aja hvala za čajček je dober in ja jaz pridem kar v pizzerijo.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.3.2007 19:47:21   
medika 13

Koala, če je še kaj kave bi jaz še eno user posted image . Saj je bila Mojcina odlična, sam je ni več. Se potrudim, da bo veliko ČOKOLADNIH mafinov.

12.12.2008

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.3.2007 19:49:13   
Sulfinija
Hiter še eno kavico za našo monikap.Koala boš ti nalila ali jaz tole kavico'Kje se pa potepa naša Lana38.Lana snegeca nič več ni he,he mega žur ne bo odpadel zaradi vremena.
Jaz bom tudi mela digitalca in kamero,da se bomo kaj nasmejale.Kje je pa naša pamela???Monikap si robčke že nabavila?

Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.3.2007 19:50:35   
koala
medika evo zate ćisto sveža.

Mojca pol pa tvoja peciva ne bodo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image moj želodec namreč ne prenaša lešnikov in orehov in podobnih stvari.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.3.2007 19:50:50   
Sulfinija

Mojca a ti že veš kaj boš oblekla?
Jaz še za jutri na vem kaj bom dala na rit, ne da bi za v soboto.
Je čisto odvisno od počutja in vremena.
Pa za pizzo tudi.

Aja hvala za čajček je dober in ja jaz pridem kar v pizzerijo.

Ja vem,kaj bom oblekla ker še morem tole oprati no.Pa veš kaj ne,da bi pej odšla,če bo ful okinčena pizzerija le počakaj nas bomo točne,velja?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.3.2007 19:51:52   
Sulfinija

medika evo zate ćisto sveža.

Mojca pol pa tvoja peciva ne bodo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image moj želodec namreč ne prenaša lešnikov in orehov in podobnih stvari.

O dober,da si tole povedala bom pa druge recepte poiskala brez orehov in lešnikov.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.3.2007 19:52:51   
koala
Saj vas lahko zunaj počakam če želiš ob treh pred pizzerijo, bo tako vredu?

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.