|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
9.3.2007 14:35:01   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Sedaj pa se malo vrnimo k mega žuru.Bo še katera spekla kaj peciva razen mene???Da vidimo kake slaščičarke ste čvekice ste kar dobre.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Punce pozdravljene!

No mojca9000 bom pa še jaz kaj spekla! Čvekica v primerjavi z vami glih nisem, sam spečt pa znam kaj! Ali ima katera kakšne posebne želje! Sporočite!

Jaz bom na žur prišla iz Velenja. Štunfek a greva skupaj?

Se vam zvečer žal ne morem pridružit pri čveku, mi je prav žal, sam v novem stanovanju še nimam interneta. Se vam oglasim, ko bom lahko!

Uživajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.3.2007 14:35:35   
Sulfinija
Perlica,ti se nam ne bi pridružila na našem mega žuru vidim,da si iz MB?Tudi ti vljudno vabljena!!!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.3.2007 14:36:57   
Sulfinija
Medika,nam je vseeno kaj boš spekla saj bomo imele eno pet sort peciva kok smo se včeraj zmenile.Hura bomo poskušala eno od druge.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 853
9.3.2007 14:40:13   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000
Še vedno vljudno velja vabilo za vse,ki se še niste prijavile za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici v MB.Zbirališče bo 14.45 pred baumxsom v MB odkoder bomo skupno šle v pizzerijo,in rajele do jutranjih ur.

Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk:

mojca9000
citrončica
florita
pamela
andreja2000
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap
marina1 in user posted image Žan in user posted image Mihec
puhica13

17.03 in 18.03 pa se bomo še pofočkale na seznam kamor bomo zraven k vzdevku pripisale 100% udeležba,da en teden pred mega žurom potdim naši Marogici točno število prijavljenih oseb.

17.03 in 18.3 se bomo še enkrat vse pofočkale za naš mega žur in zraven napisale 100% udeležba,da bom en teden pred žurom javila naši marogici točno število udeleženk,upam,da se še katera upogumi in pide zraven.

< Sporočilo je popravil katrin -- 9.3.2007 23:02:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 854
9.3.2007 16:28:43   
florita
uf, jaz še delam dnas že cel dan in komi čaka da pridem kdam k možu in da splezam nanga...

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.3.2007 16:45:02   
Sulfinija
Kje ste vse ostale čvekice???Jaz grem še malo na delo,akjti zvečer prideta stric in teta iz LJ.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.3.2007 18:37:55   
florita
evo mene danes so mer zasuli z delom v službi in niti enkrat nisem mogla na net...sedaj pa lahko veselo kramljamo.......user posted image user posted image , petek je kako ste kaj punce? Je kaj novega pri kateri od vas? Kakšna bližja srečanja z user posted image  ali user posted image ?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 857
9.3.2007 19:24:58   
Sulfinija
Pri meni so se pojavile bolečine od trdega blata.Upam,da razumete kaj mislim rečt.Joj,če ne bo bolje bom mogla k zdravnici,upam,da bo minilo od jutri naprej pijem donat.Pa še tkole črno blato od teh elevit tabletk kaj vraga če mi tole ne ugaja.Čez pol ure dobim obisk iz LJ vendar tu in tam bom le skočila na net da pokramljam z vami norma za danes je do 900 postov.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.3.2007 19:25:31   
Sulfinija
Florita!

Moj dan za user posted image  je jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 859
9.3.2007 19:34:14   
citrončica
O,čvekice,ste bile pa pridne!!!
Jaz pa sem se v sredo zvečer spravila za računalnik, klepetat,ker je šel moj na košarko, a on čez 1/2 ure vstopi...pritanca po eni nogi: natrgana mišica, urgenca, čakanje, bergle, in invalid doma!!!Zdaj sva "kripelj" bataljon, mene hrbet špona, on s to nogouser posted image user posted image ,
včeraj sem imela pestro v službi, pop sestanek.....in danes pridem vas pogledat in že 1uro berem poste!!!user posted image user posted image
Aja, zapoznelo, a iskreno:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 8.marec!!!!
No, tolk za enkrat.....sem spet tu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 860
9.3.2007 19:37:39   
Sulfinija
Ojej,citrončica,smo bile pridne,kajne?Glej,da na naš mega žur prideš čila in zdrava.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.3.2007 20:00:42   
citrončica
Ja,do takrat bom že "ready-steady",ni panike, veš pride tako...z leti,ko te emšo uščipne v hrbetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
9.3.2007 20:17:10   
Sulfinija
Citrončica,daj nek nasvet zame za mojo bolezen.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.3.2007 20:56:38   
monikap
madonca ste bile pridne jaz pa sem še komaj sedaj prišla do računalnika sem cel dan posodo nosila v svojo kuhinjo.kje pa ste sedaj a sem sama?

Neposredna povezava do sporočila: 864
9.3.2007 21:08:25   
Sulfinija
Ojla!

Monikap jaz mam obisk iz LJ strica in teto ravnokar dajem hrano na mizo in malo na net skočila.Piši kaj lepega.Imaš kak pameten nasvet za mojo novo bolezen.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.3.2007 21:22:31   
monikap
mojca poskusi skuhat slivov kompot čim bolj sladki morda ti bo pomagal.

Neposredna povezava do sporočila: 866
9.3.2007 21:35:21   
monikap
tudi jaz jemljem elevit pa nimam težav morda pa tebi res ne odgovarjajo,user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.3.2007 21:50:25   
andreja2000
Da vas še jaz pozdravim.Pred kratkim smo se vrnili iz MB,kjer smo bili malo po trgovinah,nato pa še na pici.Sita sem kot boben.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.3.2007 21:55:02   
monikap
živijo no pa le nisem sama.potem pa je bila dobra piza ko si tako sita tudi meni bi sedaj ena pasala si mi lušte naredila

Neposredna povezava do sporočila: 869
9.3.2007 22:02:35   
andreja2000
ja,ful sem  sita a moj dragi pa še bolj.Upam,da se hrana kmalu poleže,da bova lahko slončala.user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.3.2007 22:06:44   
andreja2000
joj,monikap,tak sem sita,da še črk vredu ne vidim,pa ne delajo mi drugi smeškoti.Sem misla napisat slončkala ne pa slončala,pa upam,da si vseeno vedela kaj sem imela v mislih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
9.3.2007 22:07:54   
monikap
andreja slončkat pa morata da preženeta packo in dobita tako zelo željenouser posted image ali pa karuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 872
9.3.2007 22:18:08   
andreja2000
ja,ja,danes definitivno slončkava in naj packa izgine daleč stran.
Ma,saj človek po vsem tem času res ne ve kako taktiko naj izbere da se reši user posted image  za 9 mesecev,pa zaradi mene,če še pride pol kdaj al pa ne,glavno da dobim user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 873
9.3.2007 22:22:43   
monikap
seveda boš dobila svojouser posted image .kdaj pa imaš pregled vMB?če smem vprašat seveda

Neposredna povezava do sporočila: 874
9.3.2007 22:28:45   
andreja2000
pregled pa imam23.4 ,pa misliš,da ne bo zame vse skup prepozno,saj sem že 41 stara

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.