Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 22:33:18
|
|
|
|
monikap
|
jaz pa ga imam 16.4. andreja nikoli ni prepozno da ispolniš svojo željo važno je kaj nosiš v srcu leta niso pomembna zraven tega pa si še mlada.In vem da si čudovit človek tako da ne obupat
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 22:37:49
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap,hvala in res srčno upam,da nama uspe dobit zdravega . joj,kako se bo zanjimvo spoznat.Jaz sem visoka in po tem boš kar vedla kera sem,pa svtle daljše lase imam,pa rada govorim...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 22:43:58
|
|
|
|
monikap
|
jaz sem pa bolj srednje velika z dolgimi rjavimi lasmi in pegice imam tako da boš tudi ti mene prepoznala in seveda govorim tudi rada sedaj pa grem spančkat lahko noč in sladke sanje
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 22:47:06
|
|
|
|
andreja2000
|
tudi tebi lepe sanje in tudi jaz se bom poslovila,ker me moj že pogreša. Se vidimo na mega žuru.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 23:59:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Punce jaz sem komaj sedaj ostala sama brez obiska smo čvekali ko nori no.In kaj smo se zmenili,da danes v soboto odjadramo v kavarno na ples zvečer hura se že veselim.Moje stanje spodaj ni kaj ditso boljše me prav zanima kako bo ko bom šla ponovno na blato.Če ne bo bolje bom šla do zdravnice po neko zdravilo,mogoče pa mi renso ne odgovarjajo tele elevitke no. Punce sedaj pa grem lepo k svojemu ajat in se kaj beremo ter tipkamo danes to je sobota je ura polnoč. Ja pa še to bile ste zelo pridne v čveku.In hvala za nasvet za slivov kompot ga bom probala jesti. Lahko noč. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 7:58:46
|
|
|
|
florita
|
Dobro jutro punce! Danes imamo sonce in je prav lepo zunaj, tako da jo mahnem potem ven. Citrončica...moj taxi, bova pa vlogi zamenjale, bom pa jaz prihrumela po tebe, moja laparo je prstavljena na april....če sta oba polomlena pol pa pomaga sam ležat v postl, če se lahko vsaj mal premakneš bo tud uredu...... Andreja jaz mislim da starost ni pomembna prio dananšnji medicini pa res ne,ti sam čim manj misli na in se veselo , pa bo upseh.... Mojca, kaj pa kava na tešče- mene to vedno požene ali pa redek čokolešnik tudi, še posebno če pol takoj kavo spijem čez....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 8:07:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja jaz mislim da starost ni pomembna prio dananšnji medicini pa res ne,ti sam čim manj misli na in se veselo , pa bo upseh.... Florita IVF delajo le do 42.leta.Nato pa le dalje samoplačniško.Zato pa bi morala biti vse ženske na prednosti listi takoj po 35.letu,vendar v MB so po 40.letu.Tkole,da jaz mislim,da bo naša Andreja kar hitro neter padla. Mojca, kaj pa kava na tešče- mene to vedno požene ali pa redek čokolešnik tudi, še posebno če pol takoj kavo spijem čez.... Florita jaz nimam z tem problemov,da bi bila zaprta,jaz sem namreč mislila da me boli zlata žila malo čuden izraz,vendar je tole zelo večkratni pojav si že kdaj slišala?Vendar danes ko sem spila kavo sem spet takoj šla na blato in je bilo črno da je joj spet to povzročajo elevit tabletke,vendar sem sedaj ugotovila,da me boli zadaj na ritki trtica,ker malo težje sedim. Tkole sedaj pa konec grem takojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj likat kajti imam dva velika kupa vendar če bo vsev po sreči ga čez dve uri ne bo več pri meni na obisku.Zvečer pa na ples hura.Ja pa še tole danes je moj dan za ,vendar še nič icedka vendar mislim,da nama ni uspelo tudi tokrat naravno kajti to mi je včeraj nakazal novi mozoljček. LP Mojca [/quote]
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 9:55:09
|
|
|
|
citrončica
|
Ste pa pridne navsezgodaj, jaz pa soboto izkoristim, če le nimam drugih planov,za naspat,tako da sem šele slabo uro pokonci ,tdaj pa planiram it ven na sončka rožice presadit...mal na zrak pa možgane na off ,Florita,ker je še 2tedna do žura, se dobiva prej na eni kavi in se zmeniva kako in kaj,ni panike,res pa ne bova z dvemi avti hodile, tolk gorenjke pa sva, ne?Mislim zarad klepetat,2uri bit tiho, jaz pol pojem ob radiu ,hvala bogu, da me nihče ne sliši, ker posluha pa ravno nimam najboljšega, pa ne si prosim predstavljat mimovozeče, ko mene zagledajo z odprtimi usti, ko pojem v avtu .....nisem še nobene nesreče povzročila zato...trkam na les !!!Izkoristite lep dan, ne mučite preveč svojih mučenikov danes, pa kaj lepega napišite, da bom imela spet zvečer kaj brat!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 10:03:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,daj malo sončka pošlji k nam v prekmurje,ker je tlele zelo kislo vreme,da bom zvečer lažje plsala ob zvokih žive glasbe. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 12:03:31
|
|
|
|
stunfek
|
lep dan punce. tudi mi imamo le p sonček, vendar že prihajajo oblaki malo oblačit. pa piha. smo mislli it v živalski vrt samo je potem prišla sisedova punčke k naši graciji in se je premislila, češ, da se bo raje igrala s sosedo in da bomo šli v živalskega kdaj drugič. moj je bil presrečen, ker se mu itak ni ljubilo it. včeraj se je vrnil s poti in mi prinesel dvd, "nine months" s hugh grantom...star film iz leta 1995. taka komedija na temo nosečnosti. ampak meni se je kar milo storilo, ker je izbral ravno tega . ko sva ga včeraj skupaj pogledala je rekel: "no, zdaj nama pa samo še rata zanosit, pa bo vse popolno" . Čist me je stopil.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 12:10:23
|
|
|
|
stunfek
|
Ja medika13, lahko se dobiva kje tam, kjer ti prideš iz velenja...blizu uvoza za na avtocesto. jaz namreč nisem čisto iz celja ampak sem dejansko iz vranskega. Potem se skupaj odpeljeva do slovenske bistrice, kjer pobereva še andrejo. Ni problema. Meni se zdi kul, da se nas pelje več. Pozno odgovarja, ampak se tolk postov vmes nabere, da kakšnega spregledam.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 12:15:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek ful lepo,da sta se z tvojim dragim tkole fino imela.Punce danes teden se pa še pofočkamo in zraven napišemo 100% udeležba za naš mega žur.Mene še vedno ful peče ta zadnja kot takrat ko ima človek drisko,upam,da bo kmalu bolje,če ne bom te elevit tabletke mogla kar zamenjati. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 13:56:56
|
|
|
|
citrončica
|
pošiljam sončka...mi ga imamo še!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:07:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica pošiljam sončka...mi ga imamo še!!! Hvala,hvala že sije,vendar tudi veter ful piha. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:10:23
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, veter je pa od nas k vam zaneslo Jaz sem tako zaspana, pa ne morem glih počivat, ker je še sosedova punčka tukaj in se igrata. Ne bi zgledalo, da jaz malo zaspim zraven . Komaj držim oči odprte...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:22:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pa mene nekaj spanec premaguje.Se vidi,da sem malo dlje bila pokonci in danes spet.Bom kasneje kar mahnila malo k počitku,da bom pol zvečer lažje plesala. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:31:48
|
|
|
|
lana38
|
Morda pride z mano na mega žur tudi moj sin. Danes je rekel, da bi tudi on šel, samo otrok si potem morda še premisli, saj veste kakšni so otroci. Koliko pa sta stara tista 2 otročka, ki prideta zraven marine1? Sta morda še majhna? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:41:30
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz sem tudi razmišljala, da bi hčerko sabo vzela...sem videla pi slikah, da imaj otroški kotiček tam v tisti pizzeriji.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:50:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Morda pride z mano na mega žur tudi moj sin. Danes je rekel, da bi tudi on šel, samo otrok si potem morda še premisli, saj veste kakšni so otroci. Koliko pa sta stara tista 2 otročka, ki prideta zraven marine1? Sta morda še majhna? LP Mihce 2,5 leti in Žan 5.let.Ja samo to bo treba ziher vedeti zaradi priprav kok bojo tam pol pripravili punce. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 14:54:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Jaz sem tudi razmišljala, da bi hčerko sabo vzela...sem videla pi slikah, da imaj otroški kotiček tam v tisti pizzeriji. Punce kaj naj vam rečem 17 in 18.03 se je treba 100% pofočkati zaradi oseb,da se pol tam tolk pripravi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 15:48:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Še vedno vljudno vabljene na naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici.Pogoj je le,da se pofočćkate in prijavo potdite 17.3 ali 18.3 z pripisom 100% udeležba zraven svojega nica.En teden pred našim mega žurom javim točno število oseb naši Marogici.Zbirališče bo ob 14.45 pred Baumaxosm od tam gremo nato skupaj v pizzerijo,kjer bio potekal mega žur do ranih jutranjih ur. Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 in ??????? stunfek in ?????? monikap marina1 in žan in mihec puhica13 Še enkrat vljudno vabljene tudi ostale. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 15:48:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Morda pride z mano na mega žur tudi moj sin. Danes je rekel, da bi tudi on šel, samo otrok si potem morda še premisli, saj veste kakšni so otroci. Koliko pa sta stara tista 2 otročka, ki prideta zraven marine1? Sta morda še majhna? LP Mihec 2,5 leti in Žan 5.let.Ja samo to bo treba ziher vedeti zaradi priprav kok bojo tam pol pripravili punce. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 16:32:36
|
|
|
|
citrončica
|
No, pri nas gre sonček spat počasi, pihat je začelo, sva ravno iz sprehoda, zelo kratkega, ker moj hodi počasi s to nogo, a jo mora počasi obremenjevat začet....,prav lep dan je bil, zdaj pa čakam še obiske, pa bo spet pestro ,bratranec in punca z 2 sončkoma: 6let in 2leti, tamala je moj sonček..navihanka!! Uživajte, se tipkamo....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 17:17:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek in lana38 vajina sončka sta se opogumila in ju bosta pofočkla zraven kajne? Ja točno tam je ful lepa igralnica tkole,da jaz mislim,,da bodo vaši sončki uživali. Pa napišita kok sta vajina sončka stara.Stunfek tvoje je deklica,kajne in imela zarven pripišta! LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 10.3.2007 17:19:23 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.3.2007 17:37:38
|
|
|
|
stunfek
|
Ok, moja ta mala je stara 4 leta. Ime ji je Anuška. Potem jo pa kar zraven štej. To bo zdej moj še bolj zadovoljen, ker bo čist frej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.