Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:09:24
|
|
|
|
puhica13
|
Ne , ne, tist so ble rožice že prej, to sem sam hotla bit mal pametna pa ni lih ratal . ja punce še dva dni pol bomo pa vidl, kolk se bo še čvekal, ker vem da bo ta mesec
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:10:51
|
|
|
|
monikap
|
no mojca pol pa raje v Radgoni drugače še kje ne prideva na žur in še po našo andrejo morava.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:10:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Puhica preberi moj zadnji post iščem še pomoč za peko slaščic se še katera razen mene opugumi in kaj finega speče??????? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:12:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap no mojca pol pa raje v Radgoni drugače še kje ne prideva na žur in še po našo andrejo morava. Točno iz Radgone pa krenema ob enih,bo tkole ok?Potem ko pride v MB se ustavima pri marogici da nekaj hitro poštimama,letima za slov.bistrico po Andrejo2000 in nato pred baumaxs.Boš ti držala zastavico,da nas prepoznajo?????? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:12:41
|
|
|
|
monikap
|
jaz zelo rada pečem samo reči kaj.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:12:45
|
|
|
|
puhica13
|
peka slaščic. Mojca malo te moram razočarati, ampak meni to res ne gre.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:14:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap jaz zelo rada pečem samo reči kaj. Kaj pa vem jaz bom spekla nekaj sladkega.Marogica ma pogoj lahko imamo pecivo samo nekaj ga moremo pol tam dati osebju zaposlenemu obožujejo pecivo.Nek dober recept najdi pa ne kako prekmursko gibanico ali kaj preveč kremastega,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:15:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 peka slaščic. Mojca malo te moram razočarati, ampak meni to res ne gre. Smola se pa pelješ mimo Trojan,kajne?Tam imajo vse sorte pa malo boš morala več tja dati eurov pa bo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:16:43
|
|
|
|
puhica13
|
No, lahko pa naredim kokosove krogljice, če ste za, to pa znam dobr naredit
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:16:46
|
|
|
|
monikap
|
mojca jaz bom tako mahala da naju bodo že na kilometer videle. puhica bom pa še jaz namesto tebe nekaj spekla
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:19:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 No, lahko pa naredim kokosove krogljice, če ste za, to pa znam dobr naredit Puhica bomo s tem zelo zadovoljne no.Jaz mam namen dvoje narest samo če boste ve resno naredile kot se javljate puhica kroglice pa ne preveč dati ruma zraven,pa citrončica če bo mela kaj časa bo tudi eno spekla,pa monikap pa še jaz eno sorto bo tole dovolj,kajne? Puhica pa ne preveč notri ruma dati kajti jaz bom še nato 60km domov mogla voziti,ker moj simolant n sme zraven mene,da bi mi bil šofer,taxi pa bi naju z monikap drago stal. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:22:48
|
|
|
|
monikap
|
res je mojca taxi je drag evrov pa je malo puhica šparaj rum ok
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:24:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Še vedno vljudno velja vabilo za vse,ki se še niste prijavile za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici v MB.Zbirališče bo 14.45 pred baumxsom v MB odkoder bomo skupno šle v pizzerijo,in rajele do jutranjih ur. Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk: mojca9000 citrončica florita pamela andreja2000 koala medika13 lana38 stunfek monikap marina1 in Žan in Mihec puhica13 LP Mojca 17.03 in 18.03 pa se bomo še pofočkale na seznam kamor bomo zraven k vzdevku pripisale 100% udeležba,da en teden pred mega žurom potdim naši Marogici točno število prijavljenih oseb. LP Mojca 17.03 in 18.3 se bomo še enkrat vse pofočkale za naš mega žur in zraven napisale 100% udeležba,da bom en teden pred žurom javila naši marogici točno število udeleženk,upam,da se še katera upogumi in pide zraven. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:25:54
|
|
|
|
puhica13
|
v kokosovih krogljicah načeloma skora ni ruma, jaz ga ne dajem, le čista čokoladna ,masa prekrita s kokosom! Mljas, jaz sem spet lačna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:26:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 v kokosovih krogljicah načeloma skora ni ruma, jaz ga ne dajem, le čista čokoladna ,masa prekrita s kokosom! Mljas, jaz sem spet lačna Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz tudi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:30:19
|
|
|
|
monikap
|
sedaj pa grem spančkat sem že predolgo na računalniku lahko noč punce in eno bolho za pomoč
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:31:09
|
|
|
|
puhica13
|
Tudi mene že predragi podi iz računalnika. Lepo se imejte lepo nočko.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 21:33:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi jaz se bom šla k svojemu cartat.Punce pa normo smo naredile,smo prispele že čez 800 postov.Če bomo jutri tkole pridno čvekale kot smo danes jih bomo mele že čez 900.Do mega žura bomo pa že drugih 1000 klepetale ne le prvih. Lepo mi bodite in lepo spančkajte in lepo se cartajte.Papa in lahko noč do jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 23:27:38
|
|
|
|
stunfek
|
Težko vam je slediti, če človek cel dan manjka! Puf, pa je sto novih postov polnih kokosovih kroglic in ostalega peciva. Jaz ne znam nič spečt...sorry. Bom prinesla samo sebe na žur. Da ne bo preveč za jest!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.3.2007 23:31:48
|
|
|
|
Marogica
|
SEdaj pa sem vas našla . Punce, brez kosa peciva....nam živeti ni. Kot je Mojca 9000 napisala, to je pri meni pogoj . Jaz pa vas častim z jagodno pico. Se vidimo....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 6:52:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica SEdaj pa sem vas našla . Punce, brez kosa peciva....nam živeti ni. Kot je Mojca 9000 napisala, to je pri meni pogoj . Jaz pa vas častim z jagodno pico. Se vidimo.... Marogica! Fino in že v naprej hvala za jagodno pizzo,samo ena bo tokrat premalo,ker nas bo okrog15. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 11:24:59
|
|
|
|
andreja2000
|
hojla mojca9000 no,včeraj nisem mogla klepetati z vami,pa bom zdaj. Ja,mojca,a ti je v slov.Bistrici kaj poznanega,da bi se tam dobili,če ne pa se bova že zmenili.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 11:29:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 hojla mojca9000 no,včeraj nisem mogla klepetati z vami,pa bom zdaj. Ja,mojca,a ti je v slov.Bistrici kaj poznanega,da bi se tam dobili,če ne pa se bova že zmenili. Ja,jo kar dobro poznam,ke je bil vojak tam moj brat.Poznam recimo tale novi Špar,pa TUš pa oni drugi Špar pri cerkvi,pa vojašnica kje v kateri bližini si ti doma? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 11:33:03
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca,jaz sem sicer doma proti Impolu,vendar ne bi bil noben problem,da te počkalam pri novem sparu,tam kjer je drugi izvoz za Bistrico iz avtoceste.Zraven je tud nova bencinska in še veliko drugih trgovin.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.3.2007 11:35:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Mojca,jaz sem sicer doma proti Impolu,vendar ne bi bil noben problem,da te počkalam pri novem sparu,tam kjer je drugi izvoz za Bistrico iz avtoceste.Zraven je tud nova bencinska in še veliko drugih trgovin. Ja bo kar dober tkole,pa dm je tudi tam,jaz se bom pripeljala po stari cesti.Kok pa maš do vaše meste cerkve,kje ti je bližje??? LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.