|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
8.3.2007 21:09:24   
puhica13
Ne , ne, tist so ble rožice že prej, to sem sam hotla bit mal pametna pa ni lih ratal user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image . ja punce še dva dni pol bomo pa vidl, kolk se bo še čvekal, ker vem da bo ta mesec user posted image   user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.3.2007 21:10:51   
monikap
no mojca pol pa raje v Radgoni drugače še kje ne prideva na žur in še po našo andrejo morava.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.3.2007 21:10:53   
Sulfinija
Puhica preberi moj zadnji post iščem še pomoč za peko slaščic se še katera razen mene opugumi in kaj finega speče???????

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.3.2007 21:12:29   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

no mojca pol pa raje v Radgoni drugače še kje ne prideva na žur in še po našo andrejo morava.user posted image

Točno iz Radgone pa krenema ob enih,bo tkole ok?Potem ko pride v MB se ustavima pri marogici da nekaj hitro poštimama,letima za slov.bistrico po Andrejo2000 in nato pred baumaxs.Boš ti držala zastavico,da nas prepoznajo??????

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.3.2007 21:12:41   
monikap
jaz zelo rada pečem samo reči kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 805
8.3.2007 21:12:45   
puhica13
user posted image  peka slaščic. Mojca malo te moram razočarati, ampak meni to res ne gre. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 806
8.3.2007 21:14:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

jaz zelo rada pečem samo reči kaj.

Kaj pa vem jaz bom spekla nekaj sladkega.Marogica ma pogoj lahko imamo pecivo samo nekaj ga moremo pol tam dati osebju zaposlenemu obožujejo pecivo.Nek dober recept najdi pa ne kako prekmursko gibanico ali kaj preveč kremastega,ok?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.3.2007 21:15:54   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

user posted image  peka slaščic. Mojca malo te moram razočarati, ampak meni to res ne gre. user posted image user posted image

Smola se pa pelješ mimo Trojan,kajne?Tam imajo vse sorte pa malo boš morala več tja dati eurov pa bo.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.3.2007 21:16:43   
puhica13
No, lahko pa naredim kokosove krogljice, če ste za, to pa znam dobr naredit

Neposredna povezava do sporočila: 809
8.3.2007 21:16:46   
monikap
mojca jaz bom tako mahala da naju bodo že na kilometer videle.
puhica bom pa še jaz namesto tebe nekaj speklauser posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.3.2007 21:19:33   
Sulfinija

No, lahko pa naredim kokosove krogljice, če ste za, to pa znam dobr naredit

Puhica bomo s tem zelo zadovoljne no.Jaz mam namen dvoje narest samo če boste ve resno naredile kot se javljate puhica kroglice pa ne preveč dati ruma zraven,pa citrončica če bo mela kaj časa bo tudi eno spekla,pa monikap pa še jaz eno sorto bo tole dovolj,kajne?
Puhica pa ne preveč notri ruma dati kajti jaz bom še nato 60km domov mogla voziti,ker moj simolant n sme zraven mene,da bi mi bil šofer,taxi pa bi naju z monikap drago stal.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 811
8.3.2007 21:22:48   
monikap
res je mojca taxi je drag evrov pa je malo puhica šparaj rum ok

Neposredna povezava do sporočila: 812
8.3.2007 21:24:45   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Še vedno vljudno velja vabilo za vse,ki se še niste prijavile za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici v MB.Zbirališče bo 14.45 pred baumxsom v MB odkoder bomo skupno šle v pizzerijo,in rajele do jutranjih ur.

Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk:

mojca9000
citrončica
florita
pamela
andreja2000
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap
marina1 in user posted image Žan in user posted image Mihec
puhica13

17.03 in 18.03 pa se bomo še pofočkale na seznam kamor bomo zraven k vzdevku pripisale 100% udeležba,da en teden pred mega žurom potdim naši Marogici točno število prijavljenih oseb.

17.03 in 18.3 se bomo še enkrat vse pofočkale za naš mega žur in zraven napisale 100% udeležba,da bom en teden pred žurom javila naši marogici točno število udeleženk,upam,da se še katera upogumi in pide zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 813
8.3.2007 21:25:54   
puhica13
v kokosovih krogljicah načeloma skora ni ruma, jaz ga ne dajem, le čista čokoladna ,masa prekrita s kokosom! Mljas, jaz sem spet lačna user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.3.2007 21:26:58   
Sulfinija

v kokosovih krogljicah načeloma skora ni ruma, jaz ga ne dajem, le čista čokoladna ,masa prekrita s kokosom! Mljas, jaz sem spet lačna user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz tudi.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.3.2007 21:30:19   
monikap
sedaj pa grem spančkat sem že predolgo na računalnikuuser posted image lahko noč punce in eno bolho za pomoč

Neposredna povezava do sporočila: 816
8.3.2007 21:31:09   
puhica13
Tudi mene že predragi podi iz računalnika. Lepo se imejte lepo nočko.user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.3.2007 21:33:47   
Sulfinija
Tudi jaz se bom šla k svojemu user posted image  cartat.Punce pa normo smo naredile,smo prispele že čez 800 postov.Če bomo jutri tkole pridno čvekale kot smo danes jih bomo mele že čez 900.Do mega žura bomo pa že drugih 1000 klepetale ne le prvih.

Lepo mi bodite in lepo spančkajte in lepo se cartajte.Papa in lahko noč do jutri.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.3.2007 23:27:38   
stunfek
Težko vam je slediti, če človek cel dan manjka! Puf, pa je sto novih postov polnih kokosovih kroglic in ostalega peciva. Jaz ne znam nič spečt...sorry. Bom prinesla samo sebe na žur. Da ne bo preveč za jest! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 819
8.3.2007 23:31:48   
Marogica
SEdaj pa sem vas našlauser posted image .

Punce, brez kosa peciva....nam živeti ni. Kot je Mojca 9000 napisala, to je pri meni pogojuser posted image .

Jaz pa vas častim z jagodno pico.

Se vidimo....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.3.2007 6:52:19   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

SEdaj pa sem vas našlauser posted image .

Punce, brez kosa peciva....nam živeti ni. Kot je Mojca 9000 napisala, to je pri meni pogojuser posted image .

Jaz pa vas častim z jagodno pico.

Se vidimo....user posted image

Marogica!

Fino in že v naprej hvala za jagodno pizzo,samo ena bo tokrat premalo,ker nas bo okrog15.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.3.2007 11:24:59   
andreja2000
hojlauser posted image user posted image user posted image
mojca9000 no,včeraj nisem mogla klepetati z vami,pa bom zdaj.
Ja,mojca,a ti je v slov.Bistrici kaj poznanega,da bi se tam dobili,če ne pa se bova že zmenili.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 822
9.3.2007 11:29:23   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

hojlauser posted image user posted image user posted image
mojca9000 no,včeraj nisem mogla klepetati z vami,pa bom zdaj.
Ja,mojca,a ti je v slov.Bistrici kaj poznanega,da bi se tam dobili,če ne pa se bova že zmenili.

Ja,jo kar dobro poznam,ke je bil vojak tam moj brat.Poznam recimo tale novi Špar,pa TUš pa oni drugi Špar pri cerkvi,pa vojašnica kje v kateri bližini si ti doma?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.3.2007 11:33:03   
andreja2000
Mojca,jaz sem sicer doma proti Impolu,vendar ne bi bil noben problem,da te počkalam pri novem sparu,tam kjer je drugi izvoz za Bistrico iz avtoceste.Zraven je tud nova bencinska in še veliko drugih trgovin.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 824
9.3.2007 11:35:06   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Mojca,jaz sem sicer doma proti Impolu,vendar ne bi bil noben problem,da te počkalam pri novem sparu,tam kjer je drugi izvoz za Bistrico iz avtoceste.Zraven je tud nova bencinska in še veliko drugih trgovin.

Ja bo kar dober tkole,pa dm je tudi tam,jaz se bom pripeljala po stari cesti.Kok pa maš do vaše meste cerkve,kje ti je bližje???

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.