Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 13:15:29
|
|
|
|
teri
|
Jaz tudi držim pesti zate,močno,močno. Pa seveda poročaj!Srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 14:25:36
|
|
|
|
micla
|
Še en pozdravček od mene. Mojca, držim pesti, da bo to to. Moja se danes poslavlja, pakira še zadnje kovčke (beri - uporaba mini vložkov), tako da mogoče že danes zvečer - če bo moj na volji, začnem nov krog. Andreja - spet smo skupaj v borbi. Žal nam december ni prinesel nič veselja, kot bi si vse tukaj želele. Tudi akcija s kozarčkom rdečega vina ni uspela. Res je slaba ta naša statistika. Zelo malo nosečih veterank. Upajmo na boljše rezultate v tem letu. Bo pomagal malo James Bond - 007, da bo več uspelih akcij. Jst sm sicer odločena, da nič ne štejem, ker se nočem psihirat, ampak definitivno sem z vami v prvem letošnjem krogu. Vsem nam za srečo eno . Ampak danes je pa vreme prou za . Se tipkamo, PA PA.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 16:39:46
|
|
|
|
arneja
|
Mojca, upam, da boš imela več sreče kot jaz. K meni je prišla hudo osovražena tetka že kar danes, na 27. dan. ?? Malo sprememb, ker sem Klomifen nehala jesti?? Najbolje, da grem malo na razprodaje za kakšne nove Adidaske pogledat, ker očitno mi vsaj en krog teka z vami ne uide . Upam, da bom vsaj malo shujšala zraven .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 18:37:55
|
|
|
|
pika74
|
Mojca - dokler M ni, obstaja upanje, da si in najbolje je, da jutri ponoviš test. Jaz bom držala pesti zate!!!
< Sporočilo je popravil pika74 -- 8.1.2007 18:38:48 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.1.2007 7:55:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro punce! Preden se začnem rihtati in odidem za celi dan na teren vam poročam kako je moje stanje z mojo .Torej nič novega vse p starem jaz sem brez M in pa tudi brez izcedka.Torej danes kupim bolj občutljiv test in,če se do jutri ne vlije ga delam. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.1.2007 14:39:00
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000,dajmo,mojca,,da jutri vidiš .Stiskam močno pesti zate,da te končno razveselita. micla, kaka škoda,da nama vinček ni nič pomagal,pa niti sam veseli december,eh,očitno to ni bilo naše leto.To leto 2007 pa je naše in tako gremo v nov krog,v nov boj. arneja ,žal mi je,da je spet prišla ,a kot sem že rekla,naše leto je 2007,zato pogumno v novi krog,ki pa se naj tokrat sklene z Tudi vsem ostalim želim lep dan.Pri nas tako lepo sije sonček in želim,da posije tudi v vaša srčka.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.1.2007 7:46:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce hvala vam za lepe želje, in,da ste stiskale pesti zame.Jaz imam na vse zgodaj najnovejšo novico.Včeraj sem si kupila dva testa in ne bom rabila,da jiva delam,kajti včeraj se je pokazalo malo izcedka,ki je danes že obilnejši.Sedaj le še upam,da se oreng danes vlije,da bomo potem šli v novo akcijo,še en mesec časa,da naravno rata,ker tudi moje pošte za IVF začetek priprav še vedno ni. Punce vsem,ki ste še na čakanju želim,da zagledate . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.1.2007 11:35:11
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 ,žal mi je ,da se je napvedala.Upala sem že,da si srečnica,a kot kaže tudi tebi ni bilo prejšnje leto naklonjeno,kar se tiče zanositve in .Toda sedaj je tu novo leto in z njim nova upanja in resnično upam,da je to leto tvoje mojca,moje in še od drugih,ki si želimo zagledati in nato pestovati . Bodi še naprej pogumna in močna,ter objem zate.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.1.2007 12:53:44
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,kaj se pa tukaj dogaja,da je vse tiho.???Kje ste vse,saj vem,da ne tečem sama ponovnega kroga,ko pa ste vse močne borke.A ste tako zavzete z ????????
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.1.2007 16:39:09
|
|
|
|
soni
|
Tudi jaz sem z vami. Moje je danes že čisto malo, tako, da komaj čakam na nove .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.1.2007 19:02:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da vas tudi jaz malo na hitro pozdravim.Sem si že mislila,da je naša tema čisto umrla no,da več nič ne klepetamo kot prejpnji mesec.No tudi moja M se je končala,sedaj pa komaj čakam petek,da pride domov spet moj in,da začneo veselo . Jaz sem se še vedno na čakanju belega pisma iz klinike in če verjamete ali ne vsaki dan ga bolj težko čakam. Sem tudi zopet v veliki fazi renoviranja stanovanja,prejnpji teden okna,sedaj spalnica parket lakiranja in še povrh vsega sem že dva tedna oreng prehlajena mi lije iz nosa in danes z težavo hodim me vse boli,kar pri meni vedno nakazuje,da bom za par dni v postelji pristala kljub ogromnemu delu. Tkole punce na hitro moje javljanje.Sedaj si en mali kruhek spečem in nato čajčeka in šele nato topla postelja. Punce javite se kaj.Dajmo mali seznam narest kdaj bomo mele kaj našo O. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.1.2007 9:32:50
|
|
|
|
arneja
|
Pri nas naj bi v dveh do treh dneh prišla O. Če bo . Upam, da ne tečem prehitro, pa me ujeti ne more .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 18.1.2007 14:52:34
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla,ste se le spet pojavile,lepo. Ja,mojo O,zdaj zdaj čakam.Morda bo že danes ali jutri,upam. mojca9000,pozdravi se LEPO SE IMEJTE
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 10:01:35
|
|
|
|
citrončica
|
Mislim, Mojca9000, da se vam bom zdaj pridružla tukaj, vsaj do aprila, ko pokličem za novi postopek, ker pa imam ravno prvo po transferju, pojma nimam, kdaj bo naslednja!??!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 10:37:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Kot sem ti že rekla mi je žal,da vama tokrat ni uspelo,sem pa vesela,da si z nami skupaj in z nmai čvekaš.Lepo,da si se nam pridružila.No moje pošte pa tudi danes ni bilo in se čakanja nadaljuje. P.S:Kje ste pa vse ostale,kje se kaj skrivate?Kaj lpega počenjate? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 12:52:47
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica ,lepo,da si se nam pridružla in upam in ti želim,da sreča kmalu potrka na tvoja vrata. mojca9000,upam,da kmalu dobiš pošto ,ki jo čakaš. Jaz pa sem aprila naročena v ambulanti za neplodnost,a upam in si želim,da bom že prej
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 17:09:58
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja2000, držim pesti, da boš že pred pregledom , do takrat so še 3-je? krogi..... Srečno!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 17:29:14
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica, hvala ti za dobre želje in da držiš pesti zame. Tudi tebi-srečno!! Mislim,da bo danes ali ponoči prišlo do O.Seveda bova tudi danes pridno .Skuhala bom večerjo,moj pa je rekel,da bo priskrbel dobro kapljico za po večerji.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 20:55:09
|
|
|
|
micla
|
Ojla, moja O je mimo. Merili smo jajčece, zgledalo je uredu, po O pa je G rekel, da ni najbolje in da zgleda, da mam kake hormonske motnje. Vseeno upam, da se 31 ne prikaže . Če se, pa začem s klomifenom. Trenutno ostaja samo čakanje in spet čakanje...... UFA je štufno to, iz meseca v mesec isto. Mah, bo že.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.1.2007 23:05:08
|
|
|
|
andreja2000
|
micla upam,da ti vseeno tokrat uspe,drugače pa boš probala z klomfenom,tako kot to že pet mesecev počnem jaz in upam in čakam,da mi s pomočjo klomifena uspe zagledati . To čakaje je res že zoperno,a kaj čmo,sam da bi že končno bilo. Drži se in srečno.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.1.2007 19:41:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce kje ste vse,kaj nočete več klepetati?No moj danes prihaja domov iz terena,danes se je pojavila O sluz tkole da od danes delamo s polno paro.Kako ste pa kaj ve daleč? Javite se še kaj!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.1.2007 20:01:17
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, tečemo s tabo.... ....jaz sem po 1 tednu komaj mimo z , ki je prišla po transferju, tako da mi zdaj služba spet pobere ful časa, vseeno pa še pokukam malo,kaj počnete.... Ti pa kar veselo na delo, da čimprej sporočiš kaj lepega....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.1.2007 20:11:07
|
|
|
|
micla
|
Mojca pol pa veselo na delo. Jst sm trenutno v fazi čakanja, tko da se nič kaj dosti ne dogaja. Pa še prehlajena sem in iz nosa mi teče, da je noro. Upam, da kmalu pridem k sebi, ker se že tri dni vlečem okoli robcov in čajčkov. Kot sem že napisala, če se spet pojavi , grem na klomifen. Želim ti veselo cartanje s tvojim dragim in čimboljši rezultat.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 14:33:03
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, kako pa s tvojo pošto zdaj kaže?!? Še vedno nič? No, saj zdaj imaš itak dragega doma, pa držimo pesti,da vama uspe!! Vidim, da vas je kar nekaj na klomifenu..tudi jaz sem bila prej, pa je bil edeni učinek pridobivanje kilogramčkov.....zgleda, da sem jaz bolj slabo reagirala nanj, pa ve?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 16:53:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Moje pošte še pa kar ni no ne vem kaj je tole no.30.1 bo točno 10.mesecev odkar jo čakam.Joj le držite pesti,da pride v tem tdnu vsaj do 7.2 kajti pol bi lahko že v februarju začela,če pa pride pozneje pa bom komaj pri marčevski M začela.Tkole čez vikend bom malo manj na netu visela,ker mam lubija doma in sedaj se grem hitro k njemu cartati.Da spet čez teden ne bo joka kok sem osamljena ko ga ni.Me je včeraj presenetil in en dan prej prišel domov. Punce lep vikend vam želim in se še kaj tipkamo,če ne na dolgo pa na hitro. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?