Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.1.2007 12:52:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,zelo mi je žal,da je priošla tvoja nezaželjena .No pri meni je danes 26.dan od prejšnje ,in jaz se počutim nekako čisto drugače no.Nič izdecka,nič skratka jaz upam,da pokaže moj test takoj a začetku leta .Včeraj sem imela grozno slabost,danes pa nič,nič.Niti belega toka nimam le neko sluz,kot ob O upam,da je tole dober znak prozorno.Po vsaki O se mi pokaže močan beli tok sedaj pa nič,nič no. Punce vsem,ki še tečemo želim prijeten tek še naprej vse do dneva,ko naj ne bi dočakale . Lillylilly,dobrodošla med nami borkami.Kolk časa pa se vidva že trudita.Želim ti prijeten tek med nami in,da bi kaj kamlu zagledala tkole željeni .Kdaj ti ne čakaš svoje M? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.1.2007 13:11:54
|
|
|
|
teri
|
Punce jaz se vam tudi pridružujem!Enkrat bo-pravijo ne?!Pa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.1.2007 13:14:19
|
|
|
|
teri
|
Ops sem prehitro pritisnila "Potrdi".Se vidi da hitim,ker sem v službi .No kmalu bo vikend in baje da bo lepo vreme.Juhu!!! Punce upam,da kmalu zagledate in da se izteče mirno 9m.Pa veliko sreče ob čakanju
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.1.2007 22:23:58
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca9000 upam in želim si,da so tvoji znaki tisti,ki te bodo razveselili in da ugledaš tisti dve magični Stiiskam pesti zate in vse ostale,jaz pa se seveda podajam v novi krog in seveda ponovno upam,da me najde sreča. Lahko noč!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 7:34:30
|
|
|
|
mmijau
|
Tudi mi smo prvič čakali in čakala, pa vsaki meseec na uro točno . Pa smo dočakili prvega , sedaj pa spet tri leta nič. Ampak preko praznikov smo pljulnili v roke (ne dobesedno) in pa da vidimo kdo je zmagovalec prehoda iz novega v staro leto.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 15:41:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! No kako ste kaj punce?Je kaj novega?Mamo od danes kako novo srečko nosečko?Punce mene tkole srbij prsti,da tole ni res no.Pri meni je danes 27.dan od prejšnje M in še kar nič.Joj upam,le da v ponedeljek pokaže dve debeli lepi .Pišite kaj! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 16:11:49
|
|
|
|
lillylilly
|
Oj Mojca 9000! Kar s tabo držim, da ti tokrat uspe!!!! Pri prvem otroku je trajalo več kot leto in ko sem resnično obupala, se je zgodilo. Ko smo se odločili za drugega je ratalo v prvo, žal pa je sledilo odmrtje ploda in abrazija, in sedaj je spet leto naokoli,...in to zelo načrtovalno leto, pa žal,...imam pa tudi tisti zoprni občutek, da ne bo še dolgo časa,....Priznam najraje bi kar obupala. A ker sem po naravi borec, tako da tečem z vami....!!!!!!! Srečno, res ti želim . lp
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 16:30:11
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca900 Drži se,upam,da ti je uspelo in da si ti naša srečka . lillylilly tudi tebi vso srečo jaz sem te dni bolj ,vendar se mi v času to vedno dogaja.Saj še malo,pa bodo gotovo prišli srečnejši dnevi.Upam,da bomo kmalu vse srečke
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 18:24:00
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 mojca900 Drži se,upam,da ti je uspelo in da si ti naša srečka . Mojca držim pestke, da ti pokaže
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 18:38:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce hvala vam za lepe želje.Jutri bo torej 28.dan,če ne bo izcedka hvala bogu in potem delam test v ponedeljek in upam,da bo kaj pokazalo.Upam,da matičnega mlečka in tifola ne zauživam brezveze,da bo enkrat pomagalo. Vsem vam še nekrat hvala za lepe želje in vam nazaj držim pesti,da bi tudi vam čimprej ratalo.Vam pa poročam... LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 20:08:03
|
|
|
|
arneja
|
Punce, če lahko, bi se jaz preselila kar k vam. Klomifena ne jem več (žal, osem neuspešnih poskusov), v torek ali četrtek pa izvem, ali bo potreben še en krog "teka" več. Tudi jaz imam žal takšne negativne občutke, da spet ne bo nič .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.1.2007 20:45:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Arneja! N e vrčt prehitroi puške v koruzo,glej kok dolgo časa se me že borimo pa še vedno z vso močjo in željo vstrajamo.Dobrodošla med nami in v naši fini družbi ti bom čas na željeni + hitro minil.Torej sem jaz sedaj med vami prva,ki je ne čaka in to je JUTRI. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 9:53:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce lepo nedeljo vam sem skupaj želim.Je že kaj pri kateri kaj novega v zvezi ?Pri meni je danes 28.dan in brez vdnih sprememb.Sem vas hotela le na hitrico pozdraviti preden dobim obisk in bom ukopirana z njimi.Se kaj tipkamo zvečer.Čao!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 14:06:13
|
|
|
|
arneja
|
Mojca, kaj bi jaz dala, da tudi moja v torek ali četrtek (sploh ne vem, enkrat se ji zljubi na 28, drugič na 30 dni priti naokoli - ne vem, zakaj ne bi bila malo nevljudna, pa me enkrat 9 mesecev ne bi obiskala??) NE BI PRIŠLA! No, upam, da bo vsaj tvoja teta nevljudna in je ne bo .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 16:10:59
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 super,da še ni nobenega izcedka.O,bg daj,da ti je res uspelo. Močno,močno stiskam pesti za arneja Tudi zate stiskam pesti za . Jaz imam tudi zadnje mesece vedno občutek,da mi ni uspelo,saj se vedno pojavi ped tisto zvijanje v trebuhu in bolijo me noge,potem pade BT in potem ,pa . Tako sem že naveličana tega .Tudi cikelj se giblje med 28-31 dni sedaj ko sem na klomifenu. Vendar,draga arneja,je pa bilo že tudi tako,da so bili prisotni znaki za pa sta se pokazali .Zato,stopaj pogumno naprej,nekje mora čakat sreča in ta bo zagotovo prišla.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 16:14:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce! Kaj menite?Prejšnji mesec sem jo dobila na 29.dan vendar taki čas oziroma 28.dan se mi je že pokazal izcedek,kaj bi potem takem lahko delal jutri test z prvim urinom ali naj raje počakam na torek?M točne ko ura sicer pa se vendo kaki dan,dva ali tri začne kaj kazati sedaj je za spremmbo pa drugače. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 16:21:26
|
|
|
|
tosja
|
Želim ti, da jutri zagledaš če je vedno točna ... pol ne more biti nič drugega, kot da si srečka
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 16:29:55
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 pri tebi je res napeto in te kar vidim kako te mika test,kajti v tvojem primeru bi tudi mene.Jaz bi gotovo jutri delala test,ker ne verjamem,če bi lahko še kaki dan zdržala. Če ti lahko zdržiš ne bo škode. Jaz sem teste vedno delala na tisti datum, ko je bila nazadnje , cikle pa sem imela na 28 - 29 dni.Test mi je takrat vedno že pokazal ( da ne bo pomote že večkrat mi je test pokazal a žal se je nosečnost žalostno končala in sedaj že 20 mesecev čakam na ti dve tako zaželjeni . ) Držim pesti in molim , da boš zagledala ali bo to jutri ali morda pojutrišnjem-samo da bo !!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 16:47:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,hvala vam za vse pesti,ki jih držite zame.Mimogrede kaj menite če nam sedaj ne rata bomo kar naprej pod tole temo čakala za naslednjo ali si bomo drugo odprle? Ja piunce ne vem najraje bi jutri delal test moogče bom pa vseeno zdržala smao o tem dvomim no,ker mi je resno sumljivo,da ni nobenega znakeca.Joj bazalne pa si ne merim,da bi lahk potem vedela? Punce navijajte zame,kajti tudi jaz za vas,se kaj netkamo pozneje,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.1.2007 20:40:31
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla Jaz sem kar za,da ostanemo pod to temo,sicer pa,jaz sem že dobila tečko ,pa pišem kar tukaj dalje.Pač laufam novi krog in je ta tema popoloma smisela za nadaljevanje. mojca9000,zate pa že računam,da te v novem krogu ne bo več med tekačicami.Pestke držim,močno,močno,močno-naj pokaže - v mislih sem s tabo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 7:47:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce jaz sem pa naredila test in vam povem,da mi je resno žal,ker enostavno ne vem na čem sem.Ja nič,če ne bo čez dva dni bom še enkrat probala narest test.Delala sem pa baby check je tale dovolj občutljivi ali naj kupim kakega,ki je še bolj občutljivi od tega saj rezultat enostavno ne znam razbrati.Ali pa mi moja M zamuja zaradi majhnega prehlada?Nimam pojma kaj je sedaj tole? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 10:21:30
|
|
|
|
teri
|
En lep čeprav deževen pozdrav vsem tukaj na forumu. Mojca:moj nasvet:počakaj še kak dan ali dva za delat test,mogoče je še prezgodaj in samo denar mečeš skoz okno,da ne govorimo kolko živčkov ti gre zdaj. Moja je prejšnji teden zamujala 2dni,pa nisem delala testa,ker sem si rekla da ga bom delala šele ko bo šel mimo 1t.Na žalost je prišla,upam da imaš ti v tem mesecu več sreče kot jaz.Vem da je težko in mučno to čakanje.Vso srečo
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 12:45:10
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 Tudi jaz se stinjam z teri,počakaj še kaka dva dni in potem delaj test.Res upam,da ti bo potem pokazal ,morda je še res premalo nos.hormona.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 12:58:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja punce se strinjam z vami.Če ne bo moje M bom test ponovila z mini ckacom trakcem in to čez dva dni. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.1.2007 13:06:23
|
|
|
|
andreja2000
|
Prav si se odločila,mojca-držim pesti zate in
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?