|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: brez darila
7.12.2006 16:05:51   
ronja
Kaj pa če mu namesto kujanja rečeš: veš, kaj sem si pa jaz tok želela za Miklavža? In potem poveš neko konkretno, lahko čisto materialno stvar in po moje ti jo bo z veseljem dal... Verjetno ni vedel, kaj si želiš...

Midva imava fantovo mami zelo rada, ampak njej dat darilo je pa nekaj najtežjega! Tako da ni vedno vse tako, kot je videt... Daj mu možnost, da popravi, saj si to tudi ti želiš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2006 16:46:14   
domci
Zakaj pa bi ti moral dati materjalno stvaruser posted image user posted image user posted image
Meni osebno veliko več pomeni listek z napisom rad te mam kot pa neko materjalno darilo pa tudi če je rad te mam napisal na WC papir
Spomnil se je ...   Lahko pa mu je zmankalo idej kaj bi ti kupil....   Če pa te to tako mori pa se pogovori z njim user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2006 18:43:24   
srki
Romana25, zgleda da imava istega možauser posted image .

Ja, Tanikaa, mal si si pa res popljuvalauser posted image .

No, pa si bom še jaz, glede na to, da je očitno pri vama to običaj, bi bila verjetno tudi jaz malo presenečena, da pa letos ni nič prinesel.

Drugače pa, jaz sem mu nastavilauser posted image , on je pa nastavljeno sprejeluser posted image .

Mater, sem malo pokvarjena. Pizzo pečem, moja dva zaklada gledata risanko, mami pa hitro gor pogledat, če sem čudna user posted image .

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.12.2006 18:49:53   
Gina
Veš, jaz se ne spomnim sploh, a sem sploh lani kaj dobila za miklavža, božička in dedka mraza, ali ne. najbrž sem že morala kaj. Spomnim pa se, da sem šla ta mesec na en seminar in zagledala sredi mojega zvezka za zapiske en listek z eno lepo ljubezensko izjavo od mojega, ki jo je namerno pustil tam, da jo bom našla....
Vendar to sploh ni bistvo. Ker tukaj nisem bistvo jaz in kaj meni kaj pomeni. Tukaj si bistvo ti in tvoje vrednote. Če je tebi važno, da nekaj dobiš za miklavža, bi se tvoj moral brez debate potrudit. Ker ni važno, kaj si on želi, ampak kaj si želiš ti. In to je tisto, kar šteje - da pogruntaš, kaj tvoj partner rabi, kaj je njemu pomembno in da mu tisto nudiš. In to, da tebi veliko pomeni nekaj materialnega sploh ni nič slabega. Ti pač veliko pomeni. Sploh ti ni težko ustreči. Še bolj simpl nalogo je imel. Enostavno bi te osrečil. Vrednote so različne in vse so enako pomembne. Nobena ni dobra ali zanič. Take pač so, kot so nam bile položene v zibko. Ne, ne, ni bilo to lepo od njega.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.12.2006 19:00:52   
Anonimen
Meni se zdiš upravičeno žalostna.  Jaz te razumem. Kako se bosta zmenila, pa ne vem. Če bi bila jaz namesto njega, bi ti naknadno kaj prinesla in se lepo opravičila in pokesala. To bi se mi zdelo potem sprejemljvo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.12.2006 19:20:11   
kofetek2010
jaz bi pa šla in si sama kupila... potem bi pa ene 3 dni ponavljala kolk je bil Miklavž fajn, da mi je tisto prinesel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.12.2006 19:32:47   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Romana25, zgleda da imava istega možauser posted image .

Srki, da poglej še enkrat moj nick!!!!! Ko sem se postarala sem si ga spremenila.....user posted image user posted image user posted image

Odgovor: jaz sem tud nastavila, pa je reku "sem tuk zaspan, da grem spat"...Jaz pa nos do podna in na msn jamrat.....user posted image user posted image user posted image

Pa še neki Srki: jaz tudi pizzo pečem....**** sva usklajene.....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.12.2006 19:39:32   
caillou
Tudi jaz bi bila prizadeta in odreagirala podobno kot vi. In zakaj ? Zato, ker je taka navada in še nobenega Miklavža ni noben izmed naju izpustil. Darilo je simbolično in ne nevem kaj.
Vas popolnoma zastopim. Jaz se samo mulala nebi, temveč bi prišla z besedo na dan.

Nekatere ste pa res dobre, ko pravite, da vam je vseeno, samo da vam partner reče da vas ima rad. Hudič bo, ko vam bo nekega dne še to pozabil reči.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.12.2006 19:57:33   
adriana_m
Kaj pa ti veš kaj ti bo prinesel božiček? Mogoče je pa Miklavž rekel Božičku : " Ti čuj, letos je EU slabo refundirala moj proračun, daj ti dam tole vsoto zraven k božičnici in ji kupi raj nekej ornk za božička" user posted image

Ne malo se šalim, ne se za take stvari sekirat. A si mogoče noseča, pa te zato take drobnarije živcirajo? Mogoče je pa to darilo za miklavža.. eh, eh, eh, spet nisem resna.
Ok, zdaj pa zares:  Lahko bi bilo še slabše: lahko ne bi pustil nič. Kaj bi bilo pa potem. Misli, da bi se bolje počutila?

Misli pozitivno in boš videla, da bo božiček prinesel nekaj, kar ti bo srece stopilo. user posted image  Ne verjameš? Poizkusi!

Lp, A.user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.12.2006 20:39:17   
Naja31
Ja lahko bi zraven listka vsaj eno mandarino dal al pa en bonbonček... Bi ga od otrok sunu.. user posted image

Ta je pa dobra user posted image  To, d aje iznajdljiv, je dokazal z lsitkom, ki ga je očitno napisal v zadnjem trenutku.
Ampak ni pa lepo da se ni spomnil na tvoje darilo.
Moj je tudi bolj lev za darila. Ponavadi teče po trgovinah 31.12 dopoldan kot zbegana kura in potem domov prinese kakšno neumnost v prepričanju, da jaz to nujno potrebujem. In potem je užaljen ker jaz ne skačem do stropa. Sicer pa imamo zadnja leta navado, da vsak od nau pove kaj bi rad ali kaj potrebuje, pa še skupaj gremo po trgovinah, tako da niti nima priložnosti, da bi pozabil.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.12.2006 20:44:30   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men se pa zdi, da je tale tvoj samo malce neroden. Mislil je, da ti bo tisti listek všeč, ker ženske resnično govorite, da vam je le za duhovno pozornost, kar pa absolutno ni res. Sam tale tvoj možek tega še ne ve.

Prejsna leta je pa vedel.... cudno ... user posted image user posted image user posted image

Anonimna je pa kroznik nastavila za stos.... no... user posted image user posted image user posted image

Ce bi moj ljubi mozicek tako pozabil na dan obdarovanja, ki ga imamo doma, ko bi sel po ciste gate, majco, hlace.. bi ga v omari (hladilniku, na stedilniku.. itd) naslednja dva meseca cakal samo naceckan listek-  Rada te imam... itak je to romanticno in najbolj pomembno, mar ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.12.2006 20:51:31   
Sita
Moje mnenje: materialna darila za takšne praznike potrebujejo le otroci.

Odrasli si lahko dajo drugačna darila, na primer drug drugega. In pri tem ni pomembno, kdo začne. Če ne on, pač začni ti.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.12.2006 21:06:37   
Anonimen
Jaz bi bila v tem primeru užaljena, ker so darilo dobili vsi, jaz sem pa izpadla.
Saj če je tole obdarovanje kao nek družinski praznik, potem naj poveže vse. 

Mogoče bi še razumela, če bi napisal, da je na tebe pozabil (mogoče je res) in bil pri tem vsaj iskren. Oziroma ti povedal, zakaj ga nimaš. Živemu človeku se vse zgodi, tudi to, da pozabi, ali nima domišljije,....ali karkoli. Pa tudi skoraj vse se oprosti, če smo v teh svojih "napakah" vsaj iskreni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.12.2006 21:39:32   
m76
Nisem materialistka, ampak sem pa fuuuul vesela že če mi moj lubek prinese tisti bombonček, ki ga dobi zraven kavice, ko gre s kolegi na pijačo, al pa kr eno čokoladico iz službe, ipd...

Ja meni tudi to več pomeni,ker vem, da se je vsaj enkrat čez dan spomnil name. ..... No je pa na žalost res da tega že doooolg časa ni naredil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.12.2006 22:53:26   
Anonimen
Ti povem, kaj sem jaz letos dobila za darilo od Miklavža (Kamikaze)? Obvestilo, da morava do konca leta 2006 pokriti cca. 400.000 SIT stroškov (takšnih in drugačnih). In ker moja plača ne dosega niti polovice tega zneska, sem dobila zraven pripis, da bo za to poskrbel on. Jaz pa bom šla lahko s preostankom plače (če temu sploh lahko tako rečem) končno spet k frizerju, kar si že en lep čas želim.

In kaj naj bi še hotela drugega za Miklavža? Jaz nič. Sem zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
8.12.2006 0:20:21   
lojzika
Meni se je prejšnja leta večkrat zgodilo, da sem skakala od štacune do štacune in iskala primerno darilo, jaz pa sem dobila denar, no eni bi rekli, da je to najboljše, ampak zame ni, rada imam da razmišlja kaj bi bilo primerno zame, da hodi okrog in išče izključno zame...

Verjamem da ti ne gre glih iz glave ampak verjetno se je spomnil zvečer, ko je bilo vse že zaprto in je bil izviren in napisal listič. Lahka bi vse skupaj ignoriral in odšel zjutraj v službo ali pa do 12 popoldne spal, dokler ne bi pojedli vseh mandarin pa miklavžkov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.12.2006 6:56:15   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Srki, da poglej še enkrat moj nick!!!!! Ko sem se postarala sem si ga spremenila.....user posted image user posted image user posted image
Pa še neki Srki: jaz tudi pizzo pečem....**** sva usklajene.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pol opazila ja, sem kar na pamet pisala, ampak sva pa res usklajeni: Pizzo pečeva, podobno mišljenje partnerjev,  še stari sva isto user posted image .

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.12.2006 8:59:05   
Anonimen
samo še nekaj bi vam pojasnila: Meni ne gre za veliko darilo. Jaz sem njemu nastavila njegov najljubši sladoled. Nekja takega bi me čisto osrečilo.
za moje starše sem enkaj priskrbela jaz, nekaj pa on.
A štekate? 
na celi praznično okrašeni mizi je bil moj krožnik edini brez česarkoli, samo z z enim majhnim pildekom. Pa saj se počutim, kot da nisem bila dovolj pridna, da bi mi Miklavž kaj prinesel.

Za tolažbo sem si sama kupila darilo. AMpak to ni to.

(odgovor članu m76)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
8.12.2006 9:11:21   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

za moje starše sem enkaj priskrbela jaz, nekaj pa on.

Za tolažbo sem si sama kupila darilo. AMpak to ni to.

Uf, očitno ni to, da bi pozabil. Ampak da je butelj. Brez zamere! Kako pa je bilo prejšnja leta? Pa za rojstne dneve tudi pozablja? A so starši in otroci kaj omenili, ko so videli, da je tvoj krožnik prazen? Kako pa je on reagiral? Mu je sploh kaj žal? Mater, dec neumen. user posted image user posted image Saj bo, ne se preveč sekirat.user posted image Evo, od mene user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.12.2006 10:20:15   
Anonimen

Povejte, kaj naj storim.  A pretiravam in bi morala biti z listkom zadovoljna?

To je ze prav hecno... user posted image user posted image  

Ene so na konc.. ker ne dobijo darila.. druge pa ker njihov moz dobi darilo.. user posted image user posted image  user posted image user posted image

hecno je tudi to, da nas vprasas kaj naj storis.. A ce recemo, da bodi zadovoljna bos zadovoljna? Drugace pa ne? user posted image user posted image

Ce je tisto kar je na listku res.. potem je to vec vredno kot vse stvari skupaj.. in lahko je to njegov test.. da te stestira..

Ziher ti ne priporocam ,da se tko otrocje obnasas..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
8.12.2006 10:25:38   
Sita
Jaz se samo to sprašujem: zakaj je vaša sreča odvisna od drugih ljudi?

Če človek pričakuje in se potem njegova pričakovanja ne izpolnijo, je pa nenadoma nesrečen in trpi. In potem rečejo ljudje, da je problem v tej osebi, ki naj bi nas morala osrečiti. Nič ni mus. Koliko nepotrebnega trpljenja bi nam bilo prihranjenega, če ne bi bili tako odvisni od drugih! Mar se ne cenimo dovolj in zato rabimo, da nas cenijo drugi?

"Vsak je sam svoje sreče kovač."

Mimogrede, včeraj sva se po dolgem času srečali s taščo. Opravičila se mi je, da mi je pred več kot mesecem dni pozabila voščiti za moj rojstni dan, kar še nikoli prej ni. Začudila sem se: "A res? To pa sploh ni važno." Jaz sem pozabila, res nisem vedela, kdo mi je voščil in kdo ne, me to sploh ne zanima. Zato se še spomnila nisem, da mi ona ni voščila. Od tega pa res ni odvisna moja sreča. Včasih je tudi moj mož pozabil, sem ga pač sama spomnila, ni mi pa še padlo na pamet, da bi kuhala zamero, če kdaj česa ne dobim.

Kaj pa druge pozornosti? Drobne? Vsakdanje? Poljubčki in objemčki? Drobne nežnosti, pogovori, tolažba? Ali to kdo opazi, vam to kaj pomeni?    

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.12.2006 10:28:59   
Anonimen
Adijo mare...meni pa je miklavž tak mimo...še dan danes sprašujem ljudi...pa zakaj mi nosiš za miklavžauser posted image Ne vem...že itak je tolko praznikov...pa valentinovo, pa materinski dan, pa dan žena...konec koncev še božiček pride...zdaj pa da še za miklavža nekaj pričakujem...bedarija..vsaj meni nouser posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 8.12.2006 10:32:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
8.12.2006 12:17:36   
ronja
nives, po moje je pri njih drugače, ker samo Miklavž nosi darila... Oni pač slavijo ta praznik.

sita, se strinjam, da sreča ni odvisna od daril, vseeno te pa lahko lepo darilo osrečiuser posted image Ne vem, zakaj bi se drobne pozornosti (poljubček, objem, čaj, ko si bolna, termofor, ko te zebe v noge, čokoladica od kave,...) in večja darila izključevaliuser posted image Tega nisem nikoli razumela. Midva sva še čista otroka, kar se tega tiče. Si vedno dava darila, včasih tudi velika, včasih mala, odvisno, kaj se kdo spomni in kaj si kdo želi...  In neskončno uživava, tako v dajanju kot v sprejemanju.

Ne vem, zakaj bi bilo karkoli narobe s tem, da tudi v darilu vidimo izraz ljubezni... Seveda opazimo drobne malenkosti, seveda se veselimo vseh traparij in seveda smo veseli tudi velikih dariluser posted image . Se strinjam, da je boljše ne pričakovat nič, ampak če imajo navado, da samo Miklavž nosi darila, ta pa jih prinese vsem, jo čisto razumem, sploh če je kupil darilo njenim staršem, njej pa ne...user posted image

anonimna, po moje pretiravaš samo v tem, da ga zdaj za kazen ignoriraš, namesto da bi mu povedala, da te je to vseeno prizadelo, da ga imaš ti  tudi rada, ampak da si se počutila, kot da se mu ni dalo razmišljat o tem, kaj naj ti da ali da si tako že prestara zato... Da si se počutila izključena - ali karkoli pač si se počutila. On mora to vedet, sicer ne bo nikoli razumel, zakaj ti to toliko pomeni... In da si želiš, da bi ti še na druge načine pokazal, da te ima rad...

Lahko pa probaš s humorjem in mu rečeš, da ni vzgojno, da ti pa nisi nič dobila, ker bojo tako otroci mislili, da mama ni bila pridna in ne bojo ubogaliuser posted image
kot bi rekel Almodovar:"Abla con el!" - govori z njim! ne mu očitat, rajši mu povej, kako si se počutila zato... In kako se ti lahko odkupi, kar si bo od vsega najbolj želel slišat, daj mu šanso...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.12.2006 12:30:09   
srki
Ker ti ni miklavž (mož) nič prinesel, imaš občutek, da si naredila nekaj narobe in ti ni zato nič prinesel?

Tako jaz to razumem.

Ja jaz bi ga na tvojem mestu vprašala, zakaj pa letos taka izjema, mi ti ne moremo pomagat, saj vidiš, da imamo spet vsak svoje mnenje.

In dobro, ti si njemu dala sladolet, on je pa tebi listek. Letos je naredil spremembo. Mogoče je mislil, da ti bo to bolj všeč, kot pa čokolada ali kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.12.2006 14:20:23   
Anonimen

Nočem se pogovarjati z njim, on pa samo čaka, da bom prebolela.

Jaz pa tukaj vidim problem.

PS listki so pa meni ful fajn, sploh če me čakajo v copatih user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?