|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez darila
7.12.2006 13:46:32   
Anonimen
Pri nas je miklavž tisti, ki nosi darila. Zvečer nastavimo krožnike, zjutraj nas gor čaka darilo. BOžiček, dedek mraz ne prineseta ničesar.

LEtos se je zgodilo, da je moj krožnik ostal prazen. Polni so bili krožniki otrok, moža in mojih staršev. Name je Miklavž (moj mož) pozabil. Čakal me je le načečkan listek, da me ima rad.

Bila sem zelo razočarana, ne zato, ekr nisme dobila darila, ampak zato, ker se mu nisem zdela vredna ene pozornosti. Nočem se pogovarjati z njim, on pa samo čaka, da bom prebolela.

Povejte, kaj naj storim.  A pretiravam in bi morala biti z listkom zadovoljna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez darila
7.12.2006 13:52:29   
Anonimen
Ja ne vem. Meni osebno bi listek čist zadostoval. Zame je to že ena pozornost.
Se mi zdi lepš k pa da ti podari neko stvar "na hitro kupljeno" v trgovini.
Odvisno od človeka očitno.

Aja sploh se pa nebi "mulala", če ne bi nič dobila. Jaz sem letos dobila darilo za miklavža, jaz osebno mu ga pa nisem dala. Pa mu na konc pameti ne pade da bi me zdej ignoriraluser posted image
V bistvu ga to ful zabava k običajno je obratnouser posted image
No in posledično sva oba ful dobre volje že 2 dniuser posted image . A ni to boljšuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2006 13:54:30   
žužu
potem se pa ne mulaj in mu to tudi povej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2006 13:55:12   
ronja
ja, pretiravašuser posted image .

Prvič: je glavno, da te ima rad, a ne? To je dokazal in z listkom in zato, ker mu je zdaj hudo, ko ti je hudo in bi rad popravil, pa revež ne ve, kako. Daj mu idejo, kako se ti lahko oddolži, pa bosta oba bolj srečna! Ljudje delamo napake, to ni tako velika stvar, da bi bilo vredno se kujat zanjo. Rajši mu daj priložnost, da napako popravi... Saj si to tudi ti želiš, ne? da ti pokaže, da si vredna pozornosti...

Drugič: user posted image priznano niso dobri za datume, kar pa niti pod razno nima veze s tem, da te ne bi maral ali pa da se mu ne bi zdela vredna pozornosti.

Tretjič:  si ostala darila verjetno nastavila ti draga Miklavžka in je on pozabil na vse, ne le nate, je tako? Ali je dal darila drugim (tvojim staršemuser posted image ), tebi pa ne? To bi res bilo čudno. Ampak se mi zdi bolj verjetna prva razlaga, če sem se zmotila, me popravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 13:58:02   
soncece24
Glej, saj razumem, da si užaljena, jaz bi verjetno tudi bila malo žalostna. Ampak neka tragedija pa to sigurno ni. Jaz sem tudi enkrat pozabila na valentinovo. Sicer si z mojim nikoli ne kupujeva ne vem česa, pač pozornost, da se spomniš, ampak enkrat sem pač pozabla na datum. Mogoče se je tvojemu enako zgodilo. Jaz bi mu sicer pokazala, da sem žalostna, da se ni spomnil na mene, ampak mulila se pa zaradi tega ne bi. Kvečjemu poskusi obrnit sebi v prid in naj nadoknadi. Pa ne z darilom. Naj te nekam pelje, zmasira, ti kaj skuha, ne vem, pač zaželi si nekaj, kar te bo osrečilo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2006 14:12:06   
Polona31
Pa saj ni pozabil nate, če ti je napisal da te ima rad!!!!! Kaj pa hočeš še več???TO JE NAJPOMEMBNEJŠE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 14:17:33   
Anonimen
Res ni grozno, če si ostala brez darila, ampak gledel na to, da pri vas samo Miklavž nosi darila, bi bila tudi jaz razočarana. Me je kr stisnilo, ko sem to prebrala...user posted image

Jaz sem bila vesela jagodne bombonjere I love milka, zraven pa še paketek mini krofov iz donatsa, ker se mi jih že 2 dni lušta user posted image Sma jih pol skupi pojedlauser posted image

Nisem materialistka, ampak sem pa fuuuul vesela že če mi moj lubek prinese tisti bombonček, ki ga dobi zraven kavice, ko gre s kolegi na pijačo, al pa kr eno čokoladico iz službe, ipd... Listek lahko pusti vsak dan, no... A sem js tudi čudna? user posted image Mogoče so pa samo nosečniški hormoni...

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 14:26:07   
DeVilla
Ja lahko bi zraven listka vsaj eno mandarino dal al pa en bonbonček... Bi ga od otrok sunu.. user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 14:27:43   
pety78
Se podpišem pod Jasno81. Nikoli nismo prestari za drobne pozornosti. Sploh pa, če je tradicija takšna, da se vsi obdarujejo le za Miklavža. Meni bi bilo tudi malo težko, čeprav bi hitro prebolela. user posted image
Sem bila pa pred kratkim res vesela, ko me je moj presenetil in mi na bencinski, medtem ko je šel plačati bencin, kupil še eno tako lepo plišasto miško. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2006 14:34:33   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Ja lahko bi zraven listka vsaj eno mandarino dal al pa en bonbonček... Bi ga od otrok sunu.. user posted image

Se strinjam! Če imate to že več let v navadi, bi bilo lepo, da bi se spomnil.
Mislil je, da se bo z listkom rešil. Če je že pozabil, bi napisal vsaj ljubezensko pismo,
to bi bilo zame lahko nadomestek za darilo, listek z "rad te imam" je pa, žal, premalo. Vsaj zame.

Ne glede na vse, preskromni pa res ne smemo bit!user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2006 14:36:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Se strinjam! Če imate to že več let v navadi, bi bilo lepo, da bi se spomnil.
Mislil je, da se bo z listkom rešil. Če je že pozabil, bi napisal vsaj ljubezensko pismo,
to bi bilo zame lahko nadomestek za darilo, listek z "rad te imam" je pa, žal, premalo. Vsaj zame.

Ne glede na vse, preskromni pa res ne smemo bit!user posted image

Se absolutno strinjam

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2006 14:37:12   
kalbo
Men se pa zdi, da je tale tvoj samo malce neroden. Mislil je, da ti bo tisti listek všeč, ker ženske resnično govorite, da vam je le za duhovno pozornost, kar pa absolutno ni res. Sam tale tvoj možek tega še ne ve.
Polomil ga je, zdaj pa ne ve, kako bi to popravil. Poleg tistega rad te imam bi morala pa definitivno bit vsaj tvoja najljubša čokolada, če ne drugega.

Ni pa zdaj to nevem kaka tragikauser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2006 14:40:45   
tanikaa
Ja pa kaj user posted image  je zadnja dva dni s tabo Kalbo? user posted image  Več kot očitno je, da je človek POZABIL IN NI NERODEN. Neroden bi bil, če bi bilo darilce čudno zavito. Listek je bil izhod v sili.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2006 14:46:02   
srki
Itak, da pretiravaš no. Meni bi tisti načečkan listek veliko več pomenil, kot pa neka materialna stvar.

In da te potolažim: pri nas je tudi samo otroku miklavž prinesel, tako da ni dobil nič moj mož, niti nisem dobila jaz. Je navada, da damo samo otrokom. Pa tudi sicer sem take sorte, da če dobim kaj ali pa ne, on pa isto.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2006 14:46:32   
kalbo
Ja pa kaj je zadnja dva dni s tabo Kalbo?

Tvoja ritka mi je zameglila razumuser posted image

Ma ne vem no, zame bi bil izhod v sili tavelka gorenjka z lešniki na bencinski pumpi na barju. Tip je pač mislil, da bo izpadel romantičen. Tud taki patroni se najdejouser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2006 14:49:31   
srki
Po vseh vaših odgovorih sodeč, sva tudi midva z mojim čudna, al kako, ker se nič ne obdarujeva za Miklavža, tudi malenkostno neuser posted image ?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2006 14:50:45   
tanikaa
Pa naj ti bo. Mogoče maš prav. Ne vem. Ker mi se doma za Miklavža ne obdarujemo. Samo za Božička. In če bi takrat dobila samo listek.......user posted image user posted image .

Je pa res, da dobim za obletnico samo listek. In vedno je eno in isto sporočilo gor. Hvala, da si z mano že toliko in toliko let. E to pa je romantično.

Ej, a nisem zdaj sama sebi pljunila v krožnikuser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2006 14:52:07   
kalbo
Pri nama tud ni obdarovanja za miklavža. Je pa za rojstni dan.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2006 14:52:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Po vseh vaših odgovorih sodeč, sva tudi midva z mojim čudna, al kako, ker se nič ne obdarujeva za Miklavža, tudi malenkostno neuser posted image ?

itakuser posted image

jst sm tud čudna k sm pozabilauser posted image
še sreča da mam čudnga tipa k ga tu zabavauser posted image  

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2006 14:55:10   
lenika
Kaj si pa ti njemu dala za Miklavža?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2006 14:56:41   
soncece24
TAnikaa - avtogol si si stisnila user posted image user posted image user posted image user posted image

Srki, midva se tudi ne obdarujeva za miklavža, jaz se vsako leto pred parkljem skrivam, da me ne dobi user posted image user posted image user posted image pri nas za miklavža dobijo darila samo otroci, pa še to čiste malenkosti (sadje, kako čokolado, kake doma spečene kekse in obvezno šibo), nobenih igrač in podobnega. Meni v praznikih ni smisel dobivanje, ampak prevsem dajanje - uživam pri obdarovanju!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2006 14:58:09   
Kuba
Zdaj te 'za kazen' mora pelajti ven na večerjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2006 15:05:14   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Itak, da pretiravaš no. Meni bi tisti načečkan listek veliko več pomenil, kot pa neka materialna stvar.

se strinjam.....

ker jaz tudi tega nisem dobila...in si ne ženim k srcu, ker sem se sprijaznila, da je tak tip človeka, ki na darilca in pozornosti rad pozabi.....user posted image ..pa vem, da me ima vseeno zelo rad in da mu z Danajo pomeniva vse.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2006 15:23:28   
GATA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pri nas je miklavž tisti, ki nosi darila. Zvečer nastavimo krožnike, zjutraj nas gor čaka darilo. BOžiček, dedek mraz ne prineseta ničesar.

LEtos se je zgodilo, da je moj krožnik ostal prazen. Polni so bili krožniki otrok, moža in mojih staršev. Name je Miklavž (moj mož) pozabil. Čakal me je le načečkan listek, da me ima rad.

Bila sem zelo razočarana, ne zato, ekr nisme dobila darila, ampak zato, ker se mu nisem zdela vredna ene pozornosti. Nočem se pogovarjati z njim, on pa samo čaka, da bom prebolela.

Povejte, kaj naj storim.  A pretiravam in bi morala biti z listkom zadovoljna?

Glede na to, da za božička pa dedka mraza ni nič, bi bila tudi jaz užaljena. Še posebej če bi me čakal listek notri... ker namreč ta listek samo še pogreje - kokr da smo žene kr neki by the way in ta listek me točno na to spominja. Meni to nebi bilo všeč.
In četudi je bil listek nek izhod v sili ker je pozabil in se spomnil šele zjutraj, bi pričakovala popoldan rožico v opravičilo.

Jaz bi bila užaljena in če bi se pač kujala, bi se in toliko časa dokler nebi pri sebi pozabila. Pa še kakšno stvar bi tud jaz namerno pozabila, da bi ga s tem opomnila kako to izgleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.12.2006 15:56:12   
petraz
Kaj pa vem.... user posted image  Saj je res, da je že dovolj, da ti napiše, da te ima rad, vendar če imate navado, da si kaj kupite, potem te razumem, da si sedaj jezna in to opravičeno!!!! Najbolje je da se pogovorita.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?