Nikamor mi ne pusti! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 17:46:21)

Počutim se ful utesnjena, mož je tak ljubosumen, da me nikamor ne pusti ali kaj pa vem kaj je vzrok to. Jaz si ežlim , zdaj, ko so  otroci že malo večji, narditi še kaj za svojo dušo. Vpisala sem se na fitnes septembra. Sem 3 krat šla potem mi je pa začel težit in me zmerjat, da iščem ljubimca in zanemarjam otroke.  Otroci bi takrat itak bili pri kaki dejavnosti, on bi mogel it pa iskat sam,o se mu to ni dalo. Sem tako hotela samo 2 krat na teden za 1 uro it.
Jutri imamo obletnico srednje šole, ful si želim it saj nekaterih nisem vidla že več kot 10 let. Je rekel, da če grem naj tam ostanem. sem pred leti šla na službeno zabavo, mi je po uri in pol poslal sms:NE ZASLUŽIŠ SI, DA TI OTROCI REČEJO MAMA.
Ful se počutim naveličano vsega obremenjeno in utrujeno. Saj se že leta sukam le na relaciji službadom, pa trgovine in opravki v povezavi s tremi otroki. Leta in leta jih vlačim povsod seboj. Vso gospodinjstvo je bolj kot ne na meni. On je veliko v službi, tudi hišna popravilaizvrši, kosi okrog hiše, potem e pa vleže in buli tv dokler ne zaspi.
Jaz si želim malo sprememb, malo med ljudi, sem pač drugačna kot on. Tudi, če sem na netu me vpraša, če nimam nič za zlikat.
A ima še katera take probleme. Jaz ne zdržimm več1

Anonimen -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:07:49)

To so zelo ljubosumni moški moj je tudi takšen. Oni lahko grejo kamor jim paše me pa bi morale samo doma čepeti. Ti povem da sva že kar nekaj časa skupaj in da sem se že navadila tega in se mi niti ne ljubi nikamor. Tudi jas sem imela obletnico in nisem šla samo da mi nebi težil. Mislim grozno. Sedaj mi pa včasih reče pa pojdi nekam, ja kam pa naj grem si mislim, nimam prijateljic nimam nikogar, kam naj grem saj po toliko letih sem se že navadila družina in družina. Saj mi ni vseeno ampak tako je. Svetujem ti , da dokler je še tak da mu poveš, da moraš ti tudi nekaj imeti od življenja in da nima zakaj biti ljubosumen.

Mariposa -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:09:15)

Ja, jaz sem imela enake probleme z mojim bivšim,..do konca življenja ne bom pozabila občutka, ko sem odhajala od njega, ravno sem mu povedala, da je med nama končano,..hodila sem po pločniku in naenkrat je začelo sijati sonce, jaz pa sem zadihala s polnimi pljuči in začutila svobodo in solzo sreče,..tega občutka resnično ne bom pozabila do konca življenja....od takrat si ga tudi ne pustim več vzeti, ker mi je moja svoboda postala vrednota, ki mi v življenju največ pomeni,..premisli o tem tudi ti. Srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:18:54)

Moj ne hodi okrog razen v službo, pomagat staršem in občasno še fušat in zato misli, da moram bit ves čas doma tudi jaz, razen ko sem v službi. Tudi, ko sem šla kdaj na roditeljskega me je po 1 uri že3 začel klicat kje sem in me htel ujet s finto, da je videl sosedo že domov prit. Ja jaz se bom tudi jutrišnji obletnici odpovedala le zaradi ljubega miru v hiši, čeprav si ful želim it. Večktrat me ima, da bis spakirala in šla, samo se premislim zaradi otrok.

viv_ -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:32:39)

Smilite se mi, res ...

lex -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:35:55)

Zdaj vas pa vprašam: A vaši otroci pa ne trpijo, ko ste vedno zagrenjene in ne svobodne. Sinovi bodo dobili tak vedenjski vzorec in bodo ljubosumni na svoje partnerke, Hčere pa si bodo mislile, da so vsi moški isti.
Ni ga denarja, da ne bi šla na obletnico ali pa s kolegicami ven (pa čeprav nisem bila zunaj že lep čas, ker se same ne zmeninmo). Bodite še ve ljubosumne in mu začnite vračat isto in ga pokličite še preden on vas.
Sama sem sicer že celo življenje svobodna in nimam pravice vam soliti pameti, samo jaz bi verjteno tako odreagirala. kajti če lahko gre on, zakaj pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bi jaz mogla bit doma. Mogoče si pa on ne zasluži, da ga otroci kličejo ATA.

marcela -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:44:22)

Ti se jutri lepo uredi in pojdi na obletnico! Za otroke bo pa že on poskrbel, saj ga vendar ATA kličejo. So ravno toliko njegovi kot tvoji!

eva1 -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 18:53:04)

Mi ni ne mama, ne oče, da bo men dec govoril kam lahko grem in kam ne! Sicer pa jaz sigurne nebi prenašala tega, da bi mi kdo govoril kaj naj in kaj ne-postavite se zase,naredite nekaj zase!

Anonimen -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 19:07:25)

Večktrat me ima, da bis spakirala in šla, samo se premislim zaradi otrok.

Potem pa pojdi.

Otroci so samo priročen izgovor, da ostaneš v okolju, ki ti nudi nek občutek varnosti. Tudi v zaporu se na svoj način počutimo varni in v nesmiselnem in praznem zakonu tudi.

Pojdi in zaživi, dokler še premoreš kanček volje po lepšem življenju.

Lahko se zgodi, da izgine tudi ta.

Miss Piggy -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 19:19:37)

Po moje so na slabšem otroci zagrenjenih staršev, ki vztrajajo v zakonu le zaradi njih, kakor pa otroci, katerih starši živijo ločeni, a so srečni in polni življenja.
To je le moje mnenje, ti pa naredi nekaj zase.
                                           [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h025.gif[/image]

tinica -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 19:43:42)

Tako si si postlala, tako sedaj imaš. Pa še to, kako lahko ima ena oseba odraslega človeka tako v oblasti pa mi tudi ni jasno? Naredi nekaj za sebe, če se no boš ti postavila za sebe kdo se pa bo. Življenje je samo eno zato ga uživaj, če je tvojmu smisel življenja skoz čepeti doma, to še ne pomeni, da moraš tudi ti tako in to mu tudi jasno povej. Jutri pa se lepo uredi in pojdi na zabavo, pa glej da boš pozno doma.

Lp, Tina

aja, čim prej uredi to, ker drugače bo samo še slabši

Strawberrie Cherrie -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 19:46:58)

Mariposa, zgleda da sva imele istega bivšega[sm=smiley36.gif]; ker jaz sem dejansko začela živet šele, ko sem šla vstran od njega (prej pa še sredi dneva s kolegico na pijačo nisem šla, ker je bil cev[sm=hudicek1.gif]); in res je posijalo sonce, kljub temu, da me je menda še kakšen mesec zasledoval in to se je poleg mene vozil (jaz na pločniku z rolerji ali kolesom) on pa v avtomobilu v eno smer 6km in v drugo smer 6km[sm=smiley36.gif]; takrat sem res ugotovila, da nima vseh čistih - je pa zanimivo kako topel in ljubeč odnos imajo takšni ljudje s svojo mamo - dobesedno OBOŽEVAL jo je in jo je vprašal za vsako stvar - recimo, mi2 sva šla kupovat avtomobil, nato je še njo peljal pogledat, če se strinja in kaj misli o njem[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

lelaval -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 20:44:34)

je pa zanimivo kako topel in ljubeč odnos imajo takšni ljudje s svojo mamo - dobesedno OBOŽEVAL jo je in jo je vprašal za vsako stvar - recimo, mi2 sva šla kupovat avtomobil, nato je še njo peljal pogledat, če se strinja in kaj misli o njem

S to trditvijo se tudi jaz strinjam. Ampak vedi - ko se mu mama zaserje, se mu verjetno doživljensko.
Moj je bil po kakšnih 2  letih isti. Je mislil, da moram bit le doma. Ampak se mu nisem pustila. In nisem zamudila niti ene obletnice s svojimi bivšimi sošolkami in sošolci (napram njemu, ki ni šel niti na eno). In tudi na aerobiko in s kolegicami sem hodila ven.
Enostavno moarš zbrat dovolj poguma, ko mu poveš svoje. In ne sme zazna pri tebi niti kančka strahu. Da pa bi ti grozil, da ne dobiš otrok, če greš stran, na te finte mu ne nasedaj, ker ne more biti niti 1000%, da jih bo on dobil.
Naredila boš itak sama, tako, kot misliš, da bo najbolje za vašo družino, tako, da ti ne bom nič svetovala, le povedala sem ti, kako sem sama naredila. Če pa se moj ne bi spreobrnil, pa zagotovo ne bi ostala skupaj.

Micy -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 21:05:23)

Moj je reku da je tale tvoj že mal psihiča, se je tok smeju!

Me sprašuje če taki deci res obstajajo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

mojca* -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 21:05:36)

kot bi brala svojo kolegico izpred par let...
ji je mož isto delal, nikamor ni šla z nami, ji je rekel, če gre, ne pride več v stanovanje, klical in preverjal vsakih 5 min., zahteval osebo, s katero je bila na telefon, da vidi če je res z njo..... in še več...bolano.
danes je vse o.k., hodi ven precej več kot jaz, doma nima problemov...je imel on sam s sabo veliko problemov, zato je bil tak. ko jih je rešil in spremenil svoje življenje na bolje, je nehal težit tudi njej. zdaj se razumejo super.

.

plenicka -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 21:21:03)

Bom čisto kratka:
Te dni se po TV vrti reklama, ki se konča z naslednjim stavkom: "NE VZTRAJAJTE V VEZI, KI VAS NE OSREČUJE!"

abi -> RE: Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 21:37:38)

Mi ni ne mama, ne oče, da bo men dec govoril kam lahko grem in kam ne! Sicer pa jaz sigurne nebi prenašala tega, da bi mi kdo govoril kaj naj in kaj ne-postavite se zase,naredite nekaj zase!

[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_103v.gif[/image]

SE PODPIŠEM !

Anonimen -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 9:35:56)

Kako primitivno, da za svoje čustveno izsiljevanje izkorišča otroke.

Problem ljubosumnega človeka ni v tistem, nad katerim izvaja svoj nadzor, teveč v njem samem. Za ljubosumnostjo se skrivajo veliki kompleksi, strah pred zavrnitvijo, nesamozavest. In bolj kot je človek ljubosumen, večje probleme ima sam s sabo in večje povzroča svoji okolici.

paris -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 10:45:58)

Jao, mislim, pa kaj si punce dovolite od svojih partnerjev!? A nimate nobene samozavesti, al kaj!?
Najboljša je pa tista fora- da če nimaš nič za zlikat!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ma, sem se morala na glas režat! Mene bi samo enkrat vprašal kaj takega, in mu nikoli več ne bi niti na misel prišlo!!!!!!!

Imej se že končno rada!!! Enostavno si ne dovoli takega obnašanja, pa bejž na fitnes, pa na tisto obletnico, pa kamor ti paše! In možu končno jasno in glasno povej, da je konec s takim obnašanjem! Naj si poišče pomoč, če hoče, da si še z njim, ali pa ga boš zapustila! Ti takega kot je zdaj ne boš več prenašala! Pika!

Anonimen -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 11:47:06)

Tvoj mož ima resne osebnostne motnje, ki lahko izvirajo iz otroštva ali kakšnih drugih travmatičnih izkušenj. To kar dela ni normalno in je potrebno resnega zdravljenja pri psihologu. ČISTO RESNO!

Ti niso kriva da je tak, si pa kriva tega, da ne popokaš otroke iz takšnega odnosa. Samo pomisli kakšnega vedenjskega vzorca jih učiš s svojim življenjem.Otroci so presneto dojemljiva bitja.

jaz sem rada doma med 4 stenami, vendar grem vsaj 1x tedensko s kolegicami na kofe in obiranje, 3x tedensko grem na fitnes za 2 uri, pa mož niti ne ve kje se ta fitnes nahaja. Sem študentka in se vsak dan nahajam med mladci polnimi hormonov. pa me nikoli ne kliče in sprašuje kje si?, s kom si?, kdaj prideš?....Tudi če se ne javim, mi ne pusti 365 neodgovorjenih klicev in jeznih sms-jev. Ga bom že poklicala nazaj ko ga bom lahko. Pa ima vedno oprane gate, večerjo skuhano in posteljo preoblečeno.
Če sem jaz srečna in zadovoljna, je tudi on.

neisha -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 12:50:30)

Ne se mu pustit. Dons pejt na obletnico, pa zjutri pridi domov. 

dory -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 12:52:48)

Pusti ti ravno toliko,kolikor mu ti pustis...

Slončica -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 13:08:06)

Mislm ej, pa kaj je tebi?
A nimaš tok obraza, da bi sama sebe spoštovala in ga sterala nekam???
NIHČE nima pravice razpolagat s tvojim časom in še huje, s tvojimi osebnimi interesi, prostim časom...
Otroci so čisti, siti, zadovoljni, ti pa lepo poštimana na poti na obletnico, to je tvoj scenarij.
Če pa tipa to moti, pa naj gre mamici jokat al pa na socialno tožit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Strawberrie Cherrie -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 14:14:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tvoj mož ima resne osebnostne motnje, ki lahko izvirajo iz otroštva ali kakšnih drugih travmatičnih izkušenj. To kar dela ni normalno in je potrebno resnega zdravljenja pri psihologu. ČISTO RESNO!

Ti niso kriva da je tak, si pa kriva tega, da ne popokaš otroke iz takšnega odnosa. Samo pomisli kakšnega vedenjskega vzorca jih učiš s svojim življenjem.Otroci so presneto dojemljiva bitja.

jaz sem rada doma med 4 stenami, vendar grem vsaj 1x tedensko s kolegicami na kofe in obiranje, 3x tedensko grem na fitnes za 2 uri, pa mož niti ne ve kje se ta fitnes nahaja. Sem študentka in se vsak dan nahajam med mladci polnimi hormonov. pa me nikoli ne kliče in sprašuje kje si?, s kom si?, kdaj prideš?....Tudi če se ne javim, mi ne pusti 365 neodgovorjenih klicev in jeznih sms-jev. Ga bom že poklicala nazaj ko ga bom lahko. Pa ima vedno oprane gate, večerjo skuhano in posteljo preoblečeno.
Če sem jaz srečna in zadovoljna, je tudi on.

Tole je pa ful lepo za prebrat[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], in v vsakem stavku se strinjam s teboj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

VERONICA -> RE: Nikamor mi ne pusti! (2.12.2006 14:43:03)

Pomisli kakšen zgled dajaš svojim otrokom? Ali res želiš da bi tvoje hčerke kasneje živele kot ti, in ali res misliš da bi tvojim sinovom uspelo najti žene ki bi tako obnašanje prenašale?
Ko se boš malo postavila za sebe te bo tudi mož bol spoštoval...

Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>