Anonimen -> Nikamor mi ne pusti! (1.12.2006 17:46:21)
|
Počutim se ful utesnjena, mož je tak ljubosumen, da me nikamor ne pusti ali kaj pa vem kaj je vzrok to. Jaz si ežlim , zdaj, ko so otroci že malo večji, narditi še kaj za svojo dušo. Vpisala sem se na fitnes septembra. Sem 3 krat šla potem mi je pa začel težit in me zmerjat, da iščem ljubimca in zanemarjam otroke. Otroci bi takrat itak bili pri kaki dejavnosti, on bi mogel it pa iskat sam,o se mu to ni dalo. Sem tako hotela samo 2 krat na teden za 1 uro it. Jutri imamo obletnico srednje šole, ful si želim it saj nekaterih nisem vidla že več kot 10 let. Je rekel, da če grem naj tam ostanem. sem pred leti šla na službeno zabavo, mi je po uri in pol poslal sms:NE ZASLUŽIŠ SI, DA TI OTROCI REČEJO MAMA. Ful se počutim naveličano vsega obremenjeno in utrujeno. Saj se že leta sukam le na relaciji službadom, pa trgovine in opravki v povezavi s tremi otroki. Leta in leta jih vlačim povsod seboj. Vso gospodinjstvo je bolj kot ne na meni. On je veliko v službi, tudi hišna popravilaizvrši, kosi okrog hiše, potem e pa vleže in buli tv dokler ne zaspi. Jaz si želim malo sprememb, malo med ljudi, sem pač drugačna kot on. Tudi, če sem na netu me vpraša, če nimam nič za zlikat. A ima še katera take probleme. Jaz ne zdržimm več1
|
|
|
|