|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne marajo me
14.11.2006 17:01:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Ali pa je ta post en nateg.

Zakaj žeuser posted image

Men se sploh ne zdi sporen. Res da večinoma tukaj gor "jokajo" ženske, kako so moški neodgovorni in se ne menijo za otroke ampak obstajajo tudi takšne ženske.  In moški ki so doma za vse sami.
Res ne vem zakaj bi bil nateg. Je pač malo obrnjena situacija.
Pa tud ne vem če je to depresija. A pri depresiji laufaš po kafičih pa k mamici "tožit".
Moja mami je bla tud en cajt ful depresivna pa je bla čist apatična in ni mela najmanjše volje kar koli počet kaj šele na kafetu viset cele dneveuser posted image

Ne vem no men se bolj zdi da je razvajena do daske in da je do poroke vse njena mami počela zdaj pa pač pričakuje da bo to počel njen mož(ji dajal denar, kuhal, pral, likal.....)

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
14.11.2006 17:13:19   
Primoza
Omislite si gospodnijsko pomočnico. Potem naredite revizijo dosedanjega poslovanja in si omislite še ženo.

aja, pa nikar potem ne odpustite gospodinjke pomočnice, vam utegne nova zameriti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.11.2006 19:29:23   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem menja, da če ni za bit, je za it.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.11.2006 21:59:52   
Pupica
porodna depresija my ass!Razvajena punčara!Sori, sam da skoz leta k mamici jokat...problemov se pa ne zaveda...ne vem no!
Pred tabo pa kapo dol. Malo vas je takšnih!Jst se zavedam, da mam srečo, da mi moj pomaga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.11.2006 22:08:30   
rija
Po moje je to pač tak karakter! Poznam ene par takih, ki imajo otroke že skoraj odrasle in bi morale imeti hudičevo dolgo popordno depresijo.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.11.2006 23:53:03   
lelaval
Najprej sem tudi sama pomislila na poporodno depresijo, ampak mi nekako ne gre skupaj s tem, da hodi na kofetke. user posted image  Poskusi se na lep način z njo pogovorit, da tako ne gre. In do tašče pojdi, pa povej, kakšna je resnična situacija. Komu bo vejela, je pa njena stvar(smatram pa, da tebi ne bo, ker je očitno razvajena punčka). Boš imel vsaj mirno vest in obraz, da jo upaš pogledat, ker do njene hčeke le nisi tak, kot ji sama govori. Sicer pa sem mnjenja, da partneja sama razčiščujeta svoje težave, ne pa njihovi starši.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.11.2006 7:11:43   
srki
Če ni poporodna depresija, se podpišem pod darjatimci.

Ko sem tole brala, si se mi kar zasmilil in še dobro, da si ti tako priseben, da vse to rihtaš in skrbiš za otroke. Res, vse pohvale, z ženo pa le poskušajta najti rešitev in upam, da jo bosta in boste nekoč srečna družinica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.11.2006 7:55:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Od prej imava že hčerko, pred mesecom sva dobila se eno. Problem je moja žena. Do otrok ne čuti nobene odgovornosti, najraje bi samo hodila okoli in klepetala s prijateljicami.

Kako ji je pa to ratalouser posted image  En mesec po poroduuser posted image

Doji ne, ker nima mleka. Jaz sem dopoldan v službi popoldne pa hitim domov, da poskrbim za oba otroka. Odkar imava drugega otroka sem dobesedno privezan na dom in družino. Tudi kuha mi ne, perila ne opere tudi po en teden, tako da sedaj perem večina že sam.

1. Če imaš doma dva majhna otroka - od tega enega novorojenčka - je čisto normalno, da hitiš domov...
2. Če je tvoja žena en mesec po porodu, je čisto normalno, da ti sam pereš in tudi večino skuhaš...

Financno ne prispeva nič, tudi plenic ne kupuje, položnce so še za dva meseca nazaj.

Kolikor jaz vem, čisto vsaka dobi nekaj denarja...user posted image

Skratka - tale tema je ena sama nakladancija nekoga (predvidevam najstnika), ki mu je dolgčas...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.11.2006 8:58:00   
karmy
ja tak moški pa sploh ne obstaja user posted image ženske pa res nikakor ne morejo bit tako brezbrižne... to rata, ko si ženska NE želi otrok... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.11.2006 10:24:47   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Od prej imava že hčerko, pred mesecom sva dobila se eno. Problem je moja žena. Do otrok ne čuti nobene odgovornosti, najraje bi samo hodila okoli in klepetala s prijateljicami.

Kako ji je pa to ratalouser posted image  En mesec po poroduuser posted image

Niso vse čisto izmučene po porodu. Moja žena je tako hitro okrevala da sem samo gledal. Hodila po sobi pol ure po porodu, že po parih urah izgledala kot rožica. Nisem mogel verjeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.11.2006 14:47:03   
Edvina
Ne razmišljam o tem, da bi post lahko bil nateg.. koneckoncev prav tako lahko obstaja mož, ki ima totalno 'levo' ženo..ki bi rada samo fino živela, brez najmanjše odgovornosti in dolžnosti. Ja, in poznam primer, ko sta 'leva' oba, mož in žena, enomesečno hčerkico pa cele dneve in noči puščata babici.

In ne strinjam se s tem, da če je žena en mesec po porodu, da je pa nekako normalno, da si mora mož sam skuhat in prat.. Bla bla, sicer je najlepše, če si partnerja delita opravila, samo če je sposobna letat en mesec po porodu po kafičkih in čvekih s prijateljicami, ne dvomim, da je 'zmožna' tudi skuhat in oprat perilo.

Ko sem prebrala naslovni post, sem si kar predstavljala tole ženko.. razvajeno mamino punčko. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.11.2006 17:50:31   
sneška_
Nisem brala kaj so druge napisale samo mislim da je ta tvoja žena  ena razvajena brezobrazna punca

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.11.2006 22:43:20   
Anonimen
Sm skor pomislila, da je to moj Kamikaza napisu. user posted image user posted image user posted image

No, ampak pr men ni tolk hudo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
15.11.2006 22:48:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Sm skor pomislila, da je to moj Kamikaza napisu. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
15.11.2006 22:53:34   
Anonimen
Kaj, klinac, to ni smešn, mater... user posted image user posted image user posted image  Prid pogledat k nam domov, pa boš vidla, kakšno štalo mamo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?