|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne marajo me
14.11.2006 12:40:53   
Anonimen
lep pozdrav!

Mislim, da ste ve prave, da mi pomagate. Poročena sva skoraj eno leto. Od prej imava že hčerko, pred mesecom sva dobila se eno. Problem je moja žena. Do otrok ne čuti nobene odgovornosti, najraje bi samo hodila okoli in klepetala s prijateljicami. Doji ne, ker nima mleka. Jaz sem dopoldan v službi popoldne pa hitim domov, da poskrbim za oba otroka. Odkar imava drugega otroka sem dobesedno privezan na dom in družino. Tudi kuha mi ne, perila ne opere tudi po en teden, tako da sedaj perem večina že sam. Saj ne rečem, da ne sme nikamor, ampak to, da je ni skoraj nič doma, je tudi nevzdržno. Financno ne prispeva nič, tudi plenic ne kupuje, položnce so še za dva meseca nazaj. Ko sem ji to povedal, me je napadla, kaj da mislim, da sem, zakaj sem ji naredil otroke, da me ni nič doma, ter da ona plačuje vse. Dal sem ji položnice, ki sem jih plačal, vse račune iz trgovine,... . Ona se je začela jokati, razmetavati stanovanje, nato se je vsedla v avto in šla jokat k mamici. Tašča me gleda kot steklega psa, saj naj bi njeno hčerkico le matretiral in vpil nad njo.
Povejte mi , kaj lahko sploh še storim. Ali je sploh še vredno , da vstrajam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne marajo me
14.11.2006 12:44:46   
darjatimci
Spakiraj jo nazaj k mamici,to je edina rešitev zate in otroke,pa tudi zanjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2006 12:45:18   
kalbo
Tole pa diši po poporodni depresiji. Poizkusi se pogovorit s svojo ženo, ker če je res, tvoja žena zelo trpi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2006 12:51:42   
Rok_LM
Ja Kalbo, tole si mi pa z jezika vzel. Tudi jaz sem pomislil na poporodno depresijo.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2006 12:57:14   
mala maja
pod tole se podpišem.

Čimprej morate ukrepati. najboje bo da greš sam do tašče in ji lepo razložiš situacijo da boste lahko pomagali.

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 13:02:50   
Rok_LM
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Povejte mi , kaj lahko sploh še storim. Ali je sploh še vredno , da vstrajam?

Nisi napisal, ali se je stvar poslabšala po porodu. Če se je in če je bilo prej vse v redu, se sigurno splača vztrajati, če pa je taka že od začetka user posted image , pa ne vem kaj si razmišljal do sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 13:03:07   
Mina1
Ali je sploh še vredno , da vstrajam?

Seveda je vredno da vztrajaš, tako zaradi nje kot zaradi otrok. Verjetno sta imela veliko ali pa vsaj nekaj skupnega, da sta ostala do sedaj v zvezi in imela otroka in to dva.

Skušaj se pogovoriti z njo, lahko tudi s taščo.

No moj primer, ravno obratno: jaz sem vse zaupala tašči in dobila po nosu, tako da...

Pa še nekaj, tole ko pišeš, da bi najraje letela naokoli in čvekedrala s prijateljicami - no tole ni ravno poporodna depresija. Sem jo sama imela po prvi nosečnosti, in je daleč od tega, kar navajaš.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 13:03:22   
Anonimen
Tudi meni je poporodna depresija edina razlaga. Mogoče je res najbolje, da se poskušaš v tej smeri pogovoriti s taščo, saj sta si izgleda ona in tvoja žena zelo blizu. Reci, da je njeni hčerki potrebna pomoč, ker trpi.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2006 13:20:04   
darjatimci
Pa še nekaj, tole ko pišeš, da bi najraje letela naokoli in čvekedrala s prijateljicami - no tole ni ravno poporodna depresija.
.
Tudi jaz menim,da to ni poporodna depresija,ker tista,ki jo preživlja se bolj zapira vase in ne komunicira,niti z možem ali partnerjem,niti starši in prav tako prijateljicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2006 13:30:28   
Rok_LM

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mogoče je res najbolje, da se poskušaš v tej smeri pogovoriti s taščo, saj sta si izgleda ona in tvoja žena zelo blizu.

Ne vem, če je tale tašča ravno najboljši strokovnjak za reševanje tvojega problema. Če bi že bila tako bistra, bi tudi sama opazila kaj se dogaja, ne pa da te obtožuje.

Starši velikokrat ne gledajo ravno nepristransko na probleme svojih bližnjih in se dostikrat postavijo na stran svojih otrok. Velika napaka je po raznih prepirih leteti jokat k staršem domov.

Mislim, da boš za taščo vedno user posted image , ki maltretira njeno punčko. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2006 13:42:40   
Anonimen
Depresija gor al pa dol.. samo meni se zdi, da to ni samo depresija.. je tudi mal lenoritisa zraven.. oziroma vecino.. je lenoritisa..

(odgovor članu Rok_LM)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2006 14:21:02   
koala
Najprej je potrebno res izključit kakšne psihične motnje.

Drugače pa ukrepaj preden bo prepozno. Poznam nekoga, ki je slepo zaupal svoji ženi, zdaj po 12 letih zakona, pa je ostal sam(otroka je odpeljala sabo) z grooooooooooznim dolgom.

Sam pa moraš razčistiti če se sloača vztrajati, samo zato, da otroci ne bodo otroci ločenih staršev sigurno ne.

Jaz sem menja, da če ni za bit, je za it.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.11.2006 14:27:33   
kalbo
Depresija gor al pa dol.. samo meni se zdi, da to ni samo depresija.. je tudi mal lenoritisa zraven.. oziroma vecino.. je lenoritisa..

Ti si mi pa en hud vedeževalec, da vse tkole veš na prvo žogo.

S temi stvarmi se ni za hecat. Če je možnost da gre za depresijo je treba ženski pomagat, če se pa ugotovi, da gre za lenoritis, je pa druga pesem.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2006 14:30:06   
Anonimen
Ta tvoja žena ima resne probleme sama s sabo. Najverjetneje gre za poporodno depresijo. Skušaj jo razumeti, čeprav te odvrača stran. Glede na to, da je šla jokat k svoji mami- beri tvoji tašči, mislim, da je čas, da taščo tudi sam obiščeš, ji predlagaš, da ji vsi skupaj pomagate. Če pa imaš nastrojeno taščo, ki slepo verjame svoji dragi hčerki, bo najboljša rešitev zate, da se obrneš do socialne službe, ker otroci v takih razmerah ne morejo živeti. Povej jim, da hočeš rešiti otroke, če se že sama žena noče oz. odklanja pomoč ali zdravljenje. Poskrbi za otroke kot si do sedaj. Ti te sedaj še bolj potrebujejo, ker otroci čutijo vsako napetost med družino.Lahko se obrneš tudi do njenega osebnega zdravnika oz. če bo imela kakršenkoli napad ali izpad, pokliči dežurnega in bo takoj ukrepal naprej. Seveda je to slišati zelo grdo, vendar to pride v slučaju, ko druge rešitve ni.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2006 14:37:22   
Taula
Se podpišem pod ostale. Če je poporodna depresija rabi pomoč, če je bila že vedno taka potem pa rabi eno brco da se skulira.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.11.2006 14:41:56   
Kalina
Ma ja, ce ma voljo da skace okol po kaficih pa z prijateljicami, mocno dvomim da gre za porodno depresijo. Kokr prav Tjazy lenoritis in razvajenost, kokr vidimo od mamice. najlazje se je zjokat pa ponoret pa laufat mamici, otroke pa pustit pri ociju.user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2006 15:02:35   
piščanc
tvoj avatar pa kaže, da si ženska?

ups

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.11.2006 15:11:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ti si mi pa en hud vedeževalec, da vse tkole veš na prvo žogo.

S temi stvarmi se ni za hecat. Če je možnost da gre za depresijo je treba ženski pomagat, če se pa ugotovi, da gre za lenoritis, je pa druga pesem.

Pri depri se clovk zapira vase.. ne pa hodi okol s kolegicami..

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2006 15:12:57   
Miss Piggy
Popokaj otroka, in pojdite na "počitnice" k tvoji mamici. Postavi ji ultimat- očitno veliko doseže, če sceno naredi.
Poporodna depresija to ni 100%, to je čista malomarnost.
Saj je prav, da se mlada mamica kdaj pa kdaj odklopi, sam tole je višek.

POGOVORI SE Z NJO (še prej jo priveži)...user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2006 15:21:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Pri depri se clovk zapira vase.. ne pa hodi okol s kolegicami..

Ne, pri manični depresiji se takrat, ko je na višku, ne zapira vase. No, saj najbrž ta, ki je temo odprl, ve, če je ženska že od nekdaj taka, ali pa je to nekaj novega v njenem vedenju. Tu po moje tiči zajec. Če se je spremenila zadnje čase, potem je najbrž posredi bolezen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.11.2006 15:33:55   
Anonimen
Ne vem.. ampak to ni depresija.. razen ce ni po t'novem depresija modernejsa beseda za lenoritis..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.11.2006 15:37:22   
pety78
Zakaj pa naslov " Ne marajo me? " 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2006 15:54:11   
Anonimen
Če je to poporodna depresija, potem jo ima vsak drugi moški....user posted image user posted image beri-hodijo s prijatelji, čvekajo,lutajo...ne perejo, ne kuhajo...user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.11.2006 16:19:50   
mama54
Ali pa je ta post en nateg.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.11.2006 16:21:53   
Anonimen
user posted image  Zakaj pa mislite,da je ta post nateg?

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?