Anonimen
|
lep pozdrav! Mislim, da ste ve prave, da mi pomagate. Poročena sva skoraj eno leto. Od prej imava že hčerko, pred mesecom sva dobila se eno. Problem je moja žena. Do otrok ne čuti nobene odgovornosti, najraje bi samo hodila okoli in klepetala s prijateljicami. Doji ne, ker nima mleka. Jaz sem dopoldan v službi popoldne pa hitim domov, da poskrbim za oba otroka. Odkar imava drugega otroka sem dobesedno privezan na dom in družino. Tudi kuha mi ne, perila ne opere tudi po en teden, tako da sedaj perem večina že sam. Saj ne rečem, da ne sme nikamor, ampak to, da je ni skoraj nič doma, je tudi nevzdržno. Financno ne prispeva nič, tudi plenic ne kupuje, položnce so še za dva meseca nazaj. Ko sem ji to povedal, me je napadla, kaj da mislim, da sem, zakaj sem ji naredil otroke, da me ni nič doma, ter da ona plačuje vse. Dal sem ji položnice, ki sem jih plačal, vse račune iz trgovine,... . Ona se je začela jokati, razmetavati stanovanje, nato se je vsedla v avto in šla jokat k mamici. Tašča me gleda kot steklega psa, saj naj bi njeno hčerkico le matretiral in vpil nad njo. Povejte mi , kaj lahko sploh še storim. Ali je sploh še vredno , da vstrajam?
|