Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 15.11.2006 21:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Babylove, take stvari je pa lepo prebrat . Si mi pa dala motivacijo za kakšno uro francoščine....če se slučajno še kdaj odločim za kakšnega bejbija.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 17.11.2006 21:46:31
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, prav lepo je prebrat take lepe stvari po vsem sranju, kar se piše o slo porodnišnicah. Me je kar malo strah, ker se bo kmalu treba odpravit v Rim. Še dobro, da se gre samo za par dni.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 18.11.2006 16:35:21
|
|
|
|
jade1
|
V Ljubljani in Postojni dobiš vse kar potrebuješ za otročka tudi za mamico imajo vložke in mrežaste hlačke. Tako, da meni ni bilo treba prinesti drugega kot kozmetiko zase.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 22.11.2006 14:04:43
|
|
|
|
babylove
|
Izdelovalec pleničk je Tosama in so čisto OK. Na spletni strani Tosame ni videti, da bi pleničke delali
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 23.11.2006 22:14:29
|
|
|
|
***pika***
|
V LJ dobiš vse za nego dojenčka. Pleničk je dovolj. Mislim, da jih ne dela Tosama, ampak jih v Tosamini trgovini na Viru le prodajajo (menda so francoske?) Se pa zna zgoditi, da v porodnišnici vložkov zmanjka Nam so sestre tako pomanjkanje napovedale, ker naj ne bi prišla pošiljka. Potem pa so stvari vendarle dobili, tako da ni bilo panike.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 25.11.2006 21:14:20
|
|
|
|
maja979
|
v trbovljah jih tudi dobiš v porodnišnici
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 25.11.2006 21:32:40
|
|
|
|
triša
|
V Postojni dobiš vse za dojenčka,plenice,oblačila,kremico le za domov rabiš svoje. Za mamico pa dajo cca en paket vložkov in 5 mrežastih spodnjih hlačk. Če ti zmanka moraš imeti svoje.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 25.11.2006 21:38:00
|
|
|
|
viv_
|
V Kranju dobiš vse - pleničke, hladilno mazilo, bepanthen, vlažilne robčke in za mamice vložke in mrežaste hlačke.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 7.12.2006 9:28:17
|
|
|
|
Jenki
|
Dve leti nazaj sem vse dobila za dojenčka na Jesenicah. Plenice niso bile Pamperske...nekaj na B...mislim, da so italijanske. (Mogoče res Bambolino...) So pa bile precej prevelike in naša ni bila tako majhen otrok - 51 cm., 3220g. Sem pa epiduralno dobila zastonj in to brez predhodnega posveta, ker mi je voda odtekla na zadnjem tečaju MŠ in to 5 tednov pred PDP . Niso bili pa toliko ažurni (če lahko tako rečem) glede problemov z dojenjem. Ta mala je bila fejst zlatenična in je samo spala in bruhala, ker je baje toliko vode popila med porodom. Jaz sem imela komplikacije pri porodu tako, da nisem potem imela mleka. Ta mala je bila dehidrirana preden smo to pogruntali in dobila sem Tametil od svoje G šele kakšen mesec potem, ko sva bili že doma. Bila sem precej depresivna zaradi neuspeha pri dojenju. Sem črpala okoli 60 ml na 3-4 ure za 4 mesece in nato počasi obupala. Takrat sem bila zelo potrta. Sedaj ko pogledam ta malo, vidim, da ji nič ne manjka -- samo dvakrat je imela vročino do zdaj in je prava korenjakinja.
|
|
|
|
RE: plenice je treba zraven prinest? 24.12.2006 17:05:04
|
|
|
|
* Mateja *
|
V Šempetru je katastrofa. Pleničke svoje, robčke svoje, če hočeš vložke tud svoje, dajo samo une mrežaste gate in bombažne plenice za porodnico. Spomnim se, ko mojmu Nejcu niso imeli kaj oblečt, ker enostavno ni bilo cotk, pa je bil od pasa navzdol zavit samo v plenico. Ubošček, ni čudno, da je pr njih zbolel in moral it nazaj pod aparate na kirurgijo v Lj. Ja pa še ena- moj je bil v topli postelci, pol so se pa dvojčici rodili, so ga pa pr 1,5 kg zlifrali kar v navadno poslo!! Mislim katastrofa od bolnice.
|
|
|
plenicesymbaod plenic za enkratno uporabo uporabljaš?pampers (
58%)
alana (
4%)
muller (
22%)
hofer (
12%)
moltex (
1%)
linostar (
2%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!