babylove
|
Lahko napišem, čeprav nerada, ker bo izpadlo kot slavospev. Vendar se ne važim, resnično je bilo tako. Rodila sem v zasebni kliniki - ampak nisem nič doplačala, vse pokriva zdravstveno zavarovanje. Z mojim ginekologom, ker nisem hotela z nekom, ki bi ga prvič videla. EA ni loterija, temveč jo zagotovo dobiš, če zanjo vprašaš. Odnos osebja je bil tako enkraten, da so mi šli na živce, ker so brez prestanka hodili spraševat in preverjat, če je vse ok. Tako da ko si zadremal, je zagotovo prišel kdo na vrata. Npr. merit temperaturo, prinest plenice, vložke, obroke, počistit sobo, prinest vodo, preverit mene, pa malega, pa če kaj rabim, pa če je vse ok, pa če mi lahko kaj pomagajo, pa pogledat če se v redu doji... V glavnem, toliko pozornosti, da te že duši. Pa mi je prišla vzet kri, ko je bil ravno mož pri meni, in se opraviči in reče, da bo prišla kasneje. In pri vsem tem je treba vedeti tudi, da smo tujci! Od bivanja v porodnišnici lahko rečem edino tole: zdaj vem, kako izgleda, če te po rokah nosijo!
|