zoya_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Ej pomoje bo čas pomagal, pri tem, da ga bo bivša pozabila. Po drugi strani bodi srečna, da ga takole "spominja"nase.Lahko bi ga z grožnjami, z hudobijo, z nagajanjem tebi, z opravljanjem, pljuvanjem po tebi,....Verjemi mi!Je velik bl težko mirno gledat, ko ena ničvrednica dela vse to, kot če pošlje nedolžen SMS. Vsekakor pa ne prepirajta se zarad nje, skupaj držita, pa bo!Čas pa bo prnesel svoje. Hja jest sem deležna zadnje čase tega, da me bivša vlači vse povsod in me obrekuje vsem, ker se ji moj ne pusti zafrkavat, pa se je sedaj name spravila. Poln kufr jo mam že. Nikol se ne vtikam vanjo, briga me zanjo, otroc so tisti, ki so pomembni in če me majo radi, jaz nisem kriva. Verjamem, da jo je bolelo, samo po treh letih bi pa lahko že prebolela, sploh ker ima drugega tipa (take zadeve pač zveš od otrok, ko ti začne govorit o nekem moškem in pač prašaš, kdo pa je to in pove od mamice fant). Pa še jaz nisem bila vzrok za ločitev, ker sta bila že ločena. Torej ne vidim smisla njenega početja... na začetku sem tudi jaz popizdevala, ker ga je za vsak drek klicala npr. kje lahko dobi enga majstra za pipo popravt, ja halo rumene strani obstajajo, pa vedla je kdaj sva šla na dopust in je klicala za bedne stvari, da je mobitel zamenjala pa take Pol sem pa jest enkrat popizdla in se je moj nehal javljat, ona je nehala klicat.