|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko bivša ne da miru
8.11.2006 15:00:32   
Anonimen
Živjo!

Rada bi vaše mnenje, in sicer :

s partnerjem sva skupaj eno leto, poznava pa se cca 3leta. Že prej sva čutila močno privlačnost ampak sva bila oba v vezi ( jaz 8 let, on 3 leta ). Skupaj sva se odločila, da zaključiva najini vezi in se predava drug drugemu.
Sledila sva svojim sanjam in imava se čudovito, skupaj sva kupila stanovanje in sva v veselem pričakovanju najinega prvega sončka.

Problem pa je njegova bivša, ker skoz neki teži in pošilja smse kot naprimer: če ji posod denar, pa kadaj pride na večerjo in masažo, pa če pogleda na razpored kako dela ( sta namreč sodelavca - to sem vedla že prej in sem pač sprejela v zakup ) in razni poljubčki itd.. Za kakšen -sms- mi pove za večino ne, ker me noče obremenjevat z njimi, vem tudi da ji na kakšnega odpiše nazaj na večino pa ne.
Nisem ljubosmumne narave in ne delam scen zaradi tega, ker se mi po pravici povedano zdi butast. Ampak vseeno se pa včasih vprašam kako je lahko nekdo tako kratke pameti, da ne razume da je pač konec in naj že začne živeti po svoje. Velikrat sem bla zraven, ko ji je reku naj neha težit in morit, ampak.........NIČ NE POMAGA.
Priznam so trenutki, ko potiho pomislim tudi na to, da ji pa le ne da jasno vedt naj da mir. Mislm da je prav to njen namen, da se midva skregava. Zaenkrat ji ne uspeva, čeprav je blo dons bliz.

Res se že sprašujem kdaj se bo to končalo, če se sploh kdaj bo, ker včasih me pa že prov utruja.

Kaj menite, kako človeku dopovedat naj da mir in naj živi po svoje življenje?
Nikakor  ne morm razumet, kako se lahko nekdo tako ponižuje?
Ima mogoče kdo kakšno podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko bivša ne da miru
8.11.2006 15:07:44   
Anonimen
Hm....
Konec bi pa mogu narest tvoj tip in ne tiuser posted image
Nej pač zablokira njeno tel. številko! Pa ne bo več klicov in smsov.
V službi pa bi se ji lahko izogibal kolikor je to pač možno.
Sam kot sem napisala, to mora narest on. Lahko mu pa ti kej podobnga predlagašuser posted image .

Aja pa JA ljudje se ponižujejo na tak način ja. Patetično pa kaj čmo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 15:08:23   
lenika
 vem tudi da ji na kakšnega odpiše nazaj na večino pa ne.
Dokler bo odpisoval, bo v njej tlelo upanje. Bo moral biti bolj jasen pri dopovedovanju. To je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 15:09:31   
lenika
Sem hotela citirat, pa...user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2006 15:09:31   
Anonimen
Kaj menite, kako človeku dopovedat naj da mir in naj živi po svoje življenje?
Nikakor ne morm razumet, kako se lahko nekdo tako ponižuje?
Ima mogoče kdo kakšno podobno izkušnjo?

Za to mora ON poskrbeti, ne ti, torej še vedno nekaj verjetno čuti do nje. Sodelavec gor, sodelavec dol.

On naj to popedena, če sploh bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2006 15:14:53   
freha
Mislim da je problem v tvojemu partnerju, da ji ni jasno povedu, da ga motijo njeni smsi.
Tudi jaz sem bila nekoč v taki situaciji in dokler ga nisem totalno skenslala mi ni nehal težit.
Po moje tvoj moški nima dovolj jajc da bi ji to povedal v fris, zato mu moraš to pač ti povedat,
pa tud če se mal skregata, še vedno bolš kot pa da ga ona vabi na masažo! Mislim halo? Men bi se že zmešal, tega ne bi prenašala, to ni normalno!
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2006 15:18:45   
Anonimen
user posted image  Dokler bosta sodelavca ni upanja,da se bo to končalo.Sama tudi nisem ljubosumen tip,vendar bi me to razjedalo in ne verjamem,da bi lahko tako živela.Če mu je do družine,bo moral nekaj narediti,in to čimprej,ker tudi ti ne boš mogla dolgo tolerirati takšnega početja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2006 15:41:49   
tulip
Ne zdi se mi, da njega to moti, bolj tebe. Dokler njega ne bo motilo, nimaš ti kaj reševat njunega odnosa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2006 16:27:33   
taras1
ANONIMEN TI KAR VZEMI REČ V SVOJE ROKE, PO TOČI ZVONITI JE PREPOZNO!user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2006 16:56:37   
freha
^ se pridružujem!

(odgovor članu taras1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2006 17:55:42   
didi1
Mislim da mora to razčisti tvoj dec, a pa si njemu kaj omenila???A njemu bi bilo všeč, če bi tebe vabil tvoj bivši na masaže in večerje user posted image user posted image user posted image
Ja dobra si, jaz tega ne bi prenašala.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2006 18:15:04   
mmijau
Halo, pa da tvojemu malo všeč, da si ga ženske želite. Tukaj pa res mora ON narediti jasen rez. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2006 19:48:54   
mama54
Punce,kje pa piše,da se bivša ne sme pogovarjati z bivšim in biti z njim v prijateljskih odnosih,posebno še,ker sta sodelavca.Premalo zaupaš svojemu partnerju.Verjemi,da trdna veza temelji na zaupanju.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.11.2006 20:17:14   
Anonimen
Sj tuki sploh ne gre za to da jaz njemu ne bi zaupala. Jest sem 100% v to da on nima nič s to žensko in tud pove ji naj mu pač neha morit in težit, ker je pač z mano in si z mano ustvarja družino.

Problem je v tem da je ženska psihopatka k ne dojema sveta okol sebe. Če se tud na šihtu kr tepe in pizdi in skoz majo ene probleme z njo, pač mal je neuravnovešena. Sj men se po eni strani smil, ampak jest ji ne morm pomagat.
Sekirat se pa tud ne morm zaradi nje ker potem je brezveze da sem v tej vezi, ne bi blo smisla. Mi pa ke pa sem pride na vrh ...... in dons je bil en tak dan, pa sem se mal izpovedala, zato pa je forum mar ne?

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.11.2006 20:41:02   
Primoza
No če moški odgovoraja na SMS ima že nekaj veselja s tem. Če dobiš sms od nekega verižnega marketinga, ga pač zbrišeš. morda pa si partner pušča odprta "zadnja vrata ".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2006 20:41:40   
triša
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sj tuki sploh ne gre za to da jaz njemu ne bi zaupala. Jest sem 100% v to da on nima nič s to žensko in tud pove ji naj mu pač neha morit in težit, ker je pač z mano in si z mano ustvarja družino.

Si sigurna da je to res. Ker če bi ji dal jasno in glasno vedeti da je KONEC bi verjetno dojela.
Če je res tako psihopatsko bolana, kaj je pa pol delal 3 leta z njouser posted image
Reci mu da od danes naprej NOBENIH  SMS in cesa podobnega,zablokirajta številko in konec.
In to mora narditi on ne ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.11.2006 21:28:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

( sta namreč sodelavca - to sem vedla že prej in sem pač sprejela v zakup )

Ja oprosti, če si bila dovolj pametna in si to vzela v zakup, pol pa še moraš vse skupaj vzet v "zakup"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.11.2006 21:47:52   
fuzzy
Očitno mu že paše, da ga klicari, drugače ji ne bi NIKOLI odgovoril. In verjetno ji (tudi v službi) prav prijazno daje upanje, ker verjemi, da ga brez kakega povoda nobena ženska ne bi kar tako vabila na masažo. 100% ji ni rekel, da naj mu da mir, ker bi to dojela (in upoštevala) vsaka, možno pa je tudi, da malce flirta z njo, ker mu paše pozornost. Tebi pa je seveda razložil, da je ženska malce psiho.
Na tvojem mestu se ne bi ukvarjala z njo, ampak z njim. Razčistita, zakaj ji še ni rekel, naj odj... in zablokiral njeno številko. Najlažje je obtoževati njo, ampak zadeve moraš pa urediti z njim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.11.2006 21:49:13   
iva01
Mislim da bi tukej on mogu naredit konec ne pa ti, mal se pogovorita, reč mu da te to moti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.11.2006 21:52:13   
natalia
No če moški odgovoraja na SMS ima že nekaj veselja s tem. Če dobiš sms od nekega verižnega marketinga, ga pač zbrišeš. morda pa si partner pušča odprta "zadnja vrata ".

ja,ja... previdnost ni odveč...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.11.2006 21:57:51   
Gina
Tvojemu paše, da mu na dušo piha. Če mu ne bi, bi jo zelo odločno odslovil, ne bi odgovoril na noben sms, bi njeno cifro zablokiral. Pa ni naredil nič od tega. Saj pravim, paše mu. Pa ena stvar je malo klepetat z bivšo, druga je pa vabit drug drugega na masažo in v banjo.... V bistvu je tvoj dec ful nesramen do tebe, da se igra take igrice. Saj tista ženska tukaj sploh ni pomembna. Samo če mu paše z njo flirtat, potem mu bo z vsako, ki je mogoče še malo manj psiho od bivše- toliko prej.... ma kaj pa vem, meni je to čudno, midva tega ne delava en drugemu.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 22:17:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.11.2006 22:21:18   
triša
Ej pazi tole,mojga je bivša klicala naj jo na urgenco pele,ker se ji je na ta m**** mozoljček naredu. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.11.2006 9:42:18   
Taula
Kot so rekle..on sam mora načrtno prekiniti vse stike z njo. Če gre naj zamenja službo, če se pa to ne da..naj ima pa strogo službeni odnos. Na telefon naj se ji ne oglaša, na SMSe naj ne odpiše..ker eni so bolni v glavno in mislijo da če je oseban odpisala na SMS da je pa gotovo še upanje.
Midva sva imela na začetku probleme z bivšo...no bila je bivša, bivša že tri leta(vmes je imel še eno drugo za njo in pred mano) Klicarila ga je na mobitel in domov, čakala ga je pred službo da bi šla na pijačko kot ''prijatelja''. Jasno sem mu dala vedeti da naj se odloči z kom bo-z mano ali njo. Z njo je prekinil stike, neki je še težila, klicala mene in grozila da si bo rezala žile če ne bo tako kot ona hoče-kao da sta si onadva usojena (kar je delala baje že v preteklosti in ja bila že parkrat zaradi v umobolnici)-pa sem ji jaz lepo rekla da naj si jih kar prereže, da ji še jaz pomagam če sama ne zna. To je bilo od mene hudobno, samo mi je dvignila živec. Potem je bil pa mir. Žil si ni prerezala, našla si je enega novega reveža da mu grozi. Eni so čisto zmešani in jim ni pomoči.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2006 10:18:47   
Anonimen
Niti 1% za tole ne krivim nje, ampak izključno tvojega tipa. Fant, kako mu paše, da se dve za njim mečeta! Pezde.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?