Anonimen -> Ko bivša ne da miru (8.11.2006 15:00:32)
|
Živjo! Rada bi vaše mnenje, in sicer : s partnerjem sva skupaj eno leto, poznava pa se cca 3leta. Že prej sva čutila močno privlačnost ampak sva bila oba v vezi ( jaz 8 let, on 3 leta ). Skupaj sva se odločila, da zaključiva najini vezi in se predava drug drugemu. Sledila sva svojim sanjam in imava se čudovito, skupaj sva kupila stanovanje in sva v veselem pričakovanju najinega prvega sončka. Problem pa je njegova bivša, ker skoz neki teži in pošilja smse kot naprimer: če ji posod denar, pa kadaj pride na večerjo in masažo, pa če pogleda na razpored kako dela ( sta namreč sodelavca - to sem vedla že prej in sem pač sprejela v zakup ) in razni poljubčki itd.. Za kakšen -sms- mi pove za večino ne, ker me noče obremenjevat z njimi, vem tudi da ji na kakšnega odpiše nazaj na večino pa ne. Nisem ljubosmumne narave in ne delam scen zaradi tega, ker se mi po pravici povedano zdi butast. Ampak vseeno se pa včasih vprašam kako je lahko nekdo tako kratke pameti, da ne razume da je pač konec in naj že začne živeti po svoje. Velikrat sem bla zraven, ko ji je reku naj neha težit in morit, ampak.........NIČ NE POMAGA. Priznam so trenutki, ko potiho pomislim tudi na to, da ji pa le ne da jasno vedt naj da mir. Mislm da je prav to njen namen, da se midva skregava. Zaenkrat ji ne uspeva, čeprav je blo dons bliz. Res se že sprašujem kdaj se bo to končalo, če se sploh kdaj bo, ker včasih me pa že prov utruja. Kaj menite, kako človeku dopovedat naj da mir in naj živi po svoje življenje? Nikakor ne morm razumet, kako se lahko nekdo tako ponižuje? Ima mogoče kdo kakšno podobno izkušnjo?
|
|
|
|