|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.3.2007 20:29:49   
Aja1
Bravo Živa!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.3.2007 20:42:50   
ircica
Bravo, Živa!!!

Punce, hvala za podporo v mislih. Saj ugotavljam, da sva z malim mogoče preveč v rutino padla. Vse, kar ni po moje, me malo moti. Sva pač dosti sama. Tašča pa ga kar zgrabi in po svoje dela. Bo že, samo še 6 dni.

Tudi mi imamo Oleovit kapljice in po njih ni nikoli imel krčev, dam pa mu jih zjutraj med umivanjem. Se je že navadil in ko strašim okrog s kapalko, mi malo usta odpre. Obrača se pa še kar nič. Ta teden še do tal ne bo prišel, je tam baje strašen prepihuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.3.2007 20:47:56   
**Petra**
Bravo, bravo, Živa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se ne motim je en naš novemberček imel koze. Zanima me, kako je potekalo prebolevanje koz. Danes sem pri Pii opazila rdeče pikice pod pleničko. Pa bi čist lahko šlo za koze, ker v vrtcu razhajajo s svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa me malo skrbi za Nika, če jih bi dobil. Uf, kar strese me, ko pomislim na koze. SEm brala na Med.over.net, da je prisotna tudi vročina. Bomo jutri videli, če se bojo pikice razpasle.... user posted image user posted image user posted image user posted image pa našga očija tud mal skrbi, ker jih še ni imel.... user posted image user posted image user posted image user posted image , jst se mu pa samo smejim.... bo pa pač hodil pikast naokol... hih

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.3.2007 22:35:16   
urška76
Čer!
Se sam na hitro mal oglasim, se nisem že celo večnost se mi zdi user posted image
Se vidi, da sem v četrtek klepetala v KR (beri mirila našo Špelo). BTW naša Špela je padla na Tima user posted image , sam je hitro konkurenco dobila, pol je pa tečna ratala.user posted image  Pa Viv ji je bila tud strašno všeč, sam je morala vseeno sitnarit. Res ne vem kaj je bilo našemu otroku.
Včeraj sem bila tako kot vsak petek spet brez računalnika, danes pa cel dan po opravkih. Me noge bolijo, si sploh ne predstavljam, da bom morala bit jutr cel dan v petah. user posted image
Pa našemu Mihu rasteta zgornji petki in je cela kriza. Se mi je med opoldnskim spanjem zbudu in jokal, da mu ušesek raste user posted image . Smo že paniko naredil, pa na srečo niso vneta ušesa.
Ircica sej bo boljš. Si pa ne predstavljam, da bi imela jest taščo cel teden na obisku. Bi po moje ponorela, ker ona me enostavno ignorira, če rečem kaj kar ji ne paše. Vse kar se tiče otrok, mora moj glasno ponovit za mano, da je pol kak učinek. No k temu doda še nos do tal. user posted image
Petra koze se začnejo kot kak mozolj ki ima na na sredi vodeno piko. Pike se v glavnem začnejo na obrazu, potem pa se razširijo po telesu. No pa če je to to, boš itak kmalu vedela, ker se kar hitro razpasejo naokoli.
Krfjolca se mi zdi, da smo vse iste. Jest grem tud zase kupvat, kupim pa za Miha in Špelo. Dans smo šli za našga čevlje kupovat, pa bi kmalu Mihu ene kupila, sam niso imeli št. Smobili v Merkator centru v Šiški v Alpini in so meli ene full dobre geox čevlje za prehodn čas in to samo za 9 jurčkov starih. Pa kot zakleto vse druge cifre samo 27 ne.user posted image  Pol nam je pa celo pot moril, da mormo njemu tud čevlje kupit, k je sam škornje za u luže dubu.
Glede kapjic z D vitaminom. Mi imo sicer doma AD3, pa jih je glih ene 3x dobila. Pa se čisto normalno razvija. Jih pa baje pediatri v avstriji sploh ne predpisujejo. Mislim, da naše farmacevtske firme fino služijo na račun naših škratkov.
Madonca, naj me kdo ustavi, ko se jaz razpišem....
Mirno noč vsem maimcam (k pol to pomen, da otroc spijo user posted image )

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.3.2007 22:36:18   
SIBI
Punce,

mene pa zanima kaj mislite o kozjem mleku?

Nekateri pravijo, da je ful dobro, da ga dajemo dojenčkom eni pa spet, da ne!!!

Zanima me kakšno je vaše mnenje oz., če ga katera daje svojemu user posted image ???

Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.3.2007 22:56:41   
viv_
Ojla punce!

Še vam nekaj napišem, pol pa ugasnem računalnik. Madona te tale RR potegne. Ko bi me še knjige za fax tolk...

Ampak, bom mal začela! Res! Obljubim! Moja mami gre na eno operacijo konec meseca, pol bo pa neki časa na bolniški. Tako da ji bom vsak dopoldan dala za kakšno uro Zarjo, jaz pa pisat. Mi manjka samo še 20 strani magistrske naloge, to bi mogla imet hitro narejeno...

Danes sem naročila knjigo "500 places to take your kids before they grow up" user posted image . Kok me matra, da bi šla na kakšno potovanje... aaaaaaaaaaaaaaaaaa... Šla bi pa nekam v Afriko, ali pa v Indonezijo. Ampak, pride na vrsto, ko mulki mal zrasteta, do tačas se bomo pa preganjali po Evropi. Za začetek gremo pa jutri na kopanje v Snovik user posted image

Za konec še user posted image user posted image user posted image  vsem za obmesečnice in prve obrate user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.3.2007 7:56:45   
MALINČICA
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj malinček se je tudi danes zjutraj pri previjanju prvič sam obrnil iz hrbta na trebušček in potem nazaj. Ko se je valil nazaj na hrbet, pa me je polulal. Bravo mali!!!! Sem ful ful ponosna!!!!!

Mali škrat se zmeraj hitrehe zbuja, danes me je z nasmehom zbudil že ob 6.30 Čisto židane volje, očke odprte ko en mali čukec in se je pogovarjal sam s sabo, potem pa smo se še malo pocartali vsi skupaj, nato pa sva se ob sedmih začela oblačit in previjat. Zdaj pa počivauser posted image  Samo da sem se jaz vstala, lump mali!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
11.3.2007 8:42:09   
**Petra**
Jutro!!!

Je šlo učeri za lažni preplah user posted image user posted image user posted image user posted image . TAko, da koze še niso na vidiku user posted image user posted image user posted image
Me je blo danes kar strah pogledat pod plenico user posted image user posted image

Šibam lačkota nahranit.... lepo nedeljo vam želim

Aha, še čestitke malemu malinčku za akrobatske podvige vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
11.3.2007 9:36:54   
Aja1
jutro..

Bravo Maj!!! user posted image user posted image user posted image

Mi pa še nismo dočakaki obrata. Brca kot nora, se dviguje, ampak prevalila se pa še ni.
Sem pa danes ugotovila, da se Neja ne zbuja tako pogosto (zadnje dneve je jedla 4-5x na noč), ampak ima tako nemiren spanec. Zjutraj je že petič v tej noči brcala, se premtavala,... prižgem lučko in vidim, da mala brca z zaprtimi učki user posted image ...sem jo pustila in se je umirlila po pol ure...ampak jaz imam pa tako rahel spanec, da ne morem spat, če ni miru. Bo treba čepke kupit user posted image  Ja sem jo do zdaj pa vedno, ko je brcala (sem bila prepričana, da je budna) vzela iz posteljice in je jedla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.3.2007 10:16:38   
**Petra**
Naš Niki pa je danes prvič jedel z žlico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem mu probala dat malo hippove mlečne kaše z okusom banane in breskve (ki se pripravi z vodo). Je odpiral ustka ko mali ptiček. Najprej mu je bilo čudno, si je verjetno mislil, le kaj si mi dala v usta nekaj gostega user posted image user posted image user posted image , potem pa mu  je postalo všeč in je kar odpiral in odpiral ustka in čakal, če bom dala še kaj notri user posted image user posted image . Pa požiral je tudi prav lepo. Superca, mogoče se le kmalu znebimo nadležnega polivanja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sva se lih podojila, ga počasi dvignem in flok... se mu je kar ulila z ust user posted image user posted image user posted image user posted image . Tok sem bla jezna, sem ga šla previt, preoblečt... pol pa sem rekla, da mu bom kar probala dat kašo in hvala bogu mu je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede na to, da jo je dobil po obroku, je bil kar zainteresiran zanjo. Sicer ni pojedel veliko, ne vem, če je bilo vsega skupaj za dve žlici, led sva pa le prebila, jupiiiiiiii.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
12.3.2007 8:30:10   
krfjolca
Midva sva pa zdajle bolj za štos poskusila jabolčno kašico (od Hippa). Vse je pristalo po slinčku, na tleh in na meni, v želodčku pa nič user posted image . Očitno mulo res še ni pripravljen na GH. Hotla sem pa samo videt, kako se bo odzval.

Je pa včeraj pogruntal, da ima jeziček. Ga je molel ven, ko je malo pihalo, pa mu je bilo ful smešno, ko ga je tako hladilo v jezik. Se je kar hihital. No, od včeraj do zdaj je jezik komaj kaj pospravil, ves čas ga ven moli, črmrlj mali!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 1861
12.3.2007 13:56:25   
majas
Ja najprej vse najboljše za 4Mesece Anže  in Nik in mamicama  user posted image

Tudi midve imave kaplice AD3 pa ji moram dajati 7kaplic dnevno pa polno dojim. Res čudno, vsak reče drugači-ni pa bilo nikoli krčkov po njih.

Sem poskusila Hoferjeve plenice in so res super pa še lepe. user posted image

Kaja spančka...se je tako jokala ko jo je Tašča nosila...zgleda da ji sonček ni pasal ker ni mogla gledati, ker se je potem notri na veliko smejala. Res so tako zlati ko se smejčkajo in cvilijo...jaz si več ne predstavljam kaj bi brez nje..
Le nekaj me muči-od kar smo se preselili na štajersko se samo z mojim kregava...tak da mi je prav grozno. Nevem mogoče se morava oba privaditi na novo okolje.

No pa so se spet začeli takooo lepi dnevi da bi bila samo zunaj, notri pa me čaka samo pospravljanje in čiščenje-grrr... ja spomladanska utrujenost se bo začela  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
12.3.2007 14:34:15   
Anonimen
Čestitke vsem 4 mesečnikom! user posted image  user posted image  user posted image

Midve spet šibava na sončeka, danes je pa res prečudoviti dan! user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
12.3.2007 14:54:04   
Aja1
Anže in Nik user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 msece!!

Midve sva danes že bili na dolem sprehodu, zdaj pa pojemo kosio in gremo spet ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
12.3.2007 15:55:23   
Anonimen
Ana Anouk se je pred parimi minutkami obrnila iz hrbta na trebuh! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
12.3.2007 19:09:56   
ircica
Se opravičujem vnaprej, ker bom zdaj malo kričala (doma ne morem, mali končno spi):
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, PA KJE JE ŽE TA FRDAMANI ZOB!!!!!!!!!!!!
danes je bilo na 5 minut dobre volje pol ure kričanja iz prepone, zvijanja, solz in tuljenja. Zbudil se je ob 6, zaspal od 10-10.45 in ponovno šele zdaj. Na sprehodu je tulil v vozičku n se slinil in zvijal (in seveda btuhal) na rokah.
In že spet joče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
12.3.2007 19:21:57   
ema79
Čestitke vsem 4mesečnikom in vsem za obračanje!!!!!

Jst bi tud že rada, da se naša obrne pa o tem ni ne duha ne sluha! Sam tisto rito premetava sem in tja, da jo kr lovim!

Danes je pa bil dan, a? Noro, noro, noro! Upam, da bo še naprej tako! Sva ble zunaj od 9 do 18, sam kosilo sva šle naredit noter. Bi blo zanimiv števc dat na voziček, da bi vidle, kolk ga preguramo, a ne?

Drgač pa naša veselo papca frutke (mamici je najboljši od marelce & hruške - se trudim, da bi bil njej tudi). Prosim, nikoli, ampak res nikoli ne kupit mlado zelenjavo z rižem, ker to je pa gravž od gravža, sam naši kr neki paše!user posted image
Ko sem ga grela in probavala s prstom, če je že dost topl, sem prst raj pod vodo sprala, kot pa ga obliznla!

Aja, mi mamo Plivit D3 in ji morem devat po 3 kapljice - sem pa kr pridna glede tega!

< Sporočilo je popravil ema79 -- 12.3.2007 19:23:18 >

Življenje je lepo....

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
12.3.2007 20:04:50   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Ana za obrat!!!

Ema, tudi naša še ne kaže, da bi se obrnila user posted image  Ah, bo že...še preveč se bodo kotalili user posted image

Jaz sem danes za probo kupila frutek jabolko-koreček, ampak ji ga še nisem dala...me je strah alergij in tudi kakšnih krčev user posted image  Kaj ste dale res čisto prvo??? In koliko??? Kdaj?

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
12.3.2007 20:12:40   
Nogavica
Čestitke Anžetu in Niku za 4 mesece user posted image user posted image user posted image  in Ani Anouk za obrat user posted image user posted image user posted image !!!

Mi smo tudi bili danes 2x zunaj. Dopoldne je ves čas spala, popoldne pa se je po pol ure zbudila, potem pa se je drla, tako da sem jo vzela ven in nosila, ati je pa voziček vozil. No, pa smo pohiteli domov, ker sem mislila, da je lačna, potem se je pa na dvorišču začela na veliko pogovarjat user posted image .

Zdaj jo bom pa počasi spravila spat - ati jo je že previl in oblekel v pižamico.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
12.3.2007 20:17:40   
SIBI
AJA1 mislim, da je najbolj pametno začeti s sokovi in šele nato s kašicami. Najprej svetujejo jabolčni sok (jabolko naribaš in nato precediš skozi gazico, da dobiš bister sok). Če po par dnevih ne dobi reakcije pa lahko dodaš zraven še korenčkov sok.

Mi doma ne kupujemo nobenih sokov ampak jih jaz doma pripravim sama. Nisem pristašica kupljenih sokov in pa kašic. Ne rečem, da se kdaj zgodi, da pač kam greš in kupiš za na pot kakšno kašico, ker pač ni druge možnosti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
12.3.2007 20:18:43   
**Petra**
Hvala lepa vsem za čestitke!!!!!!!

Jst sm obakrat (pri Pii in zdaj pri Niku) začela z mlečnimi kašami od Hippa, ki se pripravijo z vodo. Potem pa sm ponudila sadje, midva bova jutri probala malo banane, potem zelenjava, mesek, na koncu pa še skuta in mlečni izdelki.

Nik nenormalno, ampak res nenormalno poliva, ko se dojiva, sej ko dobi po flaši tud, samo ne tako.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
12.3.2007 20:25:06   
Aja1
Kas sok surovega jabolka?

Neposredna povezava do sporočila: 1872
12.3.2007 20:32:51   
marella1
Anže, Nik in Ted user posted image user posted image user posted image za 4 mesece

Ana Anouk user posted image user posted image user posted image za 4 mesece z zamudo

Nogavica user posted image . Kako je tašča?

Midve sva bili pa čez vikend pri mojih v Kranju in je bilo prav luštno. Vreme je idealno, samo ko bi Lana zdržala malo dlje v vozičku. Če nama uspe biti eno uro zunaj v vozičku je že uspeh. Upam, da čimprej pride čas, ko bo res uživala v vozičku. Lana se je v petek prekotalila s trebuha na hrbet oziroma iz položaja pasenja kravic na hrbet. Se je kar smejala. Pa zadnje dni se je začela fuuul naglas smejat. Da ne bo pomote, smejala se je že prej ampak prej je potegnila zrak vase, zdaj gre pa že za pravi smeh. Prav hecna je.

GH ja midve počakava do 6. meseca. Upam, da mi bo uspelo z mlekom, v nasprotnem primeru počasi začnemo. Sem pa zadnjič dobila od prijateljice nekaj Hipp-ovih kašic, ki so njej ostale pa jih bomo porabili, ko bo čas za to. Sem pa tudi jaz kupila Paparico in jo že veselo prebiram. Kar zanimiva stvar. Pa še Monikine recepte si moram sprintat. Joj komaj čakam user posted image

Se vidi, da me ni bilo nekaj časa na RR, kar pišem, pišem

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1873
12.3.2007 20:39:39   
SIBI
Ja, sok surovega jabolka. Vsak dan daš malo več, da se postopoma navadi na nov okus.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
12.3.2007 20:48:19   
Aja1
Koliko npr. prvič...eno žličko, dve, pet??

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.