urška76
|
Čer! Se sam na hitro mal oglasim, se nisem že celo večnost se mi zdi Se vidi, da sem v četrtek klepetala v KR (beri mirila našo Špelo). BTW naša Špela je padla na Tima , sam je hitro konkurenco dobila, pol je pa tečna ratala. Pa Viv ji je bila tud strašno všeč, sam je morala vseeno sitnarit. Res ne vem kaj je bilo našemu otroku. Včeraj sem bila tako kot vsak petek spet brez računalnika, danes pa cel dan po opravkih. Me noge bolijo, si sploh ne predstavljam, da bom morala bit jutr cel dan v petah. Pa našemu Mihu rasteta zgornji petki in je cela kriza. Se mi je med opoldnskim spanjem zbudu in jokal, da mu ušesek raste . Smo že paniko naredil, pa na srečo niso vneta ušesa. Ircica sej bo boljš. Si pa ne predstavljam, da bi imela jest taščo cel teden na obisku. Bi po moje ponorela, ker ona me enostavno ignorira, če rečem kaj kar ji ne paše. Vse kar se tiče otrok, mora moj glasno ponovit za mano, da je pol kak učinek. No k temu doda še nos do tal. Petra koze se začnejo kot kak mozolj ki ima na na sredi vodeno piko. Pike se v glavnem začnejo na obrazu, potem pa se razširijo po telesu. No pa če je to to, boš itak kmalu vedela, ker se kar hitro razpasejo naokoli. Krfjolca se mi zdi, da smo vse iste. Jest grem tud zase kupvat, kupim pa za Miha in Špelo. Dans smo šli za našga čevlje kupovat, pa bi kmalu Mihu ene kupila, sam niso imeli št. Smobili v Merkator centru v Šiški v Alpini in so meli ene full dobre geox čevlje za prehodn čas in to samo za 9 jurčkov starih. Pa kot zakleto vse druge cifre samo 27 ne. Pol nam je pa celo pot moril, da mormo njemu tud čevlje kupit, k je sam škornje za u luže dubu. Glede kapjic z D vitaminom. Mi imo sicer doma AD3, pa jih je glih ene 3x dobila. Pa se čisto normalno razvija. Jih pa baje pediatri v avstriji sploh ne predpisujejo. Mislim, da naše farmacevtske firme fino služijo na račun naših škratkov. Madonca, naj me kdo ustavi, ko se jaz razpišem.... Mirno noč vsem maimcam (k pol to pomen, da otroc spijo )
|