Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema79 Da vas še tle vprašam. Sem dala vprašanje na Dojenje, pa me noben ne šmirgla. Zanima me ali lahko mleko (moje ali adaptirano), potem ko neha jesti in ne poje vsega, dam na radiator, da ostane toplo, če si pač še pol zaželi do konca spit. Zakaj naj bi bilo to v hladilniku? Jst to velikorat naredim, zaenkrat še ni bilo nič narobe! A je to samo za to, ker mleko izgubi svojo vrednost ali kaj??? Jaz sem tudi čakala na odgovor na tvoje vprašanje, ker to tudi mene zanima . Na škatli samo piše, da naj se ne bi pogrevalo, ne vem pa, zakaj. Živa pa danes ves dan nekaj stoka in skoraj nič ne spi, pa se mi zdi, da je ne napenja, lačna tudi mislim da ni. Ne vem... Razmišljam, da bi za nekaj časa ukinila AD3 kapljice, ker zadnja 2 dni drugače kaka kot ponavadi - čez dan zelo malo, potem pa naenkrat tako porcijo, da ne morem verjet, kje je bilo to spravljeno. Meni pa se še zdaj ni čisto zacelila ranica, ko mi je počil en šiv . Sicer se je precej zmanjšala (na začetku sem imela tako luknjo, da bi komot prst notri vtaknila), zacelit pa noče. Vsake toliko pricurlja kaka kapljica krvi pa občasno me peče. Patronažna je rekla, naj imam noge čim bolj skupaj, ampak to je lažje reči kot narediti, če mi vsakič, ko sedem na wc ali na stol "zleze narazen". Malinčica, meni je glede širokega povijanja tisto rekel pediater pred odpustom, sester nisem nič spraševala, rekla pa tudi nobena nič ni. Sicer pa po mojem ne more biti nič narobe, če so v večini porodnišnic to čisto opustili.