|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (297. nadaljevanje)
9.11.2006 10:03:56   
tinkamiška
Pikica pikastauser posted image

Mislim, da nas vse vsake toliko obhajajo misli o smislu življenja in našem poslanstvu, meni se kr zvrti v glavi, kadar skušam ugotovit zakaj sem sploh tu. Jst moram živet vsak dan posebej in potem včasih pogledam nazaj in ugotovim, da imam polno življenje kljub temu, da nisem naredila nobene velike stvari, pravzaprav je moja največja stvar to, da sme postala mama in Pika to čaka tudi tebe, sploh sedaj, ko si prehodila že toliko poti. Seveda boš imela otročka, verjetno ne samo enegauser posted image

Ne obupaj, nikoli!

Drži se in javi se kaj, ko te je tako fajn brat, tudi kadar napišeš kakšno malo manj rožnato miseluser posted image

Objemček!

Tinka

Lep dan tudi vsem ostalim pupam!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.11.2006 10:15:25   
GoYa
Ooo, Piki user posted image . Veš kaj, kolikor te poznam, si ti ena zelo močna oseba in tole "ali ima smisel vztrajati" ti ne paše. Seveda ima smisel. In to velik - > dojenček. Uspelo vama bo!!!! Ne rata sicer vsem v prvo. Poglej mene, 3 smo morali dati skozi. Jaz upam, da bosta rabila sam še enega do velike sreče.

Prepričana sem tudi, da bo izvid PAP v redu. Ne skrbi!

user posted image  

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.11.2006 11:46:00   
Marina_
Pozdravljene babike.
No,da se vam tudi jaz po dolgem času malo pridružim.Vedno vas berem tako ,da nič ne zamudim.
Anitka lepo je ,da si spet srečna in videla boš ,da taokrat ne bo težav z user posted image .Že ve kdaj se vama naj pridruži user posted image
Pika-saj veš tisto pesmico-LEP JE DAN NAJ SE NIČ NE USTAVI...LEP JE DAN
Tia-joj kako je že tvoja punčka velika-in lepa user posted image
Ema-lepo da si spet doma.Še malo pa boš cartala tvojauser posted image user posted image

No mi tudi zelo rastemo,smo zelo pridni in razcartani.Moram vam povedati,da sma z možekom pri ginekologu dobila zeleno luč za drugega user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj imam (beri kao) pavzo 3 mesece po tabletkah.Upam samo da se ne bo ponovila kalvarija,in klomifen .....tak,da če bo šlo vse po sreči naša Karin dobi drugo leto družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se že ful veselim.
Vam pa takoj ko nam rata javim .Bodite še naprej tako klepetave-mi bi bilo brez vas tak dolgčas user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.11.2006 11:52:43   
koala
Oj punce!

Pika vse nas kdaj obidejo take misli. Meni se vse bolj dozdeva, da so vsi okoli mene postali starši ali pa so noseče, samo jaz ne. Pa vem da enkrat bo, ne obupat, pa tudi skašljaj se kdaj, je bolj zdravo kot pada žalost držiš v sebi.

O Frizerka vi pa že kar v boj za drugega pikeca? Super, upam, da vama čimprej uspe!

MucaMaca, držim pesti, da si že mamica in da se pridno cartate.

Jaz sem pa včeraj požulila mojo nečakinjo in sem vsa blažena. Zaenkrat se mami in pikica počutita dobro, malo preveč sta shujšali in je pikica dobila dodatek

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.11.2006 17:40:46   
Pia73
Pozdravljene!

Draga moja Pika74! user posted image user posted image user posted image  Popolnoma te razumem, da te obhajajo čudne misli. Čeprav si trdna in zelo močna oseba bi bila po moje nenormalna, če te po vseh teh letih ne bi vsaj tu pa tam zvilo. To je normalno in popolnoma človeško. Saj si vendar človek, ženska, ki ima razvit materinski čut. Veš, da je otrok čudež in ker to veš ti bo ta čudež naklonjen. In ti to veš. V globini srca to veš, le da je pri tebi pot do tega čudeža dolga, žal že kar predolga,...
Vse kar ti v danem trenutku lahko svetujem je, da greš vmes med čakanjem na vse te postopke na kak samoplačniški postopek. Pač takrat, ko boš sama čutila, da si na to pripravljena,... Naj ti to čakanje ne uniči moči, včasih moramo sami narediti korak k sreči.
Draga moja, tudi jaz sem s teboj in delček moje rame je vedno rezerviran tudi zate!

Drage moje ostale fosilke, fosečke in mamice,... vse lepo pozdravljam in vam želim uresničitev vseh želja!

kolala, tebi še enkrat čestitke, ker si postala tete! user posted image

Anitka, kako je te je fajn brati, vso zaljubljeno! user posted image  Ko se boš pa kaj potepala po mojem koncu si še vedno dobrodošla! user posted image

biba77, GoYa tia,tinkamiška, frizerka,  lepo je, da pridete še vedno sem bodrit naše prijateljice! user posted image user posted image user posted image

Mucamaca upam, da se že carta s svojo dojenčico. user posted image

emamair pa upam, da je še v enem kosu.user posted image user posted image

lana38 tudi tebi želim veliko sreče. user posted image

Seveda jih full pogrešam: Geo, klariso,.....

Pa oprostite vse, ki vas nisem omenila. Mislim na vse vas! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nisem ravno najbolje,..... Važno, da sta najina sinka zdrava!

Da ne povem kaj mi je zdajle naš skoraj 16. mesečnik ušpičil,... Ja, ja, zato raje ne prihajam na RR,...... Saj bo čas, tudi še za to!

LP Pia73

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 55
9.11.2006 19:39:45   
pika74
user posted image user posted image  zdaj ko berem vsa ta lepa sporočila, sem pa solzna ratala user posted image user posted image .

Kaj bi jaz brez vas?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, danes sem klicala  za IVF pa mi je sestra rekla, da jemljejo šele aprilske... no, jaz sem imela IVF maja, se pravi lahko računam na december. In če preračunam, da imam dolgi postopek, se bo špikanje mogoče mogoče mogoče (če bo velik sreče) začelo nekje konec decembra. Če pa ne, pa januarja.

Vmes moram dobit pa samo še en dober izvid od PAPa, drugač se bo vse skup premaknil še za najmanj kake pol leta.

Držte se!!!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.11.2006 12:42:23   
koala
Pika ti še kar pridi se kaj potožit. user posted image user posted image user posted image . Sicer pa saj veš, da bo nekoč tudio tebi ratalo, pa tudi do postopka bo čas minil en, dva tri.

Pia mi te tudi pogrešamo, te je prav veselje brat.Pa lubčka tvojima navihancema.

MucaMaca pa se zdaj že pomoje carta z svojo malo babiko, ko se nič ne javi.

Jaz pa še pogrešam Neni, Neeeeeeennnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alo, kako si?

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 57
11.11.2006 8:13:23   
lana38
Muca Maca pa je že mamica. Včeraj popoldan ja prišla na ta svet njena princeska Ana.
ČESTITAM Muca Maca!user posted image
Lepo se cartajata.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 58
11.11.2006 10:28:51   
GoYa
Čestitke, MucaMaci za njeno pupiko user posted image user posted image user posted image .

Ker je koala spraševala po neni, bom napisala, da je v redu. Mal je odklopla od RR (čeprav po moje vseeno mal prečekira, a ne neni user posted image ). Sicer je zdaj okupirana z enim delom, kmalu jo pa čaka tudi nov postopek. Upam, da zadnji.

Pia73, lepo, da si se oglasila user posted image . Upam, da nisi kaj bolna, ker si napisala, da nisi najbolje. Želim ti, da boš čimprej ponovno najbolje. Pozdravčki tudi tvojima dvema navihančkoma. Vidim, da ti starejši dela probleme user posted image .

Pika74, a pol delajo postopke? Sem mislila, da so končali za letos user posted image . No, toliko bolje, če jih in upam, da boš kmalu tudi ti v akciji. Že držim pesti.

Mi smo pa jutri stari 3 mesece user posted image . Moja navihanka raste. Še prehitro user posted image .

Fajn bodte in imejte se radi!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.11.2006 12:08:37   
tinkamiška
Hoj!

Najprej čestitke MuciMaci in atiju, mali Ani želim vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GoYa, čestitke tudi tvoji miški za tri meseceuser posted image gre hitro ne?

Za vse vas pupe pa en lep dan in v mislih sem z vami!user posted image

Tinka

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.11.2006 13:29:30   
Kalina
Mucka Macka se tuki cestitam za princeskouser posted image

GoYci jst sm slisala da je v PO konc s postopki za letos, sele januarja kao. Je M tko reku. user posted image

wiiii moja Linci bo pa kr 3m starauser posted image Lumpa mala srckanauser posted image Nasa Kalinci bo pa cez 3 dni stara POL LETA oz 6mescev. Nemorem verjeeeetuser posted image Ful gre hitroooo.

Pika pikolina ne bom ti rekla da nesmes bit taksna, ker sm bila tud jst obcasno taksna, ker pac pridejo taka obdobja ampak hvala bogu hitro minejo, Ti samo misli pozitivno, odpri svojo duso in svoj lep srcek in kr naenkrat bos pod svojim srckom nosila se en srcek ali celo dvauser posted image Tko da ti se kr potozi, ko ti je hudo, zato smo pa tukajuser posted image .

tinkicamiskica upam da boste cimprej mel novo malo pikico v busijuuser posted image

No sm bla pridna dons, sm mela generalko, oprala zavese, spekla mesni burek, zdej gremo pa na Zale babici svecko prizgat.

bodte fajn, pa moja Kalinkica vam posilja lupcka, tazga slinjastga, k se glih slin zarad zobkovuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 61
11.11.2006 15:31:30   
tinkamiška
Kalinca kok si vse lepo  napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoja Lincika je pa že velka pupauser posted image , ji bom prišla čez tri dni čestitatuser posted image

No, Iza bo čez en mesec stara eno leto, pa nima še nobenega zobka slini se pa že od tretjega mesecauser posted image Jah, bojo potem vsi naenkrat ven prišliuser posted image

Sem pa prebrala tvoj podpis in me je kr v srčku stisnilo, kot, da bi prebrala del svoje porodne zgodbe...tega res nikoli ne pozabiš...

Lubčka tvoji Lini!

Vsem en lep pozdrav!

Tinka

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.11.2006 17:30:13   
Anitka
Hajli, hajlo!

Pika moja draga, kako dobro te razumem, ampak saj si že slišala za tisti moje star slogan  - UPANJE UMRE ZADNJE!!!!! Sicer pa vsi smo krvavai pod kožo in dovoljeno nam je, da se včasih potožimo in poiščemo kakšno ramo za tolažbo. Prav je tako in vedi, da sem vam sama neskončno hvaležna za vse vaše besede in trud, ki ste mi jih dajale pred kakšnim letom. In vedite, da lahko tudi ve računate name.

Tinkamiška vesela sem, da sta se odločila za naslednjega user posted image , morda nama tokrat uspe istočasnouser posted image Pa še kateri drugi, da bomo lahko primerjale bušijeuser posted image .

Muca Maca in družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mali princeski paželim lepo otroštvo.

Joj Kalina, zdaj si me pa spomnila na moje zaveseuser posted image user posted image Jih moram tudi jaz vkratkem oprat.

O pa Frizerka gre tudi v nov boj. Želim ti, da bo le-ta čim krajši.

Pia73, midve se pa že dolgo nisva slišali. Kako si kaj? Javi se mi kaj.

Koala ne prevč razvajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta bo težkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem en lep pozdrav, tudi tistim, ki jih sedaj nisem omenila in se kmalu beremo,

vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 63
11.11.2006 17:37:54   
koala
WIIIIIIIII user posted image user posted image MucaMaca, za pupo. Zdaj pa se le pridno cartajte.

Naše babe ne bom preveč razvjajala, no se bom vsaj trudila, sicer pa jo jaz lahko, ati in mami pa jo bosta vzgajalauser posted image user posted image user posted image .

GoYa lepo pozdravi neni in ji povej, da držim pesti, da bo ta postopek res zadnij.

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.11.2006 20:41:23   
soncek.djukelica
dober večer,

predstavljam vam novo bodočo user posted image ! juhu user posted image
no,da ne bo zmote,nisem še! user posted image user posted image
Tko sem dobre volje! Danes sem obiskala svojega G,kjer sem bila poslana na konzilij, ker sem v IVF postopku! V  roku meseca- dva pričakujem odgovor oh,želim si,da mi do Božička čaka pismo v nabiralniku! Kdaj bo postopek, dr.Drobnič mi je rekel,da spomladi! Če bo pa prej, bo pa tok bolš, a ne! user posted image user posted image user posted image
Tok sem vesela, stvari grejo v pravo smer!
lep večer še naprej!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 65
13.11.2006 21:00:00   
lana38
soncek.djukelica!
Samo tako naprej. Tudi vama bo uspelo. Upam, da ti že Miklvaž prinese pismo in ne šele Božiček. No, sicer je pa vseeno, samo da pismo pride.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 66
14.11.2006 9:16:48   
anadejka
Sonček nočem te razočarat,ampak če ti je Drobnič rekel spomladi računaj na jeseni.On je znan po tem da rad daje lepe obljube in odideš domov vesela in s pozitivnimi mislimi.Sej to je po eni strani dobr,ampak jaz osebno raje vidim,da mi pove resnico,pa tut če mi ni ušeč,se bom že sprijaznila,ne pa da mi čez pol leta praznega upanja vse dol pade.Ne ga uzet dobesedno,imej malo rezerve,bo zate bolje,da ne boš potem preveč žalostna.Ti hočem samo dobro.
Nama je spomladi (aprila) obljubil jesen (sept.),na vrsti sva bila januarja.
Drugače,pa veš da ti želim le najboljše in veliko sreče.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 67
14.11.2006 9:50:52   
soncek.djukelica
ojla,
hvala anadejka za inf., sam je ravno dr.Drobnič mi reku,da mi ne želi vzbujati prevelih upov in raje reče,da kasneje kot prej!
Kaj se dogaja po tistem,ko bobiš pismo iz konzilija!Poklicati moraš, in se zmenit za postopek,a ne?
No, sedaj čakam pismo, številko že imam, sestra je rekla, da včasih zasedajo 2x mesečno! Morda bom pa že ta mesec obravnavana!
Vseeno sem pa ful,ful vesela, da je koončno šlo vse skupaj naprej,pa čeprav bo treba čakati še par mesecev!user posted image
lp vsem 

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
14.11.2006 10:13:11   
emaa
IVF koordinatorka Alenka Hribar ti bo lahko dala bolj točen podatek kdaj boš v resnici na vrsti (si splanirajo vnaprej). Ko boš dobila pošto bo v njej pisalo, da moraš klicati ta in ta mesec prvi dan M (lahko tudi drugi ali tretji), ko boš takrat klicala boš v tistem ciklusu okoli 20. dne v ciklusu dobila termin za prevzem zdravil. POtem se pa začne. Zdaj je pa veliko odvisno od meseca v katerem naj bi klicala, ker če je tik pred dopusti, se ti lahko zgodi da padeš v jesen. Veliko sreče. Aja jaz sem dobila pošto decembra, naj kličem marca.

Neposredna povezava do sporočila: 69
14.11.2006 10:36:02   
soncek.djukelica
ojla,
Ema hvala ti za tak natančen odgovor!Od tebe sem že velikokrat dobila uporabne informacije, želim si le, da bi bilo pred poletjem! user posted image
Kako si ti, kako tvoja user posted image user posted image !
Drži se

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
14.11.2006 11:58:57   
anadejka
Midva sva papirje oddala na konzilij junija,pošto domov sva dobila sept.,kjer je pisalo naj pokličeva novembra.Ampak ker vsako leto že oktobra/novembra zmanjka financ za zdravila,se vse premakne na naslednje leto,tako da sva bila januarja na vrsti.

Aja čist tko,zdej ponovno čakava na papirje iz konzilija,tokrat tistega z državno komisijo že od avgusta,pa ne duha ne sluha o njih.Sem zadnč klicala kaj se dogaja,pa sem dobila informacijo da so papirje oddali naprej 17.10.,upam da jih bova dobila še letos.Kej več mi pa sestra ni vedla povedat.Noro je to čakanje,mene kar ubija.Potem bova pa itak mogla čakat še najmanj eno leto in pol user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 71
15.11.2006 7:46:52   
Kalina
Oj bejbe!

Kaj je zdej, neki strajkate?
Jst sm ze pokonci in vsa vesela in naspidirana, ker sem na DIETI in  sm na -2kguser posted image user posted image user posted image Ful se dober pocutim! Lepo je biti ponosen sam naseuser posted image

Pika pokalina kam si zginla? Hitr se oglasi, drugac bo pokal user posted image

koala kako kaj vasa pupica? Itak ste zdej vsi zaljubljeni v malo princesko, a ne?user posted image

tinkicamiskica, kako napredujejo stvari? user posted image user posted image user posted image Sam to treba delatuser posted image Aja, sm se zanc tko nasmejala, LINA je od GoYe, moja je KALINA. Sej sm vedla da bo kdo zamesu,  vcasih se midve z GoYci mal pomesave, a ne opicka mala?user posted image

Ema kaj je zdej pri vas? Kaksno je pocutje? Te kej spika pa tko? Upam da je vse v najlepsem redu.user posted image

Anitka sploh neves kako sem vesela, k te tko berem polno zivljenja in reeeees srcno upam, da bos cimprej zagledala tisti carobni pluuuusek. No to zelim itak vsem fosilkam!

Joj tamala se neki buni, se beremo lejter!

Bodte nasmejaneuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
15.11.2006 9:20:27   
bambi
Oj moje pupike, vidim da zopet lepo vse sodelujete, tudi stare fosilke, med katere se štejem tudi jaz. No, jaz sem zopet v službi, po dolgem času mi malo paše, ampak sem se odločila, da bom za začetek delala samo 6 ur in bom tako lahko več z mojo malo lubico..... Naša Gaja je že pravi mali razbojnik, lepo že hodi in sedaj že sama želi potiskati svoj voziček, tako da ga sploh ne uporabljamo več kaj dosti.... Sedaj pa bomo, če mami uspe narediti zadnji izpit, že januarja probali narediti kakšnega brateca ali sestrico..... upam, da ne bo spet tako dolgo trajalo......

Kaj bo kmalu kakšno srečanje????? Jaz imam zadnji izpit 10.12. potem pa sem takoj za kakšno žurko user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajte mi malo napisat kaj je kaj novega tukaj gor, ker res ne morem vsega prebrat user posted image user posted image user posted image  

LP Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 73
15.11.2006 10:33:56   
emaa
Živjo. Zaenkrat sem še v enem kosu, špika me pa itak vsak dan, včasih v nožnici sploh fejst boli, kot da bi kdo zarezal. Krči (popadki) so stlano prisotni, ampak so taki švohni, neredni. Zdaj v petek bom vidla, če sem se v tem času kaj odprla, če sem se, bom šla verjetno kar rodit. Saj drugače sem kar v redu, samo zvečer me ponavadi vse boli, da se komaj premikam, ampak to baje paše zraven, a neuser posted image .

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 74
15.11.2006 12:06:08   
Mijavček
Živjo vsem!
Mal sem spet nazaj pokukala, pa moram takoj svoj lonček pristavit. najprej bi pozdravila emomair, res ti želim, da bi čimlažje prebrodila tale čas do poroda in da bosta tvoja dva čimlažje prišla ven. Pa Piko74, tvoji občutki so čist razumljivi, ampak to pride- pa mine. Časa za postopke mamo še dovolj - jaz sem Mijavček75 user posted image  , pa nameravam met 3 otroke in se bom borila do 43 leta zanje!
Vmes pa poskusila uživat vsak dan posebej, pa sej Pika ti tud to znaš!! 

Pozdravčke seveda tudi vsem ostalim user posted image

Drugače pa sme hotla komentirat čakalno dobo na GK LJ. Mi je zlo žal, ampak moram tudi jaz malo na realna tla postavit. Jaz imam napotnico za IVF od julija, pismo iz konzilija dobila septembra, pri naročanju so rekli da  pokličem novembra za injekcije in računala sem, da bom decembra nekje že v postopku. Malo morgen! Ko sem novembra klicala, mi je rekla, da naj pokličem januarja, ko sem že kar jezno rekla, zakaj so mi potem rekli november, če so že takrat vedeli, da letos ne bo šlo skozi, je bila kar tiho. Potem sem rekla, da naj mi realno pove, kdaj lahko pričakujem, po resnici, da vem pri čem sem. Odgovor je bil: čakalna doba od konzilija do postopka je 4-6 mesecev.
Kot pa berem tukaj na RR, so pa ene čakale tud dlje. tko to je. Mene zlo moti, da ti ne povejo naravnost že takoj, ker rajš vidm, da takoj vem pri čem sem, kot pa da ti dajejo eno lažno upanje.

No, bodte fajn, pa se še kej beremo!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.