Pia73
|
Pozdravljene! Draga moja Pika74! Popolnoma te razumem, da te obhajajo čudne misli. Čeprav si trdna in zelo močna oseba bi bila po moje nenormalna, če te po vseh teh letih ne bi vsaj tu pa tam zvilo. To je normalno in popolnoma človeško. Saj si vendar človek, ženska, ki ima razvit materinski čut. Veš, da je otrok čudež in ker to veš ti bo ta čudež naklonjen. In ti to veš. V globini srca to veš, le da je pri tebi pot do tega čudeža dolga, žal že kar predolga,... Vse kar ti v danem trenutku lahko svetujem je, da greš vmes med čakanjem na vse te postopke na kak samoplačniški postopek. Pač takrat, ko boš sama čutila, da si na to pripravljena,... Naj ti to čakanje ne uniči moči, včasih moramo sami narediti korak k sreči. Draga moja, tudi jaz sem s teboj in delček moje rame je vedno rezerviran tudi zate! Drage moje ostale fosilke, fosečke in mamice,... vse lepo pozdravljam in vam želim uresničitev vseh želja! kolala, tebi še enkrat čestitke, ker si postala tete! Anitka, kako je te je fajn brati, vso zaljubljeno! Ko se boš pa kaj potepala po mojem koncu si še vedno dobrodošla! biba77, GoYa tia,tinkamiška, frizerka, lepo je, da pridete še vedno sem bodrit naše prijateljice! Mucamaca upam, da se že carta s svojo dojenčico. emamair pa upam, da je še v enem kosu. lana38 tudi tebi želim veliko sreče. Seveda jih full pogrešam: Geo, klariso,..... Pa oprostite vse, ki vas nisem omenila. Mislim na vse vas! Jaz pa nisem ravno najbolje,..... Važno, da sta najina sinka zdrava! Da ne povem kaj mi je zdajle naš skoraj 16. mesečnik ušpičil,... Ja, ja, zato raje ne prihajam na RR,...... Saj bo čas, tudi še za to! LP Pia73
|