Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ja pa mamice tut ,naša Ema je učeraj rodila Bravo Ema!!! Čestitke in velikooooo veselja in skupnih družinskih užitkov,pa veliko mirnih noči ,pa da bo še vse uredu in velik zdravja !!!
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 12:14:31
hati
Da se še jaz po dolgem času malce tukaj pofočkam.
Najprej še enkrat vse čestitke Emi in njenima fantoma.
Pri meni nič novega. Končno sem dobila napotnico za k Rešu. Tako da se bomo počasi tudi mi postavili v vsto za IVF in upam, dočakali tisti čarobni črtici.
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 21:27:00
Anitka
Oj!
Juhu, Ema je rodila Čestitke mamici, atiju in malima škratkoma Pa obilo veselja, zdravja in prespanih noči.
SISY , pa lepo nosečnost in zdravega
BIBA IN KOALA jaz še kar čakam na pisno odločbo Kaj pravite na naslednji torek? Aha, zdaj ste pa v zadregi, ker niste čakale kar datuma No, to je moj predlog, zdaj ste na vrsti pa ve drage moje dame.
Ej Vampirka, zaenkrat le še iz ižutka in še nismo preobremenjeni. Nekako sem si zadala cilj, čim manj paničarit nekje do marca, aprila. Upam, da bom zdržala oz. da bom že prej
Soncek le pridi v Štajerski konec - ne bo ti žal.
Bejbe pridne bodite in se beremo,
Anitka
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 23:03:02
soncek.djukelica
dober večer,
Čestitke Emi za njena dva , želim vam vse najlepše! Anitka, morda pa res pridem, čeprav bo čez teden težka! Drugače pa, vse po startem... G se mi napoveduje, čakamo pošto iz konzilija! Punčka od naše Mucike je pa ravno tako srčkana! Lep večer še naprej
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 14:51:19
Anitka
Oj!
Ja če bi šlo sem mislila tam nekje okrog četrte ure. Jaz bi namreč na brzino še rada v H&M pokukala, ker rabim nekaj oblačil. Dajte punce prijavite se!!!
LP,
Anitka
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 15:19:34
lana38
Pri meni spet ne gre ne tore, ne sreda. V torek je Miklavžev večer. Najprej greva s sinom tja k Miklvažu, potem pa pride še parkelj verjetno domov. BU V sredo pa ima sin spet plavanje, tako da ne gre. LP
Sicer pa nasa Vampirka tudi ne more, ker je danes ob 10.07 postala mamica mali Lauri. Zabici se je tako mudilo, da je prisla kar brez zobkov in bosa, skoraj cel mesec prehitro.
Se nisem na tej temi oglasila že sto let ,sem imela tok dela sama s sabo
Emi in Vampirki sem že čestitala,no pa bom še tukaj: bravo punci
Ja pri nas smo pa kar , še kar ne dojemam da je res,zdi se mi kot da od sreče kar lebdiva nad oblaki Očitno pridejo srečni trenutki tudi za nas,stare borke...No zdaj čakam 12.12. prvi UZ,mal me je strah da se mi ne bi spet stara zgodba ponovila a poskušam biti čim bolj optimistična...
Je pa lepo videt da ta tema na zamrla...in da vztrajamo še naprej...
Še enkrat vsaki posebej hvala za čestitke,zlate ste