Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 25.11.2006 11:08:54
|
|
|
|
koala
|
Biba, mislim da bo treba datum določit in ji poslat odločbo da se mora zglasit, drugače pa jo prisino privedemo
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 25.11.2006 20:47:23
|
|
|
|
biba77
|
Ja, al pa kar se njenega povabit. Potem ne bo izgovorov...
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 26.11.2006 20:30:38
|
|
|
|
pika74
|
Ojla šiške , kaj kej počnete? Zadnje čase spet dežujejo nove nosečke (Sisy, poopsie in ostale IVFjevke in ICSIjevke), kar daje upanje... . ...zdej grem pa še mal fotke pogledat od MuceMace dijoooooooooo
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 9:28:53
|
|
|
|
anadejka
|
Ja pa mamice tut ,naša Ema je učeraj rodila Bravo Ema!!! Čestitke in velikooooo veselja in skupnih družinskih užitkov,pa veliko mirnih noči ,pa da bo še vse uredu in velik zdravja !!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 12:06:07
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz sem zasledila, da je emamair včeraj rodila svoja dva junakca. ČESTITAM! Pa veliko veselja in predvsem zdravja vsem skupaj želim. LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 12:14:31
|
|
|
|
hati
|
Da se še jaz po dolgem času malce tukaj pofočkam. Najprej še enkrat vse čestitke Emi in njenima fantoma. Pri meni nič novega. Končno sem dobila napotnico za k Rešu. Tako da se bomo počasi tudi mi postavili v vsto za IVF in upam, dočakali tisti čarobni črtici. Punce uživajte.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 13:42:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Čestitke mamici Emi, atiju in njenima sinčkoma! Mejte se lepo, lepo! Vse ostale babike pa lepo pozdravljam in vam želim lep dan Tinka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 13:55:58
|
|
|
|
koala
|
JEJJJJJJJ ema, čestitam za tvoja sončka, fajn se cartajte, pa veliko prespanih noči!
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 21:27:00
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Juhu, Ema je rodila Čestitke mamici, atiju in malima škratkoma Pa obilo veselja, zdravja in prespanih noči. SISY , pa lepo nosečnost in zdravega BIBA IN KOALA jaz še kar čakam na pisno odločbo Kaj pravite na naslednji torek? Aha, zdaj ste pa v zadregi, ker niste čakale kar datuma No, to je moj predlog, zdaj ste na vrsti pa ve drage moje dame. Ej Vampirka, zaenkrat le še iz ižutka in še nismo preobremenjeni. Nekako sem si zadala cilj, čim manj paničarit nekje do marca, aprila. Upam, da bom zdržala oz. da bom že prej Soncek le pridi v Štajerski konec - ne bo ti žal. Bejbe pridne bodite in se beremo, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 27.11.2006 23:03:02
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dober večer, Čestitke Emi za njena dva , želim vam vse najlepše! Anitka, morda pa res pridem, čeprav bo čez teden težka! Drugače pa, vse po startem... G se mi napoveduje, čakamo pošto iz konzilija! Punčka od naše Mucike je pa ravno tako srčkana! Lep večer še naprej
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 28.11.2006 12:27:57
|
|
|
|
koala
|
Anitka jaz sem za!!!!!!!! Biba??????? Ostale zainteresirane??????????
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 28.11.2006 12:51:02
|
|
|
|
koala
|
Hoj! Je Anitka sporočila, da ima v torek obveznosti in sprašuje če bi šlo v sredo. Interesentke?????????
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 13:51:33
|
|
|
|
biba77
|
v torek mi tudi ne moremo, ker plavamo... v sredo pa bi menda slo. kdaj pa, anitka? da vem, ce ne bom delala kosila ali vecerje...
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 14:51:19
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Ja če bi šlo sem mislila tam nekje okrog četrte ure. Jaz bi namreč na brzino še rada v H&M pokukala, ker rabim nekaj oblačil. Dajte punce prijavite se!!! LP, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 15:19:34
|
|
|
|
lana38
|
Pri meni spet ne gre ne tore, ne sreda. V torek je Miklavžev večer. Najprej greva s sinom tja k Miklvažu, potem pa pride še parkelj verjetno domov. BU V sredo pa ima sin spet plavanje, tako da ne gre. LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 16:35:28
|
|
|
|
koala
|
Jaz pridem, komaj čakam. Anitka pa slikic z Kube ne pozabi.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 29.11.2006 18:10:18
|
|
|
|
biba77
|
ob 16h bi slo... kje pa?
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 30.11.2006 9:40:20
|
|
|
|
koala
|
Stalno zbirališče v Europarku? Takos?
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 30.11.2006 22:47:16
|
|
|
|
Anitka
|
Joj, kako sem žalostna, zgleda, da tudi v sredo ne bom mogla na srečanje Se še oglasim, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 1.12.2006 7:06:05
|
|
|
|
pika74
|
O šiške dons je pa PEEEEETEEEEEEEEEEEEK!!! JUHU . Pa baje bo še lep vikend (vsaj kar se vremena tiče ). Vsaki eno za boljši začetek jutra in eno za kr tko . Lp pika74
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 1.12.2006 22:12:05
|
|
|
|
biba77
|
No, pa kdaj drugic. Sicer pa nasa Vampirka tudi ne more, ker je danes ob 10.07 postala mamica mali Lauri. Zabici se je tako mudilo, da je prisla kar brez zobkov in bosa, skoraj cel mesec prehitro. Cestitke, Vampirka!
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 1.12.2006 22:32:23
|
|
|
|
koala
|
O Vampirka čaestitke!!!!!!! Upam da se mamica in mala princeska dobro počutita! Škoda Anitka, jaz sem se pa že tako veselila.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.12.2006 9:08:44
|
|
|
|
lana38
|
Vampirka! Čestitam za tvojo princesko. LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.12.2006 14:22:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Cestitke Vamprika Vse lepo želim! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.12.2006 14:33:43
|
|
|
|
Sisy
|
čaw pupe Se nisem na tej temi oglasila že sto let ,sem imela tok dela sama s sabo Emi in Vampirki sem že čestitala,no pa bom še tukaj: bravo punci Ja pri nas smo pa kar , še kar ne dojemam da je res,zdi se mi kot da od sreče kar lebdiva nad oblaki Očitno pridejo srečni trenutki tudi za nas,stare borke...No zdaj čakam 12.12. prvi UZ,mal me je strah da se mi ne bi spet stara zgodba ponovila a poskušam biti čim bolj optimistična... Je pa lepo videt da ta tema na zamrla...in da vztrajamo še naprej... Še enkrat vsaki posebej hvala za čestitke,zlate ste
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.