GoYa
|
O bejbe! Kalina, saj veš, da sta si Kalina in Lina sumljivo podobni od rojstva, da je kar malo sumljivo . Si klicala G? , te vidim, spet maš kak izgovor. Upam, da je Kalina bolje in da ni dobila včeraj več vročine. En veeeeeeelik zanjo. Tinkamiška, saj lahko delata na zraven službe, pa če se prime se. No, jaz bi tako naredila, če bi bila na tvojem mestu. Itak je danes cela umetnost narest, a ne . Kar se pa dinarčkov tiče, pa smo na istem. Mi tudi zidamo in se mošnjiček kar prazni. No, pri nas danes ni sončka, se pa vseeno sprehajamo po cele dneve. Ful uživamo. Danes smo sicer mal več doma, ker je tudi oči doma (je šel z nama na UZ kolkov). Zdaj oba spita, mami pa za računalnikom poseda . Sam moram mal pazit, da se mi rižev narastek ne užge, ker se kar spozabim, ko sem za računalnikom. Koala, si se že cartala z vašo princesko. Sam glej, da ne boš kak virus nanjo prenesla. Moja mama je bila tudi zadnjič prehlajena, pa je fantazirala, da si bo dala na usta masko , sam da lahko vzame Lino v naročje. Tia, ti nič ne zavidam, da moraš v službo. Noro hitro gre čas, a ne. Mene je že kr zdej groza, da bo avgust hitro tu. A tudi tvoja princeska je rojena 12.8. . Moja se je rodila 8 minut do 8h (zjutraj). Pa tvoja? joj, kak je srčkana . Biba77, kako pa kaj tvoj bauc? Pridno raste? A ti kej nagaja? MucaMaca, upam, da je tvoja Ana že zunaj. No, mi smo imeli danes UZ kolkov. Vse ok, oba sta 1a, tako da ne rabimo bombažnih plenic čez pamperske. Al bo veselo, ko bo lahko bolj komot brcala . Bodte pridne, pa se beremo. Sem šla pogledat rižev narastek in je že skoraj črn na vrhu . Pa pa
|