|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (297. nadaljevanje)
6.11.2006 12:06:48   
Kalina
Sej te lohk rocnouser posted image , v skrajnem primeru pa lahko tud sama obavis stvaruser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.11.2006 12:06:52   
lana38
MucaMaca!
Kako dolgo pa pri vas čakajo? V sredo bo že cel teden po PDP. Jaz bi morala na PDP v porodnišnico pri prvi user posted image . Samo se mi je čep odliščil en dan prej, tako da sem bila že en dan prej tam. Tisti dan zvečer so mi tudi že kar dali umetne popadke. Že dolgo nisem slišala, da bi katero pustili čakati cel teden po PDP.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.11.2006 12:23:10   
Anonimen
@Kalina: user posted image  user posted image  user posted image  

V sredo bo spet dežuren v bolnici moj osebni ginekolog, ki me bo sigurno spet pregledal oziroma si vsaj vzel čas zame. Danes sem namreč pri neki **** zdravnici opravila v minuti.
Skratka, tam je bilo nekaj punc, ki so že bile več kot 7 dni ali pa še več čez rok, pa so šle isto domov. user posted image

Meni je v soboto moj zdravnik rekel ob vaginalnem pregledu, da še ni nič kaj pripravljeno & zrelo. Je pa bil na moj PDP ravno tako on dežuren.

Upam, da se v sredo popoldne, ko se grem spet pokazat zgodi kak konkretnejši napredek.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.11.2006 20:03:43   
koala
Pa smo jo dočakali!!!!!!!!
Mojo nečakinjo namreč. Pred nekaj minutami me je klicala mama in mi povedala da je luč svet ugledala moja nečakinja, koliko je težka in velika še ne vem, je pa sigurno najlepša dojenčica na svetu!!!!!

HURA JAZ SEM PA TETA!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.11.2006 20:46:57   
tia
Koala ČESTITKE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro in najlepšo nečakinjo.

Naj ji bo otroštvo poslano  s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.11.2006 9:38:26   
Anonimen
Čestitke, Koala!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas še pa vedno... nič.  user posted image

(odgovor članu tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2006 10:00:05   
GoYa
Ojla!

Najprej čestitke teti Koali za nečakinjo user posted image user posted image user posted image .

MucaMaca, zgleda da so vsi moški take boječke. Se ne upajo seksat. Moj se je tudi bal. Pa sem dobila isti nasvet user posted image  Kaline (naj si sama pomagam). Jst sem kr počakala, da je narava sama opravila svoje user posted image .

A moja Kalinči pa spet vročino? Bogica mala user posted image . Kr pelji jo na pregled. In teži jim, sej znaš.
Ah, Lina ima včasih kako fazo, ko ji ne ustrežem v sekundi in pol je kažin. Je pa dobila neke pikice po ličkih in študiram, da bi jo peljala na pregled oz. ne vem ali naj počakam do jutri, ko imamo UZ kolkov, pa tam vprašam. Mah sigurno je spet moja hrana kriva user posted image . Al pa to, ker smo jedli v restavraciji. Prvič je bilo tudi po kosilu v restavraciji.

Lana38, ponekod čakajo do 14 dni po PDP user posted image . Meni bi se zmešalo.

No, grem zdaj kar poklicat pediatrinjo.

Bodte pridne vse po vrsti.

Aja, Pika74, jaaaaavi se kaj, zdaj, ko ste že doma. Spet kskšna smešna dogodivščina? Pri vama jih ne zmanjka user posted image user posted image user posted image . Vidim, da te ni dol pozabu. Pa tudi ti njega ne user posted image .

Pa pa iz soooončne Postojne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.11.2006 15:02:29   
Kalina
koala cestitkeeeuser posted image user posted image user posted image Velik zdravlja in cartanja! user posted image

GoYci a ves kaj, ne mi zdej kle glumit da nis bla potrebnica v nosecnosti, k si sam o seksu govorilauser posted image user posted image user posted image
Ja Liniki mors takoj ustreci, kokr njeni prijateljici Kaliniki. Kaj cmo, nas motajo okol prstauser posted image Mogoce so to podedvale od M user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr da S pa T ne vidta kaksne neumnosti pisemuser posted image

Ja imamo pregled ob pol petih, sm ze vsa nestrpna, tamala ful tecka, pa okol 16h ji morm dat uno urinsko vreckico, upam da se bo hitr polula, sam da se nou pokakala. Ker dons ponoc se je cez ceeeeel hrbet, skor do lask. Ma pa nism vidla in jo dam na posteljo, tko da sm mela pol se vso posteljo pokakano. Je bla akcija ob 5h zutriuser posted image
Kokrkol drzte pesti da moj seronja mali nima kaksnih bakterij  urinu.

Hm kaj je se kej zanimivga? Aja kr neki se uliva iz mene, kork npr menstra, ampak je prozorno. Pa ni urin. Neki ni uredu z mano. Pa ful me boli sp del trebuha. Bo treba it k G. Pa zdej k pijem kontracepcijske tabletke (zaradi dermatoloskega in hormonskega problema) zacnem kr vmes krvavet. To tud nebo dober, ne? Sam k se ne spravm poklicat Gja. Bom res zdej en dan.user posted image Ja GoYci ne tez.user posted image

MucekMacek kaj je zdej? A si obavla zadevo al ne?user posted image Moji nasveti so ful ucinkoviti resuser posted image user posted image

Se vam javim zvecer in porocam kaj je blo pri zdravniku.

Baj bajcekuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.11.2006 15:12:43   
tinkamiška
Hoj!
Koala čestitke še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kalina, držim pesti, da bo z urinom vse vredu, ti pa se le pejdi pokazat h G, pa držim pesti tudi zate, da ni kaj resnega.

Jst bom pa morala verjetno mal prenehat z akcijo za drugegauser posted image , ker se mi nakazuje služba. Sej sem vesela za službo, samo sem se pa tudiuser posted image veselila in sem zdej kr mal žalostna. Ne vem al naj vseeno delava na otročku, al naj nehava. Verjetno bova morala počakat vsaj eno leto. Ah ja, pa sem že tako noter padla...Pri januarkah so že tri nove nosečke in jst sem tako upala, da bom četrtauser posted image

No, vas bom pa še vseeno spremljala in držala pesti za vasuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.11.2006 17:33:30   
Sulfinija
Novopečena teta Koala iskrene čestitke ob rojstvu nečakinje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.11.2006 18:07:53   
koala
Hvala punce za čestitke. Bom jutri našo princesko pocartala še v vašem imenu.
Je pa še nisem videla ker sem prehlajena!user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.11.2006 21:31:04   
tia
Pozdravček,vsem,
končno se oglašam in upam,da mi ne zamerite.
joj kako sem jezna,namreč sem napisal kar se da dolgo sporočilo in glej ga zlomka sem namesto potrdi tipnila prekliči.user posted image .
Zato bom sedaj krajša.
Veliko krat vas berem ali kaj ko pa mi zmanjka časa za pisanje,sedaj ko sem začela s službo sem veliko tam in morem izkoristiti ko sem doma,da sem s Leni.
Punce mislim na vsa še posebej na fosečke,res vam želim da čimprej postanete user posted image  in potem bomo lahko se pogovarjale kako in kaj s user posted image .

Koala pridno razvajaj svojo nečakinjo.

Ema mislim nate res ti želim,da bi zdržali vsaj do 36 tedna,čuvaj svoj parček.

Pika ti se spet potepa?Joj kako ti zavidam,saj ti ne uživaj maximalno.

Goya kako pa kaj Lina?Z mojo princesko imata na isti dan roj. dan,to sem zelo vesela,kdaj pa je rojena?

Tinkamiška ne bodi žalostna,držim pesti da boš se že naslednji mesec vselila user posted image .

Kalinka kako je bilo danes?

Tako to je sedaj bolj na kratko,ker morem počasi pod tuš in v ležeč položaj,saj naša Leni je ob 7h budna potem, pa mi včasih manjkajo ure spanja.

Ah jaz,Anitka oprosti pozabla sem te omenit,Zte sem najbolj vesela,da si srečna pe bolj pa da sta že pred fazo user posted image ,naj se ti uresniči čimprej.

Vse ostale katere nisem omenila se opravičujem,mislim na vse vas.

DRŽITE SE ,BODITE MOČNE.

Tukaj še ena fotka od naše male vragice,joj je včasih divja.Kaj pa še bo???

To je slika malce pred spanjem,ko še daje zadnjo energijo iz sebe.

LP

Tia in  user posted image   Leni

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.11.2006 21:35:31   
tia
Kje pa je slika?

Joj sem štorasta,ah nič se ne bom mantrala, Leni si lahko pogledate v mojem albumu.

dijo

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.11.2006 21:48:45   
biba77
Ojla!

Koala, cestitke! Zdaj pa veselo na delo in CARTANJE, cartanje, cartanje. Saj, ti to itak znas kot sem videla. Moj Bauc je ze uzival v tvojih rokah.user posted image

Tia, tvoja pupika pa je ze tako velika in prava princeska.

MucaMaca, je kaj novega?

Tinkamiska, jaz vama zelim pravo odlocitev. Sluzba je danes tezava; sploh dobiti dobro sluzbo. A, po drugi strani poznas zgodbo marsikatere od nas. Jaz se vedno mislim, da bi se (mogoce bova dejansko v tem polozaju cez 2 leti) midva z mozem odlocila za otroka. Ne vem... Sama zdaj ze vidis, kaj so prioritete v vasem zivljenju.

Ema, kako si? Se se spomnim, kako so meni minevali tedni, ko sem morala pocivati...

Anitka, casa pa ni vec kot vcasih, ha? To je zato, ker imas nekoga, ki je vreden, da vanj vlagas svoje proste minute. user posted image

Aja, pa res se priporocam za kako srecanje. Za naju ni ovir. No, razen, da ne sme bit prepozno, predalec, v zakajenem,... pa saj to itak nikoli ni.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.11.2006 21:49:33   
tia

Še enkrat jaz,končno mi je uspelo.

To je sedaj tista slika.

user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.11.2006 21:56:48   
Anitka
Oj!

Tetka KOALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ziher, da boš najboljša teta mali nečakinji. Pa ne jo preveč razvajat (kar bo seveda težko user posted image ).

TIA kdaj imaš čas za kakšno kavico? Upam, da kmalu. Zdaj si imave pa že veeeeeeeeeeeeelikooooooooo za povedat. Joj bo deževalouser posted image user posted image user posted image

TINKAMIŠKA držim pestke, da se ti izteče najbolje. Bova skupaj čakali na črtice, a prav? Vidva kar delajta na otročku, če bo takoj super, če ne boš pa malce delala (pa ne dolgouser posted image ) saj bodo user posted image user posted image kmalu.

KALINA kako je z user posted image 'Upam, da vse O.K. Pa ti si klicala G? Če ne, daj čimprej!!!!

GoYA pa tvoja user posted image ? Držite se.

Ja MUCA MACA, ti pa še kar štrajkaš?

Lepo se mejte in se beremo.

Vsem en veeeeeeelik pozdravček,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.11.2006 22:03:28   
Anitka
Biba77, ja časa je res malce manj. Je tako kot si napisala, res imam končno nekoga, ki je vreden vsake moje minutke. Srečanje bomo pa kmalu zrihtali.

Tia Leni je pa že prava manekenkauser posted image

Zdaj pa res čavči,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.11.2006 7:18:19   
lana38
Tetka Koala, čestitke!user posted image

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.11.2006 8:04:55   
Anonimen
Punce, držite danes popoldne močne pestke zame, da me končno obdržijo v porodnišnici in da kmalu le spoznam našo malo user posted image  ! user posted image

user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
8.11.2006 9:15:11   
koala
Oj Tia kako te je lepo brati po dolgem času. Tvoja Leni pa je totalno srčkana, pa velika.

Kalina držim pesti, da se si OK.

Tinkamiška tebi pa želim, da odločitev nebo pretežka .

Biba kako tvoj bauc?

Piiiikaaaaaaaa!!!!!! Poročaj kako je bilo v Afriki.

MucaMaca tebi pa grejo moje misli, da boš že danes cartala svojo pupo.

Pa hvala še enkrat za vse čestitke

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.11.2006 13:10:11   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Tia, kašno lušno pupo imašuser posted image pravi angelček je!

MucaMaca, držim pesti zate, da boš že danes lahko objela svojo Anouser posted image naj bo porod čim lažjiuser posted image

Pika mene tudi zanima kako si sem mela, kje si zdej?user posted image

Kalina in GoYa kako ste, se kaj sprehajate na današnjem sončku?

Ema, tudi jst držim pesti za vas tri.

Anitka, Biba, Tia, Koala, hvala za vaše besede. Jst mislim, da ne bom zdržala in bova delala na najinemuser posted image kljub službi. Dinarčke sicer rabiva za najino hiško, denar kr izgineva, ampak nekako bova že. Tudi mojemu možeku se nakazuje služba, tako, da upam, da bo. Po novem letu naj bi začela z delom in potem nadomeščala eno leto. Potem bi se pa naj sprostilo še eno delovno mesto in bi me zaposlili. Je pa sreča, ker ni veliko ljudi z mojo izobrazbi in je ravno ta prepisana za to delavno mesto...no toliko o meni. No bom videla kako bojo kazale stvari, upam, da se bom lahko kljub vsemu kmalu veselia za vami!

Lepo se imejte punce in mislim na vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.11.2006 14:33:20   
GoYa
O bejbe!

Kalina, saj veš, da sta si Kalina in Lina sumljivo podobni od rojstva, da je kar malo sumljivo user posted image . Si klicala G? user posted image , te vidim, spet maš kak izgovor. Upam, da je Kalina bolje in da ni dobila včeraj več vročine. En veeeeeeelik user posted image  zanjo.

Tinkamiška, saj lahko delata na user posted image  zraven službe, pa če se prime se. No, jaz bi tako naredila, če bi bila na tvojem mestu. Itak je danes cela umetnost user posted image  narest, a ne user posted image .  Kar se pa dinarčkov tiče, pa smo na istem. Mi tudi zidamo in se mošnjiček kar prazni. No, pri nas danes ni sončka, se pa vseeno sprehajamo po cele dneve. Ful uživamo. Danes smo sicer mal več doma, ker je tudi oči doma (je šel z nama na UZ kolkov). Zdaj oba spita, mami pa za računalnikom poseda user posted image . Sam moram mal pazit, da se mi rižev narastek ne užge, ker se kar spozabim, ko sem za računalnikom.

Koala, si se že cartala z vašo princesko. Sam glej, da ne boš kak virus nanjo prenesla. Moja mama je bila tudi zadnjič prehlajena, pa je fantazirala, da si bo dala na usta masko user posted image , sam da lahko vzame Lino v naročje.

Tia, ti nič ne zavidam, da moraš v službo. Noro hitro gre čas, a ne. Mene je že kr zdej groza, da bo avgust hitro tu. A tudi tvoja princeska je rojena 12.8. user posted image . Moja se je rodila 8 minut do 8h (zjutraj). Pa tvoja? joj, kak je srčkana user posted image .

Biba77, kako pa kaj tvoj bauc? Pridno raste? A ti kej nagaja?

MucaMaca, upam, da je tvoja Ana že zunaj.

No, mi smo imeli danes UZ kolkov. Vse ok, oba sta 1a, tako da ne rabimo bombažnih plenic čez pamperske. Al bo veselo, ko bo lahko bolj komot brcala user posted image .

Bodte pridne, pa se beremo. Sem šla pogledat rižev narastek in je že skoraj črn na vrhu user posted image .

Pa pa

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.11.2006 21:29:58   
pika74
Olauser posted image ,

lepo, da je tale del foruma spet oživel user posted image user posted image user posted image .
Moje počitnice so se prehitro zaključileuser posted image  in spet smo na starih tirnicah: služba-dirkanje za časom-trkanje na vrata za IVF-...začaran krog...

Saj bo bolje. Zadnje dni sem malo na tleh, zato se ne javljam...ker nočem pokvarit fajn vzdušja. Mogoče sem se malo zamislila nad svojim življenjem in iščem bistvo...uh filozofiram...se vidi, da sem imela en teden dopusta in sem se malo spočila. Zdaj pa imam zmedo v glaviuser posted image . Bova sploh uspela kdaj imeti otroka? Je smiselno to mučenje s temi postopki? Kdaj bo konec tega čakanja? Kako dolgo še? Ali ni bolje v glavi narediti premik in iti naprej - brez otrok? Ja kako pa?.....

Dovolj bluzenja. Najbolje, da obrnem še en list in odprem novo poglavje.

Punce, ne mi zamerit... ker sem se malo skašljala... mogoče je vplivalo tudi to, da sem bla pred dnevi na GK na pregledu za PAP in spet čakam rezultate... tam je pa itak vse tako turobno in sami mrki pogledi razočaranih parov...

Držte se!

Bom drugič še kej boljšga napisala.

lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.11.2006 7:17:53   
lana38
pika74!
Ne obupaj, saj veš da smo me prave borke in enkrat pridemo do cilja.user posted image  Tudi nam bo posijal sonček. Veš, kako Anitka pravi "Upanje umre zadnje". DRži se tega.
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
9.11.2006 10:00:20   
ElaM
Pika74, user posted image .
A ima katera kaj novic od MuceMace, a že stiska k sebi svojo Ano?user posted image
Punce vsaki posebej en lep pozdrav.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.