|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
1.12.2006 11:43:29   
Saša27
user posted image  si jaz danes pravim.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
1.12.2006 14:30:39   
kapica
Punce, jaz se danes super pocutim user posted image . Sem bila na Uz in spoznala svojo pikico. Je ena user posted image  in zal ne dve. Bo pa ta mocna za obe a ne? Tako sem bila srecna tam na stolu, videla sem kako srcek utripa, slisala nisem, G je rekla da zgleda vse zelo lepo in da so krvne vrednosti tudi ta prave. Slikico ze imam doma in jo ves cas gledam  user posted image .
Sedaj sem pa napotena nazaj k moji G, ker poteka naprej kot normalna nosecnost in sem si ze naredila Termin za naslednji teden user posted image . Sicer se mi zdi zelo hitro, ne vem zakaj je potrebno, mogoce samo tako, da se kaj pomeniva.
Tako da najin dan je danes se posebej lep user posted image , posebej ker imava dovoljenje za user posted image user posted image . Uh, to bo veselo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
1.12.2006 14:35:59   
kapica
Sasa, me veseli da si ze boljse volje, kar se tice one prijateljice, ki to sploh ni bila, a ne?
Poopsie, juhu za boljse pocutje user posted image user posted image .
Niovi, jaz morem danes tudi se k zobozdravniku user posted image , se mi zdi da imam eno luknjico, ker takoo boli. Upam da nama ne bo prehudo in naj cimprej mine user posted image .
Tobika, cestitke za tri jajcka user posted image user posted image user posted image .
Misek, kolikor se slisi in ti opisujes, je pa precej zapleten ta postopek, se kr precej dogaja. Upam res da user posted image  pride, da se ne bo ravno zdaj kaj prijelo. Tako kot me cutimo nosecnost, cutis ti, da se postopek dogaja in prijema user posted image . Upam, da ne bo vec dolgo trajalo in bo vsa bolecina ki jo prestajas minila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
1.12.2006 14:40:57   
Anonimen
kapicauser posted image user posted image user posted image juhuhu, tako sem vesela zateuser posted image . Bravo za tvojo pikico, ki pridno rasteuser posted image user posted image samo, da je vse v redu, sem cel dan nestrpno pričakovala kdaj se boš pojavila user posted image user posted image zdej sem pa pomirjena. BRAVO BRAVO za tvojo močno pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno vprašanje a tebe je oz. če te kaj špika občasno v tebuščku ali pa jajčnikih??

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
1.12.2006 14:46:24   
Anonimen
user posted image user posted image  Bravo Kapica,lepa novica.Vsak dan spremljam vse,kar se vam dogaja,tistim,ki ste user posted image  in tistim,ki bomo.
Drži se tako naprej,čuvaj user posted image  in veselo nauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
1.12.2006 14:58:08   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image Kapica za tvojo user posted image .

Iskrene čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
1.12.2006 15:10:46   
kapica
Hvala za cestitke punce. Jaz sem tudi takoo vesela, sploh ne morem povedat.

Poopsie, me veckrat kaj spika doli, sploh zjutraj ko vstanem, takrat najbolj. Sem pa prebrala, da se to dogaja, ker maternica raste in je to normalno. Od takrat naprej se ne vec skrbim user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
1.12.2006 15:16:44   
tobika
Čestitke Kapica user posted image user posted image
Čim bolj mirno nosečnost ti želim.

Vsem ostalim pa naj se v decembru nasmehne sreča.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
1.12.2006 16:06:43   
JEŠA
Kapica sem vesela zate,... pa tudi zate poopsie...user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepo zdravo nosečnost....user posted image

Pri meni pa se je začelo premikat. V torek sem šla v LJ. po zdravila in sem zvedela, da sem v kratkem postopku in ne v dolgem kot so mi predhodno povedali. No sedaj čakma user posted image  (verejtno naslednji vikend) razen če seveda ne bo od sreče in živčkov zamudila in se pričnem drugi dan dajat inekcije Gonal 225. Tako, da če gre vse kot bi moralo jit bom imela punkcijo 18. 19. decembar in za božička transfer. In upam, da bo ta božiček prinesel lepo darilo.....

Vsem vam puncem, ki pa čakate na listi ne obupat..... Vse pridemo na vrsto.

No le toliko od mene,.... ker mi cajt in služba ne dopušča veliko pisanja, vsekakor pa dnevno pokukam kako je tuki....

Lep dan....

Ješa

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
1.12.2006 19:46:56   
kapica
O Jesa, to je pa res lep datum, za bozicka transfer user posted image user posted image . Upam da bo slo tako kot nacrtujes in naj ti dedek mraz prinese en veeelik plus user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
1.12.2006 21:59:30   
Tia-na
Živjo punce, eno vprašanje, ker vem, da ste tukaj vse fajn podkovane na tem področju. Za mano so laparo in histero in ker ni nobenih nepravilnosti in že skoraj dve leti ne uspe, sem čez dva meseca naročena pri Voglerju in bomo storili naslednji korak in sicer v vrsto za IVF. A mki lahko katera okvirno pove, koliko časa naj bi vse skupaj trajalo ... razna birokracija, odobritve konzilija in nato začetek postopka ... tko, vsaj približno bi rada vedela ... je to eno leto, več, manj? Sicer bova šla najbrž spomladi kar samoplačniško k Rešu, vmes pa bova v vrsti še na GK. Bova kar dve fronti odprla ... ni vrag, da naju na eni štorklja ne najde. 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.12.2006 5:57:15   
Anonimen
Dobro jutro!
Kapica, poopsie zelo lepo, lepo, lepo slišat take novičke. Kar povzdignejo te in ti dajo volje in moči. user posted image user posted image user posted image user posted image Še naprej poročajta lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image . Kapica, eden in ta zlati in naj naj. Ker si se tako bala, kaj povedat če bosta dvojčka, te je zdaj te muke odrešilouser posted image .  Vem, da to ni ne vem kaka tolažba in da bi raje videla, če bi se dve pikici obdržali, ampak najbrž je že moralo tako biti. Poopsie mogoče  se pa pri tebi dve pikici kregata, tepeta al pa igrata in te zato tako zbadauser posted image . Pusti jim veselje in naj rajajouser posted image .

Uršulca tebi še enkrat en kup pest in mišk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in angelčka, da čuva tebe in pikico user posted image .

Ješa, kot zgleda sve kar skupaj v postopku, jaz čakam mojo user posted image čez 3-4 dni. Danes sem namreč vzela zadnjo tableto, ki mi preprečuje vlitje M.

Tiana mislim, da s eboš na ljgk kar načakala. čez 2 meseca vogler, ki bo pregleda, če ti še kaj manjka, le ti kaj manjka ali je kak izvid zastarel boš mogla še to naredit, bo spet kak mesec naokrog, potem čakanje da konzilij zaseda, pste meseci (odvsno kako srečo imaš), potem čakanje na pošto, pa čakanje na začetek postopka, mislim, ad bo trajalo ziher od 6 mescev, če imaš srečo pa do 1 leta, če nimaš sreče.
punce lep vikend vam želim

aja kapica, vidim, da sprašuješ za zobarja. nazadnje ko sem bila pri zobarju, je pred mano bila nosečka (recimo 7 mesec) in so ji dali inekcijo proti bolečinam, tako da domnevam, da ni kakih posledic na plod.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 2.12.2006 6:01:19 >

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.12.2006 7:47:29   
Anonimen
MIŠEKuser posted image user posted image user posted image tukaj si, te že dolgooo nisem videla in sem te pogrešalauser posted image .
Super sedaj se pa tebi začne postopek, končnouser posted image user posted image user posted image !Tokrat bodo uspehi, boš videlauser posted image Jst tolk verjamem v tega Mohamedauser posted image da bo nekaj sčaral, resno!!!

Kaj pa moje pikice delajo notri pa sam bog veuser posted image , po moje se res prerivata imam tak občutekuser posted image ..me vsi zafrkavajo da bosta 2..no bomo videli, jst vsekakor upam na njaboljšeuser posted image user posted image user posted image

Sem se odločila da bom sedaj začela malo paziti na hrano, Odkar sem v teh postopkih sem se zredila za 5kg ( sploh po tem tazadnjem)in MORAM malo omejiti, ker skoz kar jem, sploh pa zvečer,ko nisem nikoli poprej jedla. Zdej bom pa imela sadje na jedilniku pa zelenjavo, brez pic, pa čipsov, sladoledov..se je treba malo sčistit..se grozno počutim, ker sem se tako basalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.12.2006 18:30:23   
kapica
Misek, super da se premika user posted image . Juhu, saj gre kr hitro, a ne? Ko bo M mimo pa gre cisto zares, ce se ne motim. Joj, to bomo drzale pestke za tebe Miska, saj jih ze zdaj, ampak decembra se bomo se bolj potrudle. Ni vrag, tako kot je Poopsika rekla, da ta Mohamed ne bo kaj zacaral user posted image .
Misek, men je rekel zobar, da prve tri mesece ne sme veliko delat, ker se takrat plod se popolnoma razvija in je cisto na zacetku. Sicer pa sem zdrzala brez inekcije, je bil zelo previden in nezen user posted image . Morem pa spet drug teden tja, groza , mi gre ze pocasi na zivce, ker toliko kolko sem letos tam presedela, uh, sploh ne smem pomislit. Pa saj tisti stol ni tako hudo, hujse je ker cakam vcasih po dve uri da pridem na vrsto...

Poopsie, tako drzim pesti da sta dva in se res prerivata za najboljse mesto pri mamici user posted image . Kar se pa hrane tice ti res priporocam da malo pazis. Ne da bi dieto delala, ampak vsega ti pa tud ni treba zmazat user posted image . A ves da je se osem mesecev pred nami, kaj nas se caka, ko bomo imele napade lakote in luste, uh. Tako da raje zdaj malo omejuj, ko se se da. Bebice nimajo veliko od tega, ce me vse najbolj mastno in redilno hrano v sebe mecemo. Tako da, te bom kr skregala ce mislis tako se naprej user posted image .

Ursucla, kej si ti? A si ze naredila test? Pa ves da smo me pupe radovedne, ne smes nas pustit tako dolgo cakat user posted image .

Tiana, tebi pa zelim veliko mirnih zivcev in potrpljena glede cakanja.Bo vsekakor prisel trenutek, ko ti bo vse cez glavo, ampak se vsekakor splaca user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.12.2006 21:19:35   
Ursulca
Čer punce!

Hvala vsem k ste stiskale prstke zame. user posted image

Jutri bi bil dan ko naj bi uradno delala test. Seveda sem ga nardila že 12 dan (nisem mogla čakat) pa je bil negativen. Danes pa šok na wc-ju tik pred predstavo v kinu. Grd izcedek na hlačkah.
Kr streslo me je ko sem dojela da je to konec upanja, da se je pikica prijela.

Tako pač je...upam pa da bova sla lahko že januarja v nov boj in da se bo takrat boljše izteklo.

Držim pesti se naprej za ostale punce ki ste tik pred postopkom ali pa sredi njega.
Nosečkam pa čimlepšo nosečnost.

U.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.12.2006 21:31:16   
kapica
Joj, Ursulca, neee. Kako mi je zal user posted image user posted image user posted image . Kaj naj drugega recem kot da izjokas bolecino in poskusis najti novo moc in upanje, da bo v prihodnje rezultat boljsi.
Joj, res mi je zal in vem kako se pocutis. Ko pa rabis spet vzpodbudo ali samo nekaj tolazilnih besed, pa se obrni na nas, me smo vedno tukaj user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.12.2006 0:32:59   
pikovit
Joj Ursulca zelo mi je žaluser posted image .Držala sem pesti na nogah in rokah.Sedaj pa si vzami čas zase in se izjoči.Pa sem mislila da boš tudi ti ena izmeduser posted image ,ker je zelo dobro kazalo.Sprejmi mojuser posted image če ti bo kaj bolje.Drugače si pa le izlij dušo,vse te bomo rade poslušale in pomagale.Ko boš pri volji se pa le kaj oglasi.
Pikovit

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.12.2006 0:46:17   
pikovit
Vidim da sta Kapica in Poopsie zelo pridni in da lepo papcata.To sodi zraven.Pa z pametjo kot je rekla Kapica.Ker bo kasneje težko spravit kg dol.Jaz se z to kilažo borim že pol življenja in vem da je to najtežja stvar v mojem življenju.

Mišek tisto zadnjič res nisem mislila tako.Včasih bi rad nekaj napisal pa pol ne izpade ravno najboljeuser posted image .Se opravičujem če sem bila pregroba ali nesramna.Hotela sem rečt to da gremo čez tisoč barikad,ki jih normalne nosečke ne poznajo.To pa potegne veliko stvari za sabo.

Jaz pa sem danes že smrekco postavila.Meni se malo mudi,ker naslednjo nedeljo že letim via Dominikana in pridem 25.12.domov tako da bom pol lahko uživala in brez panike preživela ostanek božičnega dne.

Imejte se lepo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.12.2006 5:23:10   
Anonimen
Uršulcauser posted image user posted image user posted image user posted image , tudi meni je žaluser posted image user posted image , saj sem upala na najboljše. Ramena so ti nastavljena, zato se opri na njih in se zjoči. Joči, kriči, samo ne se zapret, ne v sebi držat bolečino. Vemo, da ti je hudo, zato ti stojimo ob strani in jokamo s teboj. Vem, da si močna oseba in predvsem pozitivna, zato boš hitro nabrala moči in volje za nov postopek, kjer te že čakajo lepe, zdrave pikice, ki se bojo rade grele in razvajale v tvojem bušiju.

Pikovit, saj sem tudi napisala, da sem prepričana, da nisi tako mislila. Napisat sem ap mogla svoje mnenje, ad ne bi res kdo vzel to zares. Saj veš 100 ljudi 100 čudi. Me se še kar dobro pozanmo med sabo in si že misli beremo, s epravi da točno vemo, kaj ktera s tem misli, ampak tisti, ki nas berejo samo tu pa tam in ko to preberejo, pa verjemi, da jih je šok in potem ni čudn, da imajo nekateri mnenje tako kot ga pač imajo. Želim ti lepe počitnice, v katerih zaužiješ lepoto, sonček, morje, vzdušje, romantiko, energijo, vse samo dobro do največje mere (tudi tvoj dragi), da bosta potem spočita in polna zanosa odletela po svoje pikice. Srečno pot, do odhoda se pa seveda še kaj javiuser posted image . Pa ko prideš domov, da nam ne bi pozabila povedat kako fino fajn si se imela, takoj na raportuser posted image .

Poopsie ti pa se nehaj nažirat, ker ko pridem domov, te najbrž ne bom več spoznala. Zdaj vem, da si postavna, lepa, seksi suhica in ko te bom iskala za ktero mizo si, bom najbrž kar mimo tebe šlauser posted image . In kot sem ti že po zadnjem tvojem šopingu rekla: Zakaj si kupuješ stvari za oblečt, ko pa vem, da boš nosečka in ti bo vse pramajhno. Pa mi nisi verjela, zdaj pa se ravno to dogajauser posted image .
Včeri je pr nas bila prava zima, cel dan je lilo in sva zato zavila v šoping center. Smešno, po celem centru so imeli ajmarje nastavljene, ker je streha puščalauser posted image . Na cesti so bile poplave, tudi po 10-20 cm vode je bilo ponekod. Možek me je stalno priganjal naj si kaj kupim, ampak si nisem nič, ker sem rekla, če bom nosečka, mi bo itak vse premajhno, če pa ne bom, pa me boš peljal še enkrat in mi boš pol nakupu kup stvari, da se mal pocrklamuser posted image . Tako da sem vesela, da me čaka ornk božični šoping  v vsakem primeru. Saj če bom nosečka je reku, da mi bo dal vse na svetu. Pa sem rekla, da mi bojo cune premajhne, pa je mogu prijavt, da itak pričakuje, da bom pol nazaj tah suhecuser posted image . Vic stoletjauser posted image , sanja svinja kukuruzuser posted image .
Pupe lepo nedeljo vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.12.2006 7:47:44   
Anonimen
user posted image joj, vam nebi smela povedat kako papcamuser posted image !Sej ni tako hudouser posted image ...sem bila prej ornk suhec tako da se te kile lepo podajo ampak jst se ne počutim dobro ker sem se tako basala zato sem se odločila da nekaj ukrenem in se spravim bolj na zdravo prehrano. Rediti sem se začela v 2. poskusu in potem kar nisem mogla nehat no zdej sem se pa ustavilauser posted image user posted image Zdej pa papcam veliko zelenjave, sadje sem pa že itak prej jedla na tone tko,da  ni panike.  Sej ne hujšam ampak se zdravo prehranjujem, tudi za otročička je to pomembno.

MIŠEK, sej sem šela, lepa, sexi, suhcanauser posted image ..ne se ti bat, ne bom se jst zapustila, ne, ne...sem se tudi jst preveč borila s kg 10 let nazaj in ne bom zavrgla tisto za kar sem se trudilauser posted image .
No ti si meni rekla da mi bodo hlače itak premajhne zato isto jst sporočam tebi, brezveze da si kaj kupuješuser posted image user posted image user posted image čez par meseceov itak ne boš mogla zapret zadrge od nobenih hlač,srajčke tud ne, ker bodo joškice take, da si niti predstavljat ne morešuser posted image .

kapica, mater sem se te kar ustrašlauser posted image . Madona, ne bom sploh več jedlauser posted image ne, ne sej se hecam...ne boj se, jst bom ostala super fit, komaj čakam, da bomo lahko šle na nosečniško telovadbouser posted image user posted image .

Ursulca, zelo zelo mi je žal, da ni uspelouser posted image . Tako kot so ti že punce povedale tukaj se lahko izjočeš, pojamraš, ker tukaj te bodo punce zmeraj poslušale in potolažile. Veliko srečeuser posted image user posted image

pikovti, tebi pa prijeten let in čudovite počitniceuser posted image user posted image Vrni se nazaj prerojena, polna energije in novih močiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.12.2006 9:59:23   
kapica
Poopsika, kaj je pa s tabo na nedeljsko jutro, da si ze tako zgodnja? Saj Misek je vedno prva, a sedaj pa se ti?
Da te prestrasim ni bil moj namen, ampak vidim da nimava samo enake barve las, temvec se tudi obe boriva z kilazo. Oziroma sva se, sedaj ko sva suhice, ne vec user posted image . Tako da Misek, ti se za naju ne rabis bat, dobro vema kako je ce sva bolj mocne, tako da to se nama ne bo vec zgodilo, a ne Poopsie?
Aja, pa jaz ne bom cakala do nesecniske telovadbe, ze kr sedaj veliko migam, tako da Poopsie, daj se se ti malo potrudo no user posted image .

Misek, saj ima tvoj cisto prav, zaenkrat ne bos rabila teh oblacil, ker bos nosecka, ampak po porodu bos pa tako spet suhica, sem kr prepricana v to. Tako da pejd ti se enkrat v soping in si kupi kaj lepega, za bozicka bos sla pa v soping kot nosecka. Obojne stvari pa bos se rabila user posted image .

Uh, Pikovit, jaz bi sla kr s tabo malo na soncek in plazo. Mmmm, kako ti bo fino. Upam, da bos uzivala brez konca, se cartala, dobro jedla, pila in se naplavala. Pridi spet nazaj v enem kosu in porocaj, ce si se odlocila za pravi dopustni kraj user posted image .

Tudi jaz vam zelim lep nedeljski dan pupe. Cez kaksni dve urci pa morem v sluzbo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.12.2006 10:16:40   
Ninika1
kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursulca user posted image user posted image  žal mi je...potem je že moralo biti tako...greš torej z nami v novi krog januarja/februarja....
Takrat bomo me na vrsti.....user posted image

Mekeke ..kako si kaj? upma, da je bolečina ponehala...

Taja79 ka mi se skrila ?  Služba ti ne da dihat...??? user posted image

Mišek madonca je res zakompleksan ta tvoj postopek in ni user posted image  da ti ne bo zdej ratalo.....

poopsi...ti kar papaj, da ne bo user posted image  lačna...

vsem ostalim prav tako ....user posted image user posted image user posted image

Lp vsem

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.12.2006 11:21:00   
Anonimen
user posted image  Pozdravljene!
Evo mekeke ima spet problem.Od punkcije pred tremi tedni mi trebuh sploh ne splahni.Takoj drugi dan punkcije mi je začel močno naraščat in to traja še zdaj,kljub temu,da sem že po user posted image . Reš mi je dal antibiotike,pa ni nič boljše.Do večera imam trebuh kot,da sem v petem mesecu.Ali je katera imela podobne težave in kdaj naj bi to minilo? Pijem dosti,jem lahko hrano in imam v redu prebavo.

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.12.2006 11:51:13   
pikovit
Mekeke mogoče bi bilo dobro se it pokazat k svojemu g.Drugače pa terapije delajo svoje.Jaz sem še 2-3 menstruacije napihnjena.
Punce danes zjutraj sem se zbudila vsa zabuhla in zatečenauser posted image Po mojem je zob.Sicer nič ne boli zgleda pa, kot da bi imela še eno ustnico in ličnico.Groza pa ravno zdaj ko odhajam na dopust.Upam da me bo jutri zobar vzel takoj in da ne bo nobenih komplikacijuser posted image
Pikovit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.12.2006 21:30:46   
Niovi
Ursulca user posted image  so ti že punce povedale kako je s tem ... ven iz sebe bolečino in ponovno v nov postopek, vseh sprejev, pikic in pričakovanja user posted image user posted image
Mekeke, tole je malce čudno, jaz bi šla tudi na pregled k svojemu g. ali bi pa vsaj po telefonu vprašala, kaj lahko narediš.
Mišek user posted image  kmalu nov postopek, ful sem vesela zate, da se je premaknilo, držimo in stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image
kapica in poopsika, vidve kar pridno papcajta in rastita user posted image
Pikovit je že čisto v božičnem razpoloženju, meni bi tudi enaokrašena smrekca lepo sedla na dušco, ampak se bom še malce nazaj držala user posted image  , da vsaj Miklavž mine, potem pa takoj v napad z okraski in lučkami.
Ješa tudi zate bom držale pesti, kmalu se začne user posted image  in tudi zate Ninika user posted image  ....pa saj bo pol ekipe hkrati v postopku in user posted image
Danes se je blagovolila prikazati moja M, tako da s tem mesecem ne bo postopka, bo šele januarja, če ne februarja....meseci kar tečejo in kmalu je leto naokoli.
Potrpežljivo čakam, vsem puncam user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?