Anonimen
|
Uršulca , tudi meni je žal , saj sem upala na najboljše. Ramena so ti nastavljena, zato se opri na njih in se zjoči. Joči, kriči, samo ne se zapret, ne v sebi držat bolečino. Vemo, da ti je hudo, zato ti stojimo ob strani in jokamo s teboj. Vem, da si močna oseba in predvsem pozitivna, zato boš hitro nabrala moči in volje za nov postopek, kjer te že čakajo lepe, zdrave pikice, ki se bojo rade grele in razvajale v tvojem bušiju. Pikovit, saj sem tudi napisala, da sem prepričana, da nisi tako mislila. Napisat sem ap mogla svoje mnenje, ad ne bi res kdo vzel to zares. Saj veš 100 ljudi 100 čudi. Me se še kar dobro pozanmo med sabo in si že misli beremo, s epravi da točno vemo, kaj ktera s tem misli, ampak tisti, ki nas berejo samo tu pa tam in ko to preberejo, pa verjemi, da jih je šok in potem ni čudn, da imajo nekateri mnenje tako kot ga pač imajo. Želim ti lepe počitnice, v katerih zaužiješ lepoto, sonček, morje, vzdušje, romantiko, energijo, vse samo dobro do največje mere (tudi tvoj dragi), da bosta potem spočita in polna zanosa odletela po svoje pikice. Srečno pot, do odhoda se pa seveda še kaj javi . Pa ko prideš domov, da nam ne bi pozabila povedat kako fino fajn si se imela, takoj na raport . Poopsie ti pa se nehaj nažirat, ker ko pridem domov, te najbrž ne bom več spoznala. Zdaj vem, da si postavna, lepa, seksi suhica in ko te bom iskala za ktero mizo si, bom najbrž kar mimo tebe šla . In kot sem ti že po zadnjem tvojem šopingu rekla: Zakaj si kupuješ stvari za oblečt, ko pa vem, da boš nosečka in ti bo vse pramajhno. Pa mi nisi verjela, zdaj pa se ravno to dogaja . Včeri je pr nas bila prava zima, cel dan je lilo in sva zato zavila v šoping center. Smešno, po celem centru so imeli ajmarje nastavljene, ker je streha puščala . Na cesti so bile poplave, tudi po 10-20 cm vode je bilo ponekod. Možek me je stalno priganjal naj si kaj kupim, ampak si nisem nič, ker sem rekla, če bom nosečka, mi bo itak vse premajhno, če pa ne bom, pa me boš peljal še enkrat in mi boš pol nakupu kup stvari, da se mal pocrklam . Tako da sem vesela, da me čaka ornk božični šoping v vsakem primeru. Saj če bom nosečka je reku, da mi bo dal vse na svetu. Pa sem rekla, da mi bojo cune premajhne, pa je mogu prijavt, da itak pričakuje, da bom pol nazaj tah suhec . Vic stoletja , sanja svinja kukuruz . Pupe lepo nedeljo vam želim
|