|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
5.12.2006 13:49:18   
Saša27
Zdravo punce!

Na hitro se oglašam, mam noro veliko dela v službi. Vidim nekaj dobrih novičk:

Kapica, čestitke za en srčekuser posted image , pa naj bo ta zdrav za dva.
Siskamiska, ti si pa res srečka, kr dva greješ, bravo punca, pa naj bosta oba zdrava.

Pa tudi nekaj slabih: Tobika user posted image  en objemček zate, potolaži se, bo pa prihodnjič več sreče, boš videla da bo.

Mišek kako pa kaj tvoji hormončki, že kej "divjajo"

Poopsika, kje si pa ti, pa tvoja pikeca, počivaš a ne? Sej je tako prav, čuvaj svoj zakladek, božaj bušija in se razvajaj.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.12.2006 13:56:38   
Anonimen
ja poopsie kjeeeeee siuser posted image . kaj se dogaja s tabo, ti je slabo, te matra kaj ali enostavno uživaš v vsakem trenutku svoje blažene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
5.12.2006 14:10:24   
Elysabeth
Punce...na vas se obračam po pomoč. Ve boste sigurno vedle odgovor! Naslednji petek začnem z dolgim postopkom (v lj) pa me zanima, kaj vse moram prvi dan prinesti s seboj od dokumentacije? Sestra mi je po telefonu tok hitr vse zdrdrala, da si pol nisem zapomnila.
Pa še nekaj...katero napotnico ste ve prinesle: ali od izbranega IVF ginekologa ali od osebnega ginekologa?

Res bi bila vesela kakšnega odgovora!
Za vse borke pa user posted image , želim vam vsem, da bi čimprej zagledale user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.12.2006 14:24:31   
Saša27
Elysabeth dobrodošla.
Naj ti jaz na hitro odgovorim. Kot prvo napotnico dobiš v LJ od izbranega G, jaz osebno nimam izbranega G v LJ, zato mi je napotnico napisal tisti, ki je takrat delal, ko sem šla po napotnoico, drugače pa ne rabiš drugega kot zdravstveno izkaznico, pa seveda napotnico.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.12.2006 14:27:15   
Saša27
Aja pa še nekaj,  tudi napotnico od osebnega G moraš prinesti, če ti je slučajno že potekla, velja pa eno leto.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.12.2006 16:25:21   
čiška
Čao pupe!Skoz vas berem ,samo malo manj se oglašam!!!!Vse čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in saveda vse čestitke vsem bodočim nosečkam:)Danes sem šla po inekcije in se v petek začnem drogirat ,juhu(2 IVF).Elaysabeth,ker sem glih danes mogla imet vse papirje, ti lahko pomagam:imeti moraš napotnico od svojega ginekologa,potem napotnico od zdravnika,ki vodi tvoj postopek na GK,potem krvne preiskave(HIV,HEPATITIS,ITD,,,,,),potem izvid brisa,zdravstveno in seveda terapijo,ki so ti jo predpisali!To je vse!!!Punce držte se,krasne ste!!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.12.2006 16:50:59   
Anonimen
hojjjjjj čiškauser posted image , kje si pa ti bila tolk časauser posted image . Sem že mislila, da si že med nosečkamiuser posted image . Boš pa ziher decembra oz januarja tamuser posted image .

NUJNO! Prosim dajte me malo spomnite, jaz sem že pozabila. Jutri gre prva inekcija vame, pa sem v dilemi. Pikam se v trebuh in sicer narediš gubo in pod kotom pičiš. Do tle mi je jasno, kaj pa potem? spustiš gubo in potem počasi špricneš tekočino not ali gubo še naprej držiš in spuščaš tekočinouser posted image . Jaz imam v glavi prvo varanto, se pravi da spustiš gubo in spuščaš tekočino. Malo me je zmedlo, ker imam pol še ene inekcije in je dragi gledal kako se tiste špika in je glih kontra, se pravi da moram gubo držat cel čas. user posted image . Men se bo zmešalo, sem danes že tulilauser posted image user posted image ko sraka. Vse neki novo, noben nič ne pove, mene pa strah ko sam vrag. Jemljem zdravila, za katere prvič slišim, ki niso nedolžneuser posted image , lasi mi izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta, mozolji so po zeloo dolgem času spet na pohodu, M so se spremenile........ Sam naj bo že konec vsega tega.

(odgovor članu čiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.12.2006 16:56:13   
Anonimen
user posted image  Mišek,jaz sem gubo držala in počasi spuščala injekcijo.Nič me ni bolelo,ampak jaz imam več špeha kot ti.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.12.2006 17:18:04   
Anonimen
user posted image user posted image mekeke kaj pa vešuser posted image user posted image . Ok v glavnem če jo bom držala ali ne, ne bo najbrž nič hudegauser posted image . V mislih imam sliko, ko mi je Reš kazal, da gubo spustim in si pomagam z drugo roko izstisnit tekočino. Ah kompliciram, no vidite kolk me je strahuser posted image . saj bo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.12.2006 19:31:31   
kapica
Misek, kr mirno, mirno, me smo tukaj, malo se pa bos vsega resena. Jaz sem gubo drzala dokler sem spuscala tekocino.
Samo mirne zivce, pupa, tudi ce nic ne razumes, doma si se enkrat v miru preberes, malo v slovar pogledas, pikice so pa ti ja poznane, a?

V glavnme drzim pesti, da bo slo brez bolecin. A bo tvoj dragi doma in ti pomagal?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.12.2006 5:56:46   
Anonimen
Kapica jawohl (a sem prav napisala,najbrž neuser posted image ). Ubogam vse tvoje ukazeuser posted image . Sem se pomirila, sva včeraj cel internet preštudirala, preštudirala o vseh zdravilih in hormonih in sem zdaj mirna. Čakam večer, da si jaz dam eno špiko, dragi mi bo pa drugo zabil. Demokracija, pri naši hiši si vsa opravila delimouser posted image . Še dobr, da nimam 3 inekcij, ker bi mi pol mogla naša žival dati enouser posted image . Tudi spala nisva nič, on zaradi razmišljanja kako me špiknit (če glih je že to prakticiral), jaz pa zaradi poplav user posted image . Tako močne še v življenju ni bilo, še dobr da mamo vodno posteljo, drgač bi čez cel jogi premočlouser posted image .
Drgače kapica sem mojmu zabičala, da si mora rihtat potovanja tako, da bo od zdaj pa vsaj do punkcije doma, pa taka demokracija user posted image .

Poopsie halooooooooooouser posted image . Jaz te grozno pogrešamuser posted image   ,saj vem, da te ni šele 2 dni gor, in da uživaš in rabiš čas zase in svoje pikice, ampak mene takoj začne skrbet, kaj se dogaja, sem se preveč navezala nate (tudi na kapicouser posted image , sam ona se še zaenkrat javlja)

Aja pa dobro jutro vsemuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.12.2006 7:48:52   
Anonimen
user posted image  Mišek naš v nove boje gre,
      In z upanjem v njih zre,
     Še enkrat stisne naj zobe,
     Edino nas pozabiti ne sme,
     Ko zagledala črtice bo dve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.12.2006 8:40:25   
Anonimen
mekekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr, da te zdaj ni tu ob meni, ker bi bila te vse bolelo, pa še kako kost bi mela polomljenouser posted image tolk bi te objela in stisnila k sebiuser posted image . joj, si mi polepšala dan, hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image

Pozabila vas pa nikoli ne bom, saj same vidite, da ne morem brez vas, brez vaših besed, brez vaših spodbud, brez vašega humorja, brez vašega smeha, brez vaših solzic.........

Mi je kar mal nerodnouser posted image , da sem dobila tako lepo, upanja polno in vzpodbujojočo pesmicouser posted image , hvala mekeke, zlata si, joj bojo tvoji otročki veseli, da imajo tako fajn mamicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.12.2006 12:13:41   
siskamiska
Mekeke ti pa si pesnikuser posted image user posted image . Sem se pošteno nasmejala........

Mišek jaz sem gubo kar držala, mislim da je samo pomembno da vsa tekočina ostane notri v trebuhu in da ne steče venuser posted image .

Kako ste punce dons? Jaz sem bolj malo tukaj gor ker mi je pošteno slabo in ponavadi kar preležim dan. Pa ugotovila sem da me moti brenčanje od prižganega računalnikauser posted image . Sem sitna 100 na uro a ne?!user posted image

Lp vsem

dvojnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.12.2006 12:33:49   
Anonimen
kukuuser posted image user posted image evo me!!

moja MIŠEK, pa ti si moj zlati cukrčekuser posted image user posted image user posted image , tudi jst tebe pogrešam. Kako lepo je prebrati take besede, no pa smo dobili solzice v učkeuser posted image . Pupa moja zlata, sem imela včeraj tolikoo opravkov da sem prišla domov okoli 2h čisto konec in sem spala tam do 16.30user posted image
Smo urejali birokracijo, sedaj sem uradno postala Ljubljančanka, za mejčken sem zamudila županske volitveuser posted image . Sem sicer skočila pogledati včeraj na RR ampak sem imlea premalo energije da bi kaj napisala, ker sem bila kot cota.
MIŠEK, upam, da si sedaj malo manj zaskrbljena kar se tiče špik,jst vem, da si vse naštudirala in pomoje obvladaš v nulouser posted image user posted image Nič ne skrbi, vse bo tako kot mora biti in komaj čakam da začneš, sem kar malo nestrpnauser posted image user posted image user posted image user posted image torej, danes začneš??'

siska, juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image srečka 2x nosečkauser posted image bravo za tvoji dve pikiciuser posted image to pa bo dvojno veselje. Res sem vesela zate in tvoji pikici sta pravo borki. Sedaj ju pa lepo čuvaj, mogoče se ti pridružim pri dvojni sreči, bomo videli v četrtek (14.12.)user posted image

kapica, kako se pa kaj ti počutiš moja zlata pupauser posted image kaj slabosti?upam, da ne in da sicer smo pa borke ane in bomo tudi slabosti preživele, samo, da smo nosečkeuser posted image user posted image user posted image

vse ostalim puncam pa en lep pozdravček, držim pestke za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saška, kako si pa ti kaj???Kdaj začneš s postopkom? Janurja? Sej veš,da so moje januarske pestke močno stisnjene zateuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.12.2006 12:36:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

user posted image  Mišek naš v nove boje gre,
      In z upanjem v njih zre,
     Še enkrat stisne naj zobe,
     Edino nas pozabiti ne sme,
     Ko zagledala črtice bo dve.

mekeke, zdej bi te še jst objelauser posted image user posted image , tole si takooo lepo napisala in MIŠEK si definitivno zasluži vsako besedo, ki si jo napisala. bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.12.2006 12:41:55   
Saša27
Joj pupe, kako si želim, da se nekoč pridružim vaši neizmerni sreči, pa kako zelo privoščim to srečo vsaki posebaj, sem ponosna, da poznam takšne borke, kot ste ve, mi dajete ogromno upanja, res pa že komaj čakam, da mi pridejo doma priklopiti internet (kako dolgo to traja), da vas bolm lahko brala tudi med prazniki.
Moj postopek praviš Poopsie, res nimam pojma kdaj se bo začel, recimo nekje v začetku naslednjega leta. Ne vem pa zato, ker mi moja user posted image  zamuja že kar nekaj dni, pa še nobenih znakov ni, da bo prišlauser posted image , jaz pa si želim, da bi čimprej prišla, da si lahko približno preračunam kdaj grem po moja dva ledenkotauser posted image  v LJ. Verjetno je to zamujanje še vedno posledica suprefacta.
Mišek, tudi jaz sem naredila kožno gubico predno sem piknila, pa res ni skoraj nič bolelo, kar pogumni, saj veš kaj bo posledica tega (beri Mišek nova nosečka)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.12.2006 12:56:05   
Anonimen
Saška, močno držim pestke, da čimprej prideuser posted image , možno da zaradi Suprefacta zamuja, malo je pa tudi psihe in živčkov,ker si želiš, da bi čimprej prišla..sama predobro vem kako je touser posted image
Zdrži še malo, definitivno bo prišla in potem boš točno vedela kako naprejuser posted image user posted image
Jst ti res močno držim pestke in si želim da ti uspe. T i si me bodrila čez cel postopek ( svečke ne bom nikoli pozabila)in sedaj ti moram vrniti vso to podporouser posted image user posted image . Si super punca, močna in pozitivna in s takim odnosom do življenja ti bo uspelo , verjemi miuser posted image user posted image user posted image !!

kar velja za MIŠEK, ti si pa zame že itak nosečka in sploh ne dvomim več v to...uspelo ti bo, mora ti, ker si preveč pretrpela in zdej se ti mora zgoditi nekaj lepegauser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.12.2006 13:00:05   
Saša27
Kako fino bo naslednje leto takšen čas, ko se bomo menile, kakšne cunjice bomo kupile za naše malčke, pa kje smo kupile vozičke,... vse trpljenje bo pozabljeno, ko bomo stiskale in poljubljale svoje malčke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.12.2006 15:58:33   
Anonimen
Saša naj ta tvoja M hudič hudičev hudičevski pride takoj user posted image in to zadnjič, ker potem samo še pikice not in čez 9 mesecev pikice ven.

Poopsie lepo te je slišat, še bolj pa da je vse v najlepšem redu, postlano z rožicami user posted image in okrašeno z metuljčkiuser posted image . In zdaj praviš si še žabarkauser posted image user posted image ratala.

Kje se pa je zdajše kapica skrilauser posted image . Kapica preveč deleš, prveč časa si v službiuser posted image user posted image .

Pupe za mano je pravkar prva špika. Roka se mi je tresla, kot da bi bil potres 7 stopnje. Une pumpice so pa tak blesave, da mi je žal, ad sem naše slovenske vstran vrglauser posted image . Ful na trdo grejo in ni šans da počasi spraviš zrak oz mehurčke ven. Sem ful narahlo pritiskala, da ja ne bi kaj ven prišlo, pa se sploh ni nikamor premaknilo, pol sem pa mal bolj, pa sem 2-3 kapljice v luft spravlauser posted image . Za prvi dan ni še hudo, ker itak imam konjsko dozo, ki mi bojo lahk še povečali, če ne bo zadosti. Ampak potem sem pa rabila 5 minut, da sem vso tekočino spravla v trebuh, ker se spet ni nikamor hotelo premaknit, na houruk pa kot vemo ne smeš, ker potem peče.  Gubo sem držala kot ste mi rekle, sam je nisem preveč stiskala. Bi jo mogla fajn stiskast ali čist narahlouser posted image . Pred spanjem me pa čaka še ena inekcija, ki mi jo bo moj dragi dal. To bo tudi zabavno, ker je na penkalo in s tem še tudi nisva imela opravka. Joj kako komedijo doživljam in potem folk pravi, da se bojijo OBMPuser posted image .

Hvala še enkrat vsem, ki me spodbujate in mi stojite ob straniuser posted image user posted image user posted image , pismo se počutim kot narodni herojuser posted image user posted image user posted image , še pesmico imam svojouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.12.2006 18:29:19   
kapica
user posted image user posted image Misek,narodni heroj user posted image . Ja saj tu med nami se ze tako na visokem mestu user posted image . Pesmica je pa res lepa, ves, da je nima vsak user posted image . Ono z penkalom se je meni zdelo zelo fajn, ker samo nastavis koliko rabis enot in spiknes, sploh ker je inekcija manjsa in manj boli. Kar se pa tice zrava v inekciji, raje ga pusti malo noter, ne bo skodilo in tudi ne bolj bolelo, kot pa da kaksno kapljico spustis. ves da je za nas vsaka kapljica pomembna user posted image . Samo majhni nasveti od "sestrce".

Sasa, upam, da bo res ta rdeca hudicevka cimprej prisla, to je res eno sr...e, ker takrat ko jo hocemo, ne pride. Drzim pesti user posted image .

Poopsie, super da si se v redu, mene je tudi malo skrbelo, kaj takega nama z Misko ne smes vec narediti. Ti, ti, ti. Kolikor te poznamo, se vedno skrijes in poniknes ko nekaj ni v redu. Tako da jaz sem ze bila pripravljena napisat kaksno tolazilno pismo user posted image . A sedaj si Ljubljancarka, a? Zabarka user posted image user posted image .

Jaz res fejst delam, misek imas prav, prevec, do petka se, potem si pa privosciva z dragim en miren uzitkov poln vikend user posted image user posted image . Je bil tako sladek danes, je igral Miklavza za otroke , tako lusno in prav pasala mu je ta obleka, res, bi ga najraje kr pojedla. Drugo leto po pa ze tudi za najine otrocke igral user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.12.2006 6:04:17   
Anonimen
Kapica sem si mal predstavljala tvojga v miklavžu in sem se še jaz stopila, kaj šele ti. Ni čudn, da komi čakaš na vikenduser posted image . Sam daj vpraši tega miklavža, zakaj ni nič pršu k namuser posted image ? Kaj ga daje, pesek, vročina, dolga pot???? K nam seveda ni pršu, razen če je in je prnesu M, pa da sta se z božičkom zmenila, da on prnese M, božiček ET, dedek mraz za nov let pa user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image . No potem pa res ne rabim nobene čokoladice, mandarince ali šibe od miklavža. Sva se z mojim mal pogovarjala, da nama miklavž ni nič prnesu, pa mi je moj take lepe zgodbice povedal, zakj ni pršu, zakaj bo božiček pršu...... Ja, bi ga tudi jaz pojedla, ko mi je govoril. Ko da bi kakemu otročku razlagal, psloh ga ne poznam takega, ampak me vedno znova preseneti. user posted image user posted image

Penkalo je pa res seper, moj je ves navdušen nad njim. Tako stežka se je spravu k delu, samo jamral je, potem pa koje opravil, bi me pa kar non stop špikaluser posted image . Sem ap bila včeri ful pridna, ker mi je skoz grozil, če ne bom, me bo grdo piču, no zdaj ko pa vidim, da penkalo sploh ne more bolet, pa ne vem če bom še pridnauser posted image user posted image .

Kapica tvoj ukaz je moje delo, zrak ostane not, kapljice nič venuser posted image .

Poopsie ne se **** s kapicouser posted image , tudi ti jo moraš ubogat, zato vsak dan vsaj eno malo poročilouser posted image .

Saša kaj pravi danes user posted image ????

Buškica kako pa tebi kaže????

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.12.2006 7:03:17   
Saša27
Dobro (zaspano) jutro.

Danes bi pa še kr spala, sem šla včeraj pozno spat, pa mi mal manjka.
Drugače pa, moje user posted image  še od nikoder, znakov še tudi ničuser posted image , tak da res ne vem kaj je to.
Mišek bravo za tvoje prve inekcije, pa bravo za tvojega dragega, ki ti daje inekcije, upam, da je bil nežen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.12.2006 7:09:24   
Anonimen
saša a si user posted image ?????

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.12.2006 7:14:44   
Saša27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res smešno, mogoče pa??'

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?