Anonimen
|
Kapica sem si mal predstavljala tvojga v miklavžu in sem se še jaz stopila, kaj šele ti. Ni čudn, da komi čakaš na vikend . Sam daj vpraši tega miklavža, zakaj ni nič pršu k nam ? Kaj ga daje, pesek, vročina, dolga pot???? K nam seveda ni pršu, razen če je in je prnesu M, pa da sta se z božičkom zmenila, da on prnese M, božiček ET, dedek mraz za nov let pa . . No potem pa res ne rabim nobene čokoladice, mandarince ali šibe od miklavža. Sva se z mojim mal pogovarjala, da nama miklavž ni nič prnesu, pa mi je moj take lepe zgodbice povedal, zakj ni pršu, zakaj bo božiček pršu...... Ja, bi ga tudi jaz pojedla, ko mi je govoril. Ko da bi kakemu otročku razlagal, psloh ga ne poznam takega, ampak me vedno znova preseneti. Penkalo je pa res seper, moj je ves navdušen nad njim. Tako stežka se je spravu k delu, samo jamral je, potem pa koje opravil, bi me pa kar non stop špikal . Sem ap bila včeri ful pridna, ker mi je skoz grozil, če ne bom, me bo grdo piču, no zdaj ko pa vidim, da penkalo sploh ne more bolet, pa ne vem če bom še pridna . Kapica tvoj ukaz je moje delo, zrak ostane not, kapljice nič ven . Poopsie ne se **** s kapico , tudi ti jo moraš ubogat, zato vsak dan vsaj eno malo poročilo . Saša kaj pravi danes ???? Buškica kako pa tebi kaže????
|