|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
29.11.2006 17:45:10   
tobika
No pa se še jaz pridružim tej debati. Tudi pri meni starši, sorodniki in prijatelji vedo, da sva se morala odločiti za umetno oploditev, če seveda želiva imet otroke. V službi pa, ... vedo kolkor morajo vedet. Šefu sem morala itak razložit, ker drugače nisem nikoli na bolniški in me je malo čudno gledal zakaj bi kar naenkrat hodila na preiskave, posege itd. Deloval je kar razumljiv, me pa zanima reakcija če in ko zanosim. Sicer pa mislim, da se tudi v službi ne da kaj dosti skriti, ker ko enkrat ve eden ponavadi takšne sočne novice sigurno ne obdrži zase, vsaj pri nas je tako. Drugače pa sem mnenja, da res ni važno kako otrok nastane saj oploditev poteka popolnoma na enak način samo v bolj ekskluzivni varianti user posted image (so zato pa toliko bolj posebni otročki). Sicer pa, če bi se kdo, ki obsoja umetno oploditev kdaj pozanimal, kaj moraš dat skozi in koliko se presekiraš, bi mogoče tudi spremenil mnenje.

Jaz danes prihajam iz punkcije in sem pridelala tri jajčka. Držite pesti, da se do ponedeljka kakšno oplodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.11.2006 17:49:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Bravo Tobika,čestitam za tri jajčke.Držim pesti!user posted image

(odgovor članu tobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.11.2006 18:59:46   
Ursulca
Čestitke Tobika. user posted image
Držim pesti da se vsa tri oplodijo.

U.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.11.2006 21:44:37   
arneja
Hojla, punce,

se opravičujem, ker vam vpadam v temo, ampak če mi bo uspelo z OBMP zanositi, bom prav ponosna na to.

Je čisto odvisno, kako se izraziš, je ena danes že uporabila pravo besedo, to niso umetni otroci, pač pa ekskluzivni user posted image user posted image user posted image . Pa tudi njihovi starši ste/bomo ekskluzivni. Ne pozabit tega!

Meni se recimo prav fino zdi, da sem levičarka, ker s tem izstopam iz povprečja. In, če mi uspe z OBMP, bom vsem razglasila, precej glasno in s ponosno dvignjeno glavo. Precej bolj ponosno verjetno, glede na to, kaj vse je treba čez dati, kot marsikateri "normalen" starš.

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
30.11.2006 0:25:51   
pikovit
Pa še moje mnenje:

Če ne gre drugače gre pa tako.Hvala bogu da smo tako odprti da take stvari sprejemamo(obmp).Na začetku je šok in se ti zdi da bo konec sveta pol pa to postane del življenja tako kot dopust.Poleti greš na morje,pozimi smučat na jesen in pomlad pa na ivfuser posted image .Itak ko ti rata pozabiš na vse tudi na to da je otrok spočet z epruvto.A veste da so dr. Tomaževiča čakali 8 let.Lepa doba a ne.No zdej je pa stručko za te zadeve.Morda bodo pa tudi naši otroci taki stručkoti.user posted image Jaz sem povedala takoj mojim staršem in pa tudi frendicam ne sicer vsem vendar ne zaradi zaupanja temveč zato ker nekateri tega ne razumejo.Moj tast pravi da smo mi posebna vrsta ljudi v dobrem smislu.Kar ima po svoje prav.A mislite da tiste,ki zanosijo takoj razmišljajo kaj in kako.Vem pa in sem 100% da bomo naše otroke vzgajali na boljši način kot pa tiste ki z lahkoto pridejo do otrok.To vidim pri moji snahi.Ima že dva vendar je prisotne preveč agresije in zanašanja na druge.Me pa imamo čas razmišljati o vzgoji.
Tako jaz mislim da ni nič narobe z IVF in kar je povezanega z njim.Kaj bi bilo če ga nebi bilo.Ne bi bilo tega foruma,nobenih virtualnih frendic,nosečnic in še in še.BRAVO ZA IVF!Ko bom postala mati bom z dvignjeno glavo odšla iz porodnišnice in tudi otroku razložila kako je prišel na svet.

Punce imejte se najlepše in brez kakršnega koli pomisleka
P.s.  imejte se rade

Pikovit

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
30.11.2006 5:26:34   
Anonimen
dobro jutro, kavica za nenosečke in ingverjev čaj za nosečkeuser posted image .

Vidim, da ste včeri popoldan oz zvečer ornk debato udarleuser posted image .  Smo vsaj za spremebo malo bolj resno zadevo obdelale in ne samo čvek, vreme, šoping.......user posted image . Po večini se strinjam z vami in prav je tako, da se niammo kaj sramovati in kot sem rekla, tudi jaz v tej smeri razmišljam. Najbolj me bo imelo, ko mi bo en začel soliti pamet, vidiš samo okolje si mogla zamenjat, pa manj stresa pa je takoj ratalouser posted image user posted image user posted image , joj kok bi mu z veseljem nazaj zabrusila. Včasi si prav želim videt kako faco bojo naredili uni, ki so bili najbolj pametni (saj bo, sam ne mislit na to, okolje spremeni, svečo delaj, seksaj v takem položaju.......), ko bi jim povedala za OBMP. Ampak to je še daleč in ne vem pod kakimi čustvi bom takrat , tako da težko rečem kako bom reagirala(a bom z jezo ali povsem normalno razložila situacijo), bom pa sigurno povedala (pa ne vsem, ker itak ne bo treba, saj bojo že uni raztrobili naokoliuser posted image ). Edino kar se pa ne strinjam pa je z besedami pikovit (sem prepričana da ni mislila točno takouser posted image ), da bo naša vzgoja boljša kot od unih mamic, ki so takoj zanosile. V temu se nikakor ne morem strinjat. Se najde mama, ki je v prvem mesecu zanosila in bo imela tako zelo rada otročka, kot me, ki si ga leta in leta želimo. In obstaja mama, ki se matra v ivf in ne zna vzgajat otročka. Se spomnite ko sem rekla, da se tle vrti oddaja kako prevzgojit otroke, ki so agresivni, imajo fobijo pred hrano, pred živalmi, pred ne vem čem še vse, motnje spanja itd,itd. No, veliko takih otrok je bilo od ločenih staršev, mamic, ki so v preteklosti splavile in spočetih z ivf. Zakaj, ker jih starši imajo tako zelo radi, da bi jim dali vse kar si mali želijo, ker so tako zaščitniški, da jih bojo pred vsem obvarovali, samo, da jih ne izgubijo. Upam da veste kaj hočem povedat, vse to lahko v glavnem slabo vpliva na otročka. Vzgoja je en tak pojem, ko ga je težko razložit oz se držat po enem vzorcu, tu ni recepta, kaj pomaga k boljši vzgoji. milijon knjig je napisanih na to temo, vse lahko preštudiraš, vse so različne, vse bojo dale različne rezultate. Se mi pa zdi, da mogoče res malo bolj trdnejšo vezo oz navezo med otročkom vzpostavimo.

Arneja user posted image dobrodošla v klepetalnico oz kurnik čvekaricuser posted image . Sporoči, ko začneš ali če boš začela s postopkom da te damo na lucky seznamček.

Uršulca in tobika vse čestitkeuser posted image . Uršulca se kar dobr drži, še mali pa bo treba lulat na čarobno palčko. Naj ti pokaže debeliuser posted image user posted image . Tebi tobika pa zelo lepa zrela jajca, ki se bojo z veseljem stiskala z možekovimi plavalci in se naprej lepo razvijala v lepo pikicouser posted image .

Ubožček naš mali poopsie, glavica buba, pa pritisk nagaja, in tebi naša zlata kapica tudi. Naj izginejo vse bolečine, ki vaju pestijo, da začneta uživat v user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak po drugi strani, tako vsaj vesta, da se dejansko neki dogajauser posted image

Niovi, tudi jaz sem danes sanjala da sem rodila, bil je fantek in za razliko od tvojega je bil ful močan in debelušček. pa ful kosmat je bil, ne vem kdo mu je pol bil fotruser posted image . In je res zelo lep občutek, ko se zbudiš s takimi sanjami.
Me pa zelo skrbi, ker imam neke čudne krče in čudna špikanja v maternici (ponavadi so bila ta špikanja v jajčnikih, zdaj pa nasredini pa malo nižjeuser posted image ). Jemljem tablete, ki preprečujejo M in ko jih bom nehala jemat, se bo vlilo, ampak jaz imam občutek, da se bo že prej vlilo. Mam zelo povečan rjavi izcedek, ki občasno preide že v roza in tu pa tam kaka rdeča kepica ven padeuser posted image . Kaj se dogaja z mano nimam pojma, upam samo, da se moje telo pripravlja na postopek in da je to dober znak. Upam samo da res nisem nosečka, ker bo potem res kak kosmat otrok ven pršuuser posted image . vsi ostali znaki, boleče joške in bradavičke, ap ne vem kaj še vse so izginili, tako da se nimam česa bat, a ne?

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.11.2006 7:07:48   
Saša27
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz malo slabe voljeuser posted image . Prijateljica, oz.oseba za katero sem mislila, da mi je prijateljica mi je zabila nož v hrbet. Ne morem in ne morem se potolažiti. Saj vem, da tu ni mesto, da govorim o tem, pa vseeno moram nekomu povedati. Eden od vzrokov da je to naredila je tudi to, da ona ima otroka jaz pa ne. Ko se je ona borila dve leti z neplodnostjo, oz.ni zanosila sem ji vseskozi stala ob strani, ko pa je zanosila (po naravni poti) sem se veselila z njo, celo nosečnost sem ji stala ob strani, tudi ko je imela probleme, ko je rodila sem jokala od veselja zanjo, po enem letu pa to, še vedno ne morem verjeti, da je to res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.11.2006 7:26:00   
Anonimen
o hudo sašauser posted image , naj te objamem user posted image in zjoči se. Mislim, da se nam bojo take stvari še in še dogajale, ko že misliš, da si ven, pa ti kdo iz drugega konca spet zarije nož v hrbet. Saša vem da si močna in da se boš kmalu pobrala, pa vseeno je neki najhujšega, da ti to naredi oseba v katero si imel nejveč zaupanja, za katero si mislu, da te edino ona lahko razume. ŠOK, ne moreš verjetuser posted image . Močna si, pusti kvragu vse skupaj, pošlji jo k hudiču in živi za svoje pikice.  Tega ti ne more noben vzet, tudi ne tvoj preluknjah in krvavi hrbet, ki bo verjemi lahko še bolj preluknjan in krvav. Ne se pustit, saj te v prihodnosti čaka sreča, ki ti bo zacelila vse rane, verjemi, to bo tvoj user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.11.2006 7:41:28   
Saša27
Mišek sej vem, da ni to najhujše kar se ti lahko naredi v življenju, pa vendar, jaz sem nažalost človek, ki se preveč naveže na osebo, za katero mislim da mi je prijatelj, njej sem zaupala moje največje težave, mojo najglobjo bolečino, sedaj pa mi pa na cesti niti ne odzdravi več, največja žalost pa je, ker se konec koncev jaz žerem in sekiram kaj sem naredila narobe, pa vem, da nisem namenoma nič.
Pa hvala ti za tolažbo Mišek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.11.2006 7:58:49   
Anonimen
user posted image  Tolaži se s tem,da to ni bila prava prijateljica,ker pravi prijatelj je s teboj v dobrih in slabih trenutkih.Pravo in iskreno prijateljstvo se ne more končati kar čez noč.Misli nase,na svojega dragega in svojo pikico.Zaradi takih ljudi se čim manj obremenjuj,saj niso vredni tvojih solz in trpljenja.user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.11.2006 9:44:13   
Saša27
Hvala Mišek in Mekeke, sta me malo potolažili.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.11.2006 10:06:19   
Niovi
Jutro punce user posted image
Moji izgledi za decembrski postopek so že mimo, se M še ni pojavila, čeprav se pa najavlja v velikem stilu. Je že prav zakaj, da bom šla potem konec januarja. Tako je in drugače očitno ne gre. Meseci počasi v leta prehajajo.

Saša, ne sekiraj se zaradi bivše prijateljice. Naslednjič, ko jo opaziš obrni glavo tudi ti. Vsi ljudje so v naših življenjih z razlogom. Pridejo in grejo. Naredila je prostor za drugo osebo.

Pozdrav Tobiki user posted image  in vsem ostalim bejbikam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.11.2006 10:08:40   
Anonimen
Saša ne sekiraj se, saj boš videla, da bo s časoma še vse okuser posted image , res da ne boš pozabila, pa vseeno škoda tvojih solz, bolečine, živcev, sekiranja. Rane se res celijo in boš videla, tako kot sem rekla, tvoja pikica ti bo vse rane zacelila in to ti bo najpomembnejše na svetu user posted image .  In tako kot pravi niovi, naredi prostor za drugo osebo, sigurno bo ta boljšauser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 30.11.2006 10:09:55 >

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.11.2006 15:25:15   
Anonimen
user posted image drage moje pupe vidim da danes nismo najbolj zgovorneuser posted image
jst se vam na hitro oglašam, spet sem dala kri in to zadnjič ,ker sem sedaj ful vesela in ne rabim več potrditve. Moja beta hcg je v 3 dneh zrastel iz 635 na 2500 pa še nekajuser posted image user posted image user posted image sem tolk vesela in komaj čakam UZ, ki sem si ga prestavila na 14.12. tako, da upam, da se bo takrat že kaj videlo!!

kapica jutri so moje misli namenjene tebi, ker če se prov spomnim imaš jutri UZuser posted image user posted image Veliko veliko sreče  in držim pestke da boš videla svojo pikico(svoji pikiciuser posted image

Saša upam, da si se se že pomirilauser posted image Vem, da te je prizadelo, ker sem tudi jaz že marsikaj doživela ampak takšne stvari te naredijo še močnejšo. Škoda tvojih živcev in moči za osebo, ki tega ni vredna. Prihrani vse za tiste, ki te imajo radiuser posted image In Niovi ti je res lepo napisala, bravo Nioviuser posted image user posted image vse se zgodi z razlogom in v tvoje življenje bo vstopila oseba, ki te bo vrednauser posted image
Drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.11.2006 15:58:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk lepe novičke poopsie. je že danes počutje boljše, še boli glavica, muči kaj slabost???? Jaz še kar držim pesti  in jih bom vse do UZuser posted image user posted image .
Kapica tudi zate jutri user posted image user posted image . Kako pa se ti počutiš??' že kaj bolj nosečniškouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
1.12.2006 7:09:09   
Saša27
Dobro jutro!

JJJJJJJJJEEEEEEE danes sem pa Mišeka prehitela.
Kot vidite sem dosti boljše volje kot včeraj. Malo sem premislila in ugotovila, da res ta kura ni vredna mojih živcev.

Poopsie bravo, bravo, bravo za tvoje nosečnišče hormončke, verjetno so ti tako narastli, ker nosiš v bušiju dva pikeca a ne???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
1.12.2006 7:09:14   
pika74
Ojla,

danes je peeeeeeeteeeeeeeek juhuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem ki se špikate, da bi danes čim manj bolelo user posted image .
Vsem, ki danes delate test, da bi pokazalo user posted image user posted image .
Vsem, ki imate punkcijo, da bi bilo hitro in čim lažje za prestatuser posted image .
Vsem, ki čakate na vrsto (tud jestuser posted image ), da bi prišle na vrstouser posted image .

Vsem ostalim pa en šopek user posted image user posted image user posted image  kar takouser posted image .

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
1.12.2006 7:10:19   
Saša27
Aja pa Kapica, držim danes pesti, da je vse v vredu na UZ-ju, pa da vidiš user posted image user posted image , če pa je eden, pa samo da bi bil zdrav.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
1.12.2006 7:15:13   
Saša27
Pika74 user posted image , tudi jaz sem noro vesela, da je končno petek, pa še začel se je veseli december.
Jaz že komaj čakam praznikov, da bomo doma, se stiskali s svojimi partnerji, pili topli čajček, če bo vse po sreči, bomo skozi okno gledali kako pada sneg,... Pa sej to ni res, jaz sem že čist notr padla. Sem že danes zjutraj mojemu možeku težila, da mora že kr postaviti lučke zunaj, pa da se malo okrasi,... sem mal zgodnja a ne?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
1.12.2006 9:37:47   
pika79
Živijo Poopsie, kje si našla tako ime,...ful je zanimivo,....

Glede na tvoje počutje upam, da si na bolniški, saj taka nikamor ne moreš,...user posted image user posted image

Je pa res grozno kar opisuješ, pa najprej zjutraj ko se zbudiš še malo poleži v postelji potem pa počasi ustani, mogoče bo bolje, vsaj kar se vrtoglavice tiče,...

glavoboli,...hm,..meni najbolj pomaga, če se uležem v posteljo in si dam na čelo eno hladno brisačo, potem pa probam zaspati,.., enkrat me je glavobol zbudil sredi noči in nisem mogla več zaspati,..

koliko boš pa noseča 14.12.? Pa veretno greš k Rešu na prvi pregled, a ne?

no lepo se imejte vse že user posted image  in tiste ki to še boste user posted image

tale forum je res najboljši....user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede umetne oploditve je pa res še vedno v sloveniji tak negativen prizvok, da človek sploh ne more verjeti, jaz sem povedala nekaterim prijateljicam, ki jim zaupam in svoji družini,...pa še to nekaterim šele potem, ko sem že bila v postopku in ne prej, ne vem, nikoli nisem vedela kako bodo to sprejeli,...vedno sem povedala takrat ko se mi je zdelo, da je pravi trenutek,...user posted image user posted image  je šlo pa tudi meni dostikrat težko z jezika,...,

najbolj me je razjezil Drobnič, ki bi umetno oploditev kar ukinil, ker ni naravna,...???!!!! user posted image user posted image  ta res ni gladek,...pa mlade punce bodo mogle plačat za splav, kje bodo pa takrat tisti fantki, ki so jih napumpal???!!!user posted image user posted image  mislim, tu much, in to se dogaja v Sloveniji leta 2006????

pa, pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
1.12.2006 10:19:11   
Saša27
No Pika79, to pa prvič slišim, da bi OBMP ukinil, no pa je res višek vsega, ZAHTEVAM DA DROBNIČA ODSTAVIJO Z MESTA MINISTRA, PA TAKOJuser posted image

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
1.12.2006 10:34:20   
Anonimen
živjo punceuser posted image
no pa se vstalauser posted image , kako je fino,ko lahko poležavam, nikamor se mi ne mudi, uživam z mojimuser posted image ..res je luštn, sploh pa danes, ker se ful uredu počutimuser posted image user posted image user posted image Veliko veliko boljše kot dni poprej....

Sašauser posted image , dve pikici??si sploh ne upam pomisliti, to bi bila dvojna srečauser posted image user posted image user posted image ..komaj čakam UZ, da mi bodo povedali.
Kar se pa tiče božičnega razpoloženja sem pa jst ista, tako rada imam te dni pred božičem, pa sngec in lučke...vsako leto greva z dragim v Ljubljano na kakšen čajček in je takoo lepouser posted image Všeč so mi družinski orazniki, veliko hrane, smeh in veselje, juhuhu!!!Ti kar okrasi hiškouser posted image

pika 79, če ti povem, kje sem našla takšno ime se boš smejalauser posted image poop v ang.pomeni drekecuser posted image , drugače sem pa leta nazaj gledala eno nadaljevanjko in tam je nastopala ena igralka, ki so jo ljubkovalno klicali poopsie in mi je postalo full všeč, tko da sem sedaj jst poopsieuser posted image
14.12 bom noseča 6 tednov in par dni, ja k Reškotu grem na UZ. A si ti tudi pri njemu??

MIŠEK, zlata kje pa si ti????Jst te močno pogrešamuser posted image
kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko sreče danes na UZ!!Končno boš spoznala svoji pikici/svojo pikicouser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
1.12.2006 11:09:11   
Saša27
Poopsika, kot sem držala pestke zate tistih 14 dni, sedaj držim pestke, da bosta DVA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
1.12.2006 11:24:39   
Niovi
Začele se je mesec december, čas čudežev, naj se tudi nam uresničijo naši mali čudeži user posted image .
Poopsika, me veseli, da si dobro in da se počutiš bolje, saj ni fino biti stalno v horizontali in se počutiti, kot bi te povozil tovornjak. user posted image  Upam, da bo šlo počutje zdaj samo še navzgor.
Kapico čaka UZ, si lahko mislim, kako komaj čaka, da vidi user posted image

Mislim, kaj neki komplicirajo okoli ''umetne oploditve''??? Sploh pa farški a la Drobnič-upam, da ga danes splavijo. S crkvenega vidika je OBMP brezmadežno spočetje, tehnično gledano. Kaj pa je še danes naravno? Čokolino mogoče? In in ti, ki pravijo, da OBMP, ni več za uporabljati, ker da ni naraven, naj potem ne uporabljajo nobenih medicinskih dosežkov, še aspirina ne več, saj ni naraven. Naj ne bodo tako hudo dvojno moralni. Sploh pa se je izkazalo velikokrat, da tisti, ki najbolj radikalno pridigajo o naravnih danosti in morali, imajo največ masla na glavi in veliko okostnjakov v omari, ki čakajo na razkritje.

Saša, me veseli, da si boljše volje, glede tvoje bivše prijateljice. Vsi imamo take izkušnje v življenju, bolijo ampak nas naredijo močnejše in ''modrejše''. Želim ti, da res čim prej pozabiš to razočaranje in si ta čas zapolniš z manikiranjem nohtov, bo boljše za tvoje počutje user posted image  Ljudje se spreminjajo in ti si jo prerasla.

Danes me čaka veliko opravkov med drugimi tudi obisk zobozdravnice, se je kar začudila, ko sem jo poklicala, sem rekla, saj veš december-čas čudežev se je strinjala in rekla, da seveda lahko takoj pridem in se pokažem user posted image  saj ne da bi bil to kak moj sado-mazo hobi, ampak mi je dlesen malce otekla, pa je pod mus za iti.
Očitno grem v naslednji postopek, konec januarja ali pa me res čaka Božični čudež user posted image

lepe pozdravčke vsem, tistim, ki ste zavite v deke in pijete čaj in tistim, ki vedrite pod user posted image
user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
1.12.2006 11:42:29   
Saša27
Niovi, jaz sem za to, da te bo presenetil Božični čudežuser posted image , pa hvala za lepe besede, sem res že boljše, sem prespala zadevo in ugotovila, da nekateri pa res ne znajo ceniti mojega prijateljstva in moje dobrote (moja največja napaka), katero vsi s pridom izkoriščajo. Pa saj bo bolje naslednjih 100 letuser posted image

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?