|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
28.11.2006 13:51:48   
kapica
Evo malo prej sem sporocila, jutri bom pa videla odziv, ko grem spet popoldan v sluzbo. Res me je strah da en bo slo kaj narobe, tako da lepo vas prosim punce, drzite se enkrat pestke za mene, da bo v petek na ultrazvoku vse v redu in da bo srcek utripal.
To me je tako potrlo, sem mislila, da ko sem videla plusek, da sem resena vsega hudega, sedaj se mi pa zdi da je se hujse prislo. Ne vem, v glavnem v sluzbi sem naletela na popolno nerazumevanje in to da je sefica tako pritiskala se mi zdi prav podlo.

Res, tudi moj moz nima besed, je hotel iti prej v sluzbo in sefici vse povedat. Pa sem rekla niti slucajno, da to ostane med nama.

Hvala punce za vzpodbudne besede.

Misek sem videla da si pisala moderatorjem, upam da bo kaj pomagalo. Jaz te podpiram, ni kaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.11.2006 13:54:04   
siskamiska
Glede na to da bomo kmal čist vse noseče na tem forumu, in da nas je velika večina blondink, bi dale lahko temu forumu naslov Upajmo skupaj da blondinke čim prej rodimouser posted image user posted image .
Mislim da mam pomanjkanje cukra in se mi možgani kisajo.user posted image

Mišek ti čimprej pridi v Slovenijo z svojim user posted image  in user posted image user posted image , pa bomo imele kar vse srečanje vozičkov model 2007 v Tivoliju.

Poopsie jutri si grem kupit ingerjev čaj, verjetno se ga dobi v lekarni. Mogoče sva pa res blizu doma, jaz sem  blizu Tivolijauser posted image , tako da mislim da bo to moja zelo pogosta destinacija za sprehode.

Kje pa so danes ostale punce??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.11.2006 13:57:20   
kapica
Siskamiska, Poopsie, Misek, jaz se vam kr pridruzim na sprehodu po Tivoliju z vozickom. sploh ker nisem se nikoli tam hodla. Pa ne me napast prosim user posted image .

Siskamiska, me veseli da se bolje pocutis danes, upam da tako ostane user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.11.2006 13:59:28   
Anonimen
počivajo siskamiska, in si nabirajo moči za januaruser posted image user posted image . Pred tem je božič ap nov let in bodo lahk žurirale in zato rabijo velik moči in energije, ad bojo pol še zmogle postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz več nisem tolk blonduser posted image , tak  da bom pol spet zviselauser posted image . Mam tak narastek, da so samo še konice blonduser posted image . Saj to več sploh ni smešno, pa vseenuser posted image user posted image .

Kaj pa ti poopsie ali si pol šla k frizerju ali neuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.11.2006 14:05:12   
Saša27
Mišek me veseli, da probuješ narediti temu konec (beri z modelatorji).

PROSIM punce, ki ste v teh dveh mescih zanosile, ki ste svoje "začetke" preživele na tem forumu, ostanite še nekaj časa tukaj, vse ste zlate in se je enkratno z vami pogovarjati.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.11.2006 14:06:01   
kapica
Misek, se vedno stejes za blond, dokler se te se nekaj barve drzi user posted image . Zakaj pa ne pobarvas, a noces vec?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
28.11.2006 14:07:14   
Anonimen
MIŠEK, ne zdej pretiravat, jst pa pamet ne greva najbolj skupajuser posted image , še zmeraj znam kakšno neumno vprašat, verjemiuser posted image

vse se bomo skupaj sprehajale po Tivoliju, pa kaj kapica če se še nisi, saj se tudi jst še nisem 2 leti nazajuser posted image komaj čakam,da vse postanete/postanejo user posted image potem se pa 1x dobimo v tivolijuuser posted image user posted image to bi bil največji žuruser posted image user posted image
zdjle grem prebrat kaj si pisala moderatorjem MIŠEK, jst te še preden preberem 100% podpiram, ker vem kdo si in kaj si user posted image user posted image

poospie se je šla baravat ja, tko da sem zdjle ful blondinka, jupiuser posted image ne dam jst svojega zaščitnega znaka stran...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.11.2006 14:07:24   
kapica
Sasa, kot receno, jaz ne grem nikamor. Jaz ostajam tukaj z vami, brez skrbi. Tukaj je najboljse cvekati user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.11.2006 14:08:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Jaz ne bi bila jaz, če ne bi šla mal zatežit moderatorjemuser posted image user posted image in tako, sem jih prosila za ponovno opozorilo, ker tele nepismene ženske tistega tam gori ne vidijouser posted image . Pa da me ne bi ktera šla podpret, da vas ne bojo še bolj zviška gledale hudičke. Saša to kar si rekla, me je pa res razkurilo in hvala bogu, ad sem moderatorjem to povedala, če glih sem imela dvom. Sem glih prej eni ženski odgovorila, k je rekla, da ima problem z zanositvijo in da si fuuuul želi otroka, ampak na umetno pa ne greuser posted image . Halo, kaj je OBMP res neki tako slabega, za zjokatuser posted image . Sem mislila, da bom vsem povedala da je naš umetenuser posted image , ko bom zvedela za nosečnost, ap zdaj v taki družbi to malo dvomim. Bogi otročki, saj zame me briga, jaz bom že to požrla, ampak otrokuser posted image .

kaj a ljudje celo podcenjujejo nosečnice , ki so zanosile z OMBP???a je to mogoče???????groza, groza, groza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.11.2006 14:10:54   
kapica
Bravo Poopsie za tvoj zascitni znak user posted image user posted image . Jaz sem tudi frisno pobarvana in zrihtana user posted image .
A si vprasala frizerko ce skodi barva bebici?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.11.2006 14:11:19   
Anonimen
jst tudi ne grem nikamor, no way, tukaj na tem forumu je moje user posted image in ostala bom z vami in vas spremljala, bodrila in držala pestkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.11.2006 14:13:26   
Anonimen
juhuhuuser posted image user posted image user posted image kapica, zdej sva pa obe lepi srečkiuser posted image user posted image . Sem seveda vse vprašala in je rekla da ne rabim skrbeti in itak si delam skoz pramene tko da je to še manj škodljivo oz. nima nobenega vpliva tko da nimamo nič za sekiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.11.2006 14:18:10   
Anonimen
da ne bo pomote, mogoče smo samo preveč občutljive in zato tako razumemo okolico. ni pa nujno, ker sem že naletela tudi jaz na ljudi, ki ne odobravajo OBMP. Potem pa še zgodba siskemiske in vse skupaj zložiš in potem pride tako mnenje. Ne gre se za vse ljudi, ker nas veliko ljudi podpira in razume na svoj način oz vsaj poskušajo, ampak tako kot vedno v vseh stvareh se najdejo taki, ki jim to pač ni všeč. Mi je bila zelo všeč zgodba enga tipa, ki je spraševal kako naj reagira do prijateljev, ki ne moreta zanosit, taki so zelo fajn, ap še se najde trume ljudi, ki so fajn.  SO pa in vedno bojo tudi drugačemisleči in s tem se moramo sprijaznit. Je pa težko ko naletiš na take osebe osebnoali preko lista ali preko interneta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.11.2006 14:18:24   
kapica
Ne vem zakaj bi naj umetni ortoci bili kaj slabsi.A to pomeni da ce jih nismo "naredili" doma v postelji, da niso nasi? Mislim da vse vemo, da so to tako zazeljeni otroci, ki jih cakas leta in ne samo kaksen mesec.
O taksnih stvareh bi se lahko se in se razburjala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.11.2006 14:18:26   
Anonimen
user posted image user posted image  Jaz tudi nisem blond,vidim,da ste name čisto pozabile.A ne spadam več k vam?user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.11.2006 14:22:16   
kapica
Mekeke, kje pa . Tu so vse dobrodosle. In blonde in temne user posted image .

Pa zakaj bi te pozabile, tebe z lusno slikico user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.11.2006 14:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

user posted image user posted image  Jaz tudi nisem blond,vidim,da ste name čisto pozabile.A ne spadam več k vam?user posted image user posted image

jaz sploh nisem vedela ali si blond ali ne. se ti ap poznauser posted image da nisi blond, ker imaš res zelo lepe vzpodbudne ali pa tolažilne  besede, meni vedno kar sapo vzame od kje jih črpaš. Veš takrat ko se je ta blondinskost začela, takrat še tebe ni bilo, in smo vse na forumu bile same blondinke, pa je to od takrat ostalo. se pa zadnje čase nismo nič menile o tem, pa nismo na tekočem. zdaj vemo user posted image . še dobro da si rekla, smo mislile, da ne znamo seksat oz delat otrok, da smo tak blond in neumne, da ne moremo otročka naredituser posted image , zadj pa vidimo, da se to ne dogaja samo blontnimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.11.2006 14:39:43   
kapica
Joj Misek pa res, to je zdaj potrjeno, da niso samo blondinke tiste ki ne morejo oz. ne "znajo" zanosit user posted image user posted image .
Mi je kr lazje pri srcu user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.11.2006 14:51:33   
Anonimen
drage moje pupe jst se za danes poslavljam..me tolk glava boli zaradi tega računlanika, da ne morem več.
Lepo se imejte, pridno čvekajte, jst komaj čakam da pride možek,. da popapcavakosilo in greva na svež zrakuser posted image user posted image user posted image

pozdravček in objemčekuser posted image od
poopsieuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.11.2006 14:58:07   
kapica
Poopsie lepo se imej in uzivaj na svezem zraku user posted image .
Jaz bom tudi zakljucila, sem tako utrujena od vsega joka in napetosti, da bom mogla iti malo spanckat in se spocit.

Lep dan vam zelim! user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.11.2006 15:16:37   
Anonimen
pa pa nosečkiuser posted image user posted image , prijetno počivanje in crklanje ob user posted image user posted image .

Jaz sme se pa zdaj tako zjokalauser posted image , sem gledala po tv porod v živo in ko je otroček pršu ven in so ga položili na mamin trebuh so se meni solze vlileuser posted image user posted image user posted image . Pa bolj so to solze sreče oz nevdušenja in pričakovanja, kot pa žalosti, da jaz ne morem. sem prav pomislila kako bo lepo, ko bom to jaz doživela, pa da mio je vedeževalka rekla, ad bom ob rojstvu svojeg aotroka jokala ko zmešana. Če že zdaj jokam, ko gledanm druge, kaj šele bo, ko bom sama na tem. Komi čakam.

jaz bom tudi počasi zaključila, ker je pri nas že itak trdna tema in bom počasi šla v posteljo.

papa vsem pupam

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.11.2006 15:30:02   
teri
Trenutno sem vas brala in mi je padlo oči da so otroci z tako zanositvijo "umetni".Haloooo!Kdo lahko sploh reče kaj takega.Otrok je otrok.Je za vsakega starša svoje zlato!Mi imamo tudi ene prijatelje,ki sta zanosila po tem postopku.Niti 1x nisem vprašala, koako se počuti v smislu da ni zanosila po naravni poti.Ne razumem!Mah 100 ljudi 100 čudi,nimaš kaj.Mi je žal da sem se vam umešala v debato ampak take stvari oz. izjave me res razuser posted image .
No vsem ostalim pa lepouser posted image želim, tiste pa ki še čakate dauser posted image ga čimprej zagledate.Ker vsakokrat ko kaki uspe sem zares vesela!!!!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.11.2006 15:40:51   
Anonimen
teri ni panike da uletiš k nam, si vedno dobrodošla s takimi ali drugačnimi komentarji. Izraz umeten sem jaz uporabila in ni mišljeno manjvreden ali kaj slabega. S tem sem hotela samo povedat, da je drugače spočet, nikakor pa ne drugačen. Upam, da razumeš. Veliko pogovorov smo že imele in je za nas ta beseda nekako ustaljena, umeten seks, umetna deca.... Govora pa je bilo o osebah, ki pa niso uporabljale izraz umeten, ampak ravno nasprotno, trdijo da so ti otroci drugačni, kar pa mi vsi vemo da niso. Spočeti pa so seveda drugače.

pa še to, vsak ki je v tem postopku, dobro ve, da je postopek nekaj najboljšega kar se mu je lahko zgodilo, saj je tako dobil največjo srečo kar si je kdaj koli želel, to je otroček, in zato verjemi da nobenemu ni žal, da ni mogel po naravni zanosit. Toliko truda, toliko skrbi, strahu, živčne vojne, predvsem ap toliko ljubezni se je med postopkom nabralo, da niti pod razno sploh ne razmišljaš ali je naravno ali umetno, res ti je vseeno, samo da držiš štručko. Zato tista beseda umeten otrok te naj toliko ne zavede. Valda da ne bom šla k prjateljici ali moji mami in rekla, zanosila sem, moj otrok bo umetenuser posted image .  Se me tu gor prav dobro zavedamo kaj pomeni to  in kaj pomeni, ko ti nekdo reeč, da smo me ki ne moremo zanositi po naravni poti malo drugačne, čudne in s tem tudi naši otroci drugačni. Mogoče smo me res malo čudne, kdo pa ne bi bil, ko moraš skozi tako kalvarijo, ampak da so pa otroci drugačni, tega pa enostavno ne prenesemo.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 28.11.2006 15:54:24 >

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.11.2006 17:08:02   
kapica
Teri, cisto prav imas in lepo da si se malo oglasilauser posted image . Misek, kot vedno se tudi sedaj pridruzujem tvojemu mnenju user posted image .
Moje misljenje prej je bilo v smislu tega, da zakaj bi otrok bil oznacen kot "umeten" od tistih seveda, ki nimajo pojma o tem in opravljajo. Zato je mogoce boljse, da taksne stvari obdrzis za tebe, da otrok ne bo tako od okolice oznacen. Sicer pa ,koga to briga. Ampak si zal delamo s temi nepomembnimi stvarmi skrbi, tako kot jaz danes z sluzbo. Cez par mesecev ali let se nam bo vse skupaj zdelo smesno.

V glavnem najine bebice bojo najbolj ljubljene in poskrbljene, verjetno zato ker oba znama cenit kaj sva dala skozi. Saj nam gre vsem tako, a ne pupe user posted image ?

Lahko samo recem da sem ponosna da sem dala te postopke cez in bila tudi uspesna. Bi se z veseljem zadrla na cel glas, naj vsi vejo kako in kaj, ce me ne bi bilo ravno reakcije in pogledov drugih strah. Ni me sram, ne me narobe razumet, ampak kakor sem custvena, bi me vsaka beseda potrla.

No, meni gre sedaj ze malo boljse, sem si privoscila lepo kopel, lase navila, nohte nalakirala, pac mal sem se sminkala user posted image  in se ze dosti boljse pocutim. Poleg tega je prej klicala "podsefica" in mi rekla kako je vesela da mi je uspelo ( ne vem al je bil to slucajni izraz, ali pa si kaj misli) in da me bojo cuvali in da se morem pazit pa tako. In pravi da je normalno in da razumejo da sem zelela cimdlje zadrzati zase, ker je to privat stvar, ampak da v nasem poklicu zal ni mozno. Ampak da naj se s tem nic ne obremenjujem, da so vsi pricakovali da bom prej ko slej nosecka. Tako da me je res pomirila, mi je zal da se nisem njej zaupala, namesto sefici.

Tako da pupe se opravicujem, da sem vam malo zatezila danes, ampak res je bil tak potrt dan. Pa na sreco je skoraj konec dneva,pa pride ze moj mozek domov.

Aja, sem vas hotela vprasat, v petek popoldan morem namrec k zobodravniku, a je pomembno da omenim nosecnost in kako je z inekcijami proti bolecinam, a ve katera kaj? Mi pa ni problem tudi brez tiste spike zdrzat.

LP, user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.11.2006 4:47:54   
Anonimen
dobro jutro punceuser posted image . Za nenosečnice kavica in za nosečnice ingverjev čaj user posted image .

Sem danes precej zgodnjauser posted image , celo noč sem user posted image in nisem mogla spati. Po glavi mi je pa rojilo vprašanje, povedat ali ne povedat. Včerajšnji popoldanski klepet mi je dal mislit. Zato vas zdaj punce zelo resno naprošam, da vas čim več odgovori ali boste povedale ali ne boste povedale in seveda argumente zraven. Ok tiste, ki do zdaj niste nobenemu povedale, najbrž tudi kasneje ne boste in bo ostalo samo med vama s partnerjem. Kaj pa ostale?
Jaz sem nekaterim zaupala, saj takrat še nisem bila na RR, in se rabila nekoga da se mu zaupam, nekateri so kar sami pogruntali, četudi jim nisem pritrdila. So pa to ožji družinski člani in najboljši prijatelji (z izjemo ene kure). Do zdaj niso nikomur raztobili in mogoče bo tako še ostalo, vendar nikoli se ne ve, dobro vem, ad lahko komu kaj uide in to glih ponavadi kje na pikniku, ko so vsi okoliuser posted image . Ravno zaradi tega in ker se mi zdi fer do otroka, da se mu pove, sem vedno mislila, da ko bom nosečka, da bom povedala, če me bo kdo vprašal (pa ne komurkoli na cesti, amapk samo prijatlom in ostalim sorodnikom). Govorice se hitro širijo in lahko pridejo tudi do otroka, ali ap si v prihodnosti ko bo že ta večji zaželiva še enga otroka in bo spet treba še enkrat v postopek in jokanje in živci in igle, le kaj si bo otroček mislu. Potem pa spet na drugi strani vidim mnenje nekaterih ljudi, o katerih smo se prej menili. Potemtakem ne bi povedala nikomur več, vendar spet ostaja strah, da bo kdo drug povedal in se bo zvedelo. Da ne bi povedala, ker ga bojo drugi otroci posmehovali in se norčevali iz njega, mi tudi ni dober argument, saj dobro vemo, da otroci najdejo milijon razlogov zakaj nekoga zasmehovat, pa naj je še tako perfekten. Pa tudi mislim, da bo do takrat že vse pozabljeno, razen ko bo imel spolno vzgojo, da ne bo izjavu, da se otročki delajo v epruvetiuser posted image . Pa še to, me dobro vemo, ad se nimamo česa sramovat da smo v OBMP in zakj potem res ne povedat. Potem pa ni čudno da je vse skupaj en tabu in se ljudje bojijo in izogibajo temu, ap tudi neumnosti v zvezi s tem klobasajo. Zakaj se ne bi ljudem odprlo oči? Če se bo to tako naprej skrivalo, se nikoli ne bo vedelo koliko nas ima probleme in kako se počutimo, še naprej bomo čudne in drugačne in še naprej bodo naši otročki po njihovem mnenju drugačni itd.itd. Upam da veste kaj hočem povedat.

Kaj pa ve menite oz kaj boste naredile?

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 29.11.2006 4:48:36 >

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?