|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
27.11.2006 16:15:14   
kapica
Joj, pa najraje bi se nekam vgriznila. sem vas za las zgresila, no.

Ampak Poopsie, bravo za tovj hormon, da tako lepo narasca user posted image user posted image user posted image . Jaz sploh ne vem koliko je bila moja vrednost, ker nisem vprasala po telefonu, sem bila prevec zmedena user posted image . Oni tam pa verjetno pozabijo kaj govorijo oz. recejo vsakemu enako, pa potem cez par dni ne vejo vec.
Samo se ti cuvaj in pocivaj. a da imas ze taksne prsi bolece. Vidis, kako bima vsak druge znakce. Pri meni pa tako pocasi kipijo. Ampak res pocasi,danes me sicer ze mocneje bolijo, ampak da so zrastle, pa ne morem rect. Saj bo in jaz bom vztrajno cakala user posted image . Sem pa vsekakor se v user posted image , zares dojela se nisem user posted image .
Jaz ze dolgo nisem vec v slo, Misek bova tako naredili, da ko bova obe v sloveniji, se dobimo me tri na kavici. A velja? Pa ce bo to z trebusckom al vozickom, je cisto vseeno user posted image .
Poopsie, lep ticker mas, vidis da gre user posted image .

Misek da si se razvadla soncka, ti cisto verjamem. Razvadis se hitro a ne user posted image ?

Pika, glede sester tam tudi jaz nimam besed, da res ne ves al bi se jokal al kaj. neverjetno. Upam res da bo tokrat slo uspesno, ko bos poklicala, saj je ze cas, a ne? Drzim pesti vsekakor user posted image  in hvala za cestitke.

Sasa kako si ti? Vidim da si s polno paro v sluzbi. Tako cas hitreje mine, a ne?

LP pupe, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.11.2006 18:25:32   
pika74
pismu se kr fajn počutim na tem seznamčku, k je tolk novih nosečk gor user posted image user posted image user posted image

ponavad je en kup napisanih pa sam ke pa sm kakšna z oznako user posted image . Tlele pa kar dobr uspevajo user posted image

sam upam, da se bo tale trend nadaljevou user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.11.2006 20:08:53   
siskamiska
Dober večer punce,

jaz sem dons čist outuser posted image , tako mi je slabo cel dan da komaj živim. Pa ravno nekaj dni nazaj sem se hvalila da mi ni več slabouser posted image . No zdaj pa imama - milo za žajfouser posted image user posted image .
Energije nimam nobene, danes mi je bil projekt dneva tuširanje in ležanje v postelji.

Še enkrat vam moram povedat kako sem vesela za vse tiste ki ste že srečke user posted image , močno pa držim user posted image še za vse tiste ki boste to postale decembra ali pa januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image . Res nam je miklavž naklonjenuser posted image .

Nekaj bi vas uprašala in sicer jaz sem do sedaj dala samo enkrat kri za beta hcg, od nekaterih pa berem da ste jo dale že dvakrat. 
A katera ve koliko pride samoplačniško  v Ljubljani in kje se to lahko opravi?
Vseh nasvetov bom zelo vesela.
Na forumu čvekanje v pričakovanju se pa ne počutim domače, ker razen Kapice nobene tako virtualno ne poznam. Ta forum mi je še vedno tako domač in se med vami počutm super.
Danes sem se zelo razveselila za Emamair ko sem prebrala da je rodila. Sicer je ne poznam, samo njena zgodba mi je znana. Se spomnim kako je bila vesela ko je zvedela da je nosečauser posted image .

No punce moje lepo se imejte, želim vam lep večer še naprej.

Srečka user posted image  ( upam da sem dvojna, to bom izvedela šele 5.12)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.11.2006 20:17:53   
Anonimen
user posted image Pozdravljena!
Lahko ti povem,da krvne preiskave,če jih sama plačaš niso drage.Ne vem kako je s hcg,mislim pa ,da ne more biti velike razlike.Jaz sem zadnjič dala pregledat komplet krvno sliko,SR,Hemoglobin,maščobo v krvi in sem plačala manj kot dva tisoč.To je boljše,kot da zdravnika prosim,ker tako težko dajo na preiskave krvi,saj pri nas.
Upam,da bodo tvoje slabosti kmalu mimo.Drži seuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.11.2006 22:19:50   
pikovit
POOPSIE JUUUHOOO,ČESTITKE IN EN VELIK, VELIK user posted image SEM ZELO VESELA ZATE IN SEVEDA ČESTITKE TUDI TEBI SISYuser posted image .ŽELIM VAMA LEPO IN MIRNO NOSEČNOST.

Jaz pa si še vedno ližem raneuser posted image in se počasi pripravljm na odhod na moj dopust.Prvič v življenju bom praznovala Božič na avionu.Vsaj nekaj lepega se mi bo zgodilo pa če sem čist iskrena me je malo strah.

Punce imejte se najlepše.
Vaša Pikovit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.11.2006 6:19:48   
Anonimen
Kapica pusti službo, pa pol nas boš skoz imela na vidiku in ans ne boš zgrešilauser posted image , pa še naprezati se ti ne bo treba v službi, bo dobr za tvoje pikice, ki pridno rastejo in se debelijouser posted image . Joške bojo aa tudi še zrasle, brez skrbiuser posted image , bo vse kipelo, bo dragi moral nove modrce kupovatuser posted image . To mu bo nov hobiuser posted image . O kavici pa velja, če pa meni ne bo uspelo, pa se bom malo bolj najedla, pa bom takoj bušija dobilauser posted image .

Pika fajn seznamček jeuser posted image , pa smo ga hotele sprva drugam prestavt in hvala bogu, da ga nismo, ker tako mi je user posted image user posted image user posted image skoz na očeh. Pa tako fajn napreduje. Edino resnična škoda, da kakšno punco kar preskoči za user posted image user posted image . Bi bilo lepše, če bi se vsaki zraven takoj zalimala user posted image user posted image

Siskamiska sem glih včeri rekla, da te pogrešamo tu gor in vsekakor si dobrodošla z vsakim svojim vzdihljajem, nasmeškom.... Sam lepo prosim, ne me že takoj na začetku posta šokirat z user posted image , ker sem se usrala ko mona, me je skor iz stola vrglo, kaj je zdaj narobe. Kokrkoli si nosečka, te bo za kaj takega po nagi riti, plaf. Drugače ap boš videla, da bo tudi tam zalaufalo, saj tudi tu na zečetku nisi čist not padlauser posted image .

Sem pa včeri šla mal nosečnice brat in me ej mal šokiralo, da na nosečnice pridejo ženske, ki še sploh niso noseče, ampk računajo, ad bojo noseče. A tale naš forum za touser posted image , najprej so na tem forumu komplicirale, ap znaki gor, ap znaki dol, ap test gor pa test dol, pol ko smo jih napadlim, pa so se tja preseliliuser posted image . A sem ajz mal čudna in smotana ali kaj. Ampk meni zdrava pamet pravi, da bi naj bile tam samo nosečnice. Pol je pa tam vsaj 10 žensk, ki čakajo na nosečnost in težijo nosečkam, pa ker ne uspe, se kar preselijo pol na drug mesec. user posted image user posted image user posted image Ni čudn, ad domač ne rataš na tsitem forumu, ko so gor ljudje, ki nimajo istih problemov kot ti, ki govorijo o čist nečem drugem, ko se itak drug mesec preselijo drugamuser posted image .

Samoplačniško je v adrialabu (bežigrad, parmova ulica, za eno picerijo v stavbi lesnine), stane mal čez 2.000 sit, bo poopsie pršla in ti točno povedala.

Pikovit kako lepo, ad si se javilauser posted image , včasih apč traja malo dlje, da se rane zacelijo. Ampka ti bo dopust pomagal. Uživala bosta in malo pozabila na vse skrbi. Vem da ne čist, ampak malo vama bo uspelo izklopit in nabrat nove moči. Potem je Dominikanska zmagalauser posted image user posted image . Nič hudega, če bo božič na avionu, glavno da imaš svojega najljubejšega, najdražjega ob sebi. Vem da te muči, ker si jaz tudi ne predstavljam božiča, daleč vstran od domačih, brez mraza, snega, zime, ampak moj dragi bo ob meni in to je vse kar si želim. Nič se bat, če si preživela vso kalvarijo ob postopku, boš tudi to, primi dragega za roko in jo stiskaj, pa ti bo takoj boljš. Samo pomisli kako se bosta pol pod palmo crklala, kako vaju bo sonček božal po telesu, pila kak kokteljček, oh ti bomo zavistneuser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.11.2006 7:01:24   
Anonimen
user posted image  Pozdravljene punce!
Ali katera ve,kam se je zgubila Ninika,o njej ni ne duha,ne sluha.Pisala sem ji na ZS pa se ni nič odzvala.Malo me skrbi,ker je imela hude bolečine po punkciji.
Jaz pridno hujšam,vendar mi od punkcije trebuh raste,kot da bi bila na transferu in sem nosečauser posted image .Upam,da bo po user posted image  boljše.Vsem user posted image  in tistim,ki v kratkem bomo user posted image želim lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.11.2006 7:12:50   
Saša27
Dobro jutro vsem že nosečkam in tistim, ki boste v kratkimuser posted image .

Kako smo kaj danes? Jaz bi še kr spala, ko bi takrat ko sem v postopku imela tak spanec ko ga imam sedaj bi sigurno ratalo, drugače pa spet je tukaj služba, še kr začetek tedna user posted image , itd,itd,itd, da ne bom dolgovezila.
Imam v službi toliko dela, da komaj najdem kak trenutek da pokukam kaj se tukaj dogaja, pa da napišek besedo ali dve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.11.2006 7:15:58   
Anonimen
Jaz sem se tudi že spraševala kaj je z ninikouser posted image , ampak je vedno pršla sporočit kaj se ji dogaja, zato nisem nič spraševala. Pa da se niti na ZS ne javi, zdaj pa še mene začelo ful skrbet. Vseeno upam, da je z niniko vse ok, da so bolečine izginile in da si samo nabira moči za nov postopek. user posted image user posted image user posted image

mekeke mogoče pa si nosečkauser posted image user posted image . Drugače pa rabi telo, da se opomore od teh hormonov, kar neki časa. A s hujšanjem pa napreduješuser posted image user posted image . Sem pa opazila, da si ful dobra kuharica, kako ti pol uspeva hujšatuser posted image .

Saša pa spet delovna, pridna, delovna, pridna, delovna, pridna..... lepo da najdeš občasno tudi čas za nas. Lepo, vsaj vemo kaj se dogaja s tabouser posted image , no vemo, da se nič ne dojaja samo delo, delo, delo, delo, delo.........user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 28.11.2006 7:19:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.11.2006 10:35:55   
buškica
Pozdravljene,

Kako pridne ste, komaj preberem vse.
Spet mam vprašanje. Dons sem dobila nekaj podobnega kot je  M.  A jo je lahko samo za vzorec ali je taprava po teh inekcijah?
Kaj ste imele vložek ali tampon ko ste šle na UZ. Mal me zanima kako je s tem? Jaz moram v četrtek na UZ in kri dat, pa me mal zanima kako naj se oborožim, hehehe.... 
Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.11.2006 10:51:17   
Anonimen
Jutro pupeuser posted image

siskamiska, Adria Lab na Parmovi računa 2.700 sit, če ti izvid pošljejo pa 2.800 sit za beta hcg.
Joj, jst sem se tudi čisto prestaršila, ko si začela s solzicamiuser posted image , hvala bogu, da je samo slabost..čeprov verjamem,d a zate ni samo slabost, ker te mora kar izčrpati. Poišči si na internetu napitke,ki naj bi ublažili slabost, mislim da je ingverjev čaj ali napitek ne vem točnouser posted image , sem pa brala da ingver zelo zelo pomoga pri nosečniški slabosti. Upam, da si danes malo boljeuser posted image

kapicauser posted image user posted image te tolk pogrešam..zmeraj se zgrešivauser posted image . Kako si ? Kako pikice? Slabosti vidim na srečo ni, pri meni tudi ne, zaenkratuser posted image .
Upam, da mi danes ti tickerji delajo, ta baby-gaga sem videla pri RR-ovki hothien že dolgo nazaj in sem si ga hotela dati gor še isti dan, ko sem  zagledalauser posted image ,pa mi nikako ni uspelo, no včerajmi je končnouser posted image user posted image in potem vidim,d aimaš tudi ti isti tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image . A ti čvekaš na Julijkah??(Čvekanje v pričakovanju)??

pikovt, hvala za čestitkeuser posted image še nisem dojela vešuser posted image . Tebi pa želim vso srečo in čim lepši dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.11.2006 10:54:03   
Anonimen
user posted image user posted image buškica to sem jaz spraševala pred kakimi tedniuser posted image user posted image , ker še v življenju nisem šla z M na UZ. Sem si vtaknila tampon in pred pregledom vzela ven, tako je bilo vse čisto in še tolk suho, da sem skočila na mizo, opravila pregled, skočila iz mize in še hvala bogu čista skočila po nov tampič, da sem zaprla luknjouser posted image user posted image .

Jaz sem imela kar ta pravo M, nekatere celo pravijo, da močnejšo, ker je to tudi namen suprefacta, da ti tam doli vse spuca in pripravi na akcijo. Tako da ti težko rečem ali je to to, ali pa bo kaj več. Če je krvavitev se šteje za prvi dan cikla, če je samo rjavi izcedek pa ne. Jaz sem imela prvi dan rjavi izcedek in mičken krvi, ap me je REš nagnal domov, ker se mora vlit in pol se mi je na srečo vlilo drug dan in smo bili vsi srečniuser posted image . kako bo pri tebi, ap je težko rečt, tle je že prava kuhinja in vsaki se neki iks dogaja. Upam, da se ti še druge javijo in povejo ali je bila ornk ali samo za vzorec

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
28.11.2006 11:14:32   
buškica
Ok, do četrtka ma še cajt da se ornk ulije. Hvala za nasvet, ga bom upoštevala. Glede na to da so moje M vsak mesec full močne, sploh ne bom opazila razlikeuser posted image user posted image user posted image . Je pa vinček in vse kar spada zraven pomagalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
28.11.2006 12:15:55   
kapica
Dan punce user posted image !
Jaz sem tako zalostna danesuser posted image in razocarana da je kr joj. Ne bom dala solzic gor, da se ne prestrasite. Sem prej z sefico govorila po telefonu, da vprasam ce lahko malo drugace delam, ker morem pazit, ve, da sem verjetno noseca. In je rekla da ne morejo skoz na nekoga gledat in da naj se potrudim in delam normalno kot vse druge. In to me je tako sesulo, odkar sem na tem delavnem mestu, dajem 100% od sebe, ko pa rabim nekaj, pa ni nobenega ki mi pomaga (v sluzbi). In po tistem, ko sem vse solzice izjokala, sva se z mozem odlocla, da povem uradno v sluzbi, da sem noseca. Pa me ne sekira vec, ker ne mislim delat vsega normalno in se pri tem vsak trenutek bat, da se kaj zgodi. Ce je ze nasa ustanova tako prijazna noseckam, se bojo pa potrudli, da me bojo tako planirali, da bo prav. Pa bo kar bo.

Poopsie, jaz sem tam med julijkami, ampak kot je siskamiska rekla, se tudi jaz ne pocutim domace. Vse je tako hladno, saj se cveka, ampak ni tako toplo kot tukaj. Tako da raje tukaj vec cvekam kot tam.

Misek, meni tudi ni jsano kaj delajo tiste ki cakajo, da bojo nosecke na forumu, ki ni primeren zanje. Ne razumem al ne kaprajo al kaj je z njimi. Pa je ze moderator poslal sporocilo, da naj se tam javljajo zenske ki so dejansko nosece, pa ne vemn zakaj se tega ne drzijo. s emi je pa zdelo preneumno, da se tam vmesavam in kaj recem. Grejo pa tudi meni na zivce, ni kaj.

Siskamiska, mene samo obcasno, tu pa tam, malo slabost oblije, ampak nic kaj hudega, tako da si komaj predstavljam kako je , ce je zares mocno. Ampak ce lahko pocivas, je pa fajn, se vsaj ne rabis mucit in kaj delat, to je tudi ze nekaj. Poleg tega, nosecka si !!!! Saj vem da ni vzpodbuda, ampak me vzamemo vse nevsecnosti ki spadajo zraven, a? user posted image
Jaz sem danes doma, sem tako srecna, ceprav mi je dan pokvarjen.

user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
28.11.2006 12:51:16   
Anonimen
Joj kapica, tole je pa res podn od podna tale služba. A pol sta se zdaj dokončno odločila, ad uradno povesta? Upam, ad te bojo pol pa res začeli malo šparat. kako je pa pri vas s temi rizičnimi nosečnostmi. Se mi zdi, da sem enkrat že spraševala, pa vseen, kaj imajo ženski, ki so v OBMP kaj več pravic oz ugodnosti, spadajo pri vas v rizične nosečnice ali jim je to vseen? Ni čudn, da si žalostna, pa še mal nosečniškega hormona in evo, žalost in solzice so tu. pa si rekla, da te noben znak ne dajeuser posted image , baje so nosečke bolj občutljiveuser posted image . Mal heca, ker verjamem da ti je težko, komi si pršla do svojih zlatih pikic, zdaj bi pa naj delal 100na urouser posted image user posted image user posted image , pa ko si zmeri bila tako pridna, bi ti lahk una kretenka kretenčkova mal pogledala skoz prste, da ne boš že pred UZ uradno razglasila novice.

Aja to za moderatorja pa nisem vedela, pol pa sploh. Ampak sem že ugotovila da je polovica teh žensk nepismenih, pod vsakim forumom piše kaj spada sem, pa glih čist nekam drugam napišejouser posted image (kontracepcija pod težave z zanositvijo, splav pod upamo skupajuser posted image user posted image user posted image ).

Poopsie in kapica prav pašejo vama ti lepi tickerji, ful so lepi. Ja končno so mi všeč in bom stalno gledala kako se bojo vajine pikice redile in razvijale. kaj pa če bosta 2, pol bosta pa mogli še enga zraven narisatuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
28.11.2006 12:57:21   
Saša27
Joj Kapica, ne smeš biti žalostna, to upliva na tvoji pikici, kuser posted image  pa služba, predlogo si čakala na to srečo, le postavi se zase, če pa ne bodo popustili pa pojdi v bolniško, me zanima če bodo pa pol lahko brez tebe delali.

Veš Mišek, mogoče pa me nismo dovolj dobre za tiste, ki bi bile rade noseče, pa jim na žalost ne uspe že kar v prvem mesecu, se počutijo superiorno ker "lahko" zanosijo po naravni poti. Sej mogoče ne razmišljam prav, vendar sem enkrat govorila z eno, ki je dobesedno poniževala tiste, ki ne moremo zanositi brez pomoči medicine (pa ni vedela za mene)

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 28.11.2006 12:59:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
28.11.2006 13:17:35   
kapica
Sasa, to se mi zdi zelo grdo, da nekdo govori o tezavi z zanositvijo ponizujoce, sploh ce je tisti zraven ki ima te tezave. Nasploh se mi zdi neumno, da nekdo o necem govori, cesar ne razume. Kaj imajo tiste ki takoj zanosijo sploh pojma o teh stvareh. Na ja , se ni vredno razburjat.
Misek in Sasa hvala za vzpodbudne besede user posted image , saj vem da lahko grem takoj v bolnisko. Ampak ne bi se rada, sploh ker sem tu po ET-ju ze dobila 2 tedna bolniske, pa bi rada pocakala se do UZ, potem pa tako pridem spet k svoji G.
Se par minut in poklicem v sluzbo, da povem "uradno". Me je tako strah, da se kr tresem.

Strah me je da to nesreco prinasa, se mi pa tako zdi grdo cez vse meje, da tako pritiskajo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.11.2006 13:25:23   
Anonimen
user posted image  Kapica,nič naj te ne bo strah.Ponosno jim povej,da pričakuješ otročka in da boš naredila vse,da ta štručka zdrava pride na svet.Glavo gor in ne pusti se takim,ki pojma nimajo,kakšno pot je treba prehoditi,da doživiš tisto,kar je najlepše v življenju,priviti k sebi user posted image ! Drži se!!!!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.11.2006 13:28:34   
siskamiska
Čaw punce,

danes je za silo boljšeuser posted image user posted image , mi je celo uspelo spraviti kruh vaseuser posted image . Mi je pa danes kava zasmrdela tako da se zgleda poleg čokolade in sladkarij odpovedujem tudi kavi. O mater kolk bom vitka - ko manekenkauser posted image user posted image .

Hvala vsem za odgovore za krvni test. Komaj čakam torek ko imam prvi pregled.
Nekaj mi še vedno ni jasno in sicer kako ste že vse zračunale PDP? Jaz sem imela dolgi postopek in  se mi ne izide če računam po zadnji M. Če je imala katera dolgi postopek jo lepo prosim če se mi javi na ZS.

Poopsie, glede na to da sva obe iz Lj, bi se že počasi začele pogovarjat kje bova vozičke porivaleuser posted image .

Še vedno držim user posted image za vse ki še niste user posted image , da čim prej zagledateuser posted image user posted image .

Lep sončkan pozdrav od Siskemiskeuser posted image .

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.11.2006 13:31:51   
Anonimen
draga moja kapica, tako mi je žal, daimaš probleme v službi in da se zaradi tega slabo počutišuser posted image . Vem, da te skrbi, ker sama veš da sem imela pred kratkim tudi jaz probleme v službi ( ne zaradi nosečnosti, čeprov še zmeraj sumim, da so vedeli, ker je finančni dir. firme videl na mojem koledarju napisano dr. Reš in mi je rekel, da je tudinjegova žena hodila se tja zdravit zaradi neplodnosti) ampak takrat si mi staka ob strani in me vzoidbujala tako kot MIŠEK in vse ostale punce zato najt it udi jst ponudim ramo za jok ali pa jezo, kar boš želelauser posted image . Saj veš kaj je na prvem mestu, ti in tvoja/tvoji pikici zatomoraš ostati mirna in požvižgaj se na tako šeficouser posted image user posted image user posted image , ljudje res nikoli ne bodo razumeli kako naporno in stresno je obdobje umetne oploditve, nažalostuser posted image user posted image user posted image . Vem, da boš pogumna, ker si super punca in ker veš, da ti stojimo ob strani, ker te imamo zelo zelo radiuser posted image user posted image user posted image

No, MIŠEK vidim, da si se malo omehčalauser posted image in so ti končno všeč tickerji, jujuju...tko boš vsaj lahko spremljala kaj se dogaja s prijateljčki tvojega bodočega otročičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.11.2006 13:32:24   
Anonimen
Kapica a nimaš v petek UZ, kaj te res niso mogli do petka mal prišparat. Jaz ti želim vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa nobenih slabih znamenj ali ali nesreče, to si moraš izbit iz glave. Zdaj si not in ni vrag ti ne bo vzel tvoje pikice vstran. Se te držijo ko klopuser posted image user posted image user posted image .

Jaz ne bi bila jaz, če ne bi šla mal zatežit moderatorjemuser posted image user posted image in tako, sem jih prosila za ponovno opozorilo, ker tele nepismene ženske tistega tam gori ne vidijouser posted image . Pa da me ne bi ktera šla podpret, da vas ne bojo še bolj zviška gledale hudičke. Saša to kar si rekla, me je pa res razkurilo in hvala bogu, ad sem moderatorjem to povedala, če glih sem imela dvom. Sem glih prej eni ženski odgovorila, k je rekla, da ima problem z zanositvijo in da si fuuuul želi otroka, ampak na umetno pa ne greuser posted image . Halo, kaj je OBMP res neki tako slabega, za zjokatuser posted image . Sem mislila, da bom vsem povedala da je naš umetenuser posted image , ko bom zvedela za nosečnost, ap zdaj v taki družbi to malo dvomim. Bogi otročki, saj zame me briga, jaz bom že to požrla, ampak otrokuser posted image .

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.11.2006 13:35:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Čaw punce,

danes je za silo boljšeuser posted image user posted image , mi je celo uspelo spraviti kruh vaseuser posted image . Mi je pa danes kava zasmrdela tako da se zgleda poleg čokolade in sladkarij odpovedujem tudi kavi. še mal pa ne bom rabila zjutraj kave več kuhat, k boste vse nsoečke in vam bo kava smrdelauser posted image user posted image O mater kolk bom vitka - ko manekenkauser posted image user posted image . ti kar sanjaj o tem, kaj pa joški, a ti bojo tudi manekenskiuser posted image user posted image al ti bojo manekeni za močnejšo postavouser posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno držim user posted image za vse ki še niste user posted image , da čim prej zagledateuser posted image user posted image .jaz tudi, jaz tudiuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.11.2006 13:37:42   
Anonimen
siska zdjle sem spet brala kako ingver pomaga prosti slabostim,prosim skuhaj si ingverjev čaj ti bo veliko boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
joj, ne govori mi o vozičkih, midva z mojim srčkom sva včeraj zalutala po trgovinah in gledala vozičke in cunjice, potem sem pa videla knjigico To sem jaz,...je pa knjigica o otročičku in je tolk simpatično, ker govori v prvi osebi, kot da tvoj otročiček piše in so take lepe stvari notri zapisane kot: Kje sta se pa spoznala? Ali se bosta poročila, meni je vseeno samo da se imata rada?Prilepita svojo slikico preden sem nastal/a jaz in take luštne stvari in sem jokala kot dež v knjigarni tolk me je ganilouser posted image user posted image user posted image .
Porivale jih bova definitvno po Tivoliju pa vsepovsod naokrog..mogoče sva pa celo blizu domauser posted image

aja saj res kar se tiče foruma v pričakovanju, tudi jst se tam ne počutim domače in tako ste mi vse prirastle k srcu, da bom zavedno ostala tukajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.11.2006 13:38:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

No, MIŠEK vidim, da si se malo omehčalauser posted image in so ti končno všeč tickerji, jujuju...tko boš vsaj lahko spremljala kaj se dogaja s prijateljčki tvojega bodočega otročičkauser posted image user posted image user posted image  

kaj pa vem če bojo prijateljčiuser posted image , če se vidve s siskomisko hočeta sami sprehajat po lj, brez mene in mojih pikicuser posted image . mogoče pa takrat že pridemo domov, nič se ne veuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.11.2006 13:42:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image poopsie nas že uči, vse se je obrnilo, zdaj je ona prevzela vlogo mame kure, dohtarce, strokovnjakinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , bravo poopsie končno je pršu tvoj čas, zdaj mi boš pa ti začela svetovat in me po nagi riti tepst, eč bom na ušesih sedelauser posted image user posted image user posted image . si že čist not padla a ne? hitro tole gre, pa tebi se tudi že kaže nosečniški znak, velika čustvenostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?