|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 28.11.2006 6:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica pusti službo, pa pol nas boš skoz imela na vidiku in ans ne boš zgrešila , pa še naprezati se ti ne bo treba v službi, bo dobr za tvoje pikice, ki pridno rastejo in se debelijo . Joške bojo aa tudi še zrasle, brez skrbi , bo vse kipelo, bo dragi moral nove modrce kupovat . To mu bo nov hobi . O kavici pa velja, če pa meni ne bo uspelo, pa se bom malo bolj najedla, pa bom takoj bušija dobila . Pika fajn seznamček je , pa smo ga hotele sprva drugam prestavt in hvala bogu, da ga nismo, ker tako mi je skoz na očeh. Pa tako fajn napreduje. Edino resnična škoda, da kakšno punco kar preskoči za . Bi bilo lepše, če bi se vsaki zraven takoj zalimala Siskamiska sem glih včeri rekla, da te pogrešamo tu gor in vsekakor si dobrodošla z vsakim svojim vzdihljajem, nasmeškom.... Sam lepo prosim, ne me že takoj na začetku posta šokirat z , ker sem se usrala ko mona, me je skor iz stola vrglo, kaj je zdaj narobe. Kokrkoli si nosečka, te bo za kaj takega po nagi riti, plaf. Drugače ap boš videla, da bo tudi tam zalaufalo, saj tudi tu na zečetku nisi čist not padla . Sem pa včeri šla mal nosečnice brat in me ej mal šokiralo, da na nosečnice pridejo ženske, ki še sploh niso noseče, ampk računajo, ad bojo noseče. A tale naš forum za to , najprej so na tem forumu komplicirale, ap znaki gor, ap znaki dol, ap test gor pa test dol, pol ko smo jih napadlim, pa so se tja preselili . A sem ajz mal čudna in smotana ali kaj. Ampk meni zdrava pamet pravi, da bi naj bile tam samo nosečnice. Pol je pa tam vsaj 10 žensk, ki čakajo na nosečnost in težijo nosečkam, pa ker ne uspe, se kar preselijo pol na drug mesec. Ni čudn, ad domač ne rataš na tsitem forumu, ko so gor ljudje, ki nimajo istih problemov kot ti, ki govorijo o čist nečem drugem, ko se itak drug mesec preselijo drugam . Samoplačniško je v adrialabu (bežigrad, parmova ulica, za eno picerijo v stavbi lesnine), stane mal čez 2.000 sit, bo poopsie pršla in ti točno povedala. Pikovit kako lepo, ad si se javila , včasih apč traja malo dlje, da se rane zacelijo. Ampka ti bo dopust pomagal. Uživala bosta in malo pozabila na vse skrbi. Vem da ne čist, ampak malo vama bo uspelo izklopit in nabrat nove moči. Potem je Dominikanska zmagala . Nič hudega, če bo božič na avionu, glavno da imaš svojega najljubejšega, najdražjega ob sebi. Vem da te muči, ker si jaz tudi ne predstavljam božiča, daleč vstran od domačih, brez mraza, snega, zime, ampak moj dragi bo ob meni in to je vse kar si želim. Nič se bat, če si preživela vso kalvarijo ob postopku, boš tudi to, primi dragega za roko in jo stiskaj, pa ti bo takoj boljš. Samo pomisli kako se bosta pol pod palmo crklala, kako vaju bo sonček božal po telesu, pila kak kokteljček, oh ti bomo zavistne
|
|
|