|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
19.11.2006 10:39:06   
Anonimen
pol pa kar šibaj, kaj še sploh počneš tu. hitr bušija pobožat, da bojo pikice vedela, da so zaželjene in ne bojo hotele pol ven.

z njihovo vero oz prepričanjem pa je skregano samo donorstvo, zato tu darovanje spolne celice ne pride v poštev. Drugače je kar veliko arabskih parov s problemi neplodnosti, tako, da to ni noben bavbav za njih. Še hvala boguuser posted image user posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
19.11.2006 14:23:39   
Anonimen

Teira user posted image user posted image user posted image
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image
Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Tajauser posted image
Mišekuser posted image
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

Poopsie, pikovit, taja, kako vaše počutje in kako daleč je vaše gretje pikic. vsaki eno user posted image , en velik user posted image in velik sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sisy te lahko damo na seznamček????

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.11.2006 14:25:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
19.11.2006 14:31:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

sisy te lahko damo na seznamček????

z veseljem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
19.11.2006 14:48:28   
Anonimen

Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Tajauser posted image
Sisyuser posted image
Mišekuser posted image
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

Te dni držimo pestke za naše 4 pupe, ki čakajo na user posted image user posted image
Poopsie, pikovit, taja, sisy kako vaše počutje in kako daleč je vaše gretje pikic. vsaki eno user posted image , en velik user posted image in velik sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
19.11.2006 14:55:53   
Sisy
mogoče bi bilo fajn pri vsaki napisat kdaj ima predviden datum za test ali pa v kateri "fazi"  postopka je oz.kdaj je ugledala magični plusek...meni osebno se zdi recimo ful fino (glede na to da nas je kar precej) da vem za vsako v kateri fazi je oz. koliko dni ima še do testa da bom vedela kdaj in komu močno držat pestkeuser posted image

no, to je le predlog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
19.11.2006 15:07:58   
Sisy
sem poskusila pripravit eno tabelco vseh ki smo v postopku pa mi jo noče skopirat...žal user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 19.11.2006 15:09:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
19.11.2006 15:19:42   
Anonimen
ja smo že imele predlog. sprav je bil seznam manjši, pol se je pa večal in tudi nobenih datumov nismo pisale. jaz si bom vzel ačas in bom naredila, smao prosim sporočite datume, kje ste v postopku, lahko tudi vzrok, pa lai ste ivf ali icsi. ta stare borke se spomnite starega seznama, ne??? neki podobnega dajmo naredit sedaj. potrebno ap je vaše sodelovanje.

sisy, če si ti tako daleč, probaj kopirat tabelo, potem pa tu v odgovoru pritisni namesto paste (prilepi) ctrl v (istočasno). ponavadi meni potem skopira. upam, da me razumeš, kaj hočem povedat. če pa ne gre, potem pa sploh ne bo šlo

aja, pa seznam bi naredila posebi, se pravi da bi odprla novo temo, tako da ne bi bil  tu na našem čveku. ali bi raje videle, da je tu seznamuser posted image . povejte, poročajte, kaj vam je bolj fajn. ali raje obdržimo tega, ki je tako obetajoči in v zadnjem času velik user posted image prinese user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.11.2006 15:35:49 >

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
19.11.2006 16:40:15   
Ursulca
Ojla!

Jaz sem javljam danes z veselimi novicami iz Postojne.
Ena sama celica ki sem jo pridelala se je lepo oplodila in je danes ze pri meni.
Pravi doktor da je veliko zivljenja v njej. ;)
03.12.2006 naredim test in upam da bo pozitiven.

Seveda ŠE NAPREJ DRZIM PESTI  za vse soborke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
19.11.2006 17:57:55   
buškica
Ojla,

No pa sem prestala prve dneve špikanja. Moj mišek ima bolj mirno roko kot kirurg. Mene je bl strah kot njega. Od špikanja se mi poznajo samo pikice, nobenih mehurčkov.

Sisiy kako lepo da si se oglasila.user posted image
pozitivno razmišljaj, tvoja pikica je pri tebi sedaj je na tebi ali se bo obdrzala. Zato odmisli negativne misli stran. priporočam meditacijo. jaz jo izvajam vsak dan. Full pomaga.

lep nedeljski pozdrav vsem.

lp

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 809
19.11.2006 18:43:10   
Ninika1
IZVIRNO SPOROČILO: Ursulca

Ojla!

Jaz sem javljam danes z veselimi novicami iz Postojne.
Ena sama celica ki sem jo pridelala se je lepo oplodila in je danes ze pri meni.
Pravi doktor da je veliko zivljenja v njej. ;)
03.12.2006 naredim test in upam da bo pozitiven.

Seveda ŠE NAPREJ DRZIM PESTI  za vse soborke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO URŠULCA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninika

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 810
19.11.2006 19:27:19   
pikovit

user posted image BRAVO ZA NAŠO URSULCO IN NJENO CELICOuser posted image

zdaj pa jo lepo grej in čuvaj

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
19.11.2006 21:02:01   
kapica
Haj pupe!
Malo da vidim kako se imate in da veste, da nisem pozabila na vas user posted image .
Ursulca, cestitke za tvojega junaka, ki se je tako lepo drzal, da ga ze grejes pri sebi. A ni to lepo? Sedaj pa pocivat in uzivat, da ostane pikec pri tebi celih devet mesecev.

Sisy, tebi prav tako zelim, da se ta pikica ki jo nosis v sebi drzi  z vsemi stirimi tvojega trebuscka user posted image . Pa ne se ozirat na znake, res, ker ti to samo psihicno vojno povzroca. Jaz sem se sekirala in zivcirala, bila pozorna na vse,na koncu sem bila ze prepricana, da bo test negativen. Pa je le uspelo. Tako da ti samo cuvaj sebe in bo . Drzim pesti.

Meni je doma lepo, pogresam vas in cvekanje z vami, ceprav sem cel dan zaposlena, mislim in drzim pesti, da vidite pluske. Poopsie, spet si se nekam skrila, upam da ni kaj narobe pupa, a? Ne se zapret, saj ves, o tem smo ze govorile user posted image .

Drugace pa, jaz sem veselo novicko ze povedala starsem, mojim in njegovim, pa so bili res tako srecni in veseli, da so se jim kr oci iskrile. Pa tole z darilci je bila tudi super ideja, ceprav je moja mama nekaj casa rabla, da je skapirala. Je mislila da je nek hec user posted image .

Pridne bodite, korajzne in lepo cvekajte, vas ob naslednji priloznosti spet preberem. Od prve do zadnje besede user posted image .

user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 812
19.11.2006 21:06:21   
kapica
Aja Misek, oprosti, sem pozabila.
Hvala da skrbis in vodis seznam user posted image . Jaz se strinjam s tem, da se vodi priblizno tako kot tisti prejsnji, vendar mogoce samo "aktualne " pupe, ki so  ali bodo v naslednjem krogu na vrsti. Namrec se mi zdi, da prejsnji seznam je bil tako obsezen in tudi zato tezko vodljiv. Ta seznamcek ki ga imas sedaj je super, ce zraven napises se datume testov, bi bilo se boljse. Pa mogoce bi ga res lahko dala kot novo temo, tako lahko vedno tja pogleda vsak, brez da bi moral iskati v nasih cvekih kje je user posted image .
Ampak, draga Misek, naredi tako kot tebi ustreza in bo najlazje za naredit, jaz se z vsem strinjam, ker vem da bos naredila tako, da bo v redu za vse user posted image .

Pozdravcek

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 813
19.11.2006 21:29:03   
Taja79
Da se malo javim...

Jutri bo že 8.dan po ET. Sicer sem imela včeraj in danes zvečer nek rjav izcedek (pojavil se je samo zvečer) - upam, da ne napoveduje najhujšega... user posted image  Počutim se dokaj vredu.

Moj borec user posted image  se zaenkrat še ni predal, upam, da ostane pri meni.

Kdaj urinski test že pokaže? Tiste injekcije nisem dobila, tak da ne more bit lažno pozitivno. Malo me že prsti srbijo... Bomo videli, kako dolgo bom lahko čakala.

LP!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.11.2006 6:38:31   
Anonimen
ursulca najprej tebi vse čestitke in vso srečo vnaprejuser posted image user posted image user posted image . pa dobrodošla user posted image in hkrati upam, da nas kmalu zapustiš in greš k nosečnicam.

kapica ti pa si svojim dala vetra s temi dariliuser posted image . sam da so pogruntali in da so srečni za vaju in tvoje pikice.

buškica bravo za začetek špikanja in mirno roko tvojga miška. A te lahko vprašam, glede na to, da se ti špikaš, če iamta moškega donorja in koliko časa sta čakala? Najbrž sta se načakala, zato ti želim, da vama v prvo uspe, da bosta imela najlepši božič. Da vama bo božiček zavil user posted image user posted image v lepo rdečo pentljouser posted image .

Pikovit kako pa ti in tvoje počutje.

Taja ne skrbi zaradi izcedka, najbrž ni to nič hudega, če je takoj izginil je bil v manjši količini. Lahko je vgnezditev, alhko ap karkoli drugega, sigurno pa to ni še znak user posted image . zato nasmeh na lička in veselo pričakovanje user posted image user posted image . Poznal bi se naj že 10 dan

Poopsie kako pa ti. Še žalostnauser posted image ? ne bit žalostna, za vsakim dežjem posije sonček in ta sonček bo tudi tebi enkrat zasijal v vsem svojem veličanstvuuser posted image . Želim ti, da bo to zeloooooo kmaluuser posted image

Saša preživela vikend? že v službi? Že spila user posted image , da ti ne bom spet ponudila, ti pa že požlempala svojo user posted image . Se že kaj pripravljaš na januar, ali se bosta z dragim prepustila veselim decembrskim praznikom in potem takoj v akcijo??

bety kako pa napreduje tvoje gretje pikic, ti že kaj nagajata???? Tudi tebi siskamiska že kaj nagajajo pikice????

Ninika, mekeke, neža, maza, mojca, niovi dajte se nam še kaj javit in nam sporočit kaj se kaj pri vas dogaja. Ste ratale tihe ko miškeuser posted image

(odgovor članu Taja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
20.11.2006 7:10:56   
Anonimen
Siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image

Poopsieuser posted image  
test 27.11.
Sašauser posted image postopek- januar
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
postopek- december ali januar

Ninikauser posted image
postopek- januar
Esterauser posted image
Nežauser posted image
postopek- januar
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
postopek- januar
Pikovituser posted image 21.11. ET, test 5.12.
Buškicauser posted image postopek 16.11.
Tajauser posted image 12.11. ET, test 26.11.
Sisyuser posted image test 29.11.
Uršulca user posted image 19.11 ET, test 3.12.
Mišekuser posted image postopek- december

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 20.11.2006 7:12:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
20.11.2006 7:20:18   
Anonimen
sem se odločila, da kar ta seznam obdržimo, ker nam zadnje čase prinaša dobre novičkeuser posted image , samo malo sem ga dopolnila z datumi in meseci postopkov. Dolg seznam in nova tema je mogoče malo preveč, ker se pojavijo potem samo ene velike klobase, ko punce javijo kdaj začnejo, potem pa ni več duha ne sluha o njih in podatki tako zastarajo in drugi ne vejo pri čem so. Če pa se katera, ki samo bere naš forum in je v postopku, hoče vpisati na seznam, pa jo z veseljem pripišem in držimo pesti tudi za njo. Zato ste še vedno vse dobrodošle, če rabite, podporo, spodbudo, nasmeh na usta ali ramo za zjokatuser posted image .
Ostale, ki ste na seznamu, pa prosim sporočite, če sem kje mimo brcnila, da popravim, tiste ki pa nimate nič zraven pripisano, pa prosim javite, da dodam datum ET, testa, ali mesec postopka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
20.11.2006 7:37:51   
Anonimen
Mišek 13,saj sem vsak dan na rr-ju,samo nimam nič novega za sporočiti.Začela sem z dieto,tako kot je predlagal Reš.Rekel je naj po 17.uri ne jem.Tega se držim.Odpovedala sem se kruhu in sladicam in lačna sem kot user posted image .začela bom tudi veliko hoditi,vendar zdaj ne morem,ker me od punkcije še vedno boli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
20.11.2006 8:00:23   
Anonimen
mekeke skoz ti pozabim povedat, kolk lep avatar si si naredila. Uni prejšnji je bil tudi lepi, zakon je bil un zajc, ampak ti baby-ji so pa prav srčkani in nekakšna lepa vizualizacija tvoje prihodnosti (razen unga črnčeka malegauser posted image ). Le kaj bi tvoj dragi porekel, da bi kaj črnega pokukalo venuser posted image .  Tudi sisy si je naštimala svoje vizualizirane otročke v avatar.user posted image user posted image

Tale tvoja dieta bo pa huda, ampak saj smo itak že vsega hudega vajene, zato verjamem da ti bo uspelo. Te inekcije  (menopur ali menogon) res rabijo določeno stopnjo maščevja, da so potem boljši rezultati, vendar mam včasih občutek, da G vseeno mal pretiravajo. Ne glede na to, je lepo da neki narediš zase, tako boš vsaj vedela, da si se potrudila in tako boš vsaj imela v naslednjem postopku eno upanje več, da mogoče ti bo pa ravno to pomagalo. Zato nič papcanja večernih prigrizkov in malo več športanja, pa pokaži svojim kilogramčkom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
20.11.2006 8:14:23   
Sisy
jutrčka

Tudi jaz sem "že" med ta pridnimi ki so vstali....Danes in jutri še uživam,v sredo pa grem spet ponovno v službo user posted image  Sem se kar navadila bit tkole doma....user posted image  Danes je moj 5.dan po ET,znakov nobenih posebnih,upam da ni to zatišje pred nevihto user posted image

Taja-glede izcedka je tko da je lahko vgnezditveni,nekaterim se pa pojavlja tudi v nosečnosti...tko da glavo pokonci!
Mekeke-vidim da je tudi tebe Reš "nasračkal" k hujšanju user posted image ...Mene vsakič ko prodem heca glede  kil ker sem mu omenila da sem se kar nekaj kil zredila odkar sem v postopku...pol ga pa skos poslušam kok to ni dobr,pa da ne zgleda lepo,pa a ni škoda...Pa ne bi rekla če bi bla res okrogla...Ok sej se strinjam da je bolš bit suh sam se mi zdi da včas mal pretirava..Me je nazdanje ko sem bla na punkciji tko za "špehec" na trebuhu prjel (pa to komaj ker ko ležiš  se itak vse napne) in rekel: no vidte,kaj pa je to? Jooooj ta Reš je tut ena pojava....

Mene pa zanima če je katera gledala oddajo E+ včeraj ko so debatirali o darovalcih.....jst sem kar razkurjena ker so dal tok povdarka na oplojevanje samskih žensk in lezbičnih parov, glede neplodnosti hetero-parov pa skoraj nič! Pa ne morš verjet!

< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.11.2006 8:17:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
20.11.2006 8:16:08   
Anonimen
Jutro, punce!

Sisy dobrodopla nazajuser posted image . Midve sva zmeraj nekje blizu kar se testa tiče, ti če se ne motim delaš test 29. jst pa 27.a ne?user posted image
Močno držim pestke zate.

MIŠEK, vprašala si kako smo oz. sem? Jst imam kup znakov za user posted image tko, da ne bom nič govorila, si pa lahko predstavljaš kam to pelje...ne bom govorila..
Kako ste pa ve, moje drage pupike?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
20.11.2006 8:18:07   
Anonimen
ko govorite ravno o hujšanju..jst sem se odkar sem v postopku od avgusta zredila za 5kg!!!!grozauser posted image sem bla prej ful suha zdej sem pa kr okrogla,s e mi dost pozna...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
20.11.2006 8:19:37   
Sisy
tako je poopsi,midva se bova skupaj tresli te dni user posted image

Čeprav bom jaz verjetno naredila test že 27....,to je ponedeljek kajne? No če bom do tja prišla brez user posted image

Kakšne znake imaš? Lahko so zlo identični nosečniškim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
20.11.2006 8:24:48   
Anonimen
sisy, joj imam iste znake kot sem jih imela dozdej,ko je bilo negativno. Zvija me že 5 dni zaporedoma, mozolje dobivam...identičnokot za user posted image  in v vsako umetno oploditev,ko grem, zmeraj imam iste znake in potem se vlije user posted image ....ne vem, no...nimam več moči...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
20.11.2006 8:29:56   
Anonimen
Poopsie imaš imaš moč in imela jo boš še naprej četudi bo user posted image pršla. Nekje jo boš našla, ker je želja po user posted image velika. verjemi en dan ti bo vse poplačano, naj bo ta dan čim prej tuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?