Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek jaz sem se zdaj trdno odlocla, da ne pridem k tebi na tist kofe, ko ga vedno tako ponujas . kapica sej te bom jst čuvala , bova vse hudobe in strahove na !!!! nič bat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:56:57
|
|
|
|
kapica
|
O ja, Poopsie , grema grema . sem takoj za. Misek, zakaj pa govoris da si sama, ko je tvoj na sluzbeni poti, ce imas pa tolko prijateljev v hisi. Ti laznjivka ti .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
evo kapica, porihtam v službi, pridem pote(mi moraš dat navodila), se obm kr z lastnim letalom pripeljala ,pol ga pa pičiva v Dubaj MIŠEK pripravi posteljo, peseka bom jst že podkupila, duhove bom pa na uč, sem že v zgornjem postu omenila, tko da midve prihajava ..pa dejprosim neki dobranaredi za jset, jst sem lačna kot volk..imaš kaj meseka??
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:00:28
|
|
|
|
kapica
|
Joj, Poopsie, hvala, ampak ne vem ce si ti takoo zanesljiva. Kolikor se meni zdi, ce bi ti videla kakega straheca, bi se kr zacela jokat, pa mene naprej potisnila, a ne da mam prav . Misek, glede na to da so taki dobri sopingi tam, a nama bos dala z Poopsie tudi kaj denarja zraven, ker meni je to prevec vsak drug dan soping. Ne vem ce bom zmogla .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:02:00
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie in ko vse nakupiva in hoceva domov,se pa zbudiva , a ne . Super ste pupe res .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:03:48
|
|
|
|
Saša27
|
KAJ PA JAZ, jaz bi tudi v Dubaj na eno kavico, pa da se mal ogrejem, a me vzameta zraven.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:05:18
|
|
|
|
kapica
|
Sasa, me vzamemo vse kar po dveh nogah hodi .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 KAJ PA JAZ, jaz bi tudi v Dubaj na eno kavico, pa da se mal ogrejem, a me vzameta zraven. saša, but of course welcome, welcome... ...brez tebe sploh ne gremo....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:08:09
|
|
|
|
kapica
|
A Miska se je pa skrila v kuhinjo, da nam kaj za jest pripravi, a?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Joj, Poopsie, hvala, ampak ne vem ce si ti takoo zanesljiva. Kolikor se meni zdi, ce bi ti videla kakega straheca, bi se kr zacela jokat, pa mene naprej potisnila, a ne da mam prav . Misek, glede na to da so taki dobri sopingi tam, a nama bos dala z Poopsie tudi kaj denarja zraven, ker meni je to prevec vsak drug dan soping. Ne vem ce bom zmogla . komentar na 1.odstavek... ne, ne pa ne..jsts em k en divji maček...pogumna k sam hudič ...no ja..v bistvu imaš prov,če bime duhec napadel bi teklakokr bime nesle noge !! komentar na 2.odstavek: MIŠEK, ja dnarce boš mogla dat...začni zbirat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Poopsie in ko vse nakupiva in hoceva domov,se pa zbudiva , a ne . ja, kapica ampak so bile pa lepe sanje ane ...vse me na kupu, šopingiramo, čvekamo, pijemo sokec, se sončimo....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:09:56
|
|
|
|
kapica
|
Ja Poopsie, saj sem vedla. Ti bi pobegnila ko pes, mene pa bi tam pustila, ker nisem tako hitra kot ti .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
a zdaj bi še pa denar . tega pa tudi mi nimamo tolk da bi ga vstran metali. vsega vam pa tudi ne moram dati.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:10:45
|
|
|
|
kapica
|
Ja Poopsie, to se slisi vse prav sanjsko ...
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:10:58
|
|
|
|
Saša27
|
Zlate ste pupu, vsem en velik ,
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:11:37
|
|
|
|
kapica
|
Ah daj no Misek, stisni zobe malo pa ne tolko jamrat .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: kapica Poopsie in ko vse nakupiva in hoceva domov,se pa zbudiva , a ne . ja, kapica ampak so bile pa lepe sanje ane ...vse me na kupu, šopingiramo, čvekamo, pijemo sokec, se sončimo.... jaz bi temu dodala še porivanje otroških vozičkov, aja to bo pa itak resničnost in ne sanje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:12:44
|
|
|
|
kapica
|
Oh Sasa, to je pa tako velik poljubcek, da mi je cel obraz zmocil .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 a zdaj bi še pa denar . tega pa tudi mi nimamo tolk da bi ga vstran metali. vsega vam pa tudi ne moram dati. sej nismo rekle vsega denarja...sej smo skromne
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: kapica Poopsie in ko vse nakupiva in hoceva domov,se pa zbudiva , a ne . ja, kapica ampak so bile pa lepe sanje ane ...vse me na kupu, šopingiramo, čvekamo, pijemo sokec, se sončimo.... jaz bi temu dodala še porivanje otroških vozičkov, aja to bo pa itak resničnost in ne sanje dobr si tole dopolnila...to bo resničnost in ne sanje...bravo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:13:52
|
|
|
|
kapica
|
Ja Misek, me bomo vozicke porivale, vsaka na svojem koncu sveta. Jooj, ze komaj cakam ta cas .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Zlate ste pupu, vsem en velik , Saška,tudi tebi enega velkega lubčka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:15:28
|
|
|
|
kapica
|
Ja Poopsie ti kr za sebe govori (glede denarja). Ker jaz bi kr vse vzela kar bi Misek dala.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ja Poopsie ti kr za sebe govori (glede denarja). Ker jaz bi kr vse vzela kar bi Misek dala. grem raje v mišjo luknjo, da me ne najdete in oskubite , a mislite da bi mojemu bilo fajn gledat oskubljeno kuro
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 14:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ja Poopsie ti kr za sebe govori (glede denarja). Ker jaz bi kr vse vzela kar bi Misek dala. pssst kapica, a morš tko naglsa govort... ...jst to samo kao rečem, jo morm mal prelisičit...to je vse del strategije...play with me
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?