Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:33:45
|
|
|
|
kapica
|
Joj misek , a ves da sem komaj zdaj videla cisto zadnjo slikico. Se popravljam, mislila sem predzadnjo .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:34:35
|
|
|
|
Saša27
|
Veš Mišek, jaz že dolgo dolgo nisem doma , zadnje čase raje , me moj še kr
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:35:54
|
|
|
|
kapica
|
Misek . Ja poopsie je pa malo grabezljiva, ona bi kr vse mela. Jaz pa sem tako skromna da sem samo eno zbrala. Tako da ves Poopsie, Bozicek te bo letos ven spustil, bo k meni prisel, ker vidi da sem skromna .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:37:03
|
|
|
|
kapica
|
Sasa a to pomeni da to tvoj dela za tebe .Uf, kako je enim fino .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, ne govori tko, da me bo ven spustil, bo božiček to narobe razumel in me bo ven spustil pri otrocih!! ...bog ne dej da se tko zgodi, hitr si pejt usta umit in popravi svoj stavek
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek . Ja poopsie je pa malo grabezljiva, ona bi kr vse mela. Jaz pa sem tako skromna da sem samo eno zbrala. Tako da ves Poopsie, Bozicek te bo letos ven spustil, bo k meni prisel, ker vidi da sem skromna . evo poopsie pa maš kapica a pol k sem jaz bila tolk dobra, da sem vam zdaj tolk velik stvari nalimala, da bo meni ziher prnesu kaj , bom čist zadovoljna z enim , al ap z , al pa z , aja pol bom že ko poopsie ap ne bo nič iz tega . ok, bom pa samo enga
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:42:35
|
|
|
|
Saša27
|
Ja mam zelo pridnega dragega (na srečo), drgač bi bil najin domek že prava katastrofa.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ko smo že pri delih, jaz sem na RR, moj pa pere posodo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
grde ste, tko da vesta ....božiček ve, da si jst zaslužim same lepe stvari, ker sem bila preveč pridna vsa leta nazaj in ker me je zmeraj spustil...zdej me pa bo obdaril z otročkom, čutim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:45:13
|
|
|
|
kapica
|
Joooj, Poopsie mas prav. Pa ravno par dni nazaj smo se o tem pogovarjale da nam letos bozicki prinesejo bebice . OPROSTI, OPROSTI , OPROSTI !!!!! Res ni bilo tako misljeno, usta sem ze umila, z zobno pasto in potem se z ustno vodico, upam da je pomagalo. Oprosti Poopsika, joj, res mi je prav hudo zdaj. Hotela sem rect da ne bos dobila sminke in puloverja in tega stosa. Pa cokolade tudi ne verjetno .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 ko smo že pri delih, jaz sem na RR, moj pa pere posodo bravo za naše možeke .MIŠEK včeraj sem imela podobno situacijo, moj je pral posodo jsts em pa TV buljila potem pa zaspala Saša brao tudi za tvojega, res so zlata vredni
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Joooj, Poopsie mas prav. Pa ravno par dni nazaj smo se o tem pogovarjale da nam letos bozicki prinesejo bebice . OPROSTI, OPROSTI , OPROSTI !!!!! Res ni bilo tako misljeno, usta sem ze umila, z zobno pasto in potem se z ustno vodico, upam da je pomagalo. Oprosti Poopsika, joj, res mi je prav hudo zdaj. Hotela sem rect da ne bos dobila sminke in puloverja in tega stosa. Pa cokolade tudi ne verjetno . jaz se tudi opravičujem , drgač ap itak veš, da je sam zajebancija , vem da veš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Joooj, Poopsie mas prav. Pa ravno par dni nazaj smo se o tem pogovarjale da nam letos bozicki prinesejo bebice . OPROSTI, OPROSTI , OPROSTI !!!!! Res ni bilo tako misljeno, usta sem ze umila, z zobno pasto in potem se z ustno vodico, upam da je pomagalo. Oprosti Poopsika, joj, res mi je prav hudo zdaj. Hotela sem rect da ne bos dobila sminke in puloverja in tega stosa. Pa cokolade tudi ne verjetno . ¸ kapica, nehaj..sej sem se hecala ...sej vem, da ne misliš nič slabega...nič se sekirat, sej jst nič ne zamerim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:48:12
|
|
|
|
pikovit
|
Mišek ker si me prestrašila z Dominikansko sem se odločila da me boš vzela pod svojo streho in skupaj bomo počeli tiste stvari pospravljanje,likanje(jaz bi raje počivala) ,trebušni ples ,ja tega bi se rada naučila.Če pa boš še kakšno tako prestrašila bomo vse prišle k tebi, pol nas boš pa imela na grbi.Če pa se nas boš hotla znebit nas boš lahko zamenjala za kakšno kamelo v primeru če še nimaš prevoza .Ta ne rabi bencina.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:48:16
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie jaz tudi cutim da te bo nagradil z . Pa vse ostale tudi, se razume . Pa nehajte se tako na Poopsiko spravljat, revica uboga ima ze tako slab danes . Saj vemo da si bila pridna in si se vedno , tako da brez skrbi, bozicek ti bo prinesel vse kar hoces . Sasa in Misek hura za vajinega mozeka .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 ko smo že pri delih, jaz sem na RR, moj pa pere posodo bravo za naše možeke .MIŠEK včeraj sem imela podobno situacijo, moj je pral posodo jsts em pa TV buljila potem pa zaspala Saša brao tudi za tvojega, res so zlata vredni ko konča, ap me bo pelal še v šoping
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:50:41
|
|
|
|
kapica
|
Pikovit a to pomeni da gres v Dubaj na izlet ? Saj vem da se hecamo, ampak da veste cisto zares jaz vsaki posebej zelim vse naj naj in najlepse bebice na svetu in tako . A mi posodite vase mozeke, kr tako malo, za par uric, da mojga kaj naucijo .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
punce moje, sej veste da vas ima pupsika ful rada !!! valda da vem, da ste sem hecala...sem misla da sem dost nazorno pokazala, da se tudi jst hecam ...zato pa so smajliji Nič ne zamerim, mi je prov fino, da se hecamo malo pozabljam na jutrišnji dan
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:52:53
|
|
|
|
kapica
|
O, jaz bi tudi soping, pliiiissss . A me katera vzame zraven, Poopsie, Misek ...?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit pri nas v bajti fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul straši, alibaba in vsi duhovi sveta se zbirajo v naši hiši in kartajo pa pijejo pivo in viski. tak, da premisli še enkrat če hočeš pod mojo streho
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Poopsie jaz tudi cutim da te bo nagradil z . Pa vse ostale tudi, se razume . tebe tudi Pa nehajte se tako na Poopsiko spravljat, revica uboga ima ze tako slab danes . Saj vemo da si bila pridna in si se vedno , tako da brez skrbi, bozicek ti bo prinesel vse kar hoces . Sasa in Misek hura za vajinega mozeka .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica O, jaz bi tudi soping, pliiiissss . A me katera vzame zraven, Poopsie, Misek ...? jst te vzamem, pa greva še na izlet v Dubaj, si za?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:55:11
|
|
|
|
kapica
|
Misek jaz sem se zdaj trdno odlocla, da ne pridem k tebi na tist kofe, ko ga vedno tako ponujas .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 ko smo že pri delih, jaz sem na RR, moj pa pere posodo bravo za naše možeke .MIŠEK včeraj sem imela podobno situacijo, moj je pral posodo jsts em pa TV buljila potem pa zaspala Saša brao tudi za tvojega, res so zlata vredni ko konča, ap me bo pelal še v šoping a mava midve istega? ..mene je včeraj želel peljat v šoping pa sem bila preveč utrujena, danes pa grem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 13:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica O, jaz bi tudi soping, pliiiissss . A me katera vzame zraven, Poopsie, Misek ...? je pa res carski šoping tu. je bila zdaj sestra pri meni in so vsak drug dan bili v šopigu in samo 2 dni na plaži. nakupli, da so kufri pokali po šivu. zato komot lahk pridete, bo vam naš pesek odstopu mal posteljo, ad se stisnete. še prej pa se morate seveda z njim zment, akka kost, da ga podkupite, ne bi bila slaba. potem pa še ne pozabite na duhove in alibabo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?