|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:39:59   
Anonimen
haloooooo,user posted image kje ste zdaj?? ko jaz pridem na koruzouser posted image , pa vse koklje zbežijo al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
9.11.2006 10:46:24   
Anonimen
nekatere koklje imamo v sužbi ful ful delauser posted image ...no ampak sem si vzela mal predaha...danes se slabo počutim, včeraj sem bila čist out ob 6h sem že spala, ful sem utrujena in čisto NIČE se mi ne da, štejemnimutke, ko bom šla domov, ker moram it ležat...čist sem brez energije...vse je prišlo za mano...
upam, da se bom jutri dobro počutilauser posted image .

hvala za svečke!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
9.11.2006 10:49:18   
siskamiska
Mišek ti nas pa znaš nasmejat. BRAVO KUREuser posted image user posted image user posted image
Pri meni še ni sprememb , mal me skoz neki špika , dons sm rekla da bom bolj optimistična, učeraj sem bila res boga. Malo sm user posted image  zvečer, pol mi je pa moj user posted image  reku, da dokler ne dobim user posted image  da se ne  smem sekirat.

Popsie, drži se jutri, pa Ninika tudi v ponedeljekuser posted image user posted image . Bom držala pesti za vse vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.11.2006 10:58:09   
Anonimen
siska, tudi ti se držiuser posted image user posted image hvala za lepe želje, ki jih pošiljam tudi tebi. čim več optimizma, namseh na lica pa bouser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
9.11.2006 11:05:03   
Anonimen
naj se še jaz potožim, mene je včeri še kar zvijalo in špikalo, pa čeprav je že 4 dan M, pol zvečer pa me je še tajk zvilo in zašraufalo, da sem  celo uro presedela na sekretuuser posted image . danes zjutraj pa se je spet ponovila vaja user posted image .  zdaj je ok, me pa še kar špika v jajčnikih in spodaj kjer bi naj bila maternica, mam ful čuden občutek, kot da bi bila voda not. trebuh je napihnjen in trd, vsak korak čutim in zmeri ko se vsedem me zaboli. tako se počutim kot tik pred punkcijouser posted image . kaj šele bo, ko mi bo ta mohamed predpisla konjsko dozo hormonovuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
9.11.2006 12:25:28   
kapica
Misek, sem te cisto narobe razumela user posted image . Se bom zgovarjala na mojo blontnost user posted image .
A ti tako spila vse tam doli? Mogoce pa je to dober znak da se kaj dogaja, kaj vem. Al si pa nekaj narobe jedla user posted image .
Siskamiska mene tudi tu pa tam cukne doli, pa si ne delam skrbi s tem. Samo da cimprej mine se par dni, vec pa ne vem ce bom zdrzala, tako da mislim da bom test kak dan prej naredila doma. Ja kaj smo, zivcki so napeti.
Sasa jaz sem tudi vceraj in danes z etako slabo spala, malo se zbudim al pa grem na WC in ne morem vec prav spat, ker imam tako polno glavo vsega mogocega, da je joj. Upam da bo v naslednjih dneh kaj boljse.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.11.2006 12:28:11   
kapica
Poopsie, saj bom. Ura je ze polena, malo se pa lahko gres ajat. Naberi moci do jutri, da ne bos zaspala na stolu user posted image .
Ninika, ti si tudi pridna koka, 10 jih je do zdaj. Super, to je zelo zelo lepa stevilka. Drzim pesti da bo punkcija v nedeljo cimbolj uspesna in neboleca user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.11.2006 12:37:28   
pikovit
No kokošji framuser posted image ,vidim da pridno kokodakate in valite jajčka.Upam da se vam bom kmalu pridružila tudi jaz.Danes sem dala kri in je moj estradiol 0,18.Za začetek je.Jutri pa zopet kri pa bomo videli kje smo.
Mišek hvala za informacije zdej me je pa še bolj strah ampak nič za to.Bom že preživela.Po mojem me je Dominikanske bolj strah kot pa punkcijeuser posted image .Sem malo nevedna zato res nič ne vem da se je kaj dogajalo dol.Bom pa zdej skočila net in preiskala situacijo.
Mejte se lepo in uživajte v lepem dnevu ki nam je še ostal.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.11.2006 12:39:37   
Saša27
A veš Kapica, jaz si vseskozi govorim, da ne smem biti živčna in tako naprej, vendar nič ne pomaga, bi bilo najbolje, ko bi lahko tistih 14 dni samo spala user posted image . Naslednjič ko grem po ledenkote, si nabavim en gobelin, pol pa ne bom imela časa misliti na nič drugega, kot levi šiv, desni šiv, levi šiv, desni šiv, baje da pomagauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.11.2006 12:51:49   
kapica
Sasa, to je dobra ideja z sivanjem. Ampak jaz ne znam niti sivat, strikat, pa te stvari. mam dve levi roki in niti malo volje. Edino kar se mi dobro zdi, so knjige. Ker imam sedaj res veliko casa kaksno prebrat. Pa v tem enem tednu odkar sem doma, se nisem prisla do knjiznice. Tako da ne vem, imam vsak dan namen it, pa nekaj pride vmes. Mogoce mi se uspe, drugace pa sledim vse po vrsti na TV-ju in RR-u user posted image .
Ampak dobro da si me spet spomnila na to user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.11.2006 12:55:06   
Anonimen
jst imam pa tooolk dela in vas ne morem spremljat kako lepo čvekateuser posted image ....
najslabši možn dan imam in največ dela...murphy dela svojeuser posted image ...
še malo pa grem domov..spat...

MIŠEK očitno sva imeli obe včeraj in danes naporen danuser posted image , upam, da si že kaj bolje...

ko bom boljše volje se vam oglasim....negativne enrgije ne bom raznašala po forumuuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
9.11.2006 12:55:12   
Anonimen
ja, jaz sem en tak mali strahecuser posted image user posted image , ker karkoli napišem, se jih pol povečini ful ustrašiuser posted image user posted image user posted image . a sem res tak bau, bauuser posted image

a ti saša bi pa user posted image

evo pa še naša poopsieuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
9.11.2006 12:59:41   
kapica
Misek, jaz se te nic ne bojim user posted image . Za mene nisi noben bau bau, a sem spet kaj zamudila user posted image , al si pa ti forum zgresila user posted image .
Poopsie, oglasi se ko se naspis user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.11.2006 13:02:35   
Anonimen
mal sem pikovit ustrašla, in zdaj se boji v dominikansko. mogoče sem ji pa fauš, ap nočem, ad bi šlauser posted image user posted image user posted image

čaki kapica, ti pa še prideš na vrsto user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
9.11.2006 13:05:57   
Saša27
Samo punce moje, res ne bi bilo slabo se osredotočiti na eno drugo stvar kot naše pikice a neuser posted image .,
Kapica, sej jaz tudi ne znam šivati, zato pa bi bilo dobro gobelin v roke, da se potem zauser posted image  z nečim drugim, mogoče pa bi raje vzela izvijač, pa gremo avto šraufat

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.11.2006 13:07:39   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.11.2006 13:10:12   
kapica
Aja Misek pardon, vidis sem pozabila na to zadevo user posted image . No potem je pa tako v redu user posted image .

Sasa, vem kaj mislis, ampak ce bi se ob neki novi stvari zajeb..., bi bila to za nas stresna situacija, ki jo zelimo seveda prepreciti, saj zato ne hodimo v sluzbo user posted image .

Imate pa super lepe slikice res user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.11.2006 13:12:13   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
9.11.2006 13:17:31   
Saša27
Kapica bi pa user posted image pa nima kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.11.2006 13:23:03   
Anonimen
 a vam dam nekaj idej:user posted image krepi ritne mišice, k se boste itam med nosečnostjo razkipele kot kvas; user posted image evo saša oglej si to kako se počne. hiše se najbrž že itak svetijouser posted image user posted image , zato vam priporočam naslednje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim, da bo zaenkrat dost. če imate šanso pa še user posted image user posted image
zdaj ap si izberite. sigurno pa lahko počnete to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
9.11.2006 13:23:23   
kapica
Sasa, pa ves da mam kaj za brat - kuharsko knjigo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.11.2006 13:24:58   
kapica
Misek vaaauuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz najraje pocnem ono kar je na cisto zadnji sliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.11.2006 13:27:58   
Anonimen

user posted image user posted image   user posted image   user posted image , mislim, da bo zaenkrat dost. če imate šanso pa še  user posted image  

pupsi bi pa vse toleuser posted image user posted image user posted image
MIŠEK, spet si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
9.11.2006 13:28:46   
Anonimen
nisem vedela, da ti je metanje v listje hobiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
9.11.2006 13:32:23   
Anonimen
poopsie jaz se te najbolj predstavljam z dragim ob tv ali ap v bazenčku z šlaufomuser posted image user posted image ,sam da te še dragi zraven šprica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?