|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stiki z otrokom
26.10.2006 11:07:43   
Edvina
Jooj, so mi bedasti taki komentarji kot je tale od Andreja user posted image  Ja, seveda, mama si iz denarja od preživnine..ki jo je vzela od očeta otroka?!?.. ob vseh stroških za otroka, prav gotovo lahko privošči še nove čevlje zase. Haloooo!

Drugače pa, pri tej starosti otročka verjetno tudi jaz ne bi pustila, da čez noč ostane pri očetu. Kot je napisala, mislim da Splišni, če ima oče otroka resnično rad, bo razumel otročkove 'potrebe'.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.10.2006 11:14:09   
Naja31
Joj, kako gre moškim ta preživnina v nos.
Če si ga lahko naredil in ne želiš prevzeti odgovornosti  potem pa plačuj.

(odgovor članu Edvina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.10.2006 11:15:55   
Mina1
Joj, kako gre moškim ta preživnina v nos.
Če si ga lahko naredil in ne želiš prevzeti odgovornosti potem pa plačuj.

Ja cela borba je s tem, pa grožnje, da NE bodo plačevali tega. Čisto neodgovorno.

Ali

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.10.2006 11:53:43   
tina a
Ja preživnina je večni boj med starši (vsaj po večini). Obstajajo pa tudi zlate izjeme. Toda teh je malo. user posted image

Večina moških, ki se upirajo plačevanju preživnine, misli, da ta denar nakazujejo mamicam. Saj veste - si mamica kupi novo oblačilo, pa ata avtomatično misli, da je kupila s tem denarjem, ki ga je on namenil otrokom. Zato večina moških reče - "Poslušaj me. Plačeval bom 20k za otroka, večje nakupe kot so oblačila, obutev, šolske potrebščine pa bova nabavila skupaj. Pa saj veš da bom dal za otroka. Nikoli ne bom kompliciral. Saj so tudi moji. In da mu bom tudi jaz kdaj kaj kupil. Ti samo povej kaj rabi."
In pri tem se konča. Povej kaj rabi - poveš in otrok tega ne dobi. Na koncu kupiš sam. Zakaj si mama potem lahko kupi kaj? Ker pri rednem plačevanju preživnine in pri delitvi stroškov lahko del svoje plače porabi tudi zase in ne samo za otroke. Mame itak otroke postavimo na prvo mesto. Vedno! Jaz npr. grem v trgovino po čevlje - zase seveda ... iz trgovine grem s čevlji za otroka in ne zase. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj pol ... bom pa naslednjič zase bazarila. In to počne večina mamic, pa naj bodo ločene, poročena ali pa na koruzi!

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.10.2006 14:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77

a denar bi pa (od otrokovega očeta) vzela, a ne?

joj joj andrej77. take komentarje obdrž zase.

Za malo mi plačuje preživnine 20k. Pa ne mislt kolk je zdaj to velik. On, ki ima čez 200k plače pa daje na mesec za hčerko teh 20k, in jaz ki dobim na mesec 40k od tega dam 20k staršem za prehrano (zase), potem moram kupt za malo hrano, plenice in cunje, pa plačat še svoje položnice. tko da lahko sam izračunaš kolk mi na mesec ostane. Da ti bom olajšala delo ti povem da NIČ. In ne bit zdaj tko pameten.

Res ste moški glasni ko je treba kaj prispevat.

(odgovor članu andrej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?