Zahi -> RE: Stiki z otrokom (25.10.2006 11:26:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam 11 mesecev staro hčerko. Njen oče za njo plačuje preživnino, stike je do sedaj imel 2 do 3- krat na teden vedno po 2 uri. Danes pa me kliče, da jo bo sedaj vzel za več dni ker ima to pravico. Naj povem tudi to, da ko smo živeli skupaj ji nikoli ni pripravil za jest, do sedaj jo je mogoče previl največ 5-krat in tudi jest ji ni dal kaj več. Jaz sem sedaj čist obupana, ker si ne predstavljam da bi hčerka bila sama z njim 2 dni ( živi skupaj z mami, ki je jedla že tablete proti depresiji in ne vem kaj še vse in mamo), ker je tudi navajena mene, da jo dam jaz spat in zdaj tudi že več dni hoče le pri meni spat. Preprosto si ne predstavljam da bi bila z njim, ki je tko neodgovoren. Po drugi strani se mi pa le zdi , da bi mi s tem rad ponagajal, ker nočem nazaj k njemu. Pač za hčerko hočem le najboljše in nočem da živi v stalnem prepiru. Vem da ima pravico, da jo vzame za nekaj dni, samo ne vem če že pri tej starosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tvoje osebno mnenje do njega je tukaj irelevantno.. on je oče tvoje hčerke.. če ima pravico, da jo vzame za več dni.. pol jo naj vzame... kako se on ukvarja s hčerko med njegovim časom je to njegova stvar, dokler hčerka ni ogrožena ipd.. do takrat mu pa ne preprečuj stikov..
|
|
|
|