ronja
|
gorazdova, ma ne vem, če lahko kar zahtevaš popadke... Sicer je verjetno boljše, da gre po naravni poti, če je vse ok... Samo je pa res že tečno, sploh to danes zjutraj... Boli, otrdeva, skup padam, obliva me vročina in mraz... No, zdaj je že boljše samo še boli in otrdeva trebuh. Tak da se tolažim, da ne more več bit daleč. Sicer majo pa gužvo in me po moje niti ne bi vzeli rodit, tudi če bi hotla, kvečjemu čakat, mislim, da itak sprožajo samo dopoldne... Čakam pa rajši doma kot pri njih... Pa upam, da bo jutri že samo od sebe kaj... Tečno mi je pa res, ne morem se naspat, ker me vse boli, ko bi mela skoz najhujšo m.... Potem se seveda vedno še nekaj najde, recimo zdaj je pes prehitro goltal hrano, pa se mu je nekaj zataknilo in cvili ko zmešana... Jaz pa sama... Ne vem, kaj naj, vozit si ne upam taka, ker lakho kako sranje naredim na cesti, če skup zlezem... Sem poklicala fantove starše, jo pridejo iskat, bo vsaj ena skrb manj... Ma, smotano je bit sam, kadar gre kaj narobe... Če je vse ok, ni problema, vse folgam, samo kadar se pa takole vse zaroti, vsaka stvar malo, pa te skrbi za otroka, pa za psa, pa če bo fantu ratalo prit do cajta... potem se pa malo na kup nabere in ma vsak normalen človek dosti Prej sem se res bala, da mi ne bo ratalo poklicat pravi čas, da bom prej skup odletela... Ker potem pa res bogve, kdaj bi me kdo našel... No, saj zdaj sem ljudi obvestila o novem "izrednem" stanju in me bojo klicali, verjetno, kar sicer pomeni, da odpade, da bi se naspala . J* ga, boljše to kot da ležim nezavestna...
|