|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 13:41:18   
kapica
Jaz pa grem sedaj malo kosilce pripravljat, potem pa letim na pikanje.
Vas pozneje spet pogledamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9351
4.7.2007 13:43:16   
kapica
Rumba, vidis kak mam jaz dober spomin, a? Nic ne pozabimuser posted image .
Da sta pa ti in Ulla z drugega planeta, bi pa takoj verjela. Ena bolj smesna ko drugauser posted image user posted image user posted image .

Sibam...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9352
4.7.2007 13:45:58   
Jelenche
cao punce

naj se vam  na hitro oglasim.

Včeraj sva s Filipom prišla iz porodnišnice, saj je bil zlateničen in sva morala ostati dlje. Jutri greva pa spet v P na pregled, upam da bo vse OK.
Filip je priden, večino časa spi, .. to je zaradi zlatenice,.. dojenje je steklo, danes je bila že patronažna in me seveda napizdila ker me ni bio doma ko je ona prišla. šla sem v trgovino in lekarno (mogoče me ni bilo 10 minut) Rekla mi je da ne smem ven hodit vsaj 14 dni user posted image user posted image user posted image
Men so pa na odpustu iz P rekli da naj grem ven takoj ko bom lahko,.. naj se ravnam po sebi,. da če se dobro počutim, grem  lahko že jutri!
Tale koka pa pride in mi teži zakaj sem šla ven,.. pa še brez user posted image  sem šla. hehehe pomoje bi bil cel hudič če bi šla s tamalim.

sam porod je bil v redu. V materinski mi piše da je trajal 3h!
Niso me prerezali niti sem se raztrgala zunaj. Imam pa nekaj notranjih šivov, kar pa ni panike.
Svojo porodno zgodbo vam bom napisala drugič.
Upam da ste v redu in da boste kmalu pestovale svoje user posted image

Vsem mamicam pa iskrene čestitke ob rojstvu user posted image !!!

Cmoka vsem!
Držite se punce!!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9353
4.7.2007 13:52:30   
Anonimen
jelencheuser posted image user posted image čestitke......ono babnico bi pa jaz že nazjalauser posted image user posted image user posted image vse lepo in prav, samo ne znajo ravno izbirat tona in načina takele kokeuser posted image

rumba cel pop. in še cela noč in del jutra pa že mora nekam datuser posted image user posted image ni vrag.....voda je prišlauser posted image ma ne morš da verjamešuser posted image zdaj bom mogla pa kuhat it....pa kopalnico spucatuser posted image ampak....šta se mora, nije teškouser posted image
počutim se pa res tak fajn, da vseke tolk dol pogledam a sem sploh res noseča, al je blo samo v moji glavi vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 9354
4.7.2007 13:53:09   
rumba
Iiiiiiiiiii, Jelenche, super, da sta že doma!!! user posted image user posted image user posted image  Sem čakala, kaj se boš javila. Ah, ne pusti se patronažni, ravnaj se po svojem občutku.user posted image  Me veseli, da je šel porod tako lepo! Vi se lepo urihtajte, pol se pa spet kaj javi. Aja, naše mamice se že zbirajo na ta drugem forumu.user posted image  Pozdravček tebi in možeku in poljubček Filipu!!! Pa je le fantek, kaj?

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 9355
4.7.2007 13:54:42   
rumba
Ulla, ko si napisala, da je prišla voda, sem se že vtrašila, da una iz spodnjega štuka. Madonca mam dolgo lajtngo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9356
4.7.2007 13:56:57   
*maja
user posted image Jelenche da ste že doma, ti kar malo zavidam, ko se že takole lepo rihtate, jaz bi tudi že user posted image . Kar se pa patronažne tiče, pa jo ti malo z rezervo vzemaj, po večini so itak vse tele tete še iz stare šole. Jaz sem bila zunaj z Nežo že takoj naslednji dan, ko sva prišli iz P stara je bila takrat točno 5 dni, tako da se ti kar ravnaj po svojem občutku, saj je vendarle poletje in ni zunaj - 10 stopinj.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9357
4.7.2007 13:58:27   
pupi
OOO sem se fajn napapcala
Jelenche, dobrodošla nazaj!! Nič se ne obremenjuj s to avšasto patronažno, ona naj kar melje nekaj po svoje, ti pa ubogaj to kar ti bo porodničar rekel.
Vidim da ste ene naspidirane v tem vremenu. Jaz pa taka driska da grem sama sebi na živce. Sem danes že mojega user posted image  klicala, pa ga nadrla da me nič ne pokliče da bi jaz riodila pa sploh ne bi vedel, pa še dobim ga ne takoj na telefonuser posted image . Groza toti moj ded user posted image !!
Tašonka jaz tudi razmišljam, da bi kar vse zraven vzela zame in za user posted image  ker nimam tak mini torbe, da bi vsako posebej nosla, vse skupaj pa ravno napolnim potovalkicouser posted image  Pa še zazihrala se bom da moj ne bo nič pozabil domauser posted image !
GabiW dobra ideja glede nahrbtnika! Pa kaj mam sploh katerega doma user posted image

MV da bi se nazaj zaprluser posted image

Kapica, dober tek

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 9358
4.7.2007 14:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, ko si napisala, da je prišla voda, sem se že vtrašila, da una iz spodnjega štuka. Madonca mam dolgo lajtngo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...in kak da sem ubrisana, da pa zdaj grem kopalnico pucat, ko mi je voda odteklauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9359
4.7.2007 14:05:27   
rumba
Mogoče bi se še jaz spravila kaj pucat, ko se že glih tako hvalim, kako se fajn počutim.user posted image user posted image  Ja, nikoli se ne ve, kdaj bo naslednjič taka šansa. Pa kako naj kopalnico (beri predvsem banjo) spucam s tem trebuhom?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9360
4.7.2007 14:11:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image joj rumba, jaz mam ono veliko kotno banjo, in se morem direkt slečt in notri zlezt ( stojim na brisači, da nisem v onem čistilu)user posted image user posted image ker drugače ni šans

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9361
4.7.2007 14:15:12   
majrim
jelenche...dobrodošla nazaj!!...je lepo pridet nazaj domov,a??...jaz nisem vidla ure, da grem iz bolnice..aja...tudi jaz sem imela  danes prvič patronažno, pa mi je rekla naj grem kar ven, če se počutim dobro..pač ob normalnih urah...da ji sprehod lahko samo koristiuser posted image ...ampak bom počakala še kak dan, ker me šivi še malo bolijouser posted image ...ni hudo,ampak kar je sigurno je sigurnouser posted image
...vidim, da še kar delate punce????..kje vzamete vso energijo...malo se prišparajte za pol...si nisem mislila,da me bo ta naša Neža tako zmučila..samo jedla bi in se cartala na joški,pol pa itak ne narediš ničuser posted image
...počivajte...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9362
4.7.2007 14:20:38   
siskamiska
Jelenche user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sekiraj se zarad patronažne, moja še tehtnice nima, da bi otroke stehtala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 9363
4.7.2007 14:26:00   
*maja
O Siskamiska si pokukala še malo sem user posted image . K tebi hodijo patronažne iz ZD Šiška? Ah te so itak vse za luno, sem jih jaz imela za vratom, ko se je Nastja rodila ti povem so bile prava katastrofa.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 9364
4.7.2007 14:48:34   
GabiW
iiiii mamice so na sprišle pozdravit. Čestitke še enkrat vsem Jelenche, Siskamiska, Majrim super ste. user posted image user posted image user posted image

Mi še čakamo na svoje.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9365
4.7.2007 14:57:29   
simi27
Jelenche, majrim in šiškamiška - super, da ste ok in da nas pridete še kaj pogledat. Poleg vseh obveznosti...

Ja, tudi meni paše ta dežek. Sem šla prej kar spat in spala dobri dve uri. user posted image  Kako je pasalo. Sem čisto prerojena.

Glede kolegov itd. - tudi meni so vsi razlagali naj ne rodim takrat in takrat, ker so na morju, in bla bla. Vsem se gre za to žurko, ki jo bo moj imel ob rojstvu Svita. user posted image  Pri nas je to tradicija. Za naju s Svitom pa jim je vseeno ali kako? user posted image

Jaz pa moram še danes prekuhati dude, flaško in pa prsno črpalko, ki sem jo dobila od kolegice, če bi jo slučajno rabila. Pa zvečer bom verjetno malo likala. Včeraj nisem nič naredila. Sicer pa moram sedaj še teh zadnjih nekaj dni malce uživati. user posted image

No, fajn se mejte še naprej.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9366
4.7.2007 14:58:22   
Anonimen
Rumba, a sem te jaz prestrašila s tem švercanjem, da si spet na impulzih?user posted image No, moj se je pozanimal in mu je en kolega povedal, da bi se na naju kvečjemu kak težek maher švercal. No, da se švercaš, morš že v osnovi bit maher user posted image , samo pomoje vašga soseda res nič ne košta, če si nanjga priklopljena, jaz sem pa dovolj daleč od tebe, da mojga signala ziher ne ujameš.user posted image

Jelenche, super, da sta doma!user posted image Patronažno pa kar nazaj nakuri.user posted image

Pupi, pri meni je tudi največji problem glih to, da nimam dveh takih majhnih torb, da bi zase in za user posted image posebej spakirala, pa bom kar skupaj vrgla. user posted image Pa še pozabilo se nič ne bo doma, ja.user posted image

Grem kuhat.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9367
4.7.2007 15:43:30   
corfu
Jaz sem pa zdajle komaj dočakala mami, da je odpeljala malega jaz grem pa spatuser posted image . Ponavadi hodi popoldne spat, danes pa ni šans, no bo šel pa zvečer prej. Moj je nekje v Kopru, službeno, tako da pride pozno, se pa potem zvečer kaj slišimo.

Pridne bodite

A se je tani že kaj javila?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9368
4.7.2007 17:04:23   
Anonimen
Hojla punčke male user posted image

Kak ste kaj? Res se mi ne da brat za nazaj, ker ste kar precej naklofale, tak da.. Si mislim, da ste dobro, ko je tak lepo vreme, lepo hladno, pa dežek user posted image

Doktor mi je dovolil, da pridem jutri zjutraj v P, da danes še doma spim user posted image user posted image user posted image
Potem pa samo čakat, kdaj bodo popadki... user posted image

Pišite kaj user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9369
4.7.2007 17:08:22   
ronja
Evo, sem iz p., ena sestra me je seveda grdo gledala, kako si upam tja prikazat (to da sem 4 dni po porodu s popadki in skup padajoča ji očitno ne predstavlja nobenega pametnega razloga...), ampak zdravniki so me pa lepo pogledali, CTG je seveda zazanal popadke, pritisk je bil že boljši, 120/80, čeprav naj bi mi ne smel it čez 75 po besedah moje g., ampak ajde, meni se nič v bolnico ne hodi, dokler ni nujnouser posted image Še Uz so naredili in moja "mala pupa" po besedah moje g. je baje zelo dolga, ma ogromne stegnenice (hehe, že vem, po kom ma to, dolgonogicauser posted image ), tudi glavica ni zanemarljiva in sploh naj bi bila čisto konkreten oz. visok otrok!

Sem bratcu naredila še kosilo, ko me je lih peljal v p., heheuser posted image mam pa že vsega poln kufer, letanja, čakanja, bolečin, skup padanja... Naj se že enkrat začne zares, pa da je KONEC!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9370
4.7.2007 17:10:51   
Anonimen
Ronja, zakaj ti pa ne sprožijo popadkov, če si že tak čez rok? Jaz osebno zase vem, da bi znorela, da bi bila čez rok, bi tam zahtevala, da mi popadke sprožijo user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9371
4.7.2007 17:18:56   
ronja
gorazdova, ma ne vem, če lahko kar zahtevaš popadke... Sicer je verjetno boljše, da gre po naravni poti, če je vse ok... Samo je pa res že tečno, sploh to danes zjutraj... Boli, otrdeva, skup padam, obliva me vročina in mraz... No, zdaj je že boljše samo še boli in otrdeva trebuh. Tak da se tolažim, da ne more več bit daleč. Sicer majo pa gužvo in me po moje niti ne bi vzeli rodit, tudi če bi hotla, kvečjemu čakat, mislim, da itak sprožajo samo dopoldne... Čakam pa rajši doma kot pri njih... Pa upam, da bo jutri že samo od sebe kaj...

Tečno mi je pa res, ne morem se naspat, ker me vse boli, ko bi mela skoz najhujšo m.... Potem se seveda vedno še nekaj najde, recimo zdaj je pes prehitro goltal hrano, pa se mu je nekaj zataknilo in cvili ko zmešana... Jaz pa sama... Ne vem, kaj naj, vozit si ne upam taka, ker lakho kako sranje naredim na cesti, če skup zlezem... Sem poklicala fantove starše, jo pridejo iskat, bo vsaj ena skrb manj...

Ma, smotano je bit sam, kadar gre kaj narobe... Če je vse ok, ni problema, vse folgam, samo kadar se pa takole vse zaroti, vsaka stvar malo, pa te skrbi za otroka, pa za psa, pa če bo fantu ratalo prit do cajta... potem se pa malo na kup nabere in ma vsak normalen človek dostiuser posted image Prej sem se res bala, da mi ne bo ratalo poklicat pravi čas, da bom prej skup odletela... Ker potem pa res bogve, kdaj bi me kdo našel... No, saj zdaj sem ljudi obvestila o novem "izrednem" stanju in me bojo klicali, verjetno, kar sicer pomeni, da odpade, da bi se naspalauser posted image . J* ga, boljše to kot da ležim nezavestna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9372
4.7.2007 17:23:59   
*maja
Kje si pa to bila v P ko praviš da imajo gužvo?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9373
4.7.2007 17:26:07   
Anonimen
Ja, res bolje, da te klicarijo, kot da ležiš nezavestna.. Upam, da ti bo zneslo in da bo pupika čimprej prišla ven.. Je smotano, ko si čez rok, pa čakaš, kdaj bo kaj.. Zase tudi sigurno več nevem, če bodo sprožili popadke.. Sploh nevem, kako naj bi porod potekal, ker imam trombozo.. Pa so rekli eni, da CR ne smejo narediti, rojevat tudi naj ne bi smela, ker bi se preveč mantrala.. Mislim, halo, vsaj sigurno lahko povejo, kako naj bi potekal porod, ne da nič nevem.. Upam, da jutri zvem, drugače znorim.. 

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9374
4.7.2007 17:38:27   
ronja
Bila sem v Lj.

gorazdova, hehe, ta je pa dobra - cr ne smeš, vaginalno ne smeš, ja kaj pa potem, ti ga bojo čez usta ven potegnili?user posted image user posted image Just kidding, ne me resno jemat, me nek črn humor zdaj spremlja;)

Mogoče zato, ker mi je tako noro slabooooooo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?