Anonimen
|
Ne ne, nisem še šla rodit , čeprav bi bilo mogoče fajn, zdaj ko je tako prijetno sveže, pa mož je "doma". Sicer me je sinoči ful šravfalo po terbuhu, samo je zdaj že umirjeno vse. GabiW, jaz sem spakirala kar eno tako manjšo športno torbo. Sej je meni tud hecno , samo jaz imam kar zase in za skupaj spakirano (no, saj še sploh nimam vsega ), pa ni šlo drugam. Ronja, upam, da si se šla pokazat v P, ker če si ti sicer tako polna energije in neutrudna, zdaj pa skup lezeš in te visok pritisk daje, najbrž res nekaj ni ok. Drugače sem pa glih včeraj pri moji G na ušesa vlekla, ko je eni drugi julijski nosečki razlagala, da če pritisk preseže 140/90, ali če bo imela glavobole, da mora takoj v P. Držim pesti in mislim nate! Ronči, jaz sem imela prvič EA, zdaj grem pa rodit s TENS-om, ker bom v LJ rodila in tukaj je pomoje EA še težje dobit kot zadet na lotu. *maja, mogoče je pa res vreme krivo, ker se jaz tudi zelo zelo čudno počutim. Če pa ni, se pa vidiva v P. Kapica, jaz tudi še nisem slišala, da se lahko nazaj zapre. Tako, Špela spi že pol urce, jaz se grem pa tudi malo uležt, pa vas pridem še potem prebrat in kaj napisat. Ker včeraj je bila prehuda, toliko strani za predelat.
|