|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 13:07:17   
kapica
Kapica, ti full hodiš na to akupunkturo, a to kej zares pomaga??

Ajy, ti povem po porodu, ce je kaj pomagalouser posted image . Nimam pojma, ampak naj bi pomagalo pri hitrejsem odpiranju, ne pa proti bolecinam. Tako da... Ce drugega ne, mi za psiho pomaga, to pa zeloo rabimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9326
4.7.2007 13:08:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja jaz pa kar bi eno karto za Rim prosim user posted image . Imam že polhn kufer vseh, ki me sprašujejo, kaj še nisi šla, ja kdaj pa bo user posted image . Ja ne vem madona, najbolje, da jih začnem spraševat kdaj drugim najbolj odgovarja a ne????  Mater saj imam še celih 5 dni do roka user posted image .

To je dobr, če te sprašujejo kdaj bo, meni vsi govorijo, pa ne takrat rodit, ker gremo mi na morje, pa drugi- takrat počakaj , da pridemo z dopusta, en mi je celo rekel ,sej ne boš rodila,pred 20 in tako dalje... meni samo govorijo kdaj naj ne rodim user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9327
4.7.2007 13:08:55   
kapica
Glede MV: jaz tud se nisem slisala, da bi se nazaj zaprl. Ampak moja G je rekla, da je tud mozno, da s enazaj zapre.
A mi poveste, ve ta izkusene pupe, ce to ze kaj pomeni, da sem malo odprta?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9328
4.7.2007 13:09:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Žal ne morem priti k tebi pospravljat, ker ne vem kje stanuješ user posted image

To je pa najmanjši problem. Kaj imaš tudi zs izklopljen?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, nekaj čudežno ne dela user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9329
4.7.2007 13:09:43   
kapica
To je dobr, če te sprašujejo kdaj bo, meni vsi govorijo, pa ne takrat rodit, ker gremo mi na morje, pa drugi- takrat počakaj , da pridemo z dopusta, en mi je celo rekel ,sej ne boš rodila,pred 20 in tako dalje... meni samo govorijo kdaj naj ne rodim

To pa so izjemeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9330
4.7.2007 13:10:02   
pupi
Kapica če b vidla svinajrijo v naši koči bi drugače mislila user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9331
4.7.2007 13:10:41   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja meni se zdi 1 ali 2 cm zelo malo, dosti je tam 4-5 pa potem naprej.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9332
4.7.2007 13:12:07   
Anonimen
Ne ne, nisem še šla rodit user posted image , čeprav bi bilo mogoče fajn, zdaj ko je tako prijetno sveže, pa mož je "doma". Sicer me je sinoči ful šravfalo po terbuhu, samo je zdaj že umirjeno vse.

GabiW, jaz sem spakirala kar eno tako manjšo športno torbo. Sej je meni tud hecno user posted image , samo jaz imam kar zase in za user posted image skupaj spakirano (no, saj še sploh nimam vsega user posted image ), pa ni šlo drugam.

Ronja, upam, da si se šla pokazat v P, ker če si ti sicer tako polna energije in neutrudna, zdaj pa skup lezeš in te visok pritisk daje, najbrž res nekaj ni ok. Drugače sem pa glih včeraj pri moji G na ušesa vlekla, ko je eni drugi julijski nosečki razlagala, da če pritisk preseže 140/90, ali če bo imela glavobole, da  mora takoj v P.
Držim pesti in mislim nate!

Ronči, jaz sem imela prvič EA, zdaj grem pa rodit s TENS-om, ker bom v LJ rodila in tukaj je pomoje EA še težje dobit kot zadet na lotu.

*maja, mogoče je pa res vreme krivo, ker se jaz tudi zelo zelo čudno počutim. Če pa ni, se pa vidiva v P.user posted image

Kapica
, jaz tudi še nisem slišala, da se lahko nazaj zapre.user posted image

Tako, Špela spi že pol urce, jaz se grem pa tudi malo uležt, pa vas pridem še potem prebrat in kaj napisat. Ker včeraj je bila prehuda, toliko strani za predelat.user posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 9333
4.7.2007 13:13:09   
Ajvy
Kapica, no, potem pa pričakujem report, me prav zanima , če res pomaga... za psiho nisem v dvomih, da ti prav pride...

Pupi, kar počasi si res vzami, jst sem zadnjič od tegote vse na hitrem tempu pospravila, pa mi je bilo tak slabo, da sem se htea v kanto za smeti vreč... naslednji dan sem veliko vmes počivala, pa sem tudi veliko več naredila!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9334
4.7.2007 13:14:08   
kapica

Ja meni se zdi 1 ali 2 cm zelo malo, dosti je tam 4-5 pa potem naprej.

Malo je ja, ampak a to pomeni, da bo sedaj recimo dva tedna tako, al se bo naprej odpiralo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9335
4.7.2007 13:15:07   
kapica
Kapica če b vidla svinajrijo v naši koči bi drugače mislila

V tem primeru pa sploh ne bi k tebi hodilauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9336
4.7.2007 13:18:20   
Ajvy
No, grem še malo počivat... user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9337
4.7.2007 13:20:40   
*maja

Malo je ja, ampak a to pomeni, da bo sedaj recimo dva tedna tako, al se bo naprej odpiralo?

To je pa čisto odvisno... ne vem, boš potem ti poročala kako je šlo naprej user posted image ...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9338
4.7.2007 13:22:33   
kapica

To je pa čisto odvisno... ne vem, boš potem ti poročala kako je šlo naprej ...

Ja, pa res, nic, lepo bom cakala in videla kako in kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9339
4.7.2007 13:23:34   
rumba
Kapica, tudi jaz mislim, da 1-2 cm odprt mv še nič ne pove. Ja, počasi se bo dalje odpiral. Kako hitro... no to vprašanje pa je za nasloviti na unega tam zgoraj.user posted image  

Hvala za vse podatke o Kristinini pupi. Pišuka, sezmana ne morem več popravljat. Bom morala spet novega nalepit.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9340
4.7.2007 13:28:45   
rumba
Meni pa danes tale RR ful počasi delauser posted image . Zdaj pa ne vem, ali nas preveč gor visi in je preobremenjen ali pa pri meni kaj šteka. Kako je pa pri vas?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9341
4.7.2007 13:30:53   
Anonimen
he he pupi, sem še v enem kosu, nč batuser posted image pa tak fajn, dež pada in počutje majka....kaj en dober spanc nardiuser posted image user posted image user posted image sem bla na kavici in čveku prejle, zdaj se pa s sladoledom bašem, packauser posted image še zmeri smo brez vodeuser posted image nisem nič kuhala in nič pospravljalauser posted image najbolj zoprno je pa z wcjem.....sem si en ajmer vode gor privlekla ( hvalabogu za dežuser posted image ) da lahko splahnem wc, ko pa moram kr naprej lulat hodituser posted image svašta....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9342
4.7.2007 13:31:14   
*maja
Meni RR dela počasi že 2 dni user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9343
4.7.2007 13:31:38   
kapica
Rumba, jaz mam iste probleme z RR. Pocasno in pocasno. Tako da ne lezi na tebi.

Razen ce nisi na sosedovem racunuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9344
4.7.2007 13:33:34   
Anonimen
kar se pa MV tiče....meni ga ni še niben pogledal, no moja gin. nazadnje v enem 26.t......čeprav mislim da je zdaj tako vseeno, a se odpiram al ne....če se ne, se še že bom, če pa se, pa tud provuser posted image user posted image ( huda logika a ne), tist mislim da je bolj problem če se odpiraš prejuser posted image mam pa tko raj da mi zdaj noben ne šari med nogami, ker so sama goveda ti dohterji v Puser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9345
4.7.2007 13:33:39   
*maja
Ula brez vode je cel hudič ja, mi smo bili predvčerajšnjem brez vode od 19.30 do enih ponoči, je bila na Vrhniki cela štala, ke jim je zajetje zalilo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9346
4.7.2007 13:36:01   
GabiW
ojla,

punce, danes je definitivno vreme krivo za naše počutje. Tako slabo kot se danes počutim, se nisem že od vsega začetka nosečnosti. Zdaj mi je pa še slabo, ker nekdo v stolpnici cvre ribe. user posted image user posted image  Grozno kako se ta vonj hitro razširi.

Hvala za info o pakiranju. Hmmm, ja bom dala pa vse v šolski nahrbtnik. user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9347
4.7.2007 13:39:24   
Anonimen
maja pa čez noč še nebi blo tak motečeuser posted image al pa tudi, sj isto jo rabiš.....tu smo že od zjutraj, pa nič niso povedli, da bi si vsaj natoču človk prej vodouser posted image

gabi, jaz pa se odlično počutim danesuser posted image mene bolj ona vročina ubija, takole vreme je pa pravi blagorčekuser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 9348
4.7.2007 13:39:28   
rumba
Kapica, ti pa res ne moreš pozabiti mojih grehov kaj?user posted image user posted image user posted image   A veš, da se mi cel moški del znancev smeji, zakaj se tej ne upam švercat, da unemu revežu itak to nič ne pomani, jaz pa raje kurim telefonske impulze!!! Še dober, da se je moj sprijaznil, da tak je pač davek te moje nosečnosti.user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9349
4.7.2007 13:40:58   
rumba
Ulla, izgleda da sva midve iz enega drugega planeta, ker se danes super počutiva. user posted image user posted image user posted image  Ali pa sva se edini dobro naspali. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?