Freycha -> RE: Julijke 2007 (12.12.2006 17:04:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lali82 Tudi jaz sem se naročila na nuhalno svetlino, ampak sem bila mal prepozna tako da sem namesto dr.Strahove sedaj naročena pri dr. Završnik. Pri strahovi bi lahko dobila datum šele januarja to je pa že mal prpozno...No če katera pozna dr. Završnik naj mal poroča če je uredu... Danes sem bila prvič pri dr. Završnik Tončki, ki sicer dela v MB porodnišnici, NS pa dela pri dr. Strahovi v Domžalah. Danes sem jo sicer videla prvič, ampak sem bila z njo zadovoljna. Veliko sva se pogovarjali, razložila mi je določene stvari in zdi se mi strokovna, na stolu sem bila kar nekaj časa, da me je celo pregledala. Tako da sem se tudi odločila, da bo kar ostala moja ginekologinja. Edino pripravi se, da zelo potiho govori in sem mogla kar napeti ušesa, da sem jo slišala hehehehe Te pa prosim, ker mi je že dala datum NS pri njej v Domžalah, da mi daš še tel. št. (ker je ginekologinja danes ni imela s sabo), da se še uradno prijavim na NS v Domžalah. Sem vesela, da mi bo tudi ona naredila NS, je pa tudi porodničarka, kar pomeni, da bo mogoče tudi pri porodu zraven, kar me res veseli........ UZ nisva delali, mi je dala pa napotnico, da ga narediva. Če se bo dalo, bova kar vse naenkrat naredili....... Ker sem imela v nožnici še vedno neke sledove krvi, mi je dala še za en mesec bolniško, po UZ se bova pa odločali naprej. PDP-ja mi še ni določila, verjetno bo, ko bova delali UZ. Imam pa eno vprašanje: na podlagi česa so vam vaše g dale bolniško do poroda? Jaz bi kar rada ostala doma..... Sicer pa sem šla danes v trgovino in si kupila puzzle (za začetek 1000 kosov), da se bom doma zabavala in da ne bom samo na netu in pred TV visela........ jupii.... jaz se pa kar veseli, da sem doma!
|
|
|
|