Anonimen -> RE: Julijke 2007 (7.12.2006 21:17:21)
|
Končno sem imela prvi pregled. Pamžek je že ful velik in se ga je res lepo videlo. Srček lepo utripa, pikica se skoz neka premika, maha z rokicami in brca, ful je blo lepo spet videt to. Velika je 2.6cm. Mi je pa PDP prestavla na 8.7. Izgleda je srednji datum dala, ker po zadnji M imam 7.7., po UZ pa 9.7., pa mi je dala vmesnega. Škoda, pa tako fajn datum sem imela. Se je pa kar zasekirala zaradi tega mojega težkega dihanja, ko zadnjih nekaj dni težko diham. Me je poslala na EKG, ki je bil danes ok, jutri zjutraj moram pa k internistki v porodnišnico. Malo jo skrbi, ker sta moja dva oba srčna bolnika, pa me bo pozorneje spremljala. Tako da moram nazaj na pregled k njej že čez 14 dni. Pa kap jo je, ko je izvedela, da delam, da sem samo na polovični porodniški in je že začela, da me namerava dat na bolniško. Joj, to sva se že lani pregovarjale, da si je ne morem privoščit, pa če jo še tako rabim. Mogoče bom polovično vzela. Se bova čez 14 dni zmenili. Glede dvojajčnih dvojčkov sem pa jaz mislila, da je fora v posteljicah. Pri dvojajčnih ima vsak svojo, pri enojajčnih je pa skupna.
|
|
|
|