Kety -> RE: Julijke 2007 (15.12.2006 11:41:06)
|
Živjo! Corfu, bravo, da si šla na urgenco. Tiste infuzije res pomagajo! Super da si bolje in zdej bo stvar šla samo še v bolje, boš videla! No, tudi moje slabosti niso minile, danes me kar drži in se ful slabo počutim. Včeraj nisem mogla kaj preveč pisat, ker sem bila čisto fertik. Ja, kar videla je že spol. Mi je delala spet vaginalni UZ in me tudi gin. pregledala zaradi krvi v urinu. Pregledala mi je tudi ledvice z UZ-jem. Vse ok, tako, da ne ve od kje kri. Vprašala me je koliko pijem in smo ugotovili, da premalo. Ampak, ko mi je po pijači tako slabo....zdej se nacejam in upam, da bo bolje. V glavnem, je rekla, da se je tako dobro videlo, da se ni dalo zgrešit. Jo pa dobro poznam in mi ne bi povedala, če ne bi bila sigurna. Tako, sedaj vemo, ampak če bo punčka, bomo prav tako srečni, saj si želim imet oba spola. Sem tudi računala na NS, da bom tam izvedela, no pa me je moja G. prehitela. NS imam 3.1. in bova šla z možem oba, Timon pa bo v varstvu ta čas. Simi in Rumba, ful imata pozno prvi pregled, dobri sta da vaju to ne vrže iz tira. Jaz sem komaj dočakala 7 teden, da sem videla ali je ok.
|
|
|
|