kapica
|
Jutro punce ! No, za mene je se jutrto, ker danes nimam sluzbe in sem si privoscla, da sem spala kolikor se je dalo. Sedaj pa ze pocasi kuham kosilo. Zvesta, a se ti zdi da sta velika? Se vidi da nimam prav pojma o tem, ampak je kr precejsnja razlika med obema. Je Lan Lani vse uzel verjetno ona pa s eni dovolj borila . Afnica, upam, da dobro okrevas in da je vse v redu . Ketty, cestitke za diplomo . Corfu, pri meni je tudi isto z utrujenostjo. Zvecer nic vec od mene, razen ce cel dan cisto nic ne pocnem in samo pocivam. Ampak dokler se lahko dobro spim, sem zadovoljna .Drzim pesti za izpite. Freycha, pri meni so v 29 tednu naredili prvic ctg. Je bilo takoo lepo. In sedaj imam ze preglede vsaka dva tedna, kjer bo tudi vedno ctg narejen , UZ pa verjetno ne vec. Nisem vedela da je to povsod drugace. Rumba, ne vem kaj je s tem kuhanjem, meni se to ne dogaja. Zanimivo, verjetno so pac hormoni, saj lahko sedaj za vse hormone krivimo . Siskamiska, jaz tocno tako naredim kot pravis, pa ne gre!!! Vem, da sem se mucla s tem ze od foruma Upajmo skupaj, ker sem tudi hotela par stvari shranit in ni slo. Vedno mi napise da je datoteka prevelika . Pa je samo to kar pisemo. Ni mi jasno res, bom se poskusala, ampak ne verjamem v uspeh. Backo,a res? Uh, deset dni brez tople vode je pa hudo, za nas ko smo tako razvajeni da nam je to vse samoumevno. Upam, da zdrzis . Jaz sem danes spet pri zobozdravniku , zvecer pa v materinski soli. Punce, lepo se imejte na kavici in fajn se nacvekajte !