|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  825 826 [827] 828 829   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.6.2007 16:00:41   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Pikabu ti si carica da vse takole izčrpno komentiraš...kapo dol!....a si ti izpiske narediš za 10 strani ufffuser posted image

Ne sproti sem brala in kometirala. Sem imela že prav slabo vest, ker se samo na hitro oglašam, pa nič drugega ne komentiram, ampak res ni zneslo. saj sem verjetno še kaj pozabila, upam, da mi ne zamerite. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20651
19.6.2007 16:09:54   
pikapolona2
je odgovor ista lokacija...cerkev...kje pa je to?

P

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20652
19.6.2007 16:27:10   
frrrr
Maxica, tut od blizu ste lepi user posted image  user posted image

lokacija mi je tut všeč... Pikabu, lepa cerkvica za poroko user posted image

barby, fino si ga postrigla! user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20653
19.6.2007 16:34:14   
beki24
barby- ja fino frizurco ima zdej Val- ravno prav dolgeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20654
19.6.2007 16:44:18   
beki24
Maxica- luštni ste, pa ful si bla dobr oblečena!user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20655
19.6.2007 16:50:10   
altati
Maxi - you look beautiful!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  And also your familyuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20656
19.6.2007 17:21:23   
Anonimen
Tako...

Jaz vas uradno zapuščam...seveda samo za par dni...gremo malo v lepše kraje in se mislimo imeti super...upam, da bo tudi škrat fino spal...

Pridni bodite in čestitke vsem , ki boste te dni praznovali, dobili zobke in nasploh kakorkoli pozitivno napredovali...

Rada vas berem in ste mi pri srcu, zato vas bom ziher vsaj malček pogrešala...

Uživajte v prelepih dneh...

user posted image  za vse vas, od naju z Valom...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 20657
19.6.2007 17:30:12   
pikapolona2
ajaaaaa...barby zdej pa vem zaka se je blo potrebno pošišatuser posted image

lepo se imejte...a grete na morje ...upam da uživate in da vam nebo prevroče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20658
19.6.2007 17:33:32   
Pikabu

Ista kapela, kjer sem bila jaz prej doma. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 20659
19.6.2007 17:35:17   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
lokacija mi je tut všeč... Pikabu, lepa cerkvica za poroko user posted image

Tista zadnja slika je nova cerkev, v njej se še nič konkretnega ne dogaja, krst so imeli v leseni kapeli, ki jo bodo podrli, ko se preselijo v novo cerkev, pa midva sva se tudi tam poročila, cerkve takrat sploh še ni bilo. Je pa oboje zelo lepo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20660
19.6.2007 17:37:02   
frrrr
vprašanje: ali lahko imam Jašo v plenički in kratki majčki?
sem gruntala, da nimamo toliko bodijev na kratke rokave, da bi lahk 8 dni na morju brez pranja zdržali, imamo pa kr nekaj kratkih majic... kratke hlače imamo samo ene take, da nimajo naramnic (se mi zdijo mau pretople za takšno vročino.. pol zvečer ne rečem, ampak prej user posted image ) vglavnem za ledvičke me skrbi, da bi ga napihalo, če nima bodija gor user posted image

barby - uživajte! pa kr pogrešaj nas! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20661
19.6.2007 17:37:26   
Pikabu
Dajte mi povedat, kaj počnete, ko je takole vroče. Jaz imam prav slabo vest, ker ne gremo ven, ampak mene bo pobralo na takem soncu. Okoli hiše ni sence, da bi se dali vsaj v senco, oz. na tisti strani, kjer je, je tik za cesto, tam se pa tudi ne moremo igrati. Rada bi šla ven, pa nimamo kam, v hiši je sicer prijetno hladno, ampak mi bi šli ven. Gremo zjutraj, pa zdaj enkrat bomo šli, ko se malo ohladi, čez dan se pa prekladamo po hiši in mene to nervira.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20662
19.6.2007 17:39:38   
Pikabu
sem gruntala, da nimamo toliko bodijev na kratke rokave, da bi lahk 8 dni na morju brez pranja zdržali, imamo pa kr nekaj kratkih majic... kratke hlače imamo samo ene take, da nimajo naramnic (se mi zdijo mau pretople za takšno vročino.. pol zvečer ne rečem, ampak prej user posted image ) vglavnem za ledvičke me skrbi, da bi ga napihalo, če nima bodija gor user posted image

Jaz imam Maksa brez bodija, v majčki in kratkih hlačah. Majico ima za hlačami, če mu zleze ven, mu zatlačim nazaj noter.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20663
19.6.2007 17:40:32   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Ista kapela, kjer sem bila jaz prej doma. user posted image

kje pa je to kjer si bila doma...nekje pri Domžalah.....?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20664
19.6.2007 17:43:32   
pikapolona2
Frrr ravno danes sva midve že cel dan v majčki in plenički....vmes ko sva bile pa zunaj in na dekci v senci sem ji pa še plenico dol slekla da se ni tolk potila pod njo...tak da jst ne vidim problema zakaj nebi bili samo v majčki? Če pa piha pa mu daš majčko za pleničko ali kratke hlačkeuser posted image

Pikabu tudi midve sva bolj okoli hiše in iščeva senco...zdejle sta pa z atijem v bazenčku...na srečo imamo drevesa okoli hiše tam pa je vedno hladno....sm pa tudi jaz tak tip da mi ni za bit na živem soncu...tako da te štekam ...tud jst bi bla rajši notri...Ne met slabe vesti!

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 19.6.2007 17:44:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 20665
19.6.2007 18:14:59   
moci
no mi smo včeraj kupili trip trap. in zoja noče biti v njem.user posted image itak pa ne sedi ampak se kar ravna in potem visi na varovaluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20666
19.6.2007 19:22:28   
frrrr
moci, sej se bo navadila... naš sedi šele kakšen mesec v njem... pa sicer tudi velikokrat jeva še kr v ležalniku user posted image v trip trapu se mi preveč na žlico meče, no zdej je že bolje... poskušaj vsak dan po malo... mogoče ji ga pred tv zvlečeš in notr posediš, da ga malce vzljubi user posted image js to izvajam kadar mu nohtke strižem user posted image

Pikabu, mi smo bili danes cel dan notr user posted image zjutraj v dobri uri 3x previli zaradi kakanja, popoldne pa 2x zaradi kakanja, sicer pa redno previjanje kot vsak dan user posted image no, zdej gremo pa že spat user posted image ne vem no - al je slabo vreme, al pa prevroče... popoldneve imava že nekaj časa bolj burne glede sprehodov... sva le pred hišo za kakšno urco user posted image gledava rožice, kužke, očka kako travo kosi, se pogovarjava z babico ali sosedovim mulčkom... vglavnem nobenega konkretnega sprehoda user posted image mislim, da bo zdej s sprehodom bolje, ker ga bomo dali v nahrbrnik, pa imamo tudi dežno prevleko - upajmo user posted image

mali že spravljen in hoče joško user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20667
19.6.2007 20:28:47   
pikapolona2
ti ti zojauser posted image ...mami kupi stol ona pa takle zganjauser posted image ...vsak dan malo pa se bo navadila....se pa spomnem ko je moja sestra v trip trapu rit vzdignila in samo zdrsnila ven spodaj....al pa je noge tako napela da so bile trde in jih nisi mogel vdet v obročuser posted image user posted image ......tist pašček je pa že na začetku zgrizla..hehe...
user posted image  že spi.....zadnji teden je to tako enostavno...da ne morem verjet ...trkam da se ne spremeni......ati je šel na kolo jst pa mal delam mal pa RR berem!

Popoldne sem ribez nabirala pa sem jo poleg imela na travi in vmes je kakšnega tudi pojedla  user posted image user posted image kake face je delala...ampak pojedla ga je pa!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20668
19.6.2007 20:29:20   
moci
kje je pa danes nanicauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20669
19.6.2007 20:30:54   
altati

sem gruntala, da nimamo toliko bodijev na kratke rokave, da bi lahk 8 dni na morju brez pranja zdržali, imamo pa kr nekaj kratkih majic... kratke hlače imamo samo ene take, da nimajo naramnic (se mi zdijo mau pretople za takšno vročino.. pol zvečer ne rečem, ampak prej user posted image ) vglavnem za ledvičke me skrbi, da bi ga napihalo, če nima bodija gor user posted image

jaz sem prav namenoma kupila nekaj majčk Jašu, da bo lahko na morju samo v njih in pleniciuser posted image . Aja, na plaži mu bom pa tudi plenico dol dala. Da bo malo lulčka zračiluser posted image

In tudi danes sem ga imela v kratki majici in kratkih hlačkah!

< Sporočilo je popravil altati -- 19.6.2007 20:35:52 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20670
19.6.2007 20:33:21   
altati

Dajte mi povedat, kaj počnete, ko je takole vroče.

Dopoldne sva bili z Viv do 12h na Gibi-ju (otroškem igrišču) v senci. Otroka sta se igrala na travi, midve pa zraven čvekali.
Jutri in pokutrišnjem pospravljam in pakiram.
Ko pa pridem iz morja, bom pa v takem vrememu od 9h do 12h hodila na bazen. Vsak dan, če bo takole. Potem bom dala pa 'tamaučka' spat. Okrog 17h boo šli pa zopet ven, mogoče tudi na bazen.....Na bazenu bomo pa vsekakor v senci, da ne bo pomote.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20671
19.6.2007 20:35:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje je pa danes nanicauser posted image

pojma nimam, sva pa zjutraj po telefonu govorili.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20672
19.6.2007 20:37:15   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ko pa pridem iz morja, bom pa v takem vrememu od 9h do 12h hodila na bazen. Vsak dan, če bo takole. Potem bom dala pa 'tamaučka' spat. Okrog 17h boo šli pa zopet ven, mogoče tudi na bazen.....Na bazenu bomo pa vsekakor v senci, da ne bo pomote.

jah lahko tebi ko imaš pa 10 korakov do bazenauser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20673
19.6.2007 20:39:29   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

jah lahko tebi ko imaš pa 10 korakov do bazenauser posted image user posted image

pridi k meni, pa gremo skupaj!
Saj Viv bo tudi hodila in z Nanico sva tudi že zmenjeni.
Pridita še vidve z Brino, potem, po naših počitnicah.....

Neposredna povezava do sporočila: 20674
19.6.2007 20:42:21   
Pikabu
Moj bratec je končno naredil albume s slikami. Sicer niso vse še gor, baje, da jih računalnik še vedno prenaša in bodo jutri čez dan vse. Če katero zanima, pošljem link na ZS, je pa res ogromno slik.

Zdaj grem pa spat, ker me tako glava boli, da tudi gledati ne morem, lekadol pa nič ne prime.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  825 826 [827] 828 829   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  825 826 [827] 828 829   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?