|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  824 825 [826] 827 828   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.6.2007 12:54:46   
Pikabu
Spet vas ne dohajam.

Poročilo in podatki za frrrr: Mi smo imeli danes posvetovalnico. Maks je težek 8380g in velik 72 cm. Je lepo zdrav fant. Veselo se je plzil na okoli, pokazal je zdravnici, kako vstane, kako se sam posede, pogledal je, kje je lučka, v glavnem, vse je super. Edino na nogi je gledala, da mu na desni nogi palec gre v drugo smer, bo mogoče moral nostiti narobe čevlje, se pravi tistega za levo nogo na desni ( le po eno uro na dan, ne ves čas), pa pokazala mi je, kako naj mu masiram nogo, da bi se samo od sebe čim bolj popravilo. Ni hudega, bolj lepotna napaka. Je pa zdaj itak samo bos.

Zdaj grem pripraviti kosilo, pa spt ju spravim, če ne omagam, pridem nazaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20626
19.6.2007 12:57:56   
Pikabu
Čestitke za 9 mesecev:

user posted image Arabela in Katarina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 8 mesecev:

user posted image atinav in Liam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20627
19.6.2007 13:08:01   
muki1
Oj
malo pavze...obe spita user posted image .
Beki, ful ste luštkani user posted image .
Altati, a ti tudi prakticiraš jokanje, ali je to danes izjemoma, ker ti je izpulil rezervni živec?

Katarina in mamica Arabela, čestitamo ob dopolnjenem 9 mesecu
user posted image

Maxica, ne poslušaj jih user posted image . Po dveh pirih sem ziher, da boš ti nekoga drugega dojila user posted image , pa še prijalo mu bo verjetno.
Mislim, da s tvojimi mlekarnami ni nič narobe, si dokazala pri Maksu user posted image .  Po mojem te je malo zabasala utrujenost in je posledično malo manj mleka. Ne pivo, počitek ti svetujem, probaj ju podturit možu, da se nekam peljejo, ti pa v horizontalo za dve urci. Bo mlekec koj nazaj.
Sicer pa kakšno pivo tu in tam tudi svetujem user posted image .

@lina, zunanji bazen je imel 29 stopinj, notranji pa 31. Pa upam, da ni to premalo, je bilo včeraj res zelo vroče, pa še takoj sva jo slekla in zavila v brisačko.
Ampak si mi dala misliti....upam, da je nisem prehladila, saj je ponoči spet veliko jokala in sem jo šla zjutraj pokazat, pa ima vneto uho. Po dveh tednih jovo na novo user posted image . Morda sva res nespametno ravnala, da sva jo namočila včeraj...ampak potemtakem se tudi v morju ne bo smela kopat, saj morje nikoli ne doseže 31 stopinj user posted image , niti 29, temperature zraka pa so iste kot pri nas.
Ne vem, no....zdaj res mislim, da sem jo jaz prehladila user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 19.6.2007 13:09:34 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20628
19.6.2007 13:08:29   
frrrr
mami *anč*, le ubogaj Tristana in dudiko v usta, bo noga manj bolela user posted image

moci, kako tvoje otekline? naj čimprej usahnejo user posted image

beki, lep prikaz previjanja... mala je pa itaq tolk cortkana user posted image
drgač Jaša na tleh previden, ampak pred spanjem pa na postelji ni in me zanima ali je pogruntal, da je tam mehko, al od utrujenosti to počne

meni pa full paše, da je mož na bolniški, ker sem sama tut fajn prehlajena in oba rihtava tamaučka, je lažje... vmes js dežuram na telefonu in poskušam vlivat voljo, tolažit, poslušat,...

aja, prej mi mož reče, da Jaša bombažka Chowinga po francosko poljublja user posted image pa grem pogledat in ugotovim: mali vidi na Chowingu nos in ga hoče pojest, tako kot to počne meni in možu user posted image in ker je bolj majhen nosek, se kr matra, da bi ga pojedel, ter celega poslini user posted image
tole z nosom sm pa js kriva, ker ga med previjanjem nisem mogla drugače držat na miru kot, da sem ga z nosom zafrkavala... in zdej vsake tolk časa začne kot zlata ribica odpirat usta, pol se ti pa kr zažene v nos user posted image user posted image

pa prej smo klasiko imeli naštimano - moonlight sonato od Mozarta,
Bachov brandenburški koncert in peer gynt od Griega... je Jaša full pel zraven user posted image zgleda mu ni samo Jimi Hendrix všeč, mu tut klasika paše user posted image user posted image

a še to... prej govorila s sodelavcem... ko sem bila še v prodaji, mi je bil šef in mentor pri pripravništvu... vglavnem gre tut v petek v isti kraj na morju, pa je to eno malo selo kolkr se spomnem user posted image sm mu kr povedala, da nisem trebušnjakov delala, pa pravi, da je njegova žena noseča in v avgustu pričakujejo user posted image , on pa tut ni telovadil in se nimam kej za sekirat user posted image

a sm vam že zaželela lep dan? user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20629
19.6.2007 13:11:42   
muki1
O hello Pikabu in Frrrr.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20630
19.6.2007 13:13:08   
frrrr
mali si kr sam postreže legice user posted image škatlo dobi iz poličke in se začne igrat user posted image morm it zraven, da neu kake snedel user posted image

Pikabu - mere povzete, bravo Maks user posted image

muki - nisi ju prehladila! viroza razsaja!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20631
19.6.2007 13:13:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

O hello Pikabu in Frrrr.
hello nazaj... in bajbaj... dreki peki v plenici user posted image mati pa srečni user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20632
19.6.2007 13:14:21   
beki24
muki- a je kaj pihalo, ko ste bili zunaj?
Sicer pa je moje mnenje, da je Iva malo bolj nagnjena k prehladom in vnetjem ušesa- to se pa rado ponavlja- sem jaz imela zelo dolgo to! Vnetij ušesa sem se znebila šele takrat, ko sem si po kopanju začela fino brisat ušesa, da so bila suha. Mokra glava, pa mal zapiha, pa če je že tko na meji- pa je hitro vnetje!
Drugače pa mislim, da ni panike, če se zunaj kopate, samo Iva je bolj občutljiva.
Mi smo se do zdaj kar v notranjih bazenih kopali, sva se pa šli potem v plaščku tudi ven sprehajat( s kapuco na glavi, ker Tinkara ima le veliko las, ki niso takoj suhi)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20633
19.6.2007 13:23:55   
Anonimen
Fotke:

To je pred striženjem
user posted image

user posted image

To pa po striženju (saj ni veliko, ampak je pa)...

user posted image

user posted image

Zdaj ko je postrižen se bolj resno drži...user posted image

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 20634
19.6.2007 13:24:10   
pikapolona2
Muki mi smo se čez vikend tri dni v moravskih namakali pa ni tamala nič prehlajena....najbrž je res revčka bolj podvržena prehladom...tale vnetja ušes se pa rada ponavljajo...moja sestra jih je imela celo otroštvo tam nekje do konca OŠ nonstop....ampak največja štala je bila ker na koncu nje splohn i nič bolelo pa tud vročine ni imela ...ona pa vneto uho...mami jo je samo tako pogruntala ker ji je ful iz ušesa smrdelo......tečna tale vnetja ja...pocajtajte se!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20635
19.6.2007 13:24:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Altati, a ti tudi prakticiraš jokanje, ali je to danes izjemoma, ker ti je izpulil rezervni živec?

izjemoma, ker mi je res šel rezervni živecuser posted image  Pa saj ni prav jokal, se je zdrl in utihnil, pa zadrl (češ mama prid že, no! doste te mamuser posted image ), pa utihnil....če bi prav jokal, bi ga dvignila...ker solzic niti potočil ni! vse na suho  in jezno in tegotno je bilouser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20636
19.6.2007 13:25:46   
pikapolona2
ahhhhh...kje je še naše striženje......tam nekje čez kakšno leto...hehe....user posted image
Dobr si ga Barby lepo na resice nič na črto!
user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20637
19.6.2007 13:25:58   
altati
muki - jaz pa mislim, da je nisi prehladila.....saj najbrž jo nisi preveč namakala...na šoli plavanja za dojenčke so rekli da se v bazenih, morjih, jezerih itd...kjer je temperatura nižja od 31 stopinj, dojenčke res samo ohčadi v vodi. Par minutk, max 4-5 in ven! ker je drugače menda ful nevarno za ledvičke!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20638
19.6.2007 13:35:27   
beki24
še to moram povedat, da sem danes skuhala korenje, grah, cvetačo in brokoli, vse skupaj in zmiksala+piščanec+krompir in je pojedlauser posted image - aleluja, napredujemo z zelenjavo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20639
19.6.2007 13:37:08   
beki24
 a moraš dati otroke v avtosedež res točno pri 9kg, ker jaz si ne predstavljam, da bo v lupinici šla na morje, 9kg pa ne bomo imeli, ker jih ima zdaj oblečena 8kg.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20640
19.6.2007 13:39:58   
pikapolona2
beki če še ni prerasla lupince...se pravi da ji glava ne gleda čez zgornji rob je še vedno lahko v lupinici....itak je baje bolj varno ker je nameščen vzratno od vožnje

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20641
19.6.2007 13:40:50   
pikapolona2
aja zdej ukopčala ti bi jo rada prej dala..heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20642
19.6.2007 13:45:07   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

a moraš dati otroke v avtosedež res točno pri 9kg, ker jaz si ne predstavljam, da bo v lupinici šla na morje, 9kg pa ne bomo imeli, ker jih ima zdaj oblečena 8kg.

zoja nima niti 8 kg, pa je v avtosedežu, po nasvetu vaditeljice in mojem strinjanju, ker v lupinici se je kuhala

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20643
19.6.2007 13:53:17   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja nima niti 8 kg, pa je v avtosedežu, po nasvetu vaditeljice in mojem strinjanju, ker v lupinici se je kuhala

pri nas tudi kuha, je zmeraj čist premočena, pa še dviguje se mi in potem je vsa sključenauser posted image , pa po možnosti potem še zaspi tako!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20644
19.6.2007 14:00:16   
muki1

Jah...glede na to, da bo Iva 9 kil dosegla nekje v drugem razredu user posted image , jo mi že zdaj vozimo v avtosedežu. Lepo sedi frajersko, komot....lupinico je že prerasla. Vsaj to, ko jo mamo mi...so verjetno tudi različnih dimenzij in globin.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20645
19.6.2007 15:49:30   
Maxica
Zdaj sem dodala ene par novih fotk v album od krsta, geslo je isto, je pa mal pobrkljan vrstni red, nič ne marajte.user posted image  Ene so mal bolj od blizu, se pa res ne vidijo dobro, tudi svetloba je bolj slaba, Pikabu že ve, kajne?!user posted image  Mal se pa tudi izgovarjam, saj res nisem prav nič fotogenična, raje Lana glejte.user posted image
Prej sem v Mercatorju kupila Hippovo mleko št.2, pojma nimam, a sem ta pravo našla.user posted image  Sem si pa zdaj spumpala še en deci, tako da upam, da si zvečer še kakšnega iztisnem, pa smo na konju. Zdaj se nalivam s tekočino, res upam, da prebrodimo krizico. Krava mlekarica bi skoraj morala zmagati, muuuuuuu.user posted image
Pikabu, bravo za super Maksove mere in pohvale.user posted image
Arabela, isto vama, čestitke, super babnca je vaša Katarina.user posted image
Avtosedež - mi še kar oklevamo, čeprav prej sva z možem že rekla, da ga bo treba prestaviti, saj ima nogice že prav grdo v lupinico. Bomo potem stestirali, kako zgleda.
Toliko zaenkrat, pozneje pokomentiram še za nazaj.
Muuuuuuuuu....

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20646
19.6.2007 15:51:29   
Pikabu
Da vidim, če mi uspe vsaj malo pokomentirati.

Pikapolona: super, za lep dopust. Paše, kajne?

vava, mislimo na vas, naj se tole bruhanje čim prej neha, da boste lahko samo še uživali.

moci, glede očeta naredi tako, kot ti pravi srce. user posted image

altati, hvala za pozdrave od piskot, pozdravi jo nazaj in ji povej, naj maksimalno uživajo. user posted image

nanica,
jaz sem načeloma tudi kaj za Bled, če le ne bo prevroče. Moj avto nima klime in se nič kaj radi ne prevažano okoli, če ni nujno potrebno.

Arabela,
čestitke za mere vaše Katarince. user posted image user posted image user posted image Pa naj se tudi nohtki čim prej uredijo.

altati, user posted image user posted image user posted image za dohodnino. A kar štirimestno? Uvav. Jaz sem bila že vesela, ker je lepa trimestna. Dobro zapravite. user posted image

Branje knjig:
trenutno sicer berem eno o trmi otroka, je luštna, sem ugotovila, da večino stvari delam tako, kot piše v knjigi. user posted image user posted image user posted image Sicer pa trenutno berem bolj kakšne lahkotne, ljubezenske romane. Berem le zvečer, če nisem preutrujena, preden grem spat, pa po parih straneh moram odložiti, tako da mi kakšno bolj resno branje itak ne bi zneslo. Sem začela eno bolj resno, pa sem naslednji večer morala vsaj dve strani nazaj začeti brati, da sem sploh vedela, zakaj se gre. user posted image

Lu, dobrodošla nazaj. Sem se že spraševala, kdaj prideš. Pa srečno naprej. Vi pa res uživate. Jaz bi tuuuuuuuudiiiiiiiii.... Uživajte še za nas. user posted image Za praznovanje si pa le vzemi čas. user posted image

anč, pazi nase, pa pozdravi se čim prej.

Frrrr, mislimo tudi na vašega dedka, da čim prej pride k sebi in bo spet lahko nabiral kilometre.

Fontanela: tudi jaz imam občutek, da jo ima Maks vedno malo vdrto. Sem že na prejšnjem pregledu vprašala, pa je rekla, da je vse v redu, da ni nič narobe. Pa naš Maks veliko popije, ampak se čuti, kot da je čisto rahlo vdrta.

Makarončki: naš Maks jih je danes prvič jedel. Od Grande, polžke. Sem mu jih sesekljala z nožem na majhno, pa zmešala z bučkami in Maks pravi, da je ODLIČNO. Sem se bala, da ne bo jedel, ker ni tako spasirano, ker niso bili čisto majceni koščki, pa je prav lepo pojedel. Naše omake mu pa ne upam dati, ker jo delamo z mešanega faširanega mesa in se ne upam zaradi svinjine. Dobi po prvem roj. dnevu, do takrat pa bučke.

Sem pa danes prav gledala za oranžne barila testenite, pa jih nisem videla. user posted image

Paradižnika jaz Emi nisem dajala do enega leta, danes sem vprašala, je rekla, naj poskusim, pa bom videla.

Mleko: sem povedala, da sva se nehala dojiti in vprašala, če mora dobiti še kaj mleka po flaši. Je rekla, da zadostujejo trije mlečni obroki na žlico. Maks zjutraj in zvečer poje mlečno kašico (ala rižolino, grisolino,...), za malico pa zdaj dobi sadni jogurt. Po tem ne bruha, za skute je rekla, naj mu ne dajem, da mu očitno ne pašejo.

Maxica, upam, da se vama uspe dojiti še naprej. Pa res se nehaj mučiti s črpanjem. Kaj pa če je res slab vakum in zato ne moreš več načpati? Pa se sekiraš za brezveze. Če ti pa uspe, da bo jedel te mlečne kašice, bo pa mleka dobil dovolj.

Altati,
čakamo slike nove frizure. user posted image Mi moramo tudi našega, hecam moža, da naj ga kar sam, pa ne vem, če ga bo. user posted image Emo namreč postriže sam, pa mene tudi spredaj.

Barby, upam, da ne bruha zaradi dojenja. Ga pa poskušaj prej odstaviti, če misliš, da se preveč naje. Frrr, pri meni je P rekel, naj dodajam rižolino, ko sva se samo dojila, da je bilo bolj gosto, zdaj, ko pa že skoraj normalno jedo, pa ne bi smel biti več problem. Je rekla danes za našega, da ima očitno reflux, ker Maksa opazim, da mu pride nazaj gor, edino po skutah je bruhal, sicer pa požre nazaj dol. Je rekla, da naj bi tam nekje do leta in pol to prerastel, ni pa nič narobe, ker se normalno redi. Ima pa tudi moj mož s tem težave, tako da je možno, da ima malo po njem.

Muki, z mislimi smo tudi pri vas in vaši babici. Naj se zgodi tako, kot si želite. Je pa vsaka taka stvar boleča.

Muki,
a pri vas tudi že kupujete šminke? Mi imamo tukaj DM in se na vsake toliko časa Ema spomni, mami, gremo v Dm, da kupim novo šminko. Ko eno zgubi, se hitro spomni, da je potrebno kupiti novo. user posted image user posted image user posted image Pa super za lep dan. Vi si kar večkrat to privoščite.

@lina, čestitke za diplomo. user posted image user posted image user posted image Pa fino, da ste se tako zabavali, je Jure sigurno postal takoj priden.

Beki, ti kar bodi pri svojemu okulistu. Se boš mlajšo počutila. user posted image user posted image user posted image Glede mleka, kot sem že zkoraj napisala. Če je te kašice, ki vsebujejo mleko, je dovolj, ni potrebno, da še dodatno pije po flaši. Kje se pa kupi ta Čebelica Maja? To bi pa jaz tudi za Maksa poskusila. Pa bravo za plazenje. user posted image user posted image user posted image boš videla, vsak dan bo bolj narpedovala, potem je pa ne boš mogla niti za sekunde več pustiti same, pa povsod bo za teboj prišla. Tvoj se je pa izkazal. Kar diamante. Zdaj pa le pazi, da te kdo ne okrade. user posted image si me pa danes prav nasmejala. Si se pa res dežja bala. user posted image user posted image user posted image

moci, dobro opravi pri zdravniku. Je res bolje, da se greš pokazat, če gre na slabše. Izpit te bo pa tako počakal. Pa upam, da zoji pikice čim prej zginejo.

Pikapolona, luštna damica. user posted image user posted image user posted image

Beki, vaša dama je pa itak taaaaakaaaaaa pozerka. Prava mal faca. user posted image

Barby, super si ga ustrigla.user posted image user posted image user posted image Jaz ga sama ne upam.

Avtosedež:
naš Maks tudi nima še 9 kg, pa že en mesec lepo sedi v večjem avtosedežu. Predvsem je boljše zato, ker gleda naprej, mu je bolj všeč in mene vidi, če mu kaj ni prav, se igrava, ni-ni, kuku in je takoj boljše volje.

Uf, pa sem prišla čez. A se zavedate, da sem šla čez ene 10 strani? user posted image Na koncu sem bolj površno brala in komentirala, se opravičujem. Oba sta se zbudila in se zdaj igrata v Maksovi postelji, zato hitim, ker se bosta kmalu naveličala. Ema mu "bere" knjigo. Ima eno o kmetiji, mu kaže živali in oponaša, Maks je čisto nor na to.

Nova pogruntavščina našega Maksa: prižge luč v spalnici. Ima stikalo nad posteljico, vstane in jo prižge. Upam, da ga kdaj ne prime to delati sredi noči. user posted image user posted image Drugače je pa čisto nor na knjige, še posebno na živali. Imamo eno knjigo o muckih še od Eme, tisto ima najraje, potem ga pa boža po dlaki, zagrabi za brke, požgečka po jeziku, to ima najraje, kar vriska zraven, pa vse zna pokazati.

A ima katera kaj stikov s clody? Zdaj se pa res že dolgo ni oglasila. A še katero pogrešamo, ki je že dolgo ni bilo na spregled?

Zdaj pa res grem. Prej je deževalo, zdaj je pa spet sonce nazaj. Gremo še malo ven.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 20647
19.6.2007 15:53:13   
Pikabu
Uf, zdajle mi je pa kar srce zastalo. Sem že mislila, da sem vse zbrisala, pa na srečo nisem. Ta bi bila pa kruta, če mi ne bi uspelo poslati prejšnjega sporočila, pomojem bi kar nehala na RR hodit. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20648
19.6.2007 15:57:08   
pikapolona2
Pikabu ti si carica da vse takole izčrpno komentiraš...kapo dol!....a si ti izpiske narediš za 10 strani ufffuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20649
19.6.2007 15:58:59   
Pikabu
O, Maxica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšne lepe slike, pa hvala za zadnjouser posted image . So mi kar mravljinci prišli. Pa res si bila lepa, to sploh ni res, da nisi fotogenična. Na tisti slikci, kjer ga ti držiš sta zelo, zelo lepa, oba. Vse slikce so super, kar se svetlobe tiče, pa niste vi krivi. A katero zanimajo moje poročne slike? Bi iskale kakšno podobnost z Maxicinimi? user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  824 825 [826] 827 828   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  824 825 [826] 827 828   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?