Pikabu
|
Da vidim, če mi uspe vsaj malo pokomentirati. Pikapolona: super, za lep dopust. Paše, kajne? vava, mislimo na vas, naj se tole bruhanje čim prej neha, da boste lahko samo še uživali. moci, glede očeta naredi tako, kot ti pravi srce. altati, hvala za pozdrave od piskot, pozdravi jo nazaj in ji povej, naj maksimalno uživajo. nanica, jaz sem načeloma tudi kaj za Bled, če le ne bo prevroče. Moj avto nima klime in se nič kaj radi ne prevažano okoli, če ni nujno potrebno. Arabela, čestitke za mere vaše Katarince. Pa naj se tudi nohtki čim prej uredijo. altati, za dohodnino. A kar štirimestno? Uvav. Jaz sem bila že vesela, ker je lepa trimestna. Dobro zapravite. Branje knjig: trenutno sicer berem eno o trmi otroka, je luštna, sem ugotovila, da večino stvari delam tako, kot piše v knjigi. Sicer pa trenutno berem bolj kakšne lahkotne, ljubezenske romane. Berem le zvečer, če nisem preutrujena, preden grem spat, pa po parih straneh moram odložiti, tako da mi kakšno bolj resno branje itak ne bi zneslo. Sem začela eno bolj resno, pa sem naslednji večer morala vsaj dve strani nazaj začeti brati, da sem sploh vedela, zakaj se gre. Lu, dobrodošla nazaj. Sem se že spraševala, kdaj prideš. Pa srečno naprej. Vi pa res uživate. Jaz bi tuuuuuuuudiiiiiiiii.... Uživajte še za nas. Za praznovanje si pa le vzemi čas. anč, pazi nase, pa pozdravi se čim prej. Frrrr, mislimo tudi na vašega dedka, da čim prej pride k sebi in bo spet lahko nabiral kilometre. Fontanela: tudi jaz imam občutek, da jo ima Maks vedno malo vdrto. Sem že na prejšnjem pregledu vprašala, pa je rekla, da je vse v redu, da ni nič narobe. Pa naš Maks veliko popije, ampak se čuti, kot da je čisto rahlo vdrta. Makarončki: naš Maks jih je danes prvič jedel. Od Grande, polžke. Sem mu jih sesekljala z nožem na majhno, pa zmešala z bučkami in Maks pravi, da je ODLIČNO. Sem se bala, da ne bo jedel, ker ni tako spasirano, ker niso bili čisto majceni koščki, pa je prav lepo pojedel. Naše omake mu pa ne upam dati, ker jo delamo z mešanega faširanega mesa in se ne upam zaradi svinjine. Dobi po prvem roj. dnevu, do takrat pa bučke. Sem pa danes prav gledala za oranžne barila testenite, pa jih nisem videla. Paradižnika jaz Emi nisem dajala do enega leta, danes sem vprašala, je rekla, naj poskusim, pa bom videla. Mleko: sem povedala, da sva se nehala dojiti in vprašala, če mora dobiti še kaj mleka po flaši. Je rekla, da zadostujejo trije mlečni obroki na žlico. Maks zjutraj in zvečer poje mlečno kašico (ala rižolino, grisolino,...), za malico pa zdaj dobi sadni jogurt. Po tem ne bruha, za skute je rekla, naj mu ne dajem, da mu očitno ne pašejo. Maxica, upam, da se vama uspe dojiti še naprej. Pa res se nehaj mučiti s črpanjem. Kaj pa če je res slab vakum in zato ne moreš več načpati? Pa se sekiraš za brezveze. Če ti pa uspe, da bo jedel te mlečne kašice, bo pa mleka dobil dovolj. Altati, čakamo slike nove frizure. Mi moramo tudi našega, hecam moža, da naj ga kar sam, pa ne vem, če ga bo. Emo namreč postriže sam, pa mene tudi spredaj. Barby, upam, da ne bruha zaradi dojenja. Ga pa poskušaj prej odstaviti, če misliš, da se preveč naje. Frrr, pri meni je P rekel, naj dodajam rižolino, ko sva se samo dojila, da je bilo bolj gosto, zdaj, ko pa že skoraj normalno jedo, pa ne bi smel biti več problem. Je rekla danes za našega, da ima očitno reflux, ker Maksa opazim, da mu pride nazaj gor, edino po skutah je bruhal, sicer pa požre nazaj dol. Je rekla, da naj bi tam nekje do leta in pol to prerastel, ni pa nič narobe, ker se normalno redi. Ima pa tudi moj mož s tem težave, tako da je možno, da ima malo po njem. Muki, z mislimi smo tudi pri vas in vaši babici. Naj se zgodi tako, kot si želite. Je pa vsaka taka stvar boleča. Muki, a pri vas tudi že kupujete šminke? Mi imamo tukaj DM in se na vsake toliko časa Ema spomni, mami, gremo v Dm, da kupim novo šminko. Ko eno zgubi, se hitro spomni, da je potrebno kupiti novo. Pa super za lep dan. Vi si kar večkrat to privoščite. @lina, čestitke za diplomo. Pa fino, da ste se tako zabavali, je Jure sigurno postal takoj priden. Beki, ti kar bodi pri svojemu okulistu. Se boš mlajšo počutila. Glede mleka, kot sem že zkoraj napisala. Če je te kašice, ki vsebujejo mleko, je dovolj, ni potrebno, da še dodatno pije po flaši. Kje se pa kupi ta Čebelica Maja? To bi pa jaz tudi za Maksa poskusila. Pa bravo za plazenje. boš videla, vsak dan bo bolj narpedovala, potem je pa ne boš mogla niti za sekunde več pustiti same, pa povsod bo za teboj prišla. Tvoj se je pa izkazal. Kar diamante. Zdaj pa le pazi, da te kdo ne okrade. si me pa danes prav nasmejala. Si se pa res dežja bala. moci, dobro opravi pri zdravniku. Je res bolje, da se greš pokazat, če gre na slabše. Izpit te bo pa tako počakal. Pa upam, da zoji pikice čim prej zginejo. Pikapolona, luštna damica. Beki, vaša dama je pa itak taaaaakaaaaaa pozerka. Prava mal faca. Barby, super si ga ustrigla. Jaz ga sama ne upam. Avtosedež: naš Maks tudi nima še 9 kg, pa že en mesec lepo sedi v večjem avtosedežu. Predvsem je boljše zato, ker gleda naprej, mu je bolj všeč in mene vidi, če mu kaj ni prav, se igrava, ni-ni, kuku in je takoj boljše volje. Uf, pa sem prišla čez. A se zavedate, da sem šla čez ene 10 strani? Na koncu sem bolj površno brala in komentirala, se opravičujem. Oba sta se zbudila in se zdaj igrata v Maksovi postelji, zato hitim, ker se bosta kmalu naveličala. Ema mu "bere" knjigo. Ima eno o kmetiji, mu kaže živali in oponaša, Maks je čisto nor na to. Nova pogruntavščina našega Maksa: prižge luč v spalnici. Ima stikalo nad posteljico, vstane in jo prižge. Upam, da ga kdaj ne prime to delati sredi noči. Drugače je pa čisto nor na knjige, še posebno na živali. Imamo eno knjigo o muckih še od Eme, tisto ima najraje, potem ga pa boža po dlaki, zagrabi za brke, požgečka po jeziku, to ima najraje, kar vriska zraven, pa vse zna pokazati. A ima katera kaj stikov s clody? Zdaj se pa res že dolgo ni oglasila. A še katero pogrešamo, ki je že dolgo ni bilo na spregled? Zdaj pa res grem. Prej je deževalo, zdaj je pa spet sonce nazaj. Gremo še malo ven.