|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  772 773 [774] 775 776   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 22:22:36   
moci
pikabu, kaj je dolgo nazaj?
a moj mastitis? sej tega ti ni treba vedetuser posted image evik je danes pisala. al včerajuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19326
6.6.2007 22:22:42   
Pikabu
Zdaj je pa moj možek doma in je čas, da se poslovim. Hvala vam vsem za prijetno klepetanje preko celega dneva, res smo bile pridne, spet smo naklofale en kup strani. user posted image user posted image user posted image Kmalu bomo že 800 naskakovale. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19327
6.6.2007 22:24:16   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
pikabu, kaj je dolgo nazaj?
a moj mastitis? sej tega ti ni treba vedetuser posted image evik je danes pisala. al včerajuser posted image

Ja, na tvojega sem mislila. Ma, nisem pozorno brala, priznam, pa ušlo mi je iz glave, a je napisala mastitis ali kaj drugega, čeprav se mi je zdelo, da je to. user posted image

Zdaj pa res lahko noč, pa eno bolho za pomoč

Pa lepe sanje vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19328
6.6.2007 22:26:01   
mis
Pri nas je pa že od petih popoldan monter k nam klimo montira. user posted image Ampak se z možem prav zabavata, jaz se pa režim zraven. je en kolega...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19329
6.6.2007 22:27:57   
moci
jaz bi tud klimouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19330
6.6.2007 22:34:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

MOJE ZIZE SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEJO

evo pa še enkrat

MOJE ZIZE SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEJO - NASLEDNJI ANTIBIOTIKI OB 2H PONOČI... user posted image

sem tole naglas prebrala... pa pravi mož, da bi rad od ziz osebno zahvalo user posted image
user posted image ga bom user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 6.6.2007 22:35:11 >

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19331
6.6.2007 23:12:44   
muki1
Oj, punce.
Evo mene. Kratko poročilo; Iva je boljše, antibiotik pomaga.
Jaz sem zelo slabe volje. Če se spomnite, sem pred meseci pisala, da je babica padla in si zlomila kolk. Takrat je pristala v bolnišnici, kjr je bila več kot mesec dni. Je šla tja nekoliko demenćna, potem se ji je stanje začelo slabšat. Doma je bila v oskrbi tete, je res zelo lepo skrbel zanj, pa je vseno vidno hirala n se ji je slabšalo iz dneva v dan. Danes je spet pristala v bolnici, dobil je pljučnico. Se mi zdi, da je to zadnja postaja user posted image user posted image user posted image .
Saj ne bom zdaj nekaj dramatizirala, ko tako živiš, je skoraj bolje, da te ni, ampak vseeno. Babica, še edina, ki jo imam, edina prababica mojih otok, mamina mma...dobra ženska, res....eh....saj ne vem, kaj naj rečem....user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19332
6.6.2007 23:16:48   
muki1
Joj, se opravičujm za slovnične napake. Sem na sestrinem prenosniku, ker mi je crknil monitor...ti prenosni računalniki so pa ena čisto čudna zadeva user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19333
6.6.2007 23:28:43   
lucika
o, muki, boga. ne vem, kaj naj rečem. lahko da bo še vse vredu. upam, da bo še vse vredu. se spomnim, da je lepo imeti babico. jaz že dolgo nimam več nobene; moževa je umrla, ko smo aidana pričakovali:( držim pesti. mogoče se čudno čuje, ampak zdaj, ko še je, bodite čimveč z njo...obujejte spomine, pogovarjajte se o prihodnosti...radi se imejte!

evik, ne govori o težavah z zizami:( jao, sem imela 3x vnetje in 3x neke bulice pod pazduho, isto zarad dojenja. pa se ne dam! je pa smotano, pride iznenada, pa kr ne zgine, hudič... drži se, saj bo!

danes sem dala aidanu jogurt. ker imamo v petek dermatologa, naj vidi kake so reakcije na koži. ja, sem hotla mozolje in sem dobila bruhanje. očitno mu ne paše. po skutkah je pa mozoljčke dobil, bruhal ni. res moramo še alergologu, al pa na ono bioresonanco al kako se že reče. bom počakala na petek pa da vidim...

lahko noč:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19334
7.6.2007 7:18:24   
piskot
a sem zmagala?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19335
7.6.2007 7:21:29   
piskot
hehehehe, uspelo mi je user posted image

DOBRO JUTRO!

upam da ste lepo spali in da tole vreme ne bo trajalo. je taka tema, da ne vem a je noc al dan. naju je danes ati zbudil ... cel blok se zbudi prej kot on, ko mu zvoni budilka.

drugace moram pa martina pohvalit. po enem tednu diete se je vceraj odlocil, da bo spet jedel. samo ni mi jasno, kako je stlacil v zelodcek 150 ml, prej pa nekaj dni samo po eno zlico. kakorkoli, mami je bila neskoncno vesela.

aja, pa od jase smo se naucili kako se usede. zdaj ze obvladamo.

zdaj grem pa brat za nazaj.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19336
7.6.2007 7:28:30   
nanica
o, piskot, dobro jutro ali dober večer. tudi mi ne vemo, kateri del dneva je, saj je tako mrakobno. in odkar imamo teraso, v našem koncu vsak dan dežuje. ali je sploh pametno, da smo kupili sedežno garnituro za na teraso?

mi smo že eno uro pokonci, no midva v dnevni vodoravno, mali pa sedi in se igra. svašta. včeraj je šele ob osmih vstal. pa ponoči je tudi kar hotel biti budenuser posted image lunauser posted image dežuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19337
7.6.2007 7:30:14   
nanica
bravo, martin, ti se že usedeš. še malo, pa se boš odplazil na raziskovanje

mi gremo v sobot najbrž v ikeo po ograjice za stopnice in ostala varovala, saj se tudi nam obeta raziskovanje in odkrivanje šibkih točk po hiši

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19338
7.6.2007 7:34:32   
Anonimen
Jutro...mi spali super...smo se samo enkrat zbudili, ampak je trajalo skoraj eno uro, da je zaspal nazaj...imamo namreč polni nosek, ampak tako bolj v ozadju...samo še kašelj nam manjka in vročina pa smo tam...punce, pomoč, kako naj preprečim bolezen oziroma nosek zrihtam...

Dela pa slivov kompot čudeže...smo včeraj malce trdo kakali (drugič v življenju) in potem cel dan ni hotel več...pa sem mu dala zvečer malo kompota in me je sedaj zjutraj ko sva se igrala v postelji presenetil grozovit vonj, ko pa sem dala plenico dol, pa še pogled...blek...ampak kakal je pa orto...user posted image

Muki..user posted image

Pikabu, kaj ste pojedli...se že ve? user posted image

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 19339
7.6.2007 7:44:04   
altati
muki - upam, da se vse izteče najbolje za babico...pa kakorkoli je že to.....Zate pa:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19340
7.6.2007 7:46:29   
Anonimen
Frrrr + user posted image  čestitke za 9. obletnico ljubezni!

user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19341
7.6.2007 7:47:15   
Pikabu
Muki, vem kako ti je. Bom rekla isto kot altati. Naj se izteče za babico najbolje. Vi se imate možnost posloviti, si povedati vse, kar vam še leži na duši. Izkoristite to. Vem, kako boli, ampak čas prinese svoje. Mislim na vas. Zate: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19342
7.6.2007 7:47:35   
altati
zdaj mam pa res že dost tega dežja!
user posted image  spet ščije!
dobro jutro vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19343
7.6.2007 7:48:42   
piskot
maxica tale dva tvoja pajaca bo pa potrebno posteno okregat, ker ga ze prav serjeta s temi vrocinami. no upam da ste se medtem ko vas nisem brala ze pozdravili.

altati kako grlo? upam da je tvoje uredu, sem jaz prevzela stafeto user posted image

muki upam da so se tudi vasa useska ze pocajtala.

evik a pa se lahko dojis? meni se smilis ce kaj pomaga user posted image

pisuka, v vsem odgovorih sam nekaj upam ...

pravite da kavice zdaj na ZS. velja.

alina mi mu se vedno dajemo d3. sicer samo eno kapljico in vcasih tudi pozabimo.

nanica plazimo se se ... zdajle je nekje v fikusu za sedezno.

vprasanje mi imamo pa stopnice navzgor. a ima katera idejo kako to zavarovati?

shreka moram dl-at....

mreza crknila, martin nasel kabel ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19344
7.6.2007 7:48:43   
Pikabu
Se samo na hitro oglasim, danes smo zelo zaposleni.

Kakali smo, pokakali čudno reč, pojedel je eno nalepoko. user posted image Bom morala zdaj res paziti, kaj mu pride pod roke.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19345
7.6.2007 7:50:21   
Pikabu
O, Frrrr, a praznuješ danes? Čestitke, pa privoščita si kaj lepega. Kakšno lepo slikico ti pa prilepim kasneje, zdaj se nam res že mudi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19346
7.6.2007 7:51:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati kako grlo? upam da je tvoje uredu, sem jaz prevzela stafeto user posted image

grlo v redu, mislim, da je srebro pomagalo, da je minilo v 2-eh dnehuser posted image
Upm, da tebi tudi....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19347
7.6.2007 7:52:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Kakali smo, pokakali čudno reč, pojedel je eno nalepoko. user posted image Bom morala zdaj res paziti, kaj mu pride pod roke.

samo da si ni zlepil črevcauser posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo, Max!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19348
7.6.2007 7:58:00   
pikapolona2
user posted image Eno čudno jutro...zato nebom rekla dobro jutro.

Pikabu....jst sm prav pomislila na tole levo desno  ker Brina že od malega vedno prijema večinoma z desno...in ko je bila še čisto micena in je udarjala z igračo ob mizo...vedno desna...prav pomislila sem na to...madona tale roka je pa močnauser posted image

Muki.....res mi je hudo....še posebej če ste povezani.....imejte jo radi .......jaz imam še obe babice!

kaj še moram pokomentirat...aja ZIZE....viš jst pa na srečo nikoli nič mela narobe...pa se je zgodilo di hotla tud 16 ur z njih pit....ah da nau jutr takoj kej narobe....sm že tiho

Dejte mi povedat a ste ve začele otroke same posedat al so se sami usedli....jst moram priznat da sm ji pomagala....včeraj mi je pa ena ki hodi v razvojno ambulanto rekla da ne...da moraš tako dolgo pustit da se sam usede.....da drgač ima lahko posledice na hrbtenici.

Sm pa bla včeraj zvečer tolk zasapana pridem v posteljo pa tamala gleda na široko in se mi reži....je bla čist budno....ni variante da bi zaspala nazaj...sm jo odnesla v dnevno k lubiju....pa pojma nimam kolk časa sta še bedela.....

aja še kapljice.....jst to skoz pozabljam...grozna sm...upam da ne bo kej narobe...grozna sm

pa jasno mi je zakaj sm že tri dni imela apetit kot slon user posted image  sm dobila....grrrr

kaj bomo pa dans počeli ko je tako lepo vreme zunaj???

hec hecuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19349
7.6.2007 7:59:20   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

zdaj mam pa res že dost tega dežja!
user posted image  spet ščije!
dobro jutro vsem!

pa baje bo sam vikend mal boljše potem pa spet dž...sem se več pozimi letos sprehajala kot pa zdejuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  772 773 [774] 775 776   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  772 773 [774] 775 776   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.