|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  764 765 [766] 767 768   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 9:19:10   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Čeprav tisti večerni in jutranji priklopi so mi bili pa pri Maxu do dveh let prav krasni in nič obremenjujoči.

A pa se nisi nikoli bala, da bi te ugriznil? Pri meni je pomojem to največji problem. Jaz se ful bojim, da bi me ugriznil in očitno tudi Maks čuti mojo nesproščenost in mu pač ni več do tega. Isto je bilo pri Emi, se je odstavila na isti način.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19126
6.6.2007 9:20:03   
moci
mene tud zanima zakaj nas gaya zanemarja. a samo na moto zbore hodiuser posted image

frrrr, mi smo spali do 11h potem pa non stop žur. mam izgovor za umik od učenjauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19127
6.6.2007 9:20:09   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
jst bi tud tretjega že...pa morm najprej še drugega spedenatuser posted image user posted image user posted image

To je pa hitro. user posted image user posted image user posted image Kar veselo na delo. user posted image user posted image user posted image

morm rečt da sm si predstavljala da je imet otroka res večji baubau...pa sploh ni...sicer me je lubi fuuul presenetu...ker sm mislila da res nau vedu kaj naj dela z majhnim otročkom...pa vidim da mu kr gre....in da je čist not padu.

Bomo pa na začetku mal vadl...mal razlike more bit......da nebom potem čist fertik in tretjega sploh nebom hotela imet

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19128
6.6.2007 9:20:32   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Čeprav tisti večerni in jutranji priklopi so mi bili pa pri Maxu do dveh let prav krasni in nič obremenjujoči.

A pa se nisi nikoli bala, da bi te ugriznil? Pri meni je pomojem to največji problem. Jaz se ful bojim, da bi me ugriznil in očitno tudi Maks čuti mojo nesproščenost in mu pač ni več do tega. Isto je bilo pri Emi, se je odstavila na isti način.

jaz se pa tega nisem nikoli bala, pri nobeni...saj enkrat, dvakrat poskusi, pa mu lepo poveš, da ne sme in je potem mir......ker itak mu ni do grizenja.....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19129
6.6.2007 9:21:13   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
kaj ko bi jo ti do Gaye pripeljala??? sem zahtevna, kaj? ampka bi te rada videla!!!!user posted image user posted image user posted image pa še včerajšnji zs ti zrecitiram, obljubimuser posted image

Kaj pa Gaya pravi na to? A bo prevelika gužva?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19130
6.6.2007 9:21:18   
altati
lucika - mislim nate, poskušam, se igram.....upam, da uspe!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19131
6.6.2007 9:21:53   
altati

kaj ko bi jo ti do Gaye pripeljala??? sem zahtevna, kaj? ampka bi te rada videla!!!!user posted image user posted image user posted image pa še včerajšnji zs ti zrecitiram, obljubimuser posted image

Kaj pa Gaya pravi na to? A bo prevelika gužva?

bom vprašala, ok?
ti napišem sms!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19132
6.6.2007 9:21:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
mene tud zanima zakaj nas gaya zanemarja. a samo na moto zbore hodiuser posted image

Gaya je brez interneta. So zamenjali operaterja in traja, da jih priklopijo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19133
6.6.2007 9:24:13   
Pikabu
jaz se pa tega nisem nikoli bala, pri nobeni...saj enkrat, dvakrat poskusi, pa mu lepo poveš, da ne sme in je potem mir......ker itak mu ni do grizenja.....

Jaz ne vem, od kje meni ta strah. Ker je tudi samo dvakrat poskusil, sem ostoro rekla NE in se ni ponovilo, ampak jaz sem pa vseeno vedno bila vsa trda, predvsem proti koncu, ko se je bolj igral. Zato sem pa bila ful vesela, da je Maks toliko kasneje dobil zobe kot Ema, čeprav zdaj se je pa prej nehal dojiti kot Ema, čeprav ne dosti, Ema se je pa pri 9. mesecih.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19134
6.6.2007 9:26:41   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
morm rečt da sm si predstavljala da je imet otroka res večji baubau...pa sploh ni...sicer me je lubi fuuul presenetu...ker sm mislila da res nau vedu kaj naj dela z majhnim otročkom...pa vidim da mu kr gre....in da je čist not padu.

Bomo pa na začetku mal vadl...mal razlike more bit......da nebom potem čist fertik in tretjega sploh nebom hotela imet

Pa tudi z dvema je luštno, jaz prav uživam. Se mi pa zdi, da je fino, če je vsaj malo razlike. Sicer vsak pravi drugače, kar se naju tiče, je razlika dve leti za naju idealna, zato pa pikirava spet na isto. Verjetno, če bi bi imela drugačno razlko, bi pa tisto hvalila, ampak do sedaj nama je res super.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19135
6.6.2007 9:37:47   
altati
lucika - imaš mail! sporoči, če sem ti vsaj malo pomagala!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19136
6.6.2007 9:38:57   
Anonimen
Mene je bilo tudi strah, da me bo ugriznil (saj me je enkrat ali dvakrat) in škrat je to čuti, ker sem bila ful nesproščena in sem skoz gledala kaj dela...in takrat mi je celo bruhal...potem sem se pa nehala obremenjevat in sedaj spet normalno je pri meni...je ziher čutil, da nekaj ni ok...a je možno, da se tudi mleko spremeni od straha...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19137
6.6.2007 9:39:59   
Maxica
Dobro jutro. Kot sem pričakovala, je Max pozno zvečer res dobil vročino, 39,4user posted image . Pa na noben način ni več hotel sirupa, tako da je raje sprejel dve svečki v rito. Ampak kaj, ko sta pomagali samo do pol petih, ko se je vročina spet ponovila. Tako da sta spet svečki peli, smo se pa vsi zbudili, Lan je skoraj ene dve uri šibal po postelji.user posted image  Zeh zeh, kdaj se bom jaz lahko pošteno naspala, odpočila, karkoli... Tako da zdaj Maxu ful teče iz noska, Lan bi pa rekla, da je bolje s kašljem. Trkam.
Pikabu, Max je prvi zobek dobil pri 11 mesecih, vendar tudi pozneje ni nikoli niti probal ugrizniti med dojenjem. Tega se pa res niti nisem bala, no. Lan ga pa tudi še nima in niti ne tuhtam na to.
Frrr, mal se le daj učiti, no.user posted image  Bo tudi herpes izginil, boš videla. Ali pa vsaj ne boš mislila nanj.user posted image
Altati, pozdravi našo drago sexi Gayo in ji povej, da jo neizmerno pogrešamo.user posted image user posted image user posted image
Lucika, ne sekiraj se, tudi jaz pol stvari sploh ne vem, o čem debatirajo. Pač nismo gorenjke.user posted image user posted image
Ostale pa samo omenjam, zajtrk čaka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19138
6.6.2007 9:42:49   
pikapolona2
Maxica...pa pri vas pa je res skooooz vročina na tapeti......uboga tamaladva.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19139
6.6.2007 9:55:46   
beki24
beki - upam, da te tvoj dragi na polno animira in nas zaradi tega zanemarjaš
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aha, sem se šla ob 22ih učit user posted image - resno, danes pa takoj ko gre Tinkara spat- moram mal začet, ker če mi tale izpitek za par dni dela težave, kaj bo ko pridem do unga za 3 tedne učenjauser posted image

herpes
mam pa jst tud- Justove kaplice 31 čudeže delajo- se mi je v 1 dnevu posušil, prej sem pa z Virolexom mazala pa z Bivacyinom, pa s Herpesanom...pa je samo raslo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19140
6.6.2007 10:02:12   
frrrr
beki - pridna si! kr tk naprej!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19141
6.6.2007 10:02:26   
@lina
ojla

res je, nisem več samohranilka...pa ne moreš verjet, kolk lahko otrok pogreša očija samo da ga dva dni ni... včeraj zvečer, ko je prišel mož domov, je bil za starejšega samo on dober - oči bral, oči kopal, oči oblekel... mami pa v jok pa na drevouser posted image  zjutraj komaj je oči odprl - kje pa je oči, zakaj je šel v službo, kam je šel v službo - zilijon vprašanjuser posted image

Mramor in Poslovne finance - jaz se tega spomnim samo po imenu predmetauser posted image  ej, da me s hlač stresete, se ne spomnim kaj piše v učbeniku...izpit sem pa s 7 naredilauser posted image  se mi zdi da je on ful predaval o sedanjih vrednostih in bodočih koristi.... Kar se pa akontacij davka tiče - plačujejo se do 10. v mesecu za pretekli mesec... poračun se pa naredi ob obračunu 30.3. za pretekli mesec, razlika se plača ali pa dobi nazaj do 30.4.

Tudi jaz user posted image user posted image  vsem ki se učite ob malem user posted image . Jaz si ne predstavljam...

Maxica - kaj si vi podajate vročino tam iz Prekmurja na Notranjsko in nazaj? Ej, hitro stran z vročino, oboji!

Evo, moj otrok je spal točno 35 min, se že oglaša - tolk da sem perilo zložila iz sušilca in tole napisala... Saj, dva dni nazaj je po plavanju spal pa 2,5 uri... a naj vsak dan hodiva plavatuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19142
6.6.2007 10:05:33   
moci
frrrr, daj povej mi kaj jaša dela, ko se ti učiš. ker pri nama ne gre, če je budnauser posted image  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19143
6.6.2007 10:09:25   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, daj povej mi kaj jaša dela, ko se ti učiš. ker pri nama ne gre, če je budnauser posted image  

pri nas tudi ne gre če je budna, sej še jest ne morem v miru če je budnauser posted image zato pa gre po polžjeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19144
6.6.2007 10:13:08   
frrrr
js sm se spravla za knjige in dobila eno briljantno idejo user posted image vsaj men se zdi briljantna user posted image

kaj, ko bi ločile temo vsakodnevnega čveka od teme srečanja?
zdaj bo čas dopustov in nekdo, ki je 14 dni odstoten pa bo kljub temu hotel prit na tekoče z našim čvekanjem, se bo veliko lažje prebil skozi 50 strani kot pa skozi 100.
na starši čvekamo bi odprle novo temo z naslovom srečanja oktobrk in ves čvek - od dogovarjanja terminov, lokacij, do tega kako je bilo na srečanju, bi se tam notr debatiralo... tista, ki se meetingov ne namerava udeležit, bi lahko s tem precejšen kup čveka spustila in bi lažje sledila toku...
na tej temi bi pa naprej čvekale o naših sončkih, kaj že znajo, kaj jedo, kaj se z njimi igramo, o naših problemčkih user posted image in lepih trenutkih, o tetah z brki, o srečnih dogodkih (krst, poroke, rojstva, rojstni dnevi,...)

kakšno je vaše mnenje o tem?

najbolje, da si zdej zasebni predal zaprem, da ne bom imela čez pol urce 50 grozilnih ZSjev user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19145
6.6.2007 10:14:02   
frrrr
pa čestitke borovnicki in Tjašu za 8 mesecevuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19146
6.6.2007 10:15:20   
Maxica
Frrrr, jaz se strinjam s tvojim predlogom.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19147
6.6.2007 10:16:13   
Maxica
Borovnicka in Tjaš, osemkrat čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19148
6.6.2007 10:16:48   
Pikabu
Maxica, sem prav nate mislila, kako ste kaj, sem si že rekla, da ti pošljem sms, če se nič ne oglasiš. Tole je pa res čudno pri vas, kako si podajate vročino. user posted image Kako je pa kaj mož? Še pikast? Držim pesti, da se res kmalu znebite vseh bolezni in da se ne vrnejo več. user posted image user posted image user posted image

Sem ravno danes razmišljala, a tiste, ki imate po dva otročka, ali večjemu dajete kakšne vitamine ali kaj podobnega? Mi naši Emi dajemo Pikovit, pa omega tri. Ampak ne vsak dan, dostikrat pozabimo. Vsaj enkrat na teden pa. Me prav zanima, če to tudi kaj pomaga.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19149
6.6.2007 10:18:13   
@lina

jure je imel pri starosti 8. mesecev že 6 zob...dojila sva se do 11. meseca...ugriznil me je pa ene dvakrat...saj res boli kot sto user posted image  ampak nisem tega že apriori vnaprej predvidevala in bila zato nesproščena...saj če pravilno zagrabi, ne more ugriznit ker je jeziček čez zobke... matjaž  je tudi enkrat skupaj stisnil, pa sva se hitro zmenila...

če imata pa to res samo za crkljanje in da si še nesproščena zraven...verjetno bosta kmalu zaključila...saj je priden jedec...ne bo težavuser posted image   

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  764 765 [766] 767 768   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  764 765 [766] 767 768   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.