|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  771 772 [773] 774 775   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 21:29:04   
Anonimen
Naš vse dela z desno...tudi jaz mu že lep čas ne pasiram vsega, pač malo bolj narežem ali pretlačim z vilico...sicer pa zna že zelo lepo prežvečit...

Se mi je pa maloprej zbudil v joku...to bo še pestra noč, tako da grem zdj pa res spat...

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 19301
6.6.2007 21:29:50   
Arabela
Zdaj se pa res poslavljam, si moram glavo oprat, ker me je danes parkrat dobil dež pa imam tako čupo da joj..

Lepe sanje....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19302
6.6.2007 21:31:36   
mis
Men se zdi da bo v nekaj dneh pri nas še drugi zobek, pomoje ga vidim pod kožo v dlesni. Upam da bo mirna noč.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19303
6.6.2007 21:32:48   
moci
maxica, muki, dajta no svoje otroke skup pripeljat, so kar zboleli, ker se pogrešajouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19304
6.6.2007 21:33:16   
Pikabu
Pri nas je bilo na začetku isto. Sem mu vse pasirala, če sem dala z vilico pretlačeno, se je pa davil. Jaz sem potem postopno začela poskušati, če bi šlo samo pretlačeno. Stvari sem zelo razkuhala, da je bilo mehko in prepojeno z vodo, pa je šlo. Zdaj pa lahko že manj zakuham in pretlačim, pa tudi gre. Če ne bi šlo, bi mu pa vseeno pasirala. Jaz se ne bi sekirala, bolj bi mi bilo pomembno, da bi otrok jedel. Saj se bo navadil tudi še na drugače. Se mi pa zdi, pa mogoče je to samo moj občutek, da je težje, ker pač nimajo zob. Naša Ema jih je tak čas imela že ogromno in se mi zdi, da ji je bilo lažje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19305
6.6.2007 21:33:55   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

meni je patronažna rekla tudi, da ji ne smem z žlice dat dol hrane, da mora sama z jezičkomuser posted image (no, ne znam razložit) v glavnem, naj bi bilo to pomembno kasneje pri govoruuser posted image user posted image

to je res pomembno...sem pametna ker sem bila včeraj pri logopedu z Juretom user posted image ... dvigovanje jezička navzgor je pomembno za oblikovanje črk L in R, pravzaprav R, ki pri nas še ne štima...zato je treba otroka naučit lizat sladoled tako, da premika jeziček, ne roko, da se čimvečkrat oblizne po zgornji ustnici (mmmm, kako je bilo dobro) in podobne stvari...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19306
6.6.2007 21:36:59   
Pikabu
@lina, a zaradi R-ja so vas že k logopedu napotili?

Pri nas od moža nečakinja namesto L-ja reče J. Potem se pa naša Ema afna in reče, da jo jujat (lulat). user posted image R-ja pa itak ne reče. Aja, stara bo pa oktobra 5. Pa jih niso nikamor napotili. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19307
6.6.2007 21:37:11   
frrrr

meni je patronažna rekla tudi, da ji ne smem z žlice dat dol hrane, da mora sama z jezičkomuser posted image (no, ne znam razložit) v glavnem, naj bi bilo to pomembno kasneje pri govoruuser posted image user posted image
js mu pa kr poturim, ker sam bi pojedel samo žličko ali dve.... če pa mu filam v usta, pa poje več user posted image kaj, bo potem čudno ali težje govoril user posted image verjetno bodo problemi pri izgovorjavi angleškega th user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19308
6.6.2007 21:38:19   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
zato je treba otroka naučit lizat sladoled tako, da premika jeziček, ne roko, da se čimvečkrat oblizne po zgornji ustnici (mmmm, kako je bilo dobro) in podobne stvari...

Moram prav Emo opazovati, kako liže sladoled. Na to pa res nikoli nisem bila pozorna.

Moci, kako naj bi to zgledalo? Tega si pa ne znam predstavljati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19309
6.6.2007 21:38:59   
frrrr

to je res pomembno...sem pametna ker sem bila včeraj pri logopedu z Juretom user posted image ... dvigovanje jezička navzgor je pomembno za oblikovanje črk L in R, pravzaprav R, ki pri nas še ne štima...zato je treba otroka naučit lizat sladoled tako, da premika jeziček, ne roko, da se čimvečkrat oblizne po zgornji ustnici (mmmm, kako je bilo dobro) in podobne stvari...

aha, to je pa naš Jaša danes cel dan vadil z jezičkom user posted image prav smešen je bil, ko je pomolil jeziček vn, mau pomigljal z njim, potem ga pa na zgornjo ustnico prilepil in delal kot bi hotel sesati user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19310
6.6.2007 21:46:05   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

@lina, a zaradi R-ja so vas že k logopedu napotili?

Pri nas od moža nečakinja namesto L-ja reče J. Potem se pa naša Ema afna in reče, da jo jujat (lulat). user posted image R-ja pa itak ne reče. Aja, stara bo pa oktobra 5. Pa jih niso nikamor napotili. user posted image

pri 3 letih imajo otroci pregled pri psihologu...k logopedu nas je napotila psihologinja, rekla je da ima malo na momente še nerazločne besede... in tako smo včeraj zvedeli te finte...kako naj vadimo doma, skozi igro in vsakdan... manjka mu R, pa menda tudi F,V - tega zadnjega še nisem sama pogruntalauser posted image  men se zdi, da V lepo slišimuser posted image  
saj meni je to pravzaprav fajn, da ga je poslala...vsaj vidiš oz. zveš na kaj moraš biti pozoren 

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19311
6.6.2007 21:52:01   
Pikabu
pri 3 letih imajo otroci pregled pri psihologu...k logopedu nas je napotila psihologinja, rekla je da ima malo na momente še nerazločne besede... in tako smo včeraj zvedeli te finte...kako naj vadimo doma, skozi igro in vsakdan... manjka mu R, pa menda tudi F,V - tega zadnjega še nisem sama pogruntalauser posted image men se zdi, da V lepo slišimuser posted image
saj meni je to pravzaprav fajn, da ga je poslala...vsaj vidiš oz. zveš na kaj moraš biti pozoren

Saj je res boljše, da so vas poslali. Pri nas je ona pri treh letih precej slabo govorila, je sama P rekla, da je čvekava, ampak da je nič ne zastopi, pa so rekli, da ima še čas. mislim pa, da je problem, ker je pri nas premalo logopedov, potem pa čakajo in čakajo.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19312
6.6.2007 21:53:40   
altati

še eno resno vprašanje: a še redno dajete user posted image  AD3ali D3 kapljce?

AD3 nikoli, Oleovit (avstrijska verzija) pa že od rojstva....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19313
6.6.2007 21:56:34   
moci
kok sem jaz zmešanauser posted image
sem zadnjič ugotovila, da imamo jutri fizioterapijo. kličem andrejo, sporočim evik, da me ne bo na telovadbo. no, in potem grem za vsak slučaj (ker sem šla enkrat že z zojo na uz kolkov namesto h kardiologuuser posted image ) preverit datum. rečem mojemu: 8.6. ob 10h. ok. jutri. on pa: ne, v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa kje so moji možgani. a ma katera kakšno svinjsko glavo, da si malo moja odpočijeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19314
6.6.2007 21:57:27   
altati

Kako je pa kaj pri vas s tem? Ste kaj pozorne na to?

levo- desno, nič pozorni, nikoli bila, pri nobeni....kar nastane, nastane...sta obe desničarki, brez kakršnegakoli usmerjanja..če bi bili levičarki, bi pa pač bili....Jaša? Svita se mi ne, kaj bo....sploh ne opazujem, priznamuser posted image user posted image  Puščam kar prosti razvoj...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19315
6.6.2007 21:59:38   
altati

Še nekaj vam moram povedati in vprašati za menje. Danes pa ne vem, če ni nekaj pojedel, kar je našel na tleh. Sicer mu je mroalo iti naprej v želodček, edino kašljal je tako, kot da ga nekaj moti, pa ne spravi dol. Sem videla, da diha normalno, ampak kar nekaj je kašljal, pa kot da bi rad nekaj zbruhal, pa ni šlo. Sem ga obrnila na glavo, šla s prstom v usta, da bi spodbudila bruhanje, pa ni bilo nič. Očitno je nekako spravil dol, pa čaj sem mu dala, ptoem je bil pa dober. Kaj pravite' bi ga morala peljati kaj pokazat. Se mi pa sanja ne, kaj bi lahko pojedel. user posted image

Če je šlo skozi usta noter, bo pri ritki ven prišlo...kar počakaj na plenico, pa ne pozabi povedati, kaj ste pojedli, okuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19316
6.6.2007 22:00:39   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Pikabu, če je pojedel bo tudi pokakal, če je blo kaj takega. Pomoje. Kaj pa vem...

Me je kar strah, kaj bo jutri ven prišlo... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19317
6.6.2007 22:02:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Če je šlo skozi usta noter, bo pri ritki ven prišlo...kar počakaj na plenico, pa ne pozabi povedati, kaj ste pojedli, okuser posted image

Tudi mene zanima. Pa saj ne vem, mogoče mu je pa samo kaj nagajalo. Čeprav tokrat je bilo drugače in mislim, da je nekaj pojedel. Mož pravi, da mu lahko že kislina nagaja. Moram prav vprašati P, če je možno, da ima tako mali že s tem težave. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19318
6.6.2007 22:04:59   
altati

Nikoli nič pazili na kaj takega, prvič slišimuser posted image user posted image
Tara hodila k logopedu, da je osvojila R; Tia ga je znala pri 2. letih......no, pa bodimo pametniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19319
6.6.2007 22:05:43   
Evik
ČAKDANAVSEODGOVORIM

MOJE ZIZE SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEJO

gh - obe varianti veliko pasiranja, krompir pa ne in tudi grizemo
zobna ščetka je favoritka od danes

logoped - sem se naučila r govorit torej da ne pogrkujem v osmem razredu
pa še neki je bilo govoa pa pozabim

aja kapljice pa še kar ja - mislim da do enega leta al kako

rokici pa obe uporabljamo, samo me je taščica opozorila, ker sem mu vedno v levo rinla -valjda če je to moja desna. meni je čisto kjut če je levičar ali pa če je desničar

evo pa še enkrat

MOJE ZIZE SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEJO - NASLEDNJI ANTIBIOTIKI OB 2H PONOČI... user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19320
6.6.2007 22:07:00   
Evik
Pri logopedu mi je pomagala to da mi je rekla da jezik premikam kot zastavo in potem je naenkra tsteklo, sem pa prej vadila ko zmešana na vse mogoče načine, ker sem hotela it na avdicijo za radijo, kamor me potem niso sprejeli, no ja... sem imela pa kasneje svojo oddajo - prav jim bodi

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19321
6.6.2007 22:12:12   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Evik
MOJE ZIZE SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEJO - NASLEDNJI ANTIBIOTIKI OB 2H PONOČI... user posted image

Na zdravje z antibiotiki. user posted image user posted image user posted image No, zdaj pa resno. Evik, kako kaj tvoje zize? Je že boljše? Držim pesti, da se ti kmalu vse uredi in da boš normalno lahko dojila. Nisem pozorno brala (kriva, priznam user posted image , a imaš mastitis?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19322
6.6.2007 22:12:50   
moci
evik user posted image user posted image
lepo, da so tvoje zize dobre volje.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19323
6.6.2007 22:13:48   
moci
pikabu, za ušesauser posted image
jaz sem tudi imela antibiotike. moje zize so ble potem takoj QL

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19324
6.6.2007 22:20:14   
Pikabu
pikabu, za ušesauser posted image
jaz sem tudi imela antibiotike. moje zize so ble potem takoj QL

Ma joj. A veš, kako dolgo nazaj je že to? user posted image Kako naj si zapomnim? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  771 772 [773] 774 775   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  771 772 [773] 774 775   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.