|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  712 713 [714] 715 716   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.5.2007 16:31:09   
altati
Mis-mi imamo žogo in valj. In Jašu se prav dopadeuser posted image .
Valje imajo v Baby centru, če te zanima...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17826
28.5.2007 16:32:07   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
ej, a še imate Jaševo jopico? se boš kaj pripeljala v Kranj?
jaz sem jo dva dni nazaj iskala kot nora, potem sem se pa spomnilauser posted image user posted image

Itak, da jo imamo še. A jo hudo rabite? Trenutno sem taka lenoba, da se mi še s stola ne da vstati in iti kuhinjo pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da rajši ne obljubljam preveč, kdaj pridemo. Ta teden se nakazuje še gužva, potem pa upam, da se sprosti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17827
28.5.2007 16:34:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

ej, a še imate Jaševo jopico? se boš kaj pripeljala v Kranj?
jaz sem jo dva dni nazaj iskala kot nora, potem sem se pa spomnilauser posted image user posted image

Itak, da jo imamo še. A jo hudo rabite? Trenutno sem taka lenoba, da se mi še s stola ne da vstati in iti kuhinjo pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da rajši ne obljubljam preveč, kdaj pridemo. Ta teden se nakazuje še gužva, potem pa upam, da se sprosti.
[/quote

ne, ni panikeuser posted image . saj jih še imamo nekaj, samo ravno sem se spomnila nanjo, ko sem brala tvoj post......

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17828
28.5.2007 18:19:05   
frrrr
mene je pa ravno mami klicala, da je dedek uspešno prestal operacijo in so mu več kot 3/4 želodca izrezali user posted image pa so rekli, da bodo samo en delček vzeli in preverili ali ni slučajno rakotvorno... zdej sm pa cela v šoku... pa nikoli ga ni želodec bolel user posted image k zdravniku je šel, ker ga je križ bolel, pa so mu na blatu odkrili kri in posledično rano na želodcu, zraven rane pa neko čudno tvorbo... zdej pa kr brez želodca user posted image  user posted image groza!!!! user posted image

drgač pa, ko sm že ravno žalostna in vam morim, vam bom pa orng zamorila... prejšnji teden je mojih domačih koncih umrla 5letnica, ker se je nanjo zvrnila omara -> punce čimprej vse omare na zid fiksirat, če jih še nimate!!!!

ne bom več morila... lep večer! js grem pa k svojemu srčku, da me v dobro voljo spravi...

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17829
28.5.2007 18:28:38   
altati
frrrr - saj dedek bo ok, boš videla! Držimo pesti!

Tisto nesrečno smrt petletnice sem pa včeraj brala na net-u in sem Tii prebrala in ji razložila. Ker ona nos stop pleza po omarah, pa se obešuje na vrata omar itd...me je ful pretreslo, ko sem prebrala....user posted image

Aja, pa zato smo tu, da nam težiš, ko ti je lepo in ko ti je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17830
28.5.2007 18:36:32   
Maxica
Lan ima pa spet vročino.user posted image  Se mi je zdel prej nekam vroč, pa moja intuicija res nikoli ne fali. Grem merit, me pa skor kap. 39,2 v ušeskih in ritki.user posted image  Pa niti ni tolk vroč. Pojma nimam, kaj za enga vraga smo pa zdaj kasirali.user posted image  Nekaj mi je prej začel pokašljevati, morda se je prehladil. Ponoči si je hlačke slekel in se odkril, pa ravno ta noč je bila hladnejša. Upam, da je res samo prehladek in bo jutri že bolje. Eh, me iztiri kakšna vročina.user posted image
Anč, za telovadbo bo najbolje, da počakaš, da se vrne Moci, pa se vidve zmenita. Mene ni bilo prvič in ne vem, če je kakšna številčna omejitev.
Frrr, držim pesti za dedka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17831
28.5.2007 18:38:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Zdejle sem pa gledala CD od Vzajemne. jaz mam Tino skoz na tleh, na trebuhu, pa posedem si jo med noge, pa steguje se čez mojo nogo za igračo... Sedi pa ne. Se pa iz trebuščka poskuša postavit na kolena pa na roke, pa ji ne ratuje, pa je jezna in začne jokat. Hm... Sej bomo. Tole z žogo pod trebuhom bo treba probat.

Mis, kje si nabavila dvd od Vzajemne? Sem gledala na njihovi spletni strani, pa nikjer ne najdem naročilnice.
Aja, a sem že povedala, da dobim 472€ od njih? Bravo jaz. Ma ja, zdaj mi je itak samo važno, da se mi Lan pozdravi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17832
28.5.2007 19:08:25   
pikapolona2
Toooolk ste napisale...da sm si vzela ceglc in si napisala opombe komu kaj želim odpisat ali ga vprašat....pr gorenjskih mamicah kje si tudi malo tipkamo ni panike tud če se cel teden odsoten....kako pa ve vse preberet če grete na dopust????user posted image user posted image

No pa da začnem

najprej oprosti PIKABU...sem spregledala tvoje voščilo..Hvala..pa tudi ostalim hvala. Ali imaš to kakšen opomnik naštiman na compu da te vsak dan spomne kdo praznuje? user posted image  Imaš še mogoče kakšne podatke s katerih koncev ktera prhaja al je to skrivnost...ene imate ob imenu to razkrito ene pa se mal skrivate.

Pa sm hotla mal slikce pogledat pa tud vidim da imate vse zaklenjene albume...matr sm sam jst tolk naivna ...jst mam vse odprte...pa čist frišne slike s krsta so v njemu...če mogoče ktero zanima....če pa mi katera zaupa kakšno geslo od vaših albumov bom pa zelooo vesela.

Barby84 tvoje slike pa sem videla v albumu ki si ga lepo uredila.....jst kar ne utegnem..sem celo kupila enega ogromnega da bom najlepše notri nalepila...pa je 7 mesev naokoli pa je še vedno prazen..aja vprašanje zate kje si dobila tako lušten kopalni plašč žabico???

Mis...tale spuščaj pa res zgleda grdo....upam da čimprej zgine....mi prosim poveš kako pripneš slikco v post? jst sem že probvala pa ni nič rataluser posted image

Maxica...ja prosila bi te za link za dvojni avataruser posted image

Mamica 81...sej potem je celo šel še enkrat po sladoled...ampak ....še druga cvetka jst prej njemu rečem naj prinese 2 paketa...pol je pa za 10 ljudi prinesel tak mini paket..haha.. ....še sreča da sm mela veeeliko sadja doma pa sm nato naredila sadno kupo vsak pa je dobil samo kepico sladoleda..kaj čm...ni navajen v trgovino hodit...sem ga razvadila....za to sm zadolžena jazuser posted image

Pikabu ..kolk daleč si se ti preselila...jst sem se najprej preselila s Štajerske v LJ, kao da grem v glavno mesto pa boljša služba...pol sm pa mojga spoznala sem se pa preselila na tako vas..na gorenjsko.....13 hiš štejemo...še gostilne nimamo.....jst pa najbolj pogrešam to k so vse prjatlce tko daleeeeeeč. Pol pa med vikendi šibamo nazaj na štajesko al pa do lj...da vse vidimo.

Frrr in Altati...čestitam za kilaže...mislim da tolk mal sm pa jst mela tam nekje v osnovni šoliuser posted image user posted image user posted image  jst o svojih rajši nebi javnouser posted image user posted image

toliko zaenkrat od mene..papa..Brina joče..jo ati hrani..grem mal prečekirat situacijo

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17833
28.5.2007 19:09:54   
pikapolona2
Altati a napišeš original naslov od CDa...bom pogledala na muli če je mogoče gor..user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17834
28.5.2007 19:12:58   
altati
Maxi, pozdravite seuser posted image user posted image user posted image ! Upam, da bo samo prehlad in nič drugega!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17835
28.5.2007 19:14:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Altati a napišeš original naslov od CDa...bom pogledala na muli če je mogoče gor..user posted image

CD-jauser posted image user posted image user posted image  Kateregauser posted image user posted image user posted image ? Mal mi manjka tule????

Neposredna povezava do sporočila: 17836
28.5.2007 19:21:45   
pikapolona2
od tega ...vzajemna...k so te vaje gor...asm narobe prebrala da ga imaš ti????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17837
28.5.2007 19:23:46   
beki24
živjo

pri nas tako bolj...turobno
sicer se s to sestrično nisva ravno najlepše razumeli (dolga zgodba), ampak tega pa res ne privoščim nikomuruser posted image , v sredo imamo pa pogreb

jutri imam končno frizerja, bi ga morala imeti že prejšnji teden pa smo prestavili na to sredo in zdaj tole, tako da grem zdaj jutri- sem mislila, da mi tale frizer že ni usojenuser posted image
Tinkara jih je spet dobila po nosuuser posted image , je potegnila vrvico od mobitela in ji je padel na nosuser posted image user posted image - bogi tale moj otrok
Danes je pojedla 3 zajemalke moje super juhice- hvala za nasvete in predloge ( sem popražila piščanca in bučke na olivnem olju, zalila z vodo, dodala krompir, vse zmiksala in dodala malo kisle smetane- bilo je res mnjami)

Tinkara je najprej rekla ata, no mama sploh še ni- je pa govorila mamam, ampak ne vem če se to štejeuser posted image user posted image
Spimo celo noč!
Plazimo se in postavljamo na kolena oz na vse štiri, pa mal se kam z rokami prime pa potegne, samo se ne vzravna- vsede se še ne!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17838
28.5.2007 19:26:20   
beki24
Mis- nimam ideje kaj bi bilo, izgleda pa res kot kakšno glivično vneteje, ampak P bo najbolje vedel/a! čimprej se pozdravite!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17839
28.5.2007 19:31:12   
beki24
Frrrr- držim pesti za dedka, saj mora biti vse ok!!!!

Maxica- hitro se pozdravite!!

Frrrr in Altati- meni že vajine št. kopalk vse povedouser posted image user posted image , BRAVO!! Jst sem kar pri 40 spodnji del in nekaj vmes z 42 zgornji!! Pa je bilo enako pred user posted image !

Meni je Tinkara ležala s trebuhom na mojih nogah, na drugi strani je bil daljinec, in ga je videla in se čez moje noge splazila ponj!! Tako je začela kobacati. Zdaj pa če jo imam v naročju in je obrnjena proti meni, se mi dvigne na noge in potem začne plezati po meni navzgor, čez ramo- kot kakšen mačekuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17840
28.5.2007 19:53:36   
altati

Frrr in Altati...čestitam za kilaže...mislim da tolk mal sm pa jst mela tam nekje v osnovni šoliuser posted image user posted image user posted image  jst o svojih rajši nebi javnouser posted image user posted image

pikapolona, najbrž imaš tudi veliko večjo 'metražo' (višino) od naju s Frrrruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17841
28.5.2007 19:54:16   
altati

aha, dvd, naslov: Vadba za dojenčka in mamico

Neposredna povezava do sporočila: 17842
28.5.2007 19:55:12   
Anonimen
Frrrr, upam, da bo dedek kmalu okreval...user posted image

Maxica, pozdravite se, upam, da ni kaj hujšega in je samo vročina, ki je jutri več ne bo...user posted image

Beki24 moje sožalje...

Pikapolona2, ja sem si vzela čas, da sem album porihtala...takrat je škrat ful dolgo spal...plašček sem pa v Neckermannu kupila...

Evik...user posted image  za intervju...

Mi smo danes prvič težko kakali...mogoče je kriv grah, čeprav ga je bilo ful ful malo...sedaj pa škrat že sladko spi, ves utrujen...upam, da bo prijetna noč...

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 17843
28.5.2007 19:57:02   
Anonimen

aha, dvd, naslov: Vadba za dojenčka in mamico

Žal ni na muli, a ne pikapolona2...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 17844
28.5.2007 19:58:44   
Anonimen
Saj je tole, a ne:

http://www.vzajemna.si/content.asp?ContentId=978

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17845
28.5.2007 20:18:22   
frrrr
ne vem ne vem... nč dobro ne zgleda... dedek je bil bolj tak mobilen, rad se je sprehajal, zdej pa vprašanje kaj bo z njegovo samostojnostjo  user posted image
pa hvala vsem za spodbudne besede... ste res ta prave virtualne frendice... rada vas mam!

eh...

drgač pa beki... to nobenemu ne privoščimo, niti najhujšemu sovražniku... in verjamem, da ni lahko

pikapolona, poznamo se še iz klepeta  nosečnosti, pa nekaj srečanj smo že imele... če smo na dopustu, pa potem en dan po dopustu za RR rezerviramo, da vse nadoknadimo user posted image

Maxica, kakšnega zobka boste dobili user posted image držim pesti, da bo jutri Lan brez vročine!

naš Jaša pa zadnja 2 dni zeloo težko zaspi... pomiri se le, če mu dam prst v usta, da ga drgne ob dlesni... grizala mu pomagajo neki časa, potem jih pa na tla vrže... in pred uspavanjem samo moj prst zaleže user posted image zgleda, da bodo zobki...

altati, lucika... pri alergijah sta govorile o kakcu... kaj pa če otrok ne kaka 5 dni in je alergičen na neko hrano, ki jo prej je? ali bi v tem primeru kakal takoj? ne bom mu dajala alergenih stvari, samo zanima me, da ne bom slučajno česa spregledala user posted image

piskot, danes sva se sama kopala, ker mož še vedno dela... in sm se prav nate spomnila user posted image nisva se stuširala s tušem, ampak me je kasneje Jaša celo pošprical tolk je čofotal user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17846
28.5.2007 20:21:37   
frrrr

pikapolona, najbrž imaš tudi veliko večjo 'metražo' (višino) od naju s Frrrruser posted image
se strinjam ja... midve sva vlke meter čevapčič in temu primerno se boriva za pravo težo, ki se kr noče in noče prikazati na tehtnici user posted image

beki, js sm pred nosečnostjo imela zg. del 36/38, sp. del 38/40, sm bla bolj ritaste sorte user posted image ... zdej se je pa mau obrnilo... sm dobila trebuh, ki ga prej nism nikol imela, joške so pa itaq zarad joškovisnika večje...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 28.5.2007 20:22:22 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17847
28.5.2007 20:21:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, lucika... pri alergijah sta govorile o kakcu... kaj pa če otrok ne kaka 5 dni in je alergičen na neko hrano, ki jo prej je? ali bi v tem primeru kakal takoj? ne bom mu dajala alergenih stvari, samo zanima me, da ne bom slučajno česa spregledala user posted image

ne, ne bi kakal takoj...saj ni nujno driska, če je alergija.
Bolj pomemben je vonj, barva kakca (močno smrdeč, zelen, v glavnem tak čuden, nenavaden).

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17848
28.5.2007 20:24:24   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ne, ne bi kakal takoj...saj ni nujno driska, če je alergija.
Bolj pomemben je vonj, barva kakca (močno smrdeč, zelen, v glavnem tak čuden, nenavaden).
hvala... naš je sicer od začetka uvajanja GH full smrdeč, pa glede na to, da je tolk poredek, še to mau zravn k smradu pripomore user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17849
28.5.2007 20:25:41   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Zdejle sem pa gledala CD od Vzajemne. jaz mam Tino skoz na tleh, na trebuhu, pa posedem si jo med noge, pa steguje se čez mojo nogo za igračo... Sedi pa ne. Se pa iz trebuščka poskuša postavit na kolena pa na roke, pa ji ne ratuje, pa je jezna in začne jokat. Hm... Sej bomo. Tole z žogo pod trebuhom bo treba probat.

Mis, kje si nabavila dvd od Vzajemne? Sem gledala na njihovi spletni strani, pa nikjer ne najdem naročilnice.
Aja, a sem že povedala, da dobim 472€ od njih? Bravo jaz. Ma ja, zdaj mi je itak samo važno, da se mi Lan pozdravi.user posted image

Naročilnica je tokrat prišla skupaj z računom za zavarovanje majsko....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  712 713 [714] 715 716   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  712 713 [714] 715 716   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.