|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  711 712 [713] 714 715   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.5.2007 14:22:52   
borovnicka
frrr  -lahko, ker mi spita, istočasno, kar se zgodi bolj poredko.

Danes je itak mal čudn da, ker se mi ful piše. Je Tjaš dopoldne spal  dobro uro, kar zanj ni navadno, pa sem bla nesramna mati in mu cele tri ure user posted image nisem dala za jest, razen vodo po žlički. Namen je bil, da bosta skupaj jedla kosilo. Rezultat: pojedel je, ampak potem je bil že čez dobro uro lačen in spet je pela joškauser posted image .

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17801
28.5.2007 14:24:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

danes se mi zdi, da je že z vsakim delom glave kam butnil... 2x prav pošteno v tla, ampak tega ga žal ne morem varovati - če ga bom full lovila, se pa ne bo znal lovit in bo drugič tako butnil v tla kje drugje, kjer ne bo blazine - al se motim??? user posted image

imaš popolnoma pravuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17802
28.5.2007 14:25:39   
altati

nanica - js sm si pa kr pr Neckermanu naročila kopalke - sp. del 36, zg.del 40 tk kot altati... pa na njeno magično user posted image kilažo sm prišla in zdej že 2 meseca ne gre nikamor user posted image no, sej Jaša se je odločil, da morm še 5 dol dat in ga komi lovim že 3 dni user posted image

jaz tudi prihajam proti njej, kar počakaj me, ne hiti prevečuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17803
28.5.2007 14:26:13   
borovnicka
Se vid da sem že nekaj časa na porodniški?  Ne znam kopirat sporočilauser posted image , da bi lahko odgovorila nanj - HELP - a daš na citiraj a je kakšna druga fora?

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17804
28.5.2007 14:28:25   
altati

aja, še to sm vam pozabla povedat... altati, naš Jaša se pridružuje globokim grlom... ne še po glasu, ampak po stasu user posted image včeraj v kampovski restavraciji naleteli na eno oktobrko. sta se od daleč ogledovala, mali bil čisto primiru in jo šarmiral, ona pa vriskala in juckala od navdušenja. ko sta se pa malce pobliže pogledala, začela pa kričat od veselja in mali se je očitno tolk ustrašil glasne babnce, da je planil v neutolažljiv jok user posted image user posted image user posted image prav take debele solze so mu tekle po licih user posted image se obrne stran, se smeji tetkam pri sosednji mizi, pogleda v punčko pa spet v jok in solze v potokih user posted image user posted image prvič videla kaj takega in sploh nism vedela kako ga potolažit, sm se kr krohotala user posted image ima očitno raje Aidan in ostale oktobrske fante user posted image , pa s sosedovim Anžetom se tut štekata (sicer sta se šele 2x mau od bližje gledala)

midve imava itak enaka otroka, ker v motoriki sta skupaj, naš se vsepovsod pobira iz trebuh v sede, pa poskuša kobacati sto na uro, pride iz dnevne v kuhinjo....jah, kaj, naj rečem, z imenom sva ju 'zaznamovali',a  neuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17805
28.5.2007 14:29:33   
altati

naše akcije med previjanjem - smo na istem... premoženja sicer še ni odkril... noče pa bit na hrbtu, zdej že na trebuhu težje obstane, ker je odkril lepote riti user posted image plenico že odstranim težko, kar se pa tiči zapenjanja nove, pa sploh misija nemogoče user posted image ojej, kaj nas še čaka user posted image user posted image

naš tudi še ne ve za svoje premoženje, pri previjanju se pa zvija in obrača kot glista...tisti trenutek ko ga odložim an hrbet, se obrne na trebuh in potem imava dobesedno 'vojno' s kup dretja, prepiranja, vpitjauser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17806
28.5.2007 14:30:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Altati  - Tjaš se je men sam postavljal na noge, pa začel premikati ob kavču ali posteljici..., ko stoji se sam vsede; tako da ga zdaj že upam pustiti samega. Dovolim mu da spleza kamor želi, se opira name... Ne pustim, da ga kašne babiceuser posted image in ostali sprehajajo, čeprav so vsi prav posebno pametni, da je že dovolj močan. A so na DvD -ju kakšne vaje za spodbujanje hoje - a sem čist prekmal. Sam zdi se mi da bo že sam pogruntal, ko bo želel? Itak je čist prehitr.

so vaje, so...meni se ne zdi prekmalu za vaju, saj te fant sam vodi, ga ne spodbujaš ti.....

Neposredna povezava do sporočila: 17807
28.5.2007 14:31:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Se vid da sem že nekaj časa na porodniški?  Ne znam kopirat sporočilauser posted image , da bi lahko odgovorila nanj - HELP - a daš na citiraj a je kakšna druga fora?

kar citiraj uporabi, bo kar pravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17808
28.5.2007 14:36:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

.... prej debata o kremah bla bla user posted image z Maxico... skrbim za mukijino mentalno zdravje in pazim, da ni predolgo citiranje (to ni altati napisala, ampak js user posted image )

Jaz pa itak non stop nekaj razlagam, saj veš da ne morem iz svoje kože, če kaj vem, povem.....itak ste pe najbrž včasih že siteuser posted image user posted image

js sm full vesela za vse tvoje predloge... ne rada berem zdravniške vodnike... še posebej une, kjer so puščice ja/ne in te vodijo do nečesa, kar ti fali... js vedno preveč zapaničarim in gruntam, kaj pa če gre pol po uni veji in to ni tk kot se meni zdi user posted image user posted image vglavnem, ALTATI - OLAJŠALA SI MI ŽIVLJENJE S SVOJIM ŽIVLJENSKIM ZNANJEM! HVALA!!! nisem te sita - še user posted image user posted image

zdaj se bom pa zasekirala zaradi tega zadnjega NE ŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti bi rada, da js muki ujezim? user posted image mau sm mogla tk napisat, da ti ne preveč v glavo stopi user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17809
28.5.2007 14:40:35   
frrrr

danes se mi zdi, da je že z vsakim delom glave kam butnil... 2x prav pošteno v tla, ampak tega ga žal ne morem varovati - če ga bom full lovila, se pa ne bo znal lovit in bo drugič tako butnil v tla kje drugje, kjer ne bo blazine - al se motim??? user posted image

imaš popolnoma pravuser posted image
sva glih jokala user posted image eh, sej drug teden že ne bo več vedel kaj je to bit nestabilen pri sedenju in odkrivanju nove dimenzije... obračanje iz trebuha na hrbet je bilo 2x jokajoče, zdej pa glavo zelo previdno da na tla user posted image

aja, prej se mi je postavil na kolena z zravnanim telesom user posted image bi ga blo treba kr cel dan snemat, ker skoz kaj novega odkriva... noro... js bom pa shujšala user posted image skoz skačem za njim  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17810
28.5.2007 14:42:20   
frrrr

nanica - js sm si pa kr pr Neckermanu naročila kopalke - sp. del 36, zg.del 40 tk kot altati... pa na njeno magično user posted image kilažo sm prišla in zdej že 2 meseca ne gre nikamor user posted image no, sej Jaša se je odločil, da morm še 5 dol dat in ga komi lovim že 3 dni user posted image

čak mau... js govorim o 57ki... si ti pred mano kolkr vem... te bom že ulovila, ... bom mogla smrkce pogledat, da vidim kk že to gre user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17811
28.5.2007 14:48:32   
altati

.... prej debata o kremah bla bla user posted image z Maxico... skrbim za mukijino mentalno zdravje in pazim, da ni predolgo citiranje (to ni altati napisala, ampak js user posted image )

Jaz pa itak non stop nekaj razlagam, saj veš da ne morem iz svoje kože, če kaj vem, povem.....itak ste pe najbrž včasih že siteuser posted image user posted image

js sm full vesela za vse tvoje predloge... ne rada berem zdravniške vodnike... še posebej une, kjer so puščice ja/ne in te vodijo do nečesa, kar ti fali... js vedno preveč zapaničarim in gruntam, kaj pa če gre pol po uni veji in to ni tk kot se meni zdi user posted image user posted image vglavnem, ALTATI - OLAJŠALA SI MI ŽIVLJENJE S SVOJIM ŽIVLJENSKIM ZNANJEM! HVALA!!! nisem te sita - še user posted image user posted image

zdaj se bom pa zasekirala zaradi tega zadnjega NE ŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti bi rada, da js muki ujezim? user posted image mau sm mogla tk napisat, da ti ne preveč v glavo stopi user posted image

[/quote

mogoče jo pa vsaj toliko ujezimo, da se prikaže od kjeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17812
28.5.2007 14:49:18   
altati

čak mau... js govorim o 57ki... si ti pred mano kolkr vem... te bom že ulovila, ... bom mogla smrkce pogledat, da vidim kk že to gre user posted image

aha, jaz sem zdaj na 55user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17813
28.5.2007 14:49:45   
muki1

[/quote

mogoče jo pa vsaj toliko ujezimo, da se prikaže od kjeuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17814
28.5.2007 15:26:16   
muki1
Pozdravljene.
Jaz sem pa malo važna, imamo rolko user posted image  user posted image .
Sva se dobili z Moci family. Moram povedat, da smo prav fajn čvekali. Zoja je pridna punčka, nič sitna, vesela, radovedna. Možek je ful simpatičen. Visok i taman, tak, da ga dvakrat pogledaš user posted image . Moci pa itak punca na mestu. Iva se je nekaj hršila in šopirila pred Zojo, potem pa zaspala, tak da nista kaj prida poklepetali, zato pa sva midve več. Upam, da me je Moci kaj razumela. Če me ni, je pa dobro skrivala user posted image . No in mi je predala rolko( Lu, hvala, zelo dobro je ohranjena user posted image  ), zdaj pa smo važni. Sem Neži takoj, ko sem prišla po njo v vrtec povedala, da jo čaka presenečenje, potem pa je morala ugibati in ko sem ji končno omenila, da je nekaj takega, kar ima tudi Ema, je začela vriskati: ROLKA, ROLKA user posted image . Zdaj jo gremo namontirat in sprobat.
Sem potem šla po Nežo v vrtec in

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17815
28.5.2007 15:33:19   
mis
Lep pozdrav tudi od nas. Danes je en tak čuden dan. Vidim da imate vse težave s previjanjem. Pri nas je to cela umetnost. Včasih če je tečnarila sem jo dala na previjalno in razvila, zdaj pa je to taka muka... Zjutraj sva vstali in kamor sem jo odložila je tulila. Jo hočem previt, se hoče obračat, jasno pri zapenjanju plenice ne more bit na trebuhu in tak jok, da je bila vijolična v fris. Nobena igračka ali pesmica ne pomaga. Ne vem kaj bomo. Potem jo dam v stolček, da bi pozajtrkovala, spet noro tuljenje... V naročju tuljenje... Jasno vse sem povezovala s tem da jo vrat peče ali srbi, da ima še malo bronhitisa... Kličem moža, če ima kakšen predlog. Pride domov, mala čist ok, se je pomirila in vse ok. Naslednje previjanje spet. In ugotovim, da se ji jasno tako fržmaga, da se ne sme obrnit ker jo pač moram dat v plenico. Noro. Upam da je res samo to, da ni vrat kriv. Ampak če je to to bo morala pa gospodična mična malo potrpet in bit na hrbtu. Altati, vidim da je pri vas enako. kakšen predlog. Enostavno vedno tuli, ker se pač ne sme obrnit. Noro.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17816
28.5.2007 15:37:11   
Anonimen
Saj vas res ne morem dohajati...user posted image

Pikabu, kot bi opisovala mojega Vala..on tudi med previjanjem vleče svoje premoženje, najrajši kadar je do popka pokakan...user posted image  glede dojenja, isto...dojiva se samo še zjutraj (ob 7) in zvečer (ob 19) ter ponoči (1,2 ali 3x)...pa še to kakšen dan sploh noče in se kar stran obrača...user posted image  mami pa žalostna...upam, da bo še nekaj časa hotel jesti pri meni...user posted image

Za kosilo je poskusil grahec in mu je kar šel v želodček pa upam, da bo šel tudi ven iz želodčka ter da ga ne bo napenjalo...sedaj pa spet spi...danes že tretjič...ne vem kaj mu je...

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17817
28.5.2007 15:53:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Altati, vidim da je pri vas enako. kakšen predlog. Enostavno vedno tuli, ker se pač ne sme obrnit. Noro.

jaz mu pojem, afne guncam, ga animiram, pokličem v pomoč Taro in Tio, vse živo.......poskušam uporabiti domišljijo....če najdeš kakšen boljši recept, se javljamuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17818
28.5.2007 16:15:53   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Sem Neži takoj, ko sem prišla po njo v vrtec povedala, da jo čaka presenečenje, potem pa je morala ugibati in ko sem ji končno omenila, da je nekaj takega, kar ima tudi Ema, je začela vriskati: ROLKA, ROLKA user posted image . Zdaj jo gremo namontirat in sprobat.

user posted image user posted image user posted image user posted image za rolko in Nežo. Naj vam dobro služi, pa naj Neža maksimalno uživa na njej. Pri nas je spet aktualna nazaj. Punca se prezgodaj zbuja, potem je pa utrujena in ne pridemo pravočasno domov, pa se mora peljati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17819
28.5.2007 16:16:03   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Pikabu, kot bi opisovala mojega Vala..on tudi med previjanjem vleče svoje premoženje, najrajši kadar je do popka pokakan...user posted image glede dojenja, isto...dojiva se samo še zjutraj (ob 7) in zvečer (ob 19) ter ponoči (1,2 ali 3x)...pa še to kakšen dan sploh noče in se kar stran obrača...user posted image mami pa žalostna...upam, da bo še nekaj časa hotel jesti pri meni...user posted image

Pri nas se na srečo ponoči nič več ne dojimo. Tako da je res samo še dvakrat na dan, pa še to ne vem, koliko časa bo še. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17820
28.5.2007 16:17:27   
Pikabu
Hej altati, kdaj si me pa ti tako prehitela po številu objav? user posted image Če se prav spomnim, si jih imela veliko manj kot jaz, zdaj pa kar naekrat več. Sem pa res malo preveč štrajkala vmes... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17821
28.5.2007 16:18:29   
Pikabu
Borovnicka, super avatar. user posted image user posted image user posted image Sem si šele sedaj vzela čas, da sem si ga bolj pozorno ogledala. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 17822
28.5.2007 16:19:34   
Pikabu
Pri nas je danes tudi čuden dan, kar se spanja tiče. Maks je šel spet spat, po komaj dveh urah. user posted image Saj meni je čisto v redu. Zdaj grem pa res kuhinjo v red spravit. Pa se mi tako neeeeeeeeeee daaaaaaaaa.... Kar nekaj sem lena danes....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17823
28.5.2007 16:27:03   
mis
Zdejle sem pa gledala CD od Vzajemne. jaz mam Tino skoz na tleh, na trebuhu, pa posedem si jo med noge, pa steguje se čez mojo nogo za igračo... Sedi pa ne. Se pa iz trebuščka poskuša postavit na kolena pa na roke, pa ji ne ratuje, pa je jezna in začne jokat. Hm... Sej bomo. Tole z žogo pod trebuhom bo treba probat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17824
28.5.2007 16:29:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Hej altati, kdaj si me pa ti tako prehitela po številu objav? user posted image Če se prav spomnim, si jih imela veliko manj kot jaz, zdaj pa kar naekrat več. Sem pa res malo preveč štrajkala vmes... user posted image user posted image user posted image

ha, ha, večja čveka sem kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej, pojma nimam kdaj....ampak ti si res nekaj štrajkala vmes....
ej, a še imate Jaševo jopico? se boš kaj pripeljala v Kranj?
jaz sem jo dva dni nazaj iskala kot nora, potem sem se pa spomnilauser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  711 712 [713] 714 715   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  711 712 [713] 714 715   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.